Målning

Evelina har som sagt flyttat och förra veckan målade jag taket vitt i hennes gamla rum. Vi ska nämligen riva väggen mellan hennes gamla rum och vardagsrummet och tapetsera om och båda taken ska bli vita.
 
Så här såg Eves rum ut innan:
 
 
Och så här blev det efter första strykningen:
 
 
Jag har strykt taket två gånger och jag har inte bestämt mig än för om det behövs strykas en gång till, men det gör jag isåfall när väggen är riven.
 
Idag har jag strykt taket i vardagrummet med kvist- och spärrgrund för att inte knaggarna ska blöda igenom det vita senare. Imorgon ska jag börja stryka taket vitt.
 
 
/Johanna

Vilken sommar!!

Jaa vart ska jag börja någonstans??
 
Nu är jag inne på min sjunde lediga vecka och på lördag börjar allvaret igen, usch! Jag har verkligen inte saknat jobbet för fem öre och det säger en hel del... Som tur är så får jag snart annat att fokusera på för i höst ska jag börja plugga! Jag ska nämligen plugga till byggproduktionsledare. Det är med skräckblandad förtjusning kan jag säga, men det ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot att få göra något nytt. Jag har dock glömt allt som har med plugg att göra, men det ska nog gå bra när man väl kommer in i det.
 
Sommaren då? Ja den har inte kunnat vara bättre! Strålande väder nästan varenda dag och jag har gjort en hel del; byggt upp och rivit under Latitud med Eve, varit på Ödängla och bara slappat, gjort en tripp till Göteborg med Daniel, åkt en massa båt i Figeholms skärgård, varit på konserter med Håkan hellström och Gyllene Tider och i helgen var det Flierydsdagen och vi var med och tävlade med Åregänget.
 
Vi har även hjälpt Evelina att flytta till Mönsterås eftersom hon har fått jobb där, så nu är det istället full rulle med renovering här hemma. Vardagsrummet ska bli nästan dubbelt så stort igen.
 
En härlig badbild ifrån Figeholm
 
 
 
I eftermiddag ska jag till Kalmar och träffa Jenny och Victor och det ska bli så kul! :)
 
/Johanna

RSS 2.0