Torsdag

Aktiv blogg man kan ha alltså, men jag vet i fasen vad jag ska skriva egentligen...

Dagarna går och när det är sånt här underbart väder så går det faktiskt att härda ut arbetslösheten. Jag var på AF idag på morgonen och det finns inte mycket att säga om det heller.

Midsommar spenderades efter mycket om och men ute på Ödängla och det har varit helt kanon. :)

Ikväll blir det bowling med Magda, Aline och Emma. :)

Over and out!

/Johanna

Jo just det ja, jag går och laddar för fullt tills latitud nästa vecka. På torsdag är det "uppbyggnad" som gäller. :D

LMFAO- Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock



/Johanna

Tisdag

Idag har vi varit på invigning utav nya badplatsen på Jugnerholmarna. Det blev även ett extrainsatt möte med byggnadsnämnden i eftermiddags och det var nog det kortaste mötet jag varit med om för det var två ärenden att ta upp och allting var klart på 11 minuter.  Det kändes verkligen nödvändigt att åka ut till Mönsterås för det, men men det var kul att träffa alla iallafall. :)

Sen var jag ute och grejade lite och pappa och jag har även varit ute på Ödängla. Farmor och farfars varmvattenberedare hade gått sönder, så vi var och satte dit en ny.

Nu måste jag greja med lite annat, men bilder kommer imorgon.

/Johanna

STUDENTEN- Stipendieutdelning

I onsdags samlades alla byggelever i hörsalen för premieutdelning. Många utav mina fina vänner fick och jag fick NCCs premie "för mycket goda insatser under studietiden på Lars Kaggskolans byggprogram" och jag blev givetvis överlycklig. :D





Jenny får guldpenslen. :)



Jag får stipendie. :)







/Johanna

Jordgubbar i överflöd...



/Johanna

Med båda benen i behåll

Fotbollsträningen gick helt över förväntan och det var faktiskt kul. Jag har typ aldrig spelat fotboll förutom på idrotten i skolan, men nu laddar vi om för onsdagens träning. I höst ska vi vara ordentligt redo för en tuff innebandysäsong! :D

/Johanna

Danza Kuduro- Don Omar ft Lucenzo



/Johanna

Måndag

På förmiddagen var Eve och jag en sväng i Oskarshamn och besökte världens deppigaste ställe; Arbetsförmedlingen. Fyy så tråkigt det var och jag ville typ bara springa ut därifrån. Fika och en del andra ärenden hann vi också med.

Nu ska jag snart bege mig ner mot Björkvallen för fotbollsträning med innebandytjejerna. Ja ni läste rätt, jag ska försöka spela fotboll och jag är förvånad över mig själv att jag ens ger mig på detta. Det återstår att se hur jag mår när jag kommer hem sen igen. ;)

I brist på annat så får det bli en bild på min fina lunch. :P



/Johanna

STUDENTEN i bilder







































Mer bilder kommer!

/Johanna

När verkligheten kommer ifatt...

I torsdags när jag vaknade och fick se uppslaget i Barometern om vår student och en överlycklig Johanna på bild, så fattade jag först ingenting. Min första tanke var typ: Vad gjorde jag igår egentligen?

Precis när vi hade sprungit ut från skolan och skulle gå ner ifrån ställningen så haffade tidningen mig och tryckte upp en kamera i ansiktet. Jag var helt förvirrad och fattade absolut ingenting. En kille ställde en massa frågor och jag fick knappt fram några ord...

Att det skulle bli ett så här stort uppslag i tidningen trodde jag verkligen inte, men givetvis så var det jättekul. :)



/Johanna

STUDENTEN- Champagnefrukost med klassen

I onsdags så samlades först hela klassen hemma i Svanstrands lägenhet vid 7 på morgonen. Det blev champagne, sång och dans (?) m.m, innan det kom en abonnerad buss och hämtade upp VÅR klass och körde oss till Domkyrkan. :)

Jag kommer sakna BPHUUU08AAAA så grymt mycket...





SKÅL!!!















Vi fick schjasa ut "liftare" som inte fattade att det var vår buss....



/Johanna

Pitbull- Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer



/Johanna

För jag har tagit STUDENTEN!!!!

Igår den 15:e juni 2011 tog jag studenten!!!

Det var en utav dom bästa dagarna i mitt liv och helt underbart! Jag kommer sakna alla härliga killar i världens bästa klass BPHU08A. Tillsammans har vi haft 3 helt oförglömliga år som har inneburit så mycket roliga händelser. :)

Jag har utvecklats något otroligt på bara tre år och hittat mig själv och nu vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Nu återstår det att se till att genomföra det också.

Det här är bara början!



/Johanna

Tomas Ledin- En Del Av Mitt Hjärta



/Johanna

Vad får man om man springer spåret med en jaktgolden???

1. En tax
X. En pudel
2. En labrador



/Johanna

Torsdag

Dagens sammanträde med byggnadsnämnden gick ganska så snabbt. Vi var klara vid typ halv två och sedan var det avtackning utav vår sekreterare som går i pension nu med smörgåstårta och så.

Efter det var jag och handlade och väl hemma så blev det mat. Sedan har det inte hänt så mycket egentligen. Eve och jag+ Brownie har sprungit spåret i den tryckande värmen. Fy det var jättejobbigt, men väldigt skönt efteråt. :)

Imorgon är det student i Oskarshamn som gäller för både Erik och Magda går ut. :)

/Johanna


Balen- Tomas Jonssons bilder

Dessa fina bilder är tagna utav Tomas Jonsson. Hans blogg hittar ni här http://tomasrj.blogspot.com/. :)

















/Johanna



Onsdag

Slänger in en snabb uppdatering om dagen innan jag hoppar in i duschen.

Det enda som hände i skolan var att facket var på besök och vi som ville fick skriva in oss där. Han påpekade även om hur "exceptionellt det var att gå i årskurs 3 och sitta i byggnadsnämnden" (mest för bygglärarna, men en del elever kollade storögt på mig också). Många inom byggbranschen verkar ha ganska så bra koll på vem jag är och det är väl egentligen både på gott och ont.

Sedan har dagen ägnats åt att sitta lite i solen, cykla en sväng, hälsa på farmor och farfar, gått en sväng till affären med Evelina, varit på möte med S och telefonterroriserat några chefer. Det är typ en omöjlighet att få tag på dom, men om man ringer tillräckligt många gånger så ringer dom faktiskt upp senare. Det upptäckte jag idag, så det blev typ telefonmöte med två personer ifrån två av de största byggfirmorna. Dock så blev jag inte mycket smartare utav det, utan jobbsökandet får fortsätta imorgonbitti. Jag tänker inte ge mig för ett jobb ska jag ha!!!

Imorgon blir det byggnadsnämnden hela dagen.

Pussheej! :)

/Johanna

Hej hej sommar!



/Johanna

N Sync- This I Promise You



/Johanna

Balen- ett minne för livet

Igår var det bal som gällde och det var verkligen en intensiv heldag med håruppsättning, sminkning, fotografering, mingel i slottsparken, klassfotografering m.m. En helt fantastisk dag med underbart väder slutade med middag på Strand Hotell Borgholm. :)

Givetvis så blev det en hel del bilder och dom kommer att dyka upp så småningom.

Bilden nedan är tagen utav Tomas Jonsson



/Johanna

Empire State of Mind- Jay-Z & Alicia Keys



/Johanna

Skön fredag

På förmiddagen var Evelina och jag i Oskarshamn. Det blev en rejäl fika på Nilssons och springande på stan. Jag hittade efter mycket om och men skor till studenten och jag är supernöjd med dom. När vi var på Cypern köpte jag både balklänning och studentklänning och jag är så glad över att jag hittade det där. Förhoppningsvis så har ingen annan likadan, inte i klassen iallafall. ;) Det känns som om jag har koll på allt nu, både inför balen och studenten. :)

Sedan var jag en snabbsväng hos farmor innan maten. Jag har även hunnit med att köra lite med trimmern i trädgården, spikat lite utvändig panel på altanen och slutligen så blev det ett varv på spåret.

Nu ska jag minsann sova!

Pussheeeej

/Johanna

Jenny 19 år

Förra onsdagen var vi ute och firade Jenny som fyllde 19 år. Först blev det middag på Italia med tjejerna och sedan mötte vi upp Axel och Victor och drog ut. En väldigt trevlig kväll med underbara människor. :) <3































/Johanna

Torsdag

Idag har vi varit borta hos farmor och farfar en sväng för "stockholmarna" som var på väg ner till Skåne stannade till en sväng. Olivia är 4,5 år nu och sist jag såg henne så var hon knappt 1 så det var kul. :)















/Johanna

En dag på Öland med klassen

Jag har en hel del bilder ifrån senaste tiden som jag inte har lagt upp här, men dom kommer för jag tycker det är så kul att gå tillbaka och kolla på. :)

Förrutom ridningen i tisdags, så grillade vi, spelade kubb och några badade. :)

























/Johanna

Ridning med klassen del 2

Det togs en hel del bilder igår, så här kommer några fler.























/Johanna


Håkan Hellström- Dom Kommer Kliva På Dig Igen



/Johanna

Står det rätt till?

Jag gick till skolan osminkad idag och valde nyss att stanna hemma istället för att dra lascala med ett gäng. Man kan ju börja undra om jag är sjuk eller något? Jag är så grymt opepp på att dra ut och då känns det som om det är lika bra att stanna hemma, så man inte förstör stämmningen för någon annan. Trött är jag också för den delen, så det blir en lugn hemmakväll helt enkelt.

Långhelgen har iallafall börjat väldigt bra för idag fick vi reda på betygen i byggämnena och jag fick MVG på mitt projektarbete!!! Jag blev så glad med tanke på att jag aldrig blev riktigt nöjd med det, men jag har antagligen för höga krav på mig själv ibland. Dessutom blev det ett MVG i vår största kurs byggnadsträ och betong och även ett i beklädnader så jag är mer än nöjd! :D

/Johanna

Ridning med klassen

Här kommer lite bilder ifrån igår. En del byggklasser valde att spela paintboll, medans våran klass åkte och red. :) Alla var väldigt positiva till detta och en del red faktiskt flera gånger, så det var riktigt kul. :)































Det kommer fler bilder sen!

/Johanna

RSS 2.0