Det börjar närma sig...

32 dagar kvar till Stockholm marathon och idag kom startbevisen. Helt galet egentligen att Eve och jag ska springa så långt, men jag ser verkligen fram emot det! :)


/Johanna

Lägenheten

Jag tycker det är på tiden att visa några bilder ifrån vår fina lägenhet. :)













/Johanna


Mycket har hänt sen sist....

Det var en evighet sen jag skrev något här på bloggen och det har hänt så himla mycket sen sist!
 
Daniel och jag har blivit sambos och trivs jättebra i våran fina lägenhet. Det var lite motigt i början när vi började leta lägenhet, men jag tror att det var någon mening med det för bättre än så här kunde det nog inte bli.
 
Skolan rullar på och just nu så håller vi på med CAD en hel del. Det är mycket intressant, men inte helt lätt alla gånger. Vi har precis påbörjat en ny kurs där vi ska rita ett eget hus och förbereda bygglovsansökningar m.m. Det känns jättekonstigt att vi snart redan har gjort två terminer i skolan och bara har ett år kvar!
 
Träningen går det framåt med och Vårruset, Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon m.m. närmar sig med stormsteg. Jag har lite känningar i höger vrist/benhinna (?) och upp mot låret, men har sprungit ändån och än så länge har det inte blivit värre, men jag får hålla lite koll på det. Evelina har lurat med mig i en löpargrupp så en dag i veckan samlas vi och springer med en tränare. Vi har kört mycket intervaller och det är jättebra för sånt gillar jag inte att springa själv, men det är mycket lättare när man är i grupp.
 
Idag är jag ledig både ifrån skola och jobb, så jag är kvar i Kalmar och har för en gångs skull sovit länge. Vet inte när jag gjorde det sist. Hemma vaknar jag alltid senast sju även om jag är ledig och idag sov jag ända till nio så det var skönt. Jag har ätit lunch med pappa, mormor och Albin på IKEA och nu ska jag göra en paus med CAD och ge mig ut och springa medans det är uppehåll.
 
/Johanna
 

RSS 2.0