Simple Plan- Summer Paradise ft. Sean Paul



/Johanna

Söndag

Jag har haft ännu en ledig helg och det känns faktiskt konstigt för jag har nog vant mig vid att jobba helger nu, men givetvis så är det skönt att vara ledig ibland också. Fram tills nästa år så har jag fått en visstidsanställning på heltid och det känns riktigt bra. Dock så var jag tvungen att säga upp mig på gymmet för att få ihop allt och det känns givetvis mindre kul för jag trivdes så himla bra där, men ibland så måste man helt enkelt prioritera.

Helgen har varit väldigt lugn och Eve och jag har kört en hel del löpning. Igår sprang vi intervaller plus några kilometer i lugnt tempo. Det kändes i benen i dag kan jag lova, men trots detta så tog vi oss runt milen idag på förmiddagen i väldigt lungt tempo. Totalt denna veckan så har jag kört 3 mils löpning, 16 kilometers cykling och ett gympass så det känns riktigt bra! Målet är att försöka hålla löpningen uppe nu så att det blir några mil i veckan totalt och så lite alternativträning på det. :)

Nu ska jag snart sova tror jag så godnatt!

/Johanna


Detta kallar jag lyx!

Pappa kom hem med jordgubbar ifrån farmor och farfars land förrut, så himla gott alltså med lite mjölk till! :)



/Johanna


Betongblad

Dom här bladen gjöt vi i måndags utav rabarberblad. Dom är otroligt tjocka och tunga just för att dom inte ska spricka och vi har inte fått bort allt ifrån dom gamla rabarberbladen än, men det vissnar bort ganska så fort och så får man pilla lite på dom också.

En mycket enkel och rolig grej att göra! :)













/Johanna

Torsdag

Skriver ifrån mobilen i väntan på att mitt nagellack ska torka så att jag kan gå och lägga mig någon gång...

Idag har jag varit ledig, så jag har varit och gymmat med Magda. Det var verkligen på tiden för det var en evighet sen musklerna fick jobba lite. Däremot så kommer jag nog inte att kunna gå imorgon, men det är sånt som man får ta. Det var även riktigt kul att träffa Magda för vi hade inte setts på jättelänge så vi hade mycket att prata om. :)

Efteråt var jag och handlade lite och hämtade ut ett par nya uniformsbyxor, så nu kanske jag äntligen slipper utslag mer...

Väl hemma så åt Eve och jag middag innan hon skulle iväg och jobba och sedan klippte jag gräset. Brownie och jag var även på spåret en stund och körde intervallträning så mina ben lär som sagt vara rätt så möra imorgon. :P

/Johanna


Ivi Adamou- La La Love



/Johanna

Bilder ifrån Albins konfirmartion den 27:e maj

Här är lite bilder som vi tog på Albins konfirmation.

















/Johanna

Måndag

Jag har äntligen haft en ledig helg som har spenderats i huvudstaden med min underbara Daniel och hans bror+tjej. Vi har shoppat, varit på golftävling, ätit god mat och bara umgåtts. Så himla trevligt och mysigt, som borde göras oftare. :)

Igår var vi hemma i Fliseryd och grillade och vi var även ute på Ödängla en sväng och Daniel, pappa och jag badade. Det var fasen ingen värme, utan väldigt uppfriskande... :P



















Idag känns det som söndag för hela familjen är hemma minus Albin, så vi har grejat, klippt häck och gjutit betongblad utav rabarber. Ikväll ska jag jobba på gymmet och sedan åker jag till min finaste. :)

/Johanna

RSS 2.0