Alicia Keys- Girl On Fire

 
/Johanna

Möte och polkagristillverkning

Ikväll möttes vi upp på Råsnäs konfektyr med föreningsnämnden. Vi fick höra mycket om deras sortiment och tillverkning. Innan mötet så fick vi även vara med och tillverka polkagrisar. Det var häftigt att se hur det gick till och få vara med och göra också. Riktigt goda blev dom och uppskattades även här hemma. :)

 

Mötet gick bra och det var jättetrevligt att träffa och lära känna nya människor. Nämnden verkar ha en jättebra sammanhållning och mycket beror nog på att dom gör grejer tillsammans, samtidigt som dom får inblick i föreningars jobb. Jag hoppas att jag får tillfällen att vara med på mycket möten och lära känna dom bättre. :)

 

 

 
 
 
/Johanna

 


Tisdag

Inatt har jag sovit hos Daniel i Figge och mötte upp mamma och Eve i stan på förmiddagen. Vi var och fikade på Nilssons och det fick även bli min frukost. :P Jag hade tänkt att gymma innan på morgonen, men när jag vaknade vid åtta så kom jag på att gymmet inte öppnade förrens tio så då somnade jag om istället.
 
Mamma och jag passade även på att göra några ärenden på stan. Jag köpte julklapp till Eve och presenter till Matilda och hennes bebis. Jag ska på min första "babyshower" nästa helg, så det ska bli spännande. Jag hittade även två lite tjockare tröjor på JC på rean och lite småsaker på Maxi blev det också.
 
Nu har vi precis ätit mammas underbara lasagne och jag måste göra mig iordning nu för jag ska iväg på möte med föreningsnämnden snart. Det är första gången som jag ska vara med sen jag blev ersättare och det ska bli så kul att träffa alla.
 
Jag hoppas, men tror tyvärr inte att jag hinner hem till Lindas träning. Det återstår att se! :)

/Johanna

Mys

Sötare sällskap får man leta efter! :)
 
 
/Johanna

Söndag

Jag tillbringade som sagt natten i Kalmar och så skönt som jag sover där gör jag nog ingen annanstans. Jag vaknade vid tio, men somnade om lika fort och sov till elva. Sedan hade jag tänkt att jag skulle in till stan en sväng efter frukosten, men jag struntade i det och åkte hem istället
 
Så idag har jag bara slappat och hade planerat att gå och träna ikväll, men mina ben säger strängt ifrån sen gårdagens långa löpning. Det känns som tusan i knäna så vila är nog det enda rätta just nu. Min kropp är inte van vid att springa så långt så jag får ta det lite försiktigt för att undvika skador. Igårkväll gick jag som en halt höna på Kalmars gator med mina högsta platårskor givetvis. Det måste verkligen ha sett förjävligt ut, hehe. Jag är dock jävligt stolt över mig själv att jag klarar av att springa 15 km för det hade jag aldrig trott innan. Det börjar kännas bättre och bättre inför Göteborgsvarvet, även om det är en hel del kvar innan jag är där. :)
 
Nu måste jag logga ut överallt och ta tag i mitt liv, har en ritning som måste påbörjas och så måste jag gå igenom handlingarna inför mötet på tisdag. Solsidan kan man ju inte missa sen heller. ;)

/Johanna

Lördagen

Jag har precis kommit hem ifrån en natt i mysiga Kalmar. Vi var ute och åt trerätters igår på Stekhuset och det var riktigt gott! Sedan gick vi vidare till Pipes och satte oss och pratade lite.

 

Det var en mycket trevlig kväll (som alltid) med underbara vänner. :) <3

 

 
 
 
/Johanna

Mot Kalmar!

15 km löpning gjord och jag är jättenöjd! :D

 

Nu bär det av mot Kalmar! :)

 

 
/Johanna

Fredag

Äntligen helg, flera dagars ledigt och jag ska bara ta det lugnt och försöka hinna med lite träning också. :)
 
Ikväll har vi varit och ätit på Lilla krogen allihopa och Daniel var med också. Maten var riktigt god och jag är fortfarande jättemätt. :P
 
Imorgon ska jag till Kalmar och träffa fina vänner, måste ge mig ut och springa också för det var ett tag sen sist som jag sprang en längre sträcka.
 
Usch, vilket inlägg detta blev, så nu ska jag inte skriva mer utan försöka sova snart istället.
 
/Johanna

Måndag

Då var helgen gjord och det är nu jag har min så kallade "helg".
 
Idag sov jag inte superlänge, utan gick upp rätt så skapligt och åkte hem till Fliset. Grejade lite, duschade och åt med familjen. Sedan mötte jag upp Daniel inne i stan och vi var hos hans morbror. Han vill ha hjälp med att skissa en ritning på ett tak, så jag hoppas att jag ska kunna lösa det. :)

Jag pratade även med världens bästa klassföreståndare förrut och det var så kul att höra av honom för det var ett bra tag sen sist och jag har tänkt flera gånger att jag borde besöka mitt kära gymnasium igen, men det har liksom inte blivit av.
 
Nu ska jag straxt sova för imorgon blir det storstädning utav rummet.
 
/Johanna

Vårruset 2013

Jag har precis anmält mig till ett av nästa års roligaste lopp, nämligen Vårruset i Växjö den 7:e maj. I våras var det första gången vi sprang det och det gick kanon! Banan är jättefin och lättsprungen och tiden ifrån i våras är jag väldigt nöjd med, men givetvis så ska den bli ännu bättre den här gången. :)

 

Nästa år blir det även Göteborgsvarvet för första gången och givetvis Tjejmilen. :)

 

Här är en bild ifrån när vi sprang vårruset i våras:

 

 
/Johanna

 


The Script- Hall of Fame ft. will.i.am

 
/Johanna

Färdigt!

 

/Johanna


Torsdag

Igårkväll var Evelina och jag på bio och såg sista Twilightfilmen och den var riktigt bra. Sedan åkte jag till Daniel och blev förbannad över den där satans fotbollen på tvn för jag tog ju för givet att det skulle vara "Bonde söker fru", men icke! Jag fick ju dock mysa med min underbara, så det gjorde ju det hela bättre. :)
 
Idag har jag hjälpt till lite med Eriks hus. Birger behövde ha lite hantlagning till och byta vindskivor och plåtar. Det blev riktigt bra och det var kul att kunna hjälpa till med något iallafall.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv och äta godis. Inte likt mig egentligen, men jag behövde antagligen det. Dom senaste dagarna har känts som en bergochdalbana och jag har mått jättekonstigt, men nu så börjar det bli bättre och imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv igen. :)

/Johanna

Tapetsering

 

 

/Johanna


Tisdag

Igår var jag i Mönsterås och justerade protokollet ifrån vårat senaste sammanträde med BN.
 
Sedan spikrensade och grundade jag alla listerna en gång så idag ska jag måla dom en gång tänkte jag. Pappa började även att tapetsera, så fondväggen är färdig nu. Jag hjälpte till lite på slutet, men jag kan inte påstå att jag kan tapetsera så värst bra, men det är ju himla bra att kunna så jag får väl satsa på att lära mig det ordentligt. Trots att tapeten var riktigt jävlig att få ihop med mönstret så blev det väldigt bra. Min mobil vill inte sammarbeta just nu, så det kommer bild sen.
 
/Johanna

Helgen

I fredags gick vi av och eftermiddagen och kvällen ägnade jag åt takmålning.

 

Lördagen spenderades med älskade vänner. Jag fick ÄNTLIGEN träffa världens bästa Hanna igen och det var så kul! Hon är verkligen saknad. Vi fikade, pratade givetvis en massa, handlade lite, besökte skogskyrkogården och det dök såklart upp en massa minnen ifrån vår jobbtid tillsammans.

 

Sedan mötte jag upp mina fina vänner i stan och vi käkade på Åströms (såklart!). Efter det var vi hemma hos Ninni och umgicks. Tyvärr så följde jag inte med ut för jag mådde skit rent ut sagt, så min snälla syster körde hem mig.

 

Jag är så himla tacksam för alla nyfunna kollegor och vänner för vissa har jag verkligen kommit nära. Särskilt min älskade grupp. Vi har en sån himla bra sammanhållning och kan verkligen prata om allt och jag litar på dom till fullo. Dom stöttar, hjälper och finns alltid där och är helt enkelt bäst. <3

 

 
Nu ska jag måla lister ett tag, innan jag ska till Mönsterås.
 
/Johanna

 


Alyssa Reid ft. Jump Smokers- Alone Again

 
 
/Johanna

Tisdag

Jag är hemma i Fliseryd för tillfället, handlade lite i stan innan jag åkte hem. Efter en ordentlig frukost så satte jag igång och grundade mammas och pappas sovrumstak. Det ena renoveringsprojektet avslöser det andra, men det är skönt att få arbeta lite fysiskt för en gångs skull och kul att få pyssla med något. Givetvis så är deras tak fulfuru precis som i resten utav huset, men nu ska det minsann bli vitt och det kommer bli hur bra som helst! Jag hatar furu alltså...
 
Så här ser det ut efter första strykningen med grundfärg:
 
 
Precis som varje tisdag så var Eve och jag på Lindas grymma cirkelträning och varenda gång så är det alltid lika skönt efteråt. Linda är helt klart bäst! :)
 
/Johanna

Fredag

Runkeeper måste vara den bästa appen som någonsin gjorts!

Sprungit 13 km idag, beställt en ny vinterjacka och snart blir det hockey med Daniel och pappa. :)

 

 

 

/Johanna


Torsdag

Sammanträdet gick fint idag och det var väldigt få ärenden, så det tog inte lång stund. Eftersom jag inte har varit med sen i somras så tog jag tjänstledigt idag och det var så kul att träffa alla igen. :)

Nu ska jag bort till farmor och dom en sväng och sen är det dags för mat när alla kommer hem.
 
 
/Johanna

Lika som bär?!

Snart ser jag ingen skillnad på Albin och Daniel längre...
 
 
/Johanna

RSS 2.0