Göteborgsvarvet den 17:e maj

Jag har haft en fantastiskt bra helg i Göteborg med familjen och Anna och Oscar. Evelina och jag har för andra året i rad deltagit i Göteborgsvarvet. Det var otroligt mycket folk, både löpare och publik och väldigt, väldigt varmt. Jag var orolig över att jag inte skulle fixa det för jag hade varit jättedeppig över min jäkla vad hela veckan, men vila och voltaren verkade ha gjort susen för benet kändes mycket bättre i lördags. Jag tog mig runt på 2:12:11 och jag är väldigt nöjd med tiden med tanke på omständigheterna och jag förbättrade den också sen förra året, då jag sprang på 2:25:14. Evelina gjorde en otroligt bra tid som sprang på 1:59:59, snacka om på håret ifrån två timmar haha. Hon sprang på 2:27:00 förra året, så man kan ju verkligen säga att vi har utvecklats i alla fall! Nu laddar vi om inför marathon om 11 dagar!
 
Här är några bilder ifrån Evelinas facebook:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Johanna

Vår Ruset i Växjö den 7:e maj

I onsdags så var Evelina och jag i Växjö och sprang och mamma var med och tittade. Vi hade en väldans tur med vädret för det hade regnat hela dagen, men det var uppehåll hela tiden under loppet. 

Jag hade jätteont i benet och trodde inte jag skulle klarar fem kilometer med min onda vad. Även om det gjorde väldigt ont så tog jag mig runt och är jättenöjd med min tid på 25:08. 

Evelina sprang på 23:02, en helt galet bra tid! Hon kom på plats 27 av cirka 5000 löpare och jag på plats 85. Så vi var är båda jättenöjda med våra prestationer. :))




Lyxfrukost och långpass

Det bästa med att vara ledig är att kunna sova tills man vaknar utav sig själv och sedan gå upp och göra frukost i lugn och ro. Det kallar jag lyx!


Efter frukosten gav jag mig ut och sprang. Jag hade bestämt mig för att det skulle bli ett långpass i mycket lugnt tempo, utan att tänka på tider och fart och istället satsa på att vänja kroppen vid att hålla igång länge. Jag började med att springa till havsslätt och sedan köra 7 km där. Sedan sprang jag och vände vid Saltviksskylten och in mot stan igen och runt förbi Maxi och Scania  tills jag slutligen kom hem igen. Då var benen möra och totalt så blev det 24 km på 2 timmar och 36 minuter, så jag är nöjd. Det lär kännas imon, nu ska jag sova! 

Godnatt! 

/Johanna


Igår cykling, idag löpning

Igår gav jag mig ut på årets första cykeltur. Jag cyklade från Fliseryd och hem, totalt 29,20 km och det tog 1 timma och 27 minuter. Jag är nöjd med tiden och tempot för det blåste som bara den! Men annars så var det riktigt härligt! :)


Idag har jag jobbat och efter jobbet kom jag hem till lagad mat, det är lyx! Sedan åkte Daniel till figge och spelade golf och jag gav mig ut och sprang. Har haft sån huvudvärk hela dagen, men efter 7 kilometers löpning så var den totalt bortblåst, skönt! :)

Snart dags att sova för imon är det jobb igen.

/Johanna

RSS 2.0