Tisdag

Då har man överlevt ännu en "långvecka" och igår var jag kvar i figge och umgicks med min fina. Vi var och handlade, lagade mat, hälsade på några vänner som nyss har fått barn (han var så söt!), kollade film och bara myste. Man tar verkligen vara på tiden när man är ledig, när man jobbar så som jag gör.
 
Idag mötte jag upp Evelina i stan och hon var med mig på sjukhuset och tog blodprov. Det uppskattades verkligen för jag är totalt livrädd när jag måste göra det. Efteråt så blev det fika på Nilssons. Det är bara ett måste alltså efter en sån grej...
 
Vi gjorde även stan ganska så ordentligt skulle jag vilja påstå. På Intersport fick vi verkligen jättebra hjälp med löparskor. Expiditen kollade våra fötter och kunde därefter konstatera ifall vi hade ett pronerande löpsteg eller vanligt. Både Eve och jag köpte varsitt par och givetvis så blev det asic. Har man väl haft ett märke och är nöjd med dom så vill man helst inte byta. 
 
Jag fyndade även ett par byxor, en väska, handskar, underkläder, t-shirt och ett par vinterskor. Det behövs några riktiga tills vi ska iväg till Åre. 
 
Innan vi åkte hem så var vi och handlade på Maxi och mötte även upp min älskling som följde med hem till Fliset, så nu ska vi vara här ett tag. På fredag blir det bowling och lasergame med åregänget, vilket ska bli grymt kul. :)
 
Jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till och se om jag måla naglarna i någon annan kul färg. :)
 
/Johanna

Tisdag

Idag har solen kikat fram lite och det var så härligt! Brownie och jag gick en långpromenad och det kändes som om man fick lite energi utav ljuset iallafall.

Jag körde ett varv på spåret förrut med mammas längdskidor och det var faktiskt riktigt skönt. Spåret var superfint och tillpackat. Jag tyckte nog att det gick lite bättre denna gången än första, haha.

Eve och jag var även på Lindas träning ikväll, så nu är jag helt slut i kroppen!

Jag har ägnat kvällen/natten åt att kolla farmen och bygglov, göra hårinpackning, ansiktsmask och måla naglarna för att fördriva tiden lite. Ledigheten har gått alldeles för fort (som alltid!) och nu tar vi nya tag igen!


Måndag

Jaha ny vecka igen, tiden går så himla fort!
 
Idag gick jag upp runt elva (min kropp har verkligen vant sig vid att sova halva dagarna). Tro det eller ej, men idag har jag faktiskt varit ganska så effektiv och gått med Brownie, städat garderoberna+byrån och även rensat ut lite, handlat och lagat mat med Evelina. Vi har också bakat lite; Eve har gjort kladdkaka och jag gjorde tre satser med chokladbollar. Det förtjänar vi efter 21 dagar utan godis. Däremot så har det faktiskt gått väldigt bra och nu är jag inte ens sugen på det längre, så himla skönt. Lite snöskottning har det blivit också, fast pappa tog det mesta med traktorn.
 
Jag har cyklat lite på min nya cykel nere i källaren. Pappa har en grej till sin cykel som man kan sätta fast den på och sedan cykla på stället och den passar även på min, så den har jag lånat och det funkar kanon! Det var dock skitjobbigt, men jättehärligt efteråt. Jag har lite träningsvärk i armarna sen Lindas pass igår och jag antar att det är kettlebellsen. Så hemska, jobbiga, tunga och besvärliga, men det ger visst resultat. ;)
 
Nu ska jag snart ta och krypa ner i min säng bredvid min fina katt, saknar dock Daniel.
 
/Johanna

Cirkelträning

Jag var på Lindas cirkelträningspass ikväll och det var jätteroligt, men givetvis jobbigt också... :P
 
Mitt knä verkade hålla idag också, som tur är. Eve och jag var även på träningen i tisdags och då gick det kanon och jag kunde köra fullt ut. Jag hade dock knäskydd, men jag ska köra med det nu ett tag och undvika allt för mycket löpning så hoppas jag på att det ska bli bättre! Det är trots allt bara fyra månader kvar till Göteborgsvarvet och dom månaderna kommer säkert att springa iväg, så några skador har vi verkligen inte tid med!
 
/Johanna

Scooter- 4 AM

 
/Johanna

Utgång

Igår var vi ute ett gäng. Först så möttes vi upp på Åströms och åt god mat och efter det så var vi hos en vän till Ninni.

Runt tolv tiden så åkte vi alla in till stan och dansade järnet på Åströms. Jag var nykter och körde, så idag slipper jag dagen efter. ;)

 
Nu har jag nyss kommit hem ifrån figge och pappa, jag och Albin ska göra tacos till middag och till efterrätt så har jag köpt marängschwiss. :P
 
Igår hade jag min nya fina prickiga klänning och favoritskorna, men fy vad jag avskyr att dansa i dom...
 

 

Fina Nathalie och jag var lika seriösa som vanligt...

 

 
/Johanna

Tisdag

En riktigt jävla skitdag har det varit! Man är så himla bortskämd med att allt är tipptopp jämt så minsta lilla motgång känns som världens undergång typ... 
 
Jag har typ bara degat omkring idag, men bestämde mig för att springa milen förut. Det gick åt helvete rent ut sagt. I Finsjö fick jag börja gå för mitt knä pallade inte mer. Det bara säger ifrån och ibland känns även höften helt konstig också. Jag vet i tusan vad det är, men jag har bestämt mig för att vila veckan ut eftersom jag ändå ska jobba. Jag ska inte ens ta med mig löparskorna till figge för då kan jag verkligen inte ge mig ut. Vila är nog det enda rätta tyvärr och det var idiotiskt utav mig att ge mig ut förrut, men löpningen är verkligen ett beroende och jag blir så jäkla förbannad när jag inte kan springa.
 
Nu ska jag sluta att vara negativ och sova istället...
 
/Johanna

Måndag

Jag började dagen med att besöka gymmet för första gången på väldigt länge. Det var så länge sen så jag hade nästan glömt hur det kändes att gå dit... Väldigt skönt var det däremot och behövligt också. Jag måste verkligen bli bättre på att gå dit alltså. Jag ägnade mig mest åt styrketräning för mitt höger knä har börjat att strejka tyvärr. Det har gjort ont dom senaste gångerna som jag har varit ute och sprungit. Igår kändes det dock rätt okej när jag var ute och sprang, så jag trodde att det skulle gå bra idag också.... Men icke, knäet sa ifrån så fort jag skulle börja värma upp på löpbandet. Blir det inte bättre så måste jag kolla upp det för nu är det hårdträning som gäller inför Göteborgsvarvet.
 
Efter gymmet var jag och handlade en massa mat och sedan var det bara raka vägen hem och göra sig iordning för ett tandläkarbesök. Som tur var så hade jag inga hål, utan allting såg fint ut förutom lite tandsten som dom skrapade bort.
 
Till middag blev det wookad kyckling, couscous och sallad. Couscous är en ny införd grej i denna familj, tack vare Eve. Jag kan dock inte svara än på om jag gillar det eller inte för jag tycker inte att det smakar något alls typ.
 
Ikväll har en del av åregänget varit här och vi har diskuterat en massa och fikat. Det kommer bli så himla kul och jag är så grymt pepp! Det bästa av allt är att min underbara pojkvän äntligen har bestämt sig för att följa med! :D
 
Nu ska jag låsa igen min iPad och sova så godnatt!
 
/Johanna

Söndag

Jag har haft världens underbaraste helg med min älskade. <3
 
I fredags gick jag av och på kvällen blev det en massa god mat med Daniel och familjen. Sedan innebandymatch och A-laget spelade skiten ur Värnamo rent ut sagt.
 
Hela lördagen tillbringades i Kalmar. Albin, Evelina, jag och Daniel var inne på stan och kollade rean lite och alla hittade lite. Jag tyckte det var väldigt mycket rea och jag hittade en stickad tröja, ett linne, ett par handskar, några ringar, en klänning, en väska och en tröja. Så fynd gick det minsann att göra. Efteråt så åkte vi till Ussa för den traditionella middagen som hon har varje år. Jag kan inte beskriva hur mycket mat det är utan det måste upplevas. Otroligt gott var det och efteråt så hamnade typ alla i matkoma så kvällen blev lugn. :P
 
/Johanna

RSS 2.0