Måndag

Jag började morgonen med inte mindre än två motorstopp utanför nybygget när jag skulle parkera bilen. Haha jag har inte fått motorstopp sedan jag tog körkort, men men Ussas bil är konstig. Det låter som en bra ursäkt iallafall. ;)

På morgonen och förmiddagen byggde vi och efter maten hade vi idrott i simhallen. Jag är typ helt slut nu, man tror ju inte att det är så jobbigt att simma och åka rutschkana, haha men det tar på krafterna kan jag säga. ;)

Nu ska jag snart bege mig mot simhallen igen. Inte för att simma dock, utan det får bli bodypump. :)

/Johanna

Rihanna- S&M



/Johanna

Söndag

Jag är på plats i Kalmar igen och Hägg har spelat ända sen vi kom innanför dörren. Fy jag är så trött på han nu för det låter precis likadant hela tiden.

Imorgon är det byggvecka som gäller och även idrott. Då ska vi vara i simhallen, sååå kul alltså. Ensam tjej med 24 killar är ju typ helt underbart, eller inte... Jajaja det blir nog bra. ;)

Nu ska jag snart sova för jag är trött som bara den. Skönt att kunna sova till halv sju istället för att gå upp vid halv sex.



/Johanna

Lördags kvällen

Igårkväll kom Jenny och Victor till mig, stackars Axel var sjuk. Det var mycket trevligt och vi åt pizza och spelade spel som Victor ägde oss på... Vilket givetvis var mindre kul. ;)













/Johanna

Girls Just Wanna Have Fun

I fredags kväll var Magda, Marie, Ida och jag i Oskarshamn och tog kvällen lite som den kom. Det var väldigt lugnt och inte alls mycket folk, men fy så roligt det var. :)

Peter var på Cecil och körde karaeoke och givetvis sjöng vi. Haha, hellre än bra om jag säger så... ;) Ett antal låtar blev det och vi var även nere i källaren på nattklubben. Där var det typ helt dött, men dans blev det ändån och trevliga människor träffade vi också. :)









/Johanna

Söndag

Efter en härlig helg med fina vänner så håller jag nu på att packa för några dagar i Kalmar igen. Jag ska åka hem på onsdagkväll igen för då har vi möte på kvällen. Hela torsdagen blir det fortsatt utbildning och möte med byggnadsnämnden, så då får jag skippa skolan. Som tur är så godkänner Mats detta. :)

Även om det inte blir en hel skolvecka så är det en hel del saker som ska med; kläder, verktyg, byggkläder m.m.

Dessutom har jag ingen bil den här veckan för pappa ska försöka fixa min ruta, som jag var så klantig och drog ner...

Jag ska försöka lägga upp alla bilder ifrån helgen sen. ;)

/Johanna

Håkan Hellström- Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Jag har gått och blivit kär i ännu en utav Håkans underbara låtar.



/Johanna

Torsdag

Idag var det inte lätt att ta sig upp på morgonen. Jag hade två jättekeliga katter i sängen som vägrade flytta på sig, så sängen fick jag lämna obäddad.

Började arbetsdagen med "Girls Just Wanna Have Fun" på P3 och sen har dagen bara flutit på. Tiden och dagarna går sjukt fort och jag fattar verkligen inte vart all tid tar vägen?! Det var ju nyss måndag!

Nu ska jag försöka få ordning på alla papper och framför allt försöka förstå mig på lönelapparna. Jag är även laddad för helgen, imorgon blir det stan med fina tjejer och på lördag får jag finbesök. :)

/Johanna


Veronica Maggio- Jag Kommer



/Johanna

Onsdag

Fy fasen så halt det var idag på morgonen alltså. Jag som älskar att köra bil och särskilt på morgonen med en massa pepplåtar på högsta volym för att liksom vakna till och bli taggad för jobb, men idag var det inte så kul. Det blev en och en annan liten sladd med min padda. :P

Jobbet har gått fint och idag har jag sluppit "spöket". Detta låter helt skumt och jag förstår om ni inte tror på mig för jag tror fortfarande att jag är trög och har fått för mig detta... I måndags när jag stod och rev en stor vikvägg mellan själva kyrkan och hallen, så kändes det som om någon stod bakom och iakttog mig hela tiden. Dessutom var det nått som drog till i min tofs lite då och då och till slut så börjar man ju liksom undra vad det är som händer för jag var ensam i rummet och kyrkan. Det var en väldigt lustig känsla och till slut så blev jag så trött på det och funderade inte mer över det. När jag däremot fick höra samma kväll om vad som pågick hos mina släktingar så blev jag påmind om det som hände i kyrkan för något konstigt var det, men vad vet jag faktiskt inte.

Hur som helst; När jag kom hem var jag och handlade lite, åt en massa god mat (när jag har jobbat så finns det typ ingen botten i mig:P) och duschade. Mamma och jag har även gjort rocky road och jag bara älskar det. :P

/Johanna

Spagna- Call Me



/Johanna

Tisdag

Halvön blev arenan som slutligen blev Oskarshamn... Ja det är inte undra på att jag är förvirrad alltså. Ute på OKG var det bara jobb på aktiv sida och när jag hade fått höra om att jag skulle till arenan så blev det inte så heller. Eftersom bygget är i slutskedet så ska dom börja avveckla folk där nu, så då kom dom på att det kanske inte är så bra att ta dit lärlingar. Jag är glad över att få jobba iallafall för jag trivs så himla bra, vart jag än hamnar.

I fredags fick jag order utav chefen om att jag skulle ta med verktyg, det glada humöret och den positiva inställningen till Kristinebergs kyrkan på måndagmorgon. Jag fick även veta att det var jag och "en gammal farbror" som skulle vara där och jobba. Min chef är ju rolig alltså. När jag kom dit igår så hade jag förväntat mig en tjurig gammal gubbe, men istället så skakade jag hand med en trevlig kille på 23 år.

I snart ett år har jag varit inne i den här branschen och jag har bara träffat en massa supertrevliga och jättesnälla människor. När ska jag få jobba med en hemsk, tjurig, gammal gubbe som tycker att jag ska stå hemma vid spisen eller nått istället??? Innan jag gick ut på min första APU så hade man typ försökt förbereda sig för "alla tjuriga, gamla gubbar" som alla varnade om, men var är dom egenligen? Jag har ju ändå träffat en hel del människor och ska alla verkligen va så här trevliga och ge mig snälla kommentarer, peppa och mata mig med kanelbullar och kakor? :) Jag klagar inte isåfall och om jag inte får jobba med det jag vill efter studenten, så går jag nog in i väggen för jobbet är en stor del av mitt liv och jag tycker som sagt att det är väldigt roligt. :)

/Johanna

Slut som artist...

Jag är för trött för att skriva något här nu, så vi hörs imorgon istället. ;)

Pusshej och godnatt!

/Johanna

Jasper Forks- River Flows In You



/Johanna

Back to the 80's

Igår kom Ida hit en sväng och vi fixade håret innan vi drog till Marie på förfest. Sen blev det dans, dans, dans och en massa trevligt folk träffade man. Grymt lyckad kväll och jag längtar redan tills nästa fest... Rockabillytema istället kanske? :)



















/Johanna


Till slut åkte klackarna av och vi körde på strumporna...

Hehe ja vilken lyckad fest det var igår alltså! :D Sjukt roligt och vi dansade som sagt tills fötterna värkte och då åkte skorna av och det blev ännu mera dans. Jag har aldrig fått så ont i fötterna så jag har blivit tvungen att ta av skorna, men det var kanske inte så konstigt egentligen med tanke på att vi nästan dansade hela tiden. :)

Jag tog några bilder så jag ska se om jag kan få upp dom här sen. ;)

/Johanna

Aqua- Back To The 80's

En väldigt passande låt kvällen till ära. ;)



/Johanna

Dansuppvisning och 80-tals fest

Idag ska vi vara med och dansa med båda grupperna på A-lagets hemmamatch så det blir full rulle. :)

Ikväll är det 80-tals fest som gäller och därav mitt knallrosa nagellack. Jag kan säga att jag aldrig skulle få för mig att måla naglarna så här rosa om det inte var för det här hehe. ;)

Bilden är konstig för min ögon är spec, men det är ju så jag är så. :P



/Johanna

Tinky Winky gånger 2

När Albin nummer två var hemma hos oss för ett tag sedan så var han inne på mitt rum och satte dessa varelser på mitt skrivbord och sa att: "Dom ska Johanna ha där!". Jag vågade inte ta bort dom, men mamma städande undan dom till slut.

När Albin kom nästa gång så satte han dom där igen och då lät mamma dom vara kvar. Så gången efter det när han var hemma hos oss så blev han så glad när han såg att dom satt kvar. Hihi, gulligare unge får man leta efter. :)

Så från och med nu sitter dom på mitt skrivbord och Pepzi har stirrat lite konstigt på dom för det är nämligen där han brukar ligga när jag sitter vid datorn. Det är inte lätt att vara alla till lags alltså. ;)



/Johanna

The Police- Every Breath You Take



/Johanna

Torsdag

Började dagen med sovmorgon till 10, aldrig fel. Sen hade vi typ bygg i två timmar och sen var tanken att vi skulle ha teori efter lunchen, men eftersom vissa gick och drog benen efter sig och inget blev färdigt så åkte alla på att göra klart allt innan lovet. Vissa gjorde mer än andra och det kan göra mig så irriterad alltså... Bara för att vi har varit ute i verkligheten och kommer tillbaka till skolan igen så betyder det inte att det är en lek. Vissa ser skolan så och lärarna tycker att många har gått bakåt i utvecklingen. Det är ju den här sista tiden som man har en chans att visa vad man har lärt sig och dessutom så är det väldigt många betyg som fortfarande inte är satta, men det är ju egentligen upp till var och en så jag ska inte tjata mer om detta här.

När allt till slut var klart så fick vi ett oförberett prov i ställningsbyggnad, underbart. Jag har typ glömt allt utav det där, men tydligen så kunde vi bara höja oss med det här provet. Gutt att man kanske fick MVG på det vi gjorde i tvåan och sen skriver ett IG nu... Inte för jag tror att jag hade MVG på provet i tvåan, utan det låter troligare med et VG eller så. IG var väl kanske också och ta i för jag svarade i alla fall på allt idag så vi får väl se hur det blir med den saken. ;)

Det enda positiva med det där oförberedda provet var att vi slutade vid tre istället för vid tjugo i fem...

Nu ska jag dra iväg och träna, innan det blir duschen, kvällsmat och packning. :)

/Johanna

Nej, jag är inte bortskämnd....

... jag blir bara väldigt, väldigt bra behandlad utav min faster som köper hem en massa gott som jag gillar. :P



/Johanna

Onsdag

Idag hade vi först framtidens byggande som bestod utav föreläsningar och en film. Det enda roliga var typ att man fick se målarna för en gångs skull. :)

Efter maten skulle vi upp till nybygget och bygga resten utav dagen. Vårat gäng fortsatte med väggarna till friggeboden, så ena väggen är nu typ klar innan allt ska resas.



Simon ställer ALLTID upp på bild. Han ber typ nästan om och få vara med... ;)



/Johanna

"De e skoj att åka bubbla"

Idag har vi typ kört Kalmar runt med min lilla pärla och jag vet att Kristoffer och Mattias bara älskar det alltså. ;) Hansa city, nybygget, skolan, Maxi, stan ja you name it. Efter strikta order tvingade jag in Mattias i baksätet eftersom han typ är en decimeter kortare än Kristoffer, som får sitta framåt lutad om han sitter bak.

Kristoffer är nöjd som får äran att sitta fram och agera GPS...



Mattias ser så söt och oskyldig ut som sitter inklämnd i baksätet tillsammans med en massa grejer och munnen full utav godis...




Färdkost är viktigt. ;)



/Johanna

Ny header?

Jag är så fruktansvärt trött på min tråkiga blogg...

Headern är skittråkig. Texten och typsnittet är ännu tråkigare, så jag kanske borde ta tag i att göra om hela skiten när jag har tråkigt någon dag.

Det är sånt som tål att tänkas på! ;) Over and out!

/Johanna

Studiebesök på arenan

På förmiddagen var alla byggtreorna ute på arenan. Det är full rullians där ute nu så guidningen fick lärarna sköta och det kändes som om vi var inne i varenda lite vrå typ allt ifrån bastu till vipläktare. Jag tyckte att hela bygget kändes väldigt stort, men det var jag tydligen ensam om att tycka hehe. Däremot så ser hela arenan väldigt hög ut utifrån sett, men så kändes det inte när man stod inne på läktarna. Svårt att förklara och jag tänkte faktiskt ta upp mobilen och ta lite kort, men gjorde det inte av någon lustig anledning för tro det eller ej (det här kommer låta konstigt) men någonting sa mig att det inte är sista gången jag stod där.

Jag träffade två bekanta NCC:are som har varit ute på OKG och jobbat också. Den ena, som också är lärling sa typ så fort han fick se mig: "Så du skulle också hit nästa vecka?". Alltså, jag trodde jag skulle tappa hakan. Men jo mycket riktigt, så är det något som cheferna har kommit överrens om tydligen. Det kändes väldigt lustigt och min magkänsla är dessutom också lustig. Jag ser dock fram emot arenan för ett sånt stort bygge är ju lite coolt att få vara och jobba på. Dessutom så älskar jag att träffa nya människor och där ute är det cirka 100 personer som arbetar. När jag var ny på OKG så var ju typ bara dom 15 gubbarna i extas och skulle prata och skämta och det kändes som att allt kretsade kring mig. Men det är som sagt inte så många byggare som har en tjej vid matbordet och det tog dom minsann vara på. ;) Fy vad jag saknar gänget på OKG alltså... Men nästa vecka blir det andra bullar och antagligen väldigt många nya namn att hålla reda på. Spännande! :)

/Johanna

Tisdag

Fy fasen vilken dag alltså! Jag är typ helt slut, fast jag förstår inte riktigt vaför. Dagen har bland annat tillbringats på arenan. Vi var där på studiebesök och samtidigt så fick jag reda på att jag ska jobba där nästa vecka. Snacka om att jag blev förvånad. Jag skulle vilja ha sett min reaktion då alltså...

Jag skriver mer senare för nu ska jag hoppa in i duschen, stoppa i mig några mackor och greja lite. :)

/Johanna

Dagens idrottslektion

Idag höll jag som sagt i dagens idrottslektion med klassen. Alla som satsar på ett högre betyg än G i idrott måste leda en egen lektion och först tänkte jag faktiskt strunta i det. Fråga mig inte varför för nu i efterhand så är det så himla skönt att ha gjort det. :)

Jag valde att ha en lektion inriktad mot dans/rytmik, så som uppvärming körde jag aerobic och som huvugrej gick jag igenom en väldigt enkel dans.

Först tänkte jag att det här kommer typ gå åt skogen och killarna kommer säkert inte vilja genomföra detta och tycka det är jättetöntigt, men jag kan säga att alla dom tankarna och fördomarna försvann med en gång. Alla gick verkligen in för det till 110 procent och det var verkligen jätteroligt och se. Dom hängde med på alltihopa jättebra och det gick fortare än jag hade räknat med att gå igenom stegen.

Nu har jag verkligen lärt mig att man inte ska ha fördomar om något alltså och visst fasen växer man någon liten centimeter när man inser att man klarar av detta också. Få 24 killar till att dansa disco är nog faktiskt inte alla som lyckas med (och dessutom få dom till att erkänna efteråt att dom faktiskt tyckte det var kul), men ger man sig bara fan på att det går så funkar det mesta. :)



/Johanna

Min dag

Då var man ännu ett år äldre och jag har haft en underbar födelsedag! :)

Först var det skola och byggvecka igen. Jag har även haft min idrottslektion idag med alla killarna och det gick över förväntan faktiskt! :)

När vi hade slutat åkte jag hem med min pärla till Fliset igen och möttes utav familj och husdjur med en massa fina presenter och god mat! :D

Nu ska jag dra på bastun och gå och sätta mig där och koppla av om bara ta det lugnt resten utav kvällen. :)

En bild ifrån min 18-års dag. :)




/Johanna

Fredagens dansträning- Starlights

Igår var Evelina med på dansträningen med ena gruppen och tog lite bilder... eller ja snarare 800 bilder. Så här kommer en del utav dom. :)









































/Johanna

Några bilder ifrån dagen

















/Johanna

Kalas

Idag ska vi ha kalas med släkten eftersom jag fyller år på måndag, så här har jag inte tid att sitta nu för gästerna kommer snart. :)

Så här ser jag ut idag iallafall. :)



/Johanna

Trött, trött, trött.....

Jag är helt slut efter dansträningen alltså! Efter strul med lokaler, nycklar och telefonsamtal hit och dit så löste sig allt till slut. Magda är i Stockholm med klassen så ikväll har jag tränat själv med barnen, men dom sköter sig exemplariskt som vanligt så det är inget svårt. :)

Nu ska jag sova, så skriver jag mer imorgon!

Godnatt!

En bild ifrån förra veckans träning med "Småstjärnorna". :)




/Johanna

Plugg...

Imorgon har vi muntligt prov i samhällen. Vi ska sitta i grupper och få frågor om demokrati/diktatur, FN och kalla kriget. Så roligt alltså, eller inte...

Dessutom har jag en läxa om massamedia som jag ska göra nu. I helgen måste jag förbereda min idrottslektion som jag ska ha på måndag, ta tag i skrivandet med projektarbetet, skriva CV och börja söka jobb... Livet är härligt alltså. ;)

Jag köpte typ världens största godispåse förrut för att jag skulle orka plugga, men efter bara några bitar så blev jag nästan spyfärdig. Så påsen är nu nerpackad och får följa med hem till Albin och Eve imorgon istället. Det är något lustigt med mig alltså för jag tycker inte att godis är gott längre... Tuggummi däremot klara jag mig inte utan och senast idag ifrågasatte Kristoffer om det verkligen är bra att tugga så mycket tuggummi som jag verkligen gör. :P

Cirka 40 minuters skoldag imorgon och sedan är det helg, underbart! :D

/Johanna


Torsdag

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg att marken var vit, så ville jag bara dra täcket över huvudet och sova vidare...
Det känns verkligen inte som min dag idag heller och självklart ska mina så kallade klasskompisar utnyttja detta till max med att sitta och säga en massa grejer, slå mig, kladda, bryta av min penna, sno min telefon och ja ta sånna här nödvändiga bilder som nedan... Så då blir ju Johanna självklart på ännu bättre humör när hon för en gångs skull försöker fokusera på vad läraren säger. ;) Det roliga är att Mattias aldrig ger sig hur mycket jag än slår tillbaka eller om jag så kladdar ner alla hans anteckningar, utan enligt honom så är det "bus" heeeela tiden. ;)





/Johanna

No Mercy- Where Do You Go



/Johanna

Fika och bus

Idag hade vi först framtidens byggande och sedan en hål timme på cirka tre timmar, så vad gör man då? Jo man försöker plugga så man slipper göra allt hemma och när man inser att det inte är kul så går man till Strömssons och fikar.





Till sist hade vi projekt och företagande och som alltid så blir det typ bara flumm och bus, så ibland undrar jag vad vi gör i skolan egentligen... ;)











/Johanna

Tisdag

Jag gick och la mig vid niotiden igår och gick upp vid sju idag och efter tio timmars sömn var jag fortfarande trött... Kan någon vänlig själ ge mig lite energi måntro??? Det känns som om man befinner sig i en dimman och är trött jämt och ständigt.

Okej nu låter det som om jag är jättetrött och lat hela tiden, MEN hör och häpna; jag har faktiskt varit och tränat bodypump och core i en och en halv timme, så lite stolt är jag faktiskt över mig själv. Det var mer än ett halvår sen jag var på äventyrsbadet och tränade sist, så det känns bra att komma igång lite igen. :)

Den här veckan har vi mycket plugg; stort prov i samhällen på fredag, projektarbetet och så måste jag fixa det sista inför min idrottslektion på måndag så kvällarna är räddade med andra ord.

/Johanna

"Latitud 57" 2009

Titta vilka små tjejer jag hittade. Haha, det här är en bild ifrån första året när vi var med och hjälpte till att bygga upp "Latitud 57". Magda och jag var med i somras också och det har blivit en utav sommarens höjdpunkter för det är så sjukt kul och man träffar så mycket härligt folk! :)

Som tur är så ska det bli i år igen så det finns verkligen grejer att se fram emot. :)



/Johanna

Bowling på Big Bang

Här är några bilder ifrån helgens bowling. Det var som vanligt väldigt roligt, men jag kan verkligen inte påstå att det gick särskilt bra för allihopa brukar slå betydligt flera strikear. :)











/Johanna

Hestra del 2

































/Johanna

Lascala

Igårkväll var vi i Oskarshamn och det börjar bli en tradition att bowla innan vi drar ut, så det gjorde vi även igår. :)

Sedan var vi på McDonald´s och åt lite, en sväng hos Ruth och efter det drog vi till lascala. Det var verkligen en evighet sen vi var där sist och det var även ett bra tag sen vi var ute och dansade, så vi var riktigt pepp. :) Från början var det typ heldött, men sen kom det en väldans massa folk och mycket dans blev det. Hahaha fy så roligt det var. :)

Inte en enda bra bild blev det, utan istället en massa flumm. Fast det kanske är en mer ärlig sida utav oss... :P



















/Johanna

Sommrigt

Det är början på februari och jag har redan köpt en sommarklänning... Hur ska detta sluta?

Jag hade ju inte heller någon prickig klänning innan så. ;)



/Johanna

Hestra del 1















































/Johanna

Rolandz- Nu Är Det Lördag Igen

Haha Idas och min pepplåt! :D



/Johanna

Fredag

Vilken underbar dag alltså! :) Endast två timmars skoldag och nu är jag hemma i Fliseryd igen. En långhelg väntar och det känns behövligt. :P

Om en stund är det dags för dansträning med alla härliga barn. :)



/Johanna

Fika med Cassandra

Jag kom hem ifrån stan för en stund sedan och sitter nu med inpackning i håret och ansiktsmask i facet. :P

På stan mötte jag upp Cassandra för fika. Vi hade inte setts sen i somras så vi hade en hel del att prata om och det var jättekul att få se henne igen. :) Det blev även en sväng på stan och jag köpte två jättefina klänningar och en skjorta... Det var kanske inte riktigt meningen att jag skulle handla något, men går man på stan med Cassandra så får man nästan räkna med att hitta något för det gör jag ALLTID när hon är med. :)

En gammal bild ifrån i somras på oss två. :)



/Johanna

Kort skoldag

Precis som i tisdags så var jag duktig och gick till skolan idag också. Då var jag jättestressad så det belv typ powerwalk och när jag nästan var framme vid skolan kom Hannes i sin bmw, efter honom Simon och Elof i audin och till sist kom Kristoffer med mini coopern. Haha då kände jag mig sååå duktig som gick till skolan, medans alla andra tog bilen. :P

Idag började vi vid 10:00 och slutade vid 13:00, så det var en alldeles lagom lång skoldag. ;) Vi hade endast samhälle och var i hörsalen och såg på någon tråkig film och sedan så slutade vi. :)

Nu ska jag äta pannkakor med glass som Ussa har gjort. Sedan ska jag in till stan och träffa Cassandra. :)



/Johanna

Underbar dag i Hestra

Jenny och jag har haft en väldigt rolig dag alltså. :D

Det började med strul med liftkort och jag fick först några lustiga pjäxor. Foten gick typ bara att trä i snett och det gick inte ens att knäppa dom upptill. När jag kom fram till en kille och skulle byta dom så sa han att jag hade fått helt fel för det här var typ några "tävlingspjäxor" och han gav mig ett par andra. Visserligen har jag åkt skidor hela livet, men på tävlingsnivå är man ju inte riktigt än. ;)

Vädret var inte att klaga på för det kunde ju lika gärna ha varit regn med tanke på plusgraderna. Dock så var det väldigt uppkört och mjukt i backarna. Jag tänkte att vi skulle följa mönstret i år också och INTE köra i eller ramla. Det lyckades jag dock inte med för vi körde i all världens fart ner för backarna och jag körde i en driva med ena skidan och kasade som en säl ner för backen sedan. Hehe det var faktiskt lite roligt. :P

Jenny och jag har konstaterat under dagen att vi måste se väldigt trevliga och öppna ut för lärare, skidpersonal och kaggnister har pratat med oss. :) I liften pratade vi med två killar som gick på samma skola och enligt jenny så menade hon på att dom ville ha med oss ut ikväll för det blev nästan lite raggning där i liften. ;) Haha vi gav dom dissen rätt snabbt för jag var så ivrig på att få åka, så vi drog ifrån dom så fort vi var uppe med liften.

Vi har tagit femhudrafemtioelva bilder och typ 99 procent utav dom är på oss själva, bara för att vi tycker att vi är så snygga. ;) Dock så vägrar kameran att samarbeta med datorn så dom kommer sen, men här är några som jag har tagit med telefonen. ;)





/Johanna

Laddad inför en heldag i skidbackarna

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu för klockan ringer vid halv sex imorgonbitti och bussen går vid sju. Imorgon har vi friluftsdag och Jenny och jag ska till Hestra och åka skidor, precis som förra året. Det var galet roligt så jag ser verkligen fram emot morgondagen! :D

En utav alla tusen bilder ifrån förra året. Kameran är nerpackad så förhoppningsvis blir det några bilder i år också. ;)



/Johanna

Tisdag

Efter skolan hängde Frida med mig hem och vi åt en massa god mat som Ussa hade gjort, var ute och gick, handlade inför imorgon och pratade självklart en massa. Det finns verkligen ingen som Frida som jag kan prata med så mycket alltså. Vi har alltid något att prata om, så ibland blir det nästan att vi pratar i mun på varandra. ;)

I skolan så får vi oftast bara en skymt utav varandra och hinner bara växla några få ord, så det var väldigt kul att umgås. :)

När vi skulle hem ifrån skolan så fick Frida klättra över till förarsidan ifrån passagerarsidan för det var någon idiot som hade parkerat som en kratta. Personen som parkerade "bilen" (jag vet inte ens om jag kan kalla det bil för det ser ju ut typ som en låda på fyra hjul) måste ha fått sitt körkort på posten...





/Johanna

Busigt

Eftersom vi typ bara läser samhälle på teoriveckorna (vi har det minst 3 timmar varje dag) så blir det lätt flummigt och "busigt". Idag var inget undantag för Kristoffer satt och kladdade i min bok som vi precis hade fått och som var splirrans ny och Mattias höll på med sitt jäkla "busande" hela tiden.





Haha Micke är mer än laddad inför imorgon. ;)



/Johanna

RSS 2.0