Ner mot hallen!

Jag ska snart bege mig mot sporthallen och träna innebandy, trots att mitt knä inte är bra. Lika bra att skiten brister för då får jag ju i alla fall reda på vad det är som spökar. Lustigt är det i alla fall.

Idag har jag gjutit lite. Dom försöker med olika knep för att få över mig på betongsidan, men så lätt lurar dom mig inte. ;)

Det blev nästan två timmars lunch med "krismöte". Ja, idioter kommer man aldrig ifrån utan dom finns överallt tyvärr. Dock så har jag ju egentligen inget att säga, utan jag sitter bara och ser söt ut typ med 20 andra NCC:are i matsalen. ;)

Imorgon är det besiktning inne på CSV, så då vet jag inte vad vi ska hitta på egentligen, men det löser sig förhoppningsvis. ;)

Pusshej!

/Johanna

Johnossi - What's The Point



/Johanna

Dagen kan sammanfattas ungefär så här:

  • Om jag inte lyckas med mitt yrkesval som snickare, så ska jag satsa på en karriär på ISS. Jag tror det skulle passa mig riktigt bra faktiskt; Inte göra ett skit, men trots det ha en jäkligt bra lön. Dessutom så skulle jag vilja påstå att jag är grym på att städa eller ja, jag har blivit det.
  • Från och med nästa vecka är min framtid osäker.
  • Mitt hat mot Mönsterås kommun blev ännu större på lunchrasten och jag var på väg att drämma mobilen i stenplattorna, men lyckades lugna ner mig.
  • Jag har haft världens jobbigaste huvudvärk typ halva dagen och mitt knä är ännu värre, så nu känner jag även av det på jobbet och det är inte bra...
  • Just nu är Johanna irriterad, förbannad, trött, negativ och ja, jag orkar inte med nått alls.
Livet är härligt!

/Johanna

Spåret med Brownie

Trots att det regnade förrut så gav jag mig ut på spåret med Brownie. Latmasken fick jag ju givetvis inte med mig, men det gick bra ändån och det är så himla skönt efteråt. ;)

Mitt ena knä är dock fortfarande inte bra och det skulle kännas riktigt surt om det inte går över snart för innebandyserien har ju inte ens börjat och jag ska ju vara med och spela fram tills januari, så några skador har jag inte lust med!

Nu blir det snart till att sova, men först ska jag fixa alla grejer inför jobbet imorgon.



/Johanna

Seg söndag

Jag gillar verkligen inte söndagar. Det känns som en väldigt onödig dag ibland och jag hade nästan hellre jobbat idag för då händer det i alla fall lite och man tar vara på tiden bättre. ;)

Man kan inte heller anklaga den här byn för att det händer allt för mycket, men snart ska i alla fall Albin och jag ut och springa spåret med Brownie. Tack gode gud!

/Johanna

Train - Hey Soul Sister

Det är galet, men jag får aldrig nog utav den här låten. Jag fullkomligt älskar den och så fort jag hör den så måste jag bara gapa med igenom hela låten.

Jag tror jag har nött den nu i snart fyra månader och det är nog rekord faktiskt. ;)

Heeeeeeeeeeeey, heeeeeeeeeeeeeeeey, heeeeeeeeeeeeeey! :)



/Johanna

Innebandymatch och Kickoff

Hej hej! :)

Jag hinner inte skriva så mycket nu för vi ska ner mot sporthallen och klubblokalen för det är "kickoff" med innebandyklubben, så vi hoppas på en rolig kväll. Förhoppningsvis så blir det brännboll inomhus eftersom det regnar.

A-laget hade även träningsmatch förrut mot Oskarshamn och Fliseryd vann med 10-3 eller nått sånt. ;)

Haha, jag har svårt att hålla munnen stängd, men jag bjuder på den. ;)



/Johanna

Promenad med Magda

Magda och jag var ute och gick för en stund sen med Brownie. Det blev ett varv på spåret och igenom byn på vägen hem. Brownie fick springa av sig ordentligt och vi hann ta ifatt allt som har hänt den här veckan. :)

Nu väntar Albin och jag på att pappa ska komma hem, så att vi kan gå och lägga oss snart för jag är trött! :P



/Johanna

Fredag

Albin och jag har precis varit borta på Kvillegärde och blivit bortskämda med en massa god mat idag också. Vi är nämligen "home alone" för pappa och mamma håller på att hjälpa Evelina att flytta, så det är typ tredje världskriget här hemma. Nejdå, skämt och sido. ;)

Idag vid typ klockan sex på morgonen så körde jag runt i byn som en jäkla fartdåre. Ja, alltså mer än vanligt. Jag skulle ha med mig "Fliserydsgangsters" och båda hade lyckats försova sig, så dom stod inte där dom skulle. Ingen av dom hade mitt nummer och jag hade inte någon utav deras heller, så då fick jag köra runt och leta efter dom och båda trodde att jag hade kört ifrån dom. Haha, så taskig är jag faktiskt inte för jag vet själv hur lätt det är att försova sig. Hur som helst så kom vi i alla fall ut till OKG och jag fick ursäkta mig att jag var sen, men som tur är så har jag en bra chef. ;)

Dagens jobb har infattat städning, städning och åter städning. Jag kunde lika gärna ha varit på ISS idag istället. Nu är jag i alla fall trött allt äckligt snus och muggar med mögligt kaffe i. Fyyyy, jag blir äcklad bara jag tänker på det. Jag träffade även på typ världens största spindel, inte så trevligt. Det är besiktning på tisdag så då ska allt vara klart och iordning och det är det verkligen inte. Elektrikerna och plåtslagarna är inte färdiga än och det känns meningslöst att städa innan dom är klara med allt för när elektrikerna har varit någonstans så ser det ut som ett bombnedslag med kablar och skit överallt. Det är verkligen inte roligt att gå och plocka efter andra. Vi hann inte ens med fika i eftermiddag för att det var så mycket att städa... Livet är inte lätt. ;)

/Johanna

Torsdag

När jag kom hem ifrån jobbet så begav jag mig bort till farmor och farfar för där väntades det mat. Vilken lyx alltså! Kyckling, potatis och sås, så gott. :P

Efter att ha vräkt i mig ett halvt ton mat (det är säkert, när jag jobbar äter jag som en ko eller nått) så var det innebandyträning. Inte så bra för magen, men om jag inte skulle äta efter jobbet och innan träningen så skulle jag nog antagligen svälta ihjäl.

Träningen gick inte alls lika bra idag och jag har ont i mitt ena knä. Skit helt enkelt.

Nu ska jag inte klaga mer, utan istället sova.

Godnatt!

/Johanna

Man kanske skulle ta och börja på PEAB istället?

Haha ja det är ju det jag säger! På jobbet händer det alltid en massa och man stötter på nya människor varje dag och jag vet inte hur många gånger man använder det där allra största leendet och säger: "Hej hej!" till männsikor som man aldrig har sett innan. :) En vakt sken upp som bara den när han fick se mig och hälsade så himla trevligt, typ världens gladaste heeeeej. :) Trevliga människor kan det aldrig bli för mycket utav när det finns motsatsen till människor som kan förstöra en hel dag bara genom att vara otrevliga.

Idag så stod jag och pratade med några killar ifrån Peab om lite allt möjligt och då så kommer givetvis min chef och går förbi på andra sidan stängslet och säger: "Rör inte henne, hon tillhör oss! NCC". Dom andra svarade att dom redan hade lyckats övertala mig, men så var ju inte fallet. ;) Konkurrenter gäller det att ta på rätt sätt. ;)

Idag har jag grejat med lite utav allt möjligt och var även inne på CSV en sväng och socklade färdigt, så det är klart på besiktningen på tisdag. Jag gick med en fyra meters golvsockel genom säkerhetskontrollen. Det ni, det kallar jag precision och precis som allt annat så var den tvungen att gå igenom scannern eller vad det nu är, men det gick faktiskt även om det såg lite roligt ut. ;)

/Johanna

Glass och "Fångarna på fortet"

Kvällen har varit oerhört lugn. När jag kom hem ifrån jobbet så åt vi god mat och jag har hjälpt till lite med att lasta en massa saker inför Evelinas flytt. Albin och jag har även dragit en raggarunda och hann med kvillegärde och affären också. ;)

Mer än så har jag inte orkat göra, utan nu har jag sett lite på tvn och ätit glass.

Nu ska jag sova och ladda inför ännu en arbetsdag imorgon och även innebandyträning. :)

Godnatt!

/Johanna

Mini Cooper eller Audi?

Den här bilden mms:ade jag till Evelina igår för hon vill så gärna ha en Mini Cooper och min klasskompis Kristoffer har en. Däremot så tror jag inte att han skulle vilja byta bort sin fina bil mot audin. ;)



Hihi, det blev race hem. ;)



/Johanna

Such a perfect day

Jajemen, nu är det NCC som gäller framöver och det första chefen gjorde idag var att skryta med mig, så till slut skämdes jag nästan. Ibland har jag svårt för att ta till mig komplimanger och bra kritik och det är synd, men detta har jag levt på hela dagen. Som sagt: Jag stod och pratade med chefen om nya jobb och så och jag sa att jag håller tummarna för att vi får dom nya jobben och han frågade om jag verkligen trivdes. Visst gör jag det! :D Ibland har jag en jäkla röta när det gäller saker, men jag kunde aldrig föreställa mig att min apu skulle bli så här bra och att jag skulle hamna med ett såndant här härligt gäng och en väldigt bra chef. Min första praktik på en byggarbetsplats och det känns liksom rätt med en gång. :)

Hur som helst: Chefen sa i alla fall att dom är "jättenöjda" med mig. "Jag är alltid på hugget, visar intresse och jobbar väldigt bra." Det gjorde verkligen min dag kan jag säga. :D

Idag har jag sprungit runt på det stora bygget och satt skyltar med rumsnummer. Det var flera hundra rum och dörrar, men jag fick ihop det även om inte vissa rum är byggda än. ;) Jag trodde jag kunde bygget på ett ungefär, men jag hade verkligen helt fel. Idag upptäckte jag till och med en ny våning och det roliga är att man kan öppna en dörr och man tror ju givetvis att det är ett rum bakom, men vips så är det bara ett stort, djupt hål på flera meter med en massa kablar. Det gäller att se vart man sätter fötterna. ;)

/Johanna

Jag borde ha gått och lagt mig för längesen...

...men jag är uppskruvad som en duracellkanin, så det blir nog svårt att somna tyvärr.

Innebandyträningen gick väldigt bra idag. Det känns som att man börjar komma in i spelet efter några års paus och konditionen blir sakta, men säkert bättre. :)

Imorgon är det NCC som gäller igen och upp vid fem eller nått, så nu ska jag faktiskt sova även om mitt huvud inte vill det. ;)

Godnatt!

/Johanna

Skolan

Det blev typ en (hel) timme i skolan. Så nödvändigt. Man hann typ bara känna in läget igen och inse att det är så här det ska va. Jag trivs väldigt bra i skolan och jag har sagt tidigare att precis som det är nu, så skulle jag kunna gå i skolan hela livet. ;) Men vi går ju i skolan utav en anledning och det är ju för att kunna gå vidare i livet och förhoppningsvis få ett arbete. ;)

För två år sen började jag gymnasiet och jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag. Ny stad, ny skola, ny klass. Ja fy fan va rädd jag var och när jag insåg att jag var ensam "byggtjej" så tänkte jag: "Va fan har jag gett mig in på egentligen?" Men 1:an var väldigt rolig, men sen i 2:an så skulle jag byta klass när vi valde inriktingar så då blev jag ensam tjej i en klass med 24 killar och då tänkte jag också: "Va fan har jag gett mig in på?".

Idag började jag 3:an (fy vad hemskt det lät) och jag hade typ längtat till skolan för jag trivs så himla bra. Jag har en jättebra klass, världens bästa klassföreståndare och skolan är helt okej. :D

Det är lite synd faktiskt att vi bara fick vara i skolan en sån kort tid efter ett jättelångt sommarlov, men apu är ju helt okej det också så jag ska sluta klaga och ser istället fram emot en lärorik höst och en härlig vårtermin. ;)

/Johanna

Tisdag

Hej hej! :)

Skolan var precis som vanligt och det är tråkigt att vara hemma igen... Jag vill va i Kalmar och gå i skolan! :)

Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska slänga på mig träningskläder och bege mig ner mot hallen och känna att jag lever.

/Johanna

"Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram"

Det blev kinamat till middag och det satt ju inte helt fel, så gott! :P

Ussa och jag var och handlade en sväng förrut och jag träffade Agnes, som det var ett tag sen man såg så det blev en liten pratstund med henne. :)

Nu har jag duschat, sett på "Fångarna på fortet" (det var ju favoritprogammet när man var liten), pratat lite med skåningen och ätit en massa onyttigt. Jag tog faktiskt med mig träningskläder och skor och hade en liten tanke om att gå ner och träna i motionsrummet förrut, men det orkade jag inte utan istället blev det godis framför datorn. Jaja, imorgon kommer jag ju hem till verkligheten igen och då är det ju även innebandyträning. :)

/Johanna

Fika med Cassandra

När jag kom ner hit så begav jag mig direkt in till stan för att träffa Cassandra. Vi var och fikade, pratade såklart en massa och gick lite på stan. :) Mycket trevligt var det och väldigt kul att ses igen för det händer inte allt för ofta tyvärr.



/Johanna

Mot Kalmar

Jag har nyss varit och klippt mig och det blev väl bra, fast håret blev ju som såklart kortare och det gillar vi inte. Däremot så var det väldigt slitet och mamma lyckades övertala mig förra veckan till en klipptid, även om jag hade kunnat gått ett halvår till med mitt rufs, men nu är det i alla fall klippt. ;)

Nu ska jag bege mig mot Kalmar när mamma kommer hem med bilen och vi har fikat. :)

Jag ringde nyss till Ussa och förvarnade henne om att jag kommer att dyka upp och första frågan var: "Vad vill du ha och äta? Ska vi ha kinamat ikväll? Eller du kanske vill ha pizza?". Det kanske finns en anledning till att pappa kallar mig "gräddbullebarnet"? :P

/Johanna

Söndag

Hej! :)

Det blev ju bättre väder i eftermiddags så vi har grillat och jag oljade även alla väggar också. Mamma, Albin och jag har även hunnit med en runda på spåret, så det känns bra. :) Man har redan vant sig vid minst två stenhårda träningar i veckan, så nu gäller det att försöka hålla det igång också. ;)

Imorgon blir det klippning (hjälp mig!) och sedan Kääälmar. :D Fy, jag avskyr att klippa mig, men ser fram emot att få komma ner till Kalmar en sväng. :)

/Johanna

David Guetta feat.Chris Willis- Love Is Gone



/Johanna

Pissväder

Jag vaknade vid elva och det var så himla skönt att få sova ordentligt för en gångs skull. Förra helgen blev det ju inte lika mycket sömn. ;)

Idag hade jag tänkt att olja väggarna vid altanen, men när jag skulle bort och hämta en stege hos farmor så började det att ösregna. Så idag blir det inget med det.

Just nu ser det ut som ett bombnedslag i vårat hus med Evelinas grejer överallt och hon ska ner till Perstorp senare så hon packar för fullt. ;)

Jag efterlyser bättre väder!



/Johanna

Mys

Evelina och jag äter polly och tittar på Sagan om de två tornen och nu ska jag ge mig iväg med bilen och hämta hem resten av familjen som har varit på kräfskiva. Vi kan ju hoppas att ingen ser mig för jag kör nämligen i pyjamas och ser ut som ett troll i håret. :P

Jag hatar att köra bil när det är mörkt och speciellt på vägar som är fullt utav djur. Förra helgen körde jag ju på en hare och vad arg jag blev trots att det inte blev något på bilen. Victors stuga hittade jag inte heller för den delen ute i skummet, så han fick gå ut till vägen. Haha, förhoppningsvis så ska jag nog lyckas hitta till Sibbetorp nu, fast det är mörkt. ;)

/Johanna


IKEA

Hej hej! :)

Idag har hela familjen Magnusson minus Albin varit i den härliga staden Kalmar. I just love it! Och där ska jag bo i framtiden. :)

Evelina får sin lägenhet till veckan så hon har inhandlat en massa möbler och grejer, det mesta på IKEA. Mycket blev det och sen var vi alla rätt så trötta och hungriga. :P

Evelina blev i alla fall nöjd med allt och det är ju huvudsaken. ;) Det var dock synd att vi inte var hemma för min klassföreståndare Mats ringde nämligen till mig och var i Fliseryd och åkte med motorcykeln och tänkte komma och hälsa på, men vi får hoppas att han dyker upp någon annan gång även om det är en bit att köra. :)

Nu blir det dillchips och Sommarkrysset. :)



/Johanna

Spåret

Albin och jag var ute för en stund sen och joggade spåret runt och det var faktiskt riktigt skönt. :)









/Johanna

Test

Inlägget nedan var som sagt var bara en test för att se hur det blev att ladda upp en video. Jag tog första bästa och kvalitén blev ju inte så bra. Jag får prova att filma med någon annan kamera nästa gång. ;)

/Johanna

Starlights- Bad Romance

Testing testing!



/Johanna

Fredag

Hejsan! :)

Igår var Magda och jag på ledarmöte med FIBK och sen orkade jag inte skriva något när jag kom hem. ;) Det kändes i alla fall som det här mötet behövdes, så man blir lite peppad inför hösten. Ribban måste ligga högt redan första hemmamatchen som blir mot Sandbäckshult i början av oktober. ;)

Nu har jag jobbat klart för den här sommaren och det känns väldigt bra. En hel del timmar har det blivit och en hel del pengar också, som till stor del går in på sparkontot. Vilket gör att det känns ännu bättre att jobba. :)

På onsdag är det dock samma sak som gäller igen för då börjar ju apun och igår lät det som att jag fick vara kvar på NCC livet ut om jag så bara ville för jag sa att dom fick säga till när dom ville bli av med mig, men chefen svarade med en gång: "Det vill vi aldrig! Du är ju den enda som jobbar!". Så ja, det känns bra. :D

Elektrikerna var på mig igår igen, så vi ska äta lunch nästa vecka. Hahaha, det är kul när livet inte är allt för seriöst ibland, utan det går att driva med folk. ;) När jag skulle ut igår på morgonen och hämta en slip och igenom säkerhetskontrollen igen så utbrast en vakt: "Vi måste sluta träffas på det här viset! Du har ju redan gått igenom här en gång!". Allt trevligt folk måste ha hamnat på ett och samma ställe: OKG. Så tror jag i alla fall att det är. ;)

Jag måste bara lägga upp den här extremt fula bilden för att visa hur tråkigt jag hade det idag när jag hade slutat och väntade på resten av gänget som skulle med hem. Jag satt i bilen i cirka en timme och dunkade musik så folk stirrade och jag tror jag hann med att spela Hey Soul Sister typ nio gånger eller nått. :)



/Johanna

Jonas Brothers- Play My Music

Jaha, det här är nästa låt som har fastnat i huvudet. Jag är konstig som kan lyssna på nästan vad som helst, men den här låten är i alla fall bra. :)



/Johanna

Onsdag

Heeej! :)

Det känns som att jag skulle kunna göra en hel dokumentär om mitt jobb för det händer en hel del. Idag har jag satt lister och grejat med dom där jobbiga skyltarna på alla femhundrafetioelva dörrarna som finns överallt.

Det har varit så himla varmt och äckligt, så jag har gått och svettats som bara den och tänkt: "Fy, jag måste lukta skit!". Men så möter man Peter och det första han säger är: "Men Johanna, du kan ju inte komma till ett bygge och lukta parfym!" Jag känner ju ända hit hur du luktar gott!" Haha, då kände jag mig bara ännu äckligare. ;)

När jag stod och skruvade vid en ytterdörr, så hör jag: "Vad i helvete!". Det är fult att svära, jag vet, men han sa så. Jag vände mig om och fick se ett gäng elektriker som stirrade på mig och sedan sa en av dom: "Vi tar den här vägen istället." Hahaha, dom skulle till matsalen, men tog istället en omväg rakt emot mig. Sedan frågade dom om jag skulle med och äta på skämt. Jag skämtade tillbaka om att det var cirka en timme kvar till lunch och det hade dom nog inte förväntat sig för dom blev helt stumma och gick därifrån. Det var lite kul faktiskt, men jag fattar inte varför folk glor så.

Igår pratade jag med min klassföreståndare och han sa att apun börjar nästa onsdag! Fyyyyy f*n! Jag som vill va i Kalmar och hinna träffa alla igen, men icke. Så det blir endast några timmar i skolan på tisdag, så meningslöst.

Nu ska jag i alla fall dra en raggarunda på byn och fixa lite grejer. ;)

/Johanna

Typ sova nu...

...för jag är typ väldigt trött! Träningen var lika hård som vanligt och visst är det tufft, men grymt härligt efteråt. :) Dock så är jag jättepigg nu och det är ju inte så bra med tanke på att jag borde ha somnat för längesen. Nyss åt jag macka och o´boy också och det gör ju inte saken bättre, men jag ska i alla fall försöka att sova nu så jag orkar med morgondagen. ;)

Godnatt!

/Johanna

Tisdag

Hej hej! :)

Jag kom hem för typ en timme sedan och på vägen hem sov alla typ, så jag satt och körde själv i min ensamhet och kunde inte ha radion på högsta volym och skrika med för då hade dom garanterat inte sovit längre. Livet är inte alltid roligt. ;)

Detta kan vara min sista vecka på OKG, hihi jag hoppas på det i alla fall. ;) Eller ja, jag trivs ju väldigt bra och det är kul att träffa en massa folk, men vägen dit är tråkig och man måste gå upp tidigt. Alla dessa säkerhetskontroller är inte heller så speciellt kul. Igår glömde jag ta av mig bältet så vakten sa: "Ja, antingen så tar du av dig skärpet elller byxorna. Det är bara till att välja." Haha kul, eller inte... Jag plockar hellre ut alla verktyg och skruv än att ta av mig byxorna. Fast det finns faktiskt folk som gör det, tro det eller ej.

Nästa vecka är det Kalmar och skolan som gäller. TACK OCH LOV! JAG LÄNGTAR! Är det någonstans jag vill bo sen så är det underbara Kalmar. :)

Efter det är det apu fram tills jul och då har jag blivit lovad att få va kvar på NCC. Jag kommer nog inte därifrån i första taget, utan dom håller nog ganska så hårt i mig. ;) Dock så är snart alla jobben klara så på apun kan jag hamna var som helst just nu. Antingen så får jag vara kvar på OKG på något ställe eller så blir det kanske arenan. Fy, dit vill jag verkligen inte. Visst, bo i Kalmar är härligt, men bara gå och skruva gips hela dagarna. Nej tack. Vi kanske har ett riktigt drömjobb på G, men chansen är tyvärr liten. Vi får se vad som händer, men jag håller i alla fall tummarna för det. :)

På tal om jobb så blev jag faktiskt erbjuden det i helgen. Han tyckte det var så kul med en tjej som ska bli snickare och sa att jag skulle höra av mig ifall jag inte hade något för dom kunde säkert anställa mig isåfall. Haha, kontakter är alltid bra, men NCC är nog min framtid. Det känns så just nu i alla fall. ;)

Idag har jag skruvat en massa skyltar med rumsnummer på dörrrarna, så vakterna ska hitta. Jag förstår dom för fy fasen vad dörrar det finns! Jag sprang omkring med en massa ritningar och en trådrulle (som jag snodde utav en elektriker) under armen och skruvade upp alla.

Jag har även hunnit med att bli dygnsur. Precis när det var lunch så skulle jag gå och se om jag hade någon jacka i skåpet, vilket jag inte hade. Så jag sprang med en varseltröja över huvudet till barracken. Det hjälpte dock inte för jag var dygnsur när jag kom fram och gubbarna tänkte ställa in hela mig i torkskåpet. Hade inte matsalen varit full med gubbar och lärlingar så hade jag slitit av mig byxorna för det bara rann om mig...

Så när jag hade ätit så var jag och bytte om till mina alldeles för stora byxor. Skärpet var nog typ virat två varv eller så. ;)

Nu ska jag byta om och sedan iväg och träna innebandy. :)

/Johanna



Måndag

Som sagt; trött är vad jag är, om ni inte har missat det. ;) Förra veckan när jag körde själv varenda dag så gick det hur bra som helst att gå upp, köra själv och jag kom hem pigg och glad varenda kväll. :) Kanske berodde lite på dom snygga ställningsbyggarna. ;) Haha nej, dom såg jag inte förräns i fredags så jag vet inte vad det berodde på. Jag kanske bara är allmänt seg idag och hoppas på en bättre dag imorgon för då är det ju träning också. :)

Förresten på tal om dessa snygga, unga ställningsbyggare som jag såg. Haha ja, det var ett helt gäng som jag gick förbi och alla var i typ min ålder. :P Ska man ha nått så ska det fasen vara en ställningsbyggare och inget annat! Och jag som ville bli ställningsbyggare om det inte hade varit så satans tungt! Grymt kul är det i alla fall och med sånna jobbarkompisar hade det ju varit nått. ;) Skämt och sido. Jag gillar mitt jobb i alla fall för man träffar så himla mycket trevliga människor. ;)

När jag ändå är igång om "på tal" och sånt så hände det mycket roliga, konstiga och lustiga händelser i fredags. Ja, det som jag såg på jobbet har jag ju redan sagt. Vi hade även radion på för ovanlighetens skull och P4 (ännu ovanligare). Jag tycker inte att det är någon särskilt bra kanal, men precis när jag skulle byta så började dom prata om Fliserydsdagen och ankracet. Jag tänkte: "Vad är detta liksom?" och fortsatte istället att lyssna och dom sa att dom hade ringt upp en Fliserydsbo som dom skulle prata med. Jag var ju givetvis tvungen att lyssna vidare för det skulle ju säkert vara någon jag kände igen, men när personen började prata så kände jag inte igen rösten. Sen sa dom Per Magnusson och jag utbrast: "Men det är ju pappa!". Hahaha, det var lite kul faktiskt. Radio Kalmar hade ringt upp honom och ville prata om Fliseryd och Fliserydsdagen och jag hörde inte ens att det var han. :)

Efter jobbet och tre timmars dansträning var jag helt slut, men ändå så var jag så envis och satte mig i bilen vid tio och körde till Victors stuga i Pataholm. På vägen dit klippte jag en hare med tiguanen i cirka 50 kilometer i timmen! Hur lyckas man? Det blev som tur var inget på bilen, men vad arg jag blev på mig själv. Det var i alla fall en trevlig kväll med ett härligt gäng. :D

Alltså, jag förstår om ni inte fattar något av ovanstående, men jag är som sagt var lite flummig just nu och låter bara fingrarna skriva. ;)

Idag har vi rivit formen som vi gjöt i i fredags och städat hela dagen. Det är besiktning på bygget nästa vecka så nu är det väldigt lugnt. ;)

Over and out, jag ska sluta att skriva massa onödigt nu! ;)

/Johanna

Typ dagen efter eller nått...

Fy faaan så trött jag är och jag fattar inte varför? Eller jo, jag har väl mina aningar kanske; lite för lite sömn inatt, en helg med alldeles för lite sömn också och så jobb idag. :P

Så nu blir det duschen och sedan göra så lite som möjligt som till exempel sova. ;)

Jag har inte ens orkat att byta om sen jag kom hem, så så trött är jag. :P





/Johanna

Besök

För ungefär en timme sedan hade jag besök utav två busiga danstjejer, nämligen Elin och Nadja. Gitarrer och hattar åkte fram och det skulle även tas kort med min telefon. Dom är ju så söta och så himla roliga. :)











Jag blev så himla rörd när jag fick se Nadjas bakgrundsbild. Livet är orättvist ibland...





/Johanna

Fliserydsdagen 2010 Starlights

Efter att ha hört att "det här var det bästa ni någonsin gjort", så känns det som att vi har lagt ribban inför hösten och HÖGT också. Om vi ska hålla den här nivån så måste nog Magda och jag lägga ner skolan redan nu och satsa allt på dansen för vad vi har slitit med det här och lagt ner mycket tid, men fy fan vad bra det blev! Nu svär jag men jag menar det vekligen och jag trodde aldrig att vi skulle fixa allt på så kort tid och framför allt komma i takt för Bad Romance är en svår låt, MEN VI GJORDE DET! :D

Evelina var med med kameran så det blev några bilder. :)















/Johanna

Sliten

Helgen har varit ganska så fullspäckad, så idag kommer det bli en sån här dag då man inte orkar göra mycket, utan istället vila upp sig inför en ny arbetsvecka.

Jag har fortfarande ont precis överallt; axlar, armar, nacke, rygg, ben, ja you name it. Det är väl dock inte så konstigt efter all denna träning hela veckan och så jobbet också. Men nu är man på G igen. ;)

Igår kväll gick det skitbra trots förvirringar och kissande. Hahaha, i sista sekunden innan vi skulle uppträda så var alla bara tvungna att gå på toaletten och utedass är ingen hit. Så det blev race med tiguanen fylld med danstjejer hem till oss och kissa. Fem personer och fyra minuter senare satt vi i bilen igen på väg upp mot Emågården och vi hann!

Uppträdandet gick verkligen hur bra som helst och det kommer bilder därifrån också!

/Johanna

Fliserydsdagen 2010 Småstjärnorna

Idag har vi varit med och dansat på Fliserydsdagen med Småstjärnorna och det gick verkligen jättebra! :)

Evelina har tagit bilderna nedan.


















Nadja, tjejen längst fram ska flytta om en vecka så det här var hennes sista framträdande och det är verkligen så himla tråkigt. Hon har varit med länge och är alltid med och tränar och uppträder. Det märks verkligen att hon brinner för det här. Självklart så fick hon med sig danströjan som minne och vi har lovat att komma och hälsa på. Men fy jag trodde inte att jag skulle bli så känslig och börja gråta, men man kommer barnen så nära så det blir nästan som ens egna. Det var riktigt jobbigt, men jag hoppas att Najda fortsätter med dans för det är hennes grej.

/Johanna

Torsdag

Är det redan torsdag??? Eeehh, veckorna går snabbt!

Idag har vi haft det ganska så lugnt på jobbet, men tiden gick ändån. ;)

Jag ska iväg och träna innebandy om en stund och vi ska springa spåret. Hjälp mig! Jag har ont exakt överallt och drog i mig en pizza för en timme sen. Haha, hur ska det gå? :P

Det blev ju inte precis någon "mjukstart" på veckan; träning varje kväll, upp tidigt, köra 11 mil varje dag och jobba så svetten rinner. ;) Men det ska väl gå att vänja sig vid det också. ;) Jag klagar inte och det har faktiskt gått över förväntan med att gå upp i tid och orka köra bil alldeles ensam. :)

Nu ska jag greja med lite saker och sedan se om jag hinner bort till farmor och dom en sväng innan träningen. :)

/Johanna

Onsdag

Jag kom hem ifrån dansträningen för typ en timme sen och nu är jag nyduschad och har smällt i mig macka, blåbär och O´boy. Så fort jag börjar jobba så börjar jag äta som en häst och det känns som att jag äter femtioelva gånger om dagen, men ändå så är jag hungrig innan och mätt efteråt. :P Det kostar att ligga på topp. ;)

Inatt somnade jag inte förräns efter elva och knappt sex timmars sömn är inte att rekomendera. Till jobbet körde jag med radion på högsta volym och tvingade mig själv att sjunga med för att inte somna. Nejdå så illa var det faktiskt inte, men psykiskt så var jag helt klarvaken igår kväll efter träningen, medans kroppen var helt slut och benen värkte som bara den. Imorgon är vi på att igen, härligt! ;)

Idag har vi rivit ett tak och en vägg och ett tag kunde man faktiskt tro att det snöade för fy fan vad det dammade. :P

När jag kom hem så var det bara till att slänga i sig mat och iväg i bilen igen och träna dans. Idag gick det väldigt bra och jag tror faktiskt att allt kommer att gå ihop sig på lördag. :)

Nu måste jag sova!

Pusshej

/Johanna

Innebandyträning

Jag kom hem för några minuter sedan och det första jag gjorde var att kasta mig in i duschen för jag badade nästan i svett. Riktigt jäkla slut är jag och detta är bara första träningen. Jag får nog vara glad om jag ens kommer upp ur sängen imorgon för jag kommer ha sån grym träningsvärk.

Tanken är at jag ska vara med och träna i damlaget fram tills jul medans jag bor hemma. Jag känner att jag måste liksom hålla igång med något mer för min kondition ligger på minus noll och det kändes verkligen idag. Jag har inte hållt i en innebandyklubba på över fyra år så det här ska bli intressant. ;)

Nu måste jag i alla fall gå och borsta tänderna och blåsa håret och sedan SOVA!

Godnatt! :)

/Johanna

Tisdag

Jag satte mig nyss ner framför datorn och tog ett djupt andetag, haha så trött är jag just nu. :P Vi har precis ätit så nu är jag alldeles för mätt och ska iväg och träna om ungefär en timme. Hur ska jag orka? Och fram för allt hur ska jag orka att gå upp imorgon? Det blir hem och duscha och slänga sig direkt i sängen efteråt. ;)

Idag kom jag in med nytt kort och det är tydligen ganska så lugnt med jobb inne på CSV också, så idag har vi satt smygar runt fönster. :)

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, utan nu ska jag byta om och packa. Det bästa hade nog varit att sova en timme innan, men nej det har jag inte tid med. ;)

/Johanna

Ta't lugnt!

Evelina, min älskade syster jag blir orolig nu! Vad har hänt med dig sen du åkte ifrån Fliset igår? Du verkar ju mer förvirrad än mig och det är illa. TA DET LUGNT MED ALLT OCH TÄNK TILL EN GÅNG EXTRA INNAN DU GÖR NÅGOT!!!

Okej, det kanske var att överdriva med att skriva ett helt inlägg om detta, men det känns faktiskt mer meningsfullt än att skicka ett sms eller så för ringa gör vi ju inte i vår generation. ;)

Jag tror inte att vi ska behöva vara oroliga, men ha det bäst så syns vi till helgen. :)



/Johanna

Måndag

Alltså det här kanske låter helt knäppt, men det känns så jäkla bra att vara tillbaka på jobbet. Hela helgen har man typ gått och deppat och tänkt: "Jag har inget liv!", men jo det har jag, haha. Det var det här som behövdes igen för att man ska börja uppskatta saker igen och även få ordning på livet. ;)

Jag har saknat att åka världens tråkigaste väg på totalt 11 mil tur och retur, frukost och lunch i barracken, gubbarnas prat och alla tråkiga skämt, dom otroligt sköna byggkläderna och jag får såklart inte glömma den snygga röda hjälmen. Jag har saknat att sätta en massa krångliga dörrar, borra en halv dag för att sätta några lister, bli utstirrad av allt och alla och allas kommentarer, säkerhetskontrollerna och alla tusen verktyg som man ska dra på. Ja, listan kan göras lång och allt kanske jag inte har saknat, men det känns i alla fall bra att vara tillbaka, "back on track" så att säga. ;)

Det gick faktiskt över förväntan när jag skulle upp idag vid fem. Jag flög nästan upp ur sängen och bilresan gick bra den med. Dock så kom jag inte in på OKG för mitt kort hade gått ut, så tidsplanen sprack med en gång när chefen blev tvungen att kasta om folket och jobben. Nejdå, tidsschemat ska vi nog kunna hålla ändån. ;)

Imorgon får jag i alla fall det nya kortet och då blir det full rulle inne på CSV. Idag har vi istället socklat och lagt stora tunga bänkskivor i sten. :)

Nu har mamma och jag varit i affären och mamma skrek flera gånger att jag körde alldeles för fort, men nej det gör jag inte. *Host* Till skillnad från vissa andra, nämner inga namn. ;)

Nu ska vi i alla fall ut och gå!

/Johanna

Då var det slut på det roliga...

...och imorgon börjar allvaret igen! Byggkläderna är packade, matlåda fixad och verktygen är framletade. Dock så hittade jag inte bitsmattan, men efter en hel del letande helt i onödan så visade det sig att Albin hade tagit den och lagt den på sitt rum. Inte nog med att man måste ha koll på grejerna på jobbet, men hemma ska man väl ändå inte behöva låsa in dom?

Nu ska jag faktiskt sova för jag ska upp alldeles för tidigt och inte nog med det så ska jag köra själv hela veckan också. Jag vet i fasen hur jag ska lyckas hålla mig vaken egentligen, men det återstår att se imorgon! ;)

Pepzi har koll så inget är glömt. ;)



GODNATT!

/Johanna

Seg dag

Fy vilken tråkig dag. Det känns som söndag och det händer absolut ingenting. Man känner sig väldigt seg och orkar inte göra något alls och det kanske är lika bra för veckan som kommer är det full rulle. Allting drar igång igen. Jobb, kanske övertid inne på CSV och träning varenda kväll förutom måndag. Helgen är inte mycket lugnare heller med Fliserydsdagen nästa lördag, så jag får väl passa på att njuta utav lugnet nu då så länge det varar. ;)

Det ska däremot bli väldigt skönt faktiskt att börja jobba igen och få lite ordning på tiden och självklart tjäna pengar. Träning behövs också för den delen, men jag kommer nog att vara helt slut nästa helg. :P

Idag har Evelina och jag varit ute och gått två gånger med Brownie, varit och hälsat på Maja och varit en sväng i affären. Idag var det dagen före, veckan innan, tiden emellan, månaden efter. Haha, han som äger affären frågar ofta mig om det är fest ikväll eller om det är dagen efter. Då börjar man ju undra vad man ger för intryck på folk? Haha, jag är ju inte riktigt den som är ute varenda helg och gör stan osäker, så jag vet inte vart han har fått det ifrån. Men vad ska man tro egentligen när jag kommer in i byggkläder ena dagen och högklackat och hatt andra? ;)

Nu ska jag sluta att skriva en massa onödigt skit och istället gå ner och duscha. ;)

/Johanna

"Random guy"

Haha, det var ju den här random killen vi skrattade åt på det förra kortet. När Marie kollade igenom sina bilder i kameran upptäckte hon honom som ingen utav oss märkte när bilden togs. ;)



/Johanna

Just Dance

Några bilder ifrån gårdagens dansträning. Dock inga dansbilder, utan det är filmat istället. När vi kör två timmar så orkar man inte dansa hela tiden, utan då bryter vi istället av med något annat en liten stund. ;)















/Johanna

Helt slut!

Jag kom hem ifrån dansträningen för en stund sen och fy så trött jag är.

Idag blev det sammanlagt tre timmars träning och till slut så bara rann svetten. Det gick i alla fall väldigt bra trots manfall i båda grupperna, men det känns att både huvudet, rösten och kroppen har jobbat. :P

Så nu blir det macka och O´boy och se om det finns något vettigt att se på tvn. ;)



/Johanna

Rix Fm

Igår blev det först en sväng på stan och såklart glass på Ben & Jerrys, så himla gott! :P Där stötte vi även på Elin, Ronja, Marie, Alicia med flera. Det var väldigt kul med tanke på att vi inte har setts på evigheter.

Efter det gick vi bort och ställde oss och väntade på att det hela skulle börja och vi lyckades komma ganska så långt fram, men efter ett tag så gick vi och ställde oss lite längre bak. Där hamnade vi bakom världens längsta personer så vi såg inte mycket utav Anna Bergendahl och Erik Grönwall.

När det var slut så gick vi till McDonalds och planen efter det var att gå upp på stan igen och se om vi hittade något dansställe eller efterfesten på Byttan. Däremot så var ingen egentligen så pepp på det, utan istället tog vi bilen till seveneleven och köpte godis och åkte hem till lägenheten och mös. Hahaha, så trötta var vi. ;)

Mycket rolig dag var det! :D

Dans på Kalmars gator ;)



Publik :)



Haha jag vet inte vad det är alla skrattar åt, men något väldigt kul i alla fall. ;)



Erik Grönwall



/Johanna

Fredag

Det senaste dygnet har tillbringats i Kalmar med Magda och Aline. :) Vi har haft lika roligt som vanligt och det tråkiga är att vi träffar Aline väldigt sällan i och med att hon går på hästgymnasiet på Flyinge, så hon kommer inte hem allt för ofta. I värsta fall så träffas vi inte förrens jul/nyår igen, så Magda och jag får dra till Skåne i höst och slå två flugor i en smäll och hälsa på Evelina och Aline. ;)

Jag lägger upp bilderna ifrån igår och skriver lite mer senare för nu måste jag åka och hämta Brownie hos farmor och farfar. ;)

/Johanna

En Johannalåt?

Evelina tycker att det här är en riktig "Johannalåt" och ja, det kanske det är... Måste lyssna några gånger för att avgöra det, men refräng fastnar ju ganska så lätt i huvudet i alla fall. ;)



/Johanna

På tal om prickigt...

Dom här skorna kom jag över i helgen för hundra spänn. Det tyckte jag var ett fynd. ;)

Om man inte kan gå i dom så kan dom ju i alla fall få stå och se snygga ut. ;)



/Johanna

Min drog

Det har väl inte gått att missa att jag älskar prickigt? ;) Så fort jag kommer in i en affär så dras jag till det som är prickigt. För några år sen var det inte alls lika vanligt som det är idag så då köpte jag verkligen ALLT som jag kom över. Nu har det blivit så himla populärt så mycket utav grejerna i mitt rum är prickigt, kläder, skor, elgitarren, mopeden ja, you name it! ;) Källaren är full utav alla mina flyttlådor som innehåller bland annat prickiga serviser, stekpanna, kastruller, muggar, bestick, glas, krukor, gardiner. Allt är prickigt så det kommer bli julafton när jag får packa upp allt igen för hälften har jag glömt bort under alla åren utav samlande. ;)

Jag får dock aldrig nog utav alla prickar, utan det har blivit lite utav min drog. :P

Självklart så såg vi en hel del prickigt i Stockholm, bland annat jackan nedanför och jag höll på att svimma när jag fick se den. Den kostade runt 1500 och den fanns inte i någon mindre storlek, så det var kanske tur det för annars hade det blivit svårt att inte få med sig den hem. ;)



/Johanna

Några Stockholmsbilder

Jag har ju för tusan glömt att lägga upp bilder ifrån våran vistelse i hufvudstaden, så här kommer dom. ;)

Pappa och Albin har tagit alla bilder så vi har typ femhundrafemtioelva kopior på alla motiv, men här är lite urval i alla fall. ;)

























/Johanna



Onsdag

Hej! :)

Idag har det varit fullt upp. På förmiddagen blev det flera timmars vedkörning så till slut så trodde jag nästan att pannrummet skulle sprängas av all ved. Det skulle inte förvåna mig om min fina vedhög som jag stod på pall och floade rasade för så fullt är det.

Efter det klippte jag gräset och glassbilen höll faktiskt på att köra in i vårat staket. Alltså som tur var så gjorde han inte det, men det var nära. Hahaha, vad orsaken var vet jag inte. Det var i alla fall en ung manlig förare så han kanske inte är van. ;) Eller så blev han så jäkla rädd när han fick se mig; Ett vitt spöke i bh, minimala shorts och solglasögon. Det roliga är att glassbilen stannar precis utanför vårat hus i några minuter ifall någon ska ha glass, så där stod han och jag kände mig väldigt utstirrad. Däremot så är det ju våran trädgård och vem fan bryr sig om hur man ser ut egentligen? Jag bjuder på det i så fall. ;)

När allt gräs var klippt så var det bara till att göra sig iordning och ge sig iväg ner mot hallen för att träna dans. Det gick verkligen över förväntan och det var mer barn än förra gången. Nu känns det som att vi är på gång med "lilla gruppen" och för "Starlights" så släppte verkligen allt på slutet, så vi satte första versen och refrängen. :) Så nu känns det ännu mera hoppfullt än vad det gjorde innan. ;)

/Johanna

Buskatt

Frågan är om det finns något sötare än varelsen nedan?

När Magda och jag var förbi farmor och farfar förrut, så hittade vi lilla Maja i en utav farfars stövlar. Farmor hade gått och letat efter henne överallt och så fick hon syn på ett öra som stack ut.

Hon är snart sju veckor och börjar bli riktigt busig och nyfiken på allt. ;)



/Johanna

Tisdag

Jag är påväg att sova när som helst, men eftersom håret inte är riktigt torrt än så kan jag skriva lite här. ;)

Idag så har jag varit med Magda. Vi var ute och gick med Brownie, spelade kort och gjorde även klart dansen till Starlights. Helt otroligt egentligen... Den dagen vi sätter allt och alla är i samma takt, den dagen kan vi känna oss så jävla fucking bra! Haha, det var väl kanske att ta i, men ja låten är fyra och en halv minut och det är ett virrvarv av rörelser. :P Men om man bara ger sig fan på det så går allt! Så är det faktiskt. ;) Förlåt för alla svärorden. Mamma brukar klaga på att jag svär alldeles för mycket så jag kanske borde bättra mig.

Glass är gott, så gott att Johanna lyckas kladda ner tröjan. :P



Fy så oseriös jag är ibland. Det finns mycket som jag kan bättra, men vet ni vad? Jag tror jag tar och skiter i det för det är ju så jag är. ;)

/Johanna

Sommarkrysset 31 juli 2010

I lördags när vi var på Gröna Lund så var det Sommarkrysset som varje lördag. På dagen såg vi när alla repade och på kvällen tittade vi på det hela eller ja, Albin och jag sprang och åkte grejer emellan. ;)

Det var en väldig skillnad att se det på plats i verkligheten istället för i soffan framför tvn. ;)



Martin Stenmark repar









Greasegänget repar











Kato repar



Och så direktsändning ;)



/Johanna

Jag har gjort det igen...

....nämligen fastnat för en sån här simpel "icke Johannalåt", men som jag ändå måste spela typ 1000 gånger för att bli trött på. Jag lovar "Hey Soul Sister" har jag hört MINST 1000 gånger den här sommaren om inte mer!

Det är sjukt egentligen att man kan fastna så för en låt, men jag tror faktiskt att jag skulle dö utan musik.



/Johanna

En dag med Louise

Hej hej! :)

Dagen har spenderats med Louise. Vi har känt varandra hela livet och tyvärr så ses vi alldeles för sällan. Det kom vi på idag när vi nästan pratade i mun på varandra om allt och alla.

Vi har varit i Kalmar en sväng och tittat till lägenheten och fikat på stan. :) Raggarunda blev det ju också så klart och som Lussan sa: "Den här låten beskriver oss Johanna!" samtidigt som "Girls Just Wanna Have Fun" spelades på högsta volym. ;)

Louise och jag i vintras någon gång. ;)



/Johanna

Borta bra, men hemma bäst!

Ja, så är det faktiskt. Det kan vara bra att få komma ifrån ett tag och se något annat och oftast är det då man inser att man har det väldigt bra här hemma. :)

Vi har tillbringat helgen uppe i Stockholm och det var mycket roligt och trevligt. :)

I fredags var det shopping som gällde och trots att jag ångrade att jag inte köpte en hel del grejer, så tror jag att det vore bäst om jag frös in mitt kort nu i frysen, i typ en månad eller så. Ni har väl sett en shopaholics bekännelse? ;) Ja, helt ärligt alltså. Jag ska fasen inte köpa något på ett bra tag nu. Garderoben är full och jag ska ju ändå gå i mina NCC-kläder hela hösten och vintern. Så lagom tills vinterrean eller något kanske blir lagom att spärra mitt kort. ;)

Lördagen spenderades på Gröna Lund. Detta är ju en självklarhet om man beger sig till Stockholm och dessutom älskar att åka allt. :) Jag tror nog att jag åkte det mesta, typ hälften själv eftersom Albin inte vågar åka dom värsta. I Insane blev jag i alla fall uppraggad av ett gäng killar, så jag slapp att sitta och skrika själv. ;) Skämt och sido, den var faktiskt väldigt rolig, men vilken tillit jag fick som fick ta hand om den ena av killarnas alla värdesaker. Trevliga människor fanns det gott om i alla fall, nästan lite för mycket för det var väldigt långa köer till alla attraktioner tyvärr. Dom flesta brukar säga att Liseberg är bättre än Grönan, men jag vet egentligen inte vad jag tycker. Grymt kul var det i alla fall och efteråt var man helt slut. :P

Bilder kommer framöver. ;)



/Johanna

RSS 2.0