JAG VILL HA DEN!!!



Röd "bubbla" och till och med automat!!! Kan det bli bättre??? Svar: NEJ!

En riktig "Johannabil". ;)

JAG VILL HA DEN!!!!!!!! :D :D :D

Imorgon sätter jag ut min ena moped på blocket...

/Johanna

Tråkig tisdag...

Idag har jag inte haft mycket för mig, så jag fortsatte att gjuta "blad" m.m som vi gjorde igår och nu har jag ont i ryggen efter att ha blandat en massa bruk. Bilder kommer sen!

/Johanna

Måndag

Hej hej! :)

Igår kväll hade jag jättesvårt att somna eftersom det var typ 800 grader i min säng p.g.a at det låg en kelig katt mitt i sängen. Det var bud på att gå och lägga sig på golvet där ett tag, men sen så upptäckte jag världens största spindel så jag skippade det. När jag väl hade somnat började Pepzi att pipa och gick omkring i rummet, så då var det bara till att slänga ut honom.

Idag när jag vaknade hade mamma köpt frallor och wienerbröd till frukost. Mums säger jag bara! :P

När mamma skulle åka och slänga skräp startade inte volvon, men lyset och allt funkade, men motorn var död. Så Evelina och jag "besiktade" den (det gick ju sååå bra ;)) och kom fram till att det bara kunde vara batteiet som var urladdat. Så pappa instruerade oss och ikväll startade den igen. Men det var ju lite typiskt att detta inträffade för den ska nämligen besiktas imorgon...




Mamma och jag cyklade även upp till Finsjö och var en sväng hos Veronica. :)





Det har ju en också blivit en hel del solande och bad i poolen. :)



Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det pizza ifrån Oskarshamn. :P Det var evigheter sen man åt det och Nihat har haft stängt i snart en månad och WE WANT HIM BACK!!! :P

/Johanna


Allt & Ingenting

Ja, vad ska jag skriva...

Sitter här och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt. Känns som bloggen blir tråkigare och tråkigare ju mer jag skriver...

Förresten, jag slog en snabbkik på dexter igår och såg att dom hade lagt upp den nya klasslistan; BPHU08A, 25 killar och 1(!) tjej! Fy fasen vilken ångest jag har! Näe, inte ångest...men man kan ju undra hur det kommer bli egentligen? Jag har alltid haft tjejer omkring mig och umgåtts mest med tjejer i skolan, men nu ska jag helt plötsligt gå i en klass med bara killar och då har jag ju inget val precis. Det är ju som sagt var inget fel på killar, men nu har det varit en sådan stor splittring i klassen; tjejerna för sig och killarna för sig... Jaja, allting kommer nog bli bra, men helt klart annorlunda. Men det är bara till att vänja sig för så här kommer det ju jämnt att vara.

När vi skulle splittra klassen blev det ett väldans tjat om vilka 4 som skulle gå i C för INGEN vill verkligen inte, utan alla tyckte att vi skulle få hålla ihop som klass eftersom det har funkat väldigt bra. Till slut gav i alla fall några med sig och ja, jag tror att den nya klassen kommer bki bra! :)

Den här veckan ska det bli lika fint väder, så det blir sol och bad och på torsdag ska vi till Oskarshamn och börja bygga området av festivalen "Latitud 57". Så hela helgen kommer det bli fullt upp. :)

/Johanna

Ödängla

Idag blev det en heldag ute på Ödängla. Pappa och rensade bodarna och fy fan vad skräpt det var och jag har nog aldrig sett så mycket råttskit. Vi slängde en hel del och efter det var vi hos farmor och farfar och hjälpte dom med stegen på taket och sedan var vi och badade, där mamma, Albin och Oscar redan befann sig. Det var jättevarmt i vattnet och solen stekte. :) Efter det åkte vi tilbaka till stugan och pappa började kakla understa raden i badrummet och jag hjälpte till så gott jag kunde. ;)

Nu är jag helt slut, men jag ska ändå ut och springa en sväng  tror jag. :)

/Johanna


Bränd!

Är helt bränd på benen och det svider som bara den! Har smörjt in med after sun, men det verkar inte hjälpa...

Mamma och jag har även varit ute och sprungit idag. Det var jättevarmt, men det gick faktiskt väldigt bra. :) När vi kom hem hade dom andra gjort kvällsmat och efter en kall dusch blev det även glass och jordgubbar. :P

/Johanna


Sommarlåtar







Tidig lunch...



Ja, nu har vi ätit en tidig lunch ute på altanen. Det blev tacos och det är ju så gott! :P

Vad händer annars idag då???

Inte mycket; Alla i familjen ska iväg på marknad i Målilla, men jag bestämde mig för att vara hemma och bara ta det lugnt. Det blir till att lägga i sig i solen på altanen och läsa. :)

Ha en bra lördag! :)

/Johanna


Such a perfect day! :)

Det är fredag och idag har det varit riktigt härligt väder! :) Jag har gjort klart filmen eller bildspelet eller vad man nu ska kalla det om mitt första år på Lars Kagg och det blev nog ganska bra, dock liiite för långt. Dessutom har jag varit ute och gått med Brownie, varit ute och cyklat och varit och handlat med mamma. Sedan var pappa och jag på väg ut till Ödängla för att ställa in duschen, men det var redan fixat så vi slapp det. Istället blev det steeek på altanen och även bad i poolen. :)

Det blev något konstigt ljus när mamma tog bilderna...





Nästa år, då jävlar ska det bli en JÄTTESTOOOR nergrävd pool! :D

Ikväll kom Stefan, Malin, Anton och Linus till oss och vi grillade och badade även i deras härliga pool. :)





Vi spelade även kubb och jag och Linus vann, som vanligt! :)



Nu ska jag snart gå och lägga mig!

GODNATT!

/Johanna


Torsdag

Hellooo! :)

Idag vaknade jag runt halv nio och hoppade i träningskläderna och gick till Magda. Vi sprang runt Kvillegärde och Jugnerholmarna och på vägen hem gick vi in på bageriet och jag köpte frallor eftersom jag inte hade ätit frukost innan. Det var jättehärligt med en joggingtur på morgonen och när jag kom hem blev det jordgubbar och frallor på altanen och sedan en svalkande dusch.

Efter det gick jag en sväng med Brownie och gjorde mat till Albin och mig.

Sedan cyklade jag till kojan och till Magda. :) Vi bestämde oss för att börja rensa ut alla sakerna. Det är nu man inser att alla dom där roliga tiderna är över; då man var barn och kunde göra vad man ville och slapp tänka och istället bara vara. Snart är man nästan vuxen (fy så hemskt det låter!) och man ska börja tänka på körkort och jobb! Jag vill inte bli äldre och få ännu mera krav och ansvar. Det var bättre förr!

Hur som helst; det är OTROLIGT mycket saker i kojan, som vi har samlat på oss under alla dessa år och ja, när vi var mindre sa vi att vi ALDRIG skulle riva kojan, vad som än hände...Men nu har vi förstått att den kan liksom inte bara stå där längre och ruttna bort. Vi har alltså tänkt att skänka den till någon som kan ha bättre nytta av den och vårda den väl. :)

Det var ett tag sen... ;)









Bamse kom och hälsade på! :)









Magda och jag ristade in i granen, så att någonting finns kvar efter oss i alla fall. :)



Jag bjuder på bilden...





Kommer aldrig glömma tiden i kojan med Magda! Helt klart den bästa! :D

/Johanna

Shopping! :)

Jaha, då var vi hemkommna ifrån min andra hemstad Kalmar. Efter mycket övertalande lyckades jag få med mig Magda också! :) Först var vi på stan och kollade lite och jag köpte en tröja och vi var även och fikade. Sen gick vi till Baronen och Magda och jag hittade jättefina jeans på Kompaniet, så vi köpte likadana. :) När vi var mindre köpte vi ofta likadana kläder; kjolar, tröjor m.m. Men vad gör det liksom? :) Snygga var dom i alla fall, dock liiite långa i benen, men jag hoppas att dom krymper efter några tvättar. Jag hittade även en lång t- shirt på JC (som jag tänkte att jag ska ha på festivalen, men jag har inte bestämt mig än ;)). Vi var även inne på Gina och där hade dom mycket rea, men vi hittade inget särskilt, utan jag köpte bara ett par leggings. Efter det var vi inne i lite andra affärer och till slut Esprit där folk var som galna och slet i kläderna och hade stora högar i famnen. Dessutom var kön till provrummet milslång och kassakön likaså. Till slut, när mamma och Evelina hade handlat klart, åkte vi till McDonalds och åt mat och sedan var vi en snabbsväng på Maxi. :)

Nähe, nu måste jag nog gå och lägga mig för det blir upp tidigt imorgon och springa runt Jugnerholmarna med Magda. :) Nu har vi börjat så bra med träningen och nu ska detta ta mig fasiken hålla sig!!! :)

Ha det bra!

/Johanna

Onsdag

Hej! :)

Idag skickade Magda ett sms och frågade om vi skulle ut och springa, så vi gick spåret ett varv och halv sprang ett varv. :) Observera att vi bara såg EN orm och det var precis efter att jag hade sagt "Vi har inte sett någon orm än, peppar peppar ta i trä...". Fast Magda trodde att jag sa pepparkaksträd...haha :)
Sedan var det bara hem och slänga sig i duschen och sedan cyklade vi till affären och köpte glass. :P Nu ska vi snart iväg till Kalmar och kolla lite på rean. :)

/Johanna


Träningsvärk!

Idag vaknade jag med världens träningsvärk i benen efter att vi hade varit ute och sprungit igår kväll. Men det var ju bara till att ge sig på det igen! Mamma och jag har varit ute och sprungit runt Kvillegärde och Jugnerholmarna i denna stekheta värmen.

Idag har vi även lastat in all ved från traktorvagnen i källaren och vedboden. Efteråt slängde jag mig i det 15 gradiga vattnet i poolen. Väldigt svalkande måste jag säga! Evelina och jag har även varit ute och gått och försökte göra inbrott hos farmor och dom för att få tag i mammas cykel, men det funkade inget vidare, så vi gick och köpte oss glass istället. :P Dessutom har vi spelat kubb och jag ägde sönder Evelina (som vanligt), men ändå så vann hon eftersom hon fick ner kungen i slutet...

Nu ska jag se på allsången och sedan "Morden i Midsomer". :)

/Johanna

Måndag

Hallååå! :)

Internettrasslet är löst och nu ska det funka som vanligt igen! :)

Idag har det varit varmt och soligt och nu börjar man äntligen känna att det är sommarlov! :D Och jag har inget sommarjobb, utan njuter för fullt av att vara ledig och bara ta det lugnt. :)

Så idag har jag solat, läst, varit ute och nu håller vi på att fylla upp poolen. Tyvärr så har jag inte fått som jag har velat, trots allt tjat år efter år om en nergrävd pool... Mamma säger att vi inte har tid med det just nu, utan att vi ska göra en nästa år. Jo men visst! Som om jag går på det! Jag ska i alla fall ha en JÄTTESTOR pool när jag skaffar eget hus!
Tur att Emån finns...
 
Förresten så har jag även laddat upp alla bilderna ifrån midsommar på min bilddagbok och ska även lägga upp dom från Göteborg, så om ni vill se dom får ni kolla in min bdb. Orkar nämligen inte ladda upp dom här eftersom det tar sån tid. ;)

Nu måste jag byta om för mamma, Gitte och jag ska ut och springa. Hur det nu ska gå? Konditionen är på minus noll just nu...

Ha det bra!

/Johanna

Hemma igen!

Ja, nu är vi hemma igen efter en helg med en massa folk och full rulle (dessutom extremt mycket regn, men det hör ju till vanligheterna= svenska midsommar!).

Jag har inte tid att skriva mer och ladda upp alla bilderna nu för min så kallade "lillebror" tjatar om datorn... Vi har bara en med internet nu för det trådlösa nätverket funkar inte...

Kanske skriver mer sen...

/Johanna

En Midsommarnatts dröm...

Hej! :)

Nu har vi varit och handlat och ska snart bege oss ut till Ödängla. I midsommar blir det fullt upp med en massa folk! :) Hoppas bara att vädret blir bättre än var det är idag!

HOPPAS ATT NI FÅR EN JÄTTETREVLIG MIDSOMMAR MED MYCKET SOL!!!!! :D

PUSS & KRAM! :)

/Johanna


Onsdag

Har inte kunnat skriva på hela dagen för bloggen har även laggat... Försökte ladda upp ett inlägg 3 gånger, men det funkade inte... Men jag hoppas att det gör det nu!

Idag fick jag en chock när jag skulle kolla om alla betygen hade kommit upp på dexter, igår hade dom inte lagt upp betygen i Svenska A  och Hus- och Anläggningsbyggnad, men dom hade kommit upp nu. Jag visste att jag skulle få MVG i Svenska A och var nästan helt säker på att jag skulle få VG i Hus- och Anläggningsbyggnad, men det står att jag har fått MVG i den kursen också! :D Fatta vad glad jag blev! Först trodde jag att det stod fel, men när jag sedan insåg det så blev jag överlycklig och hoppade runt som en studsboll och skrek till mamma, som undrade vad det var för fel på mig... :)
Det är alltså allt jag har gjort på byggveckorna (förutom måleri och byggplåt), alltså murning, armering, betong, anläggning, trä m.m. Dessutom är det den största kursen (150 poäng) så det är ju inte helt fel med ett MVG! ;)

Jag har alltså fått 5 VG och 5 MVG det här läsåret och jag är supernöjd! :D

/Johanna

HATA TELIA!

Vårat internet laggar totalt och det är därför jag inte kan skriva, utan att det ska ta 50 år...
Mamma ringde till telia idag (igen) och dom sa att vi skulle byta några kablar och sedan skulle det bli bättre... Men inte fan blev det det, så jag hoppas vi säger upp både bredbandet och tv:n hos dom...

Idag har det inte hänt speciellt mycket; Jag har varit ute och gått med Mamma och Brownie, varit i affären (det är så himla fint där nu sen det blev nya ägare :)), klippt gräset, läst och myst med peppen. Betygen har även kommit upp på dexter nu och jag är faktiskt riktigt nöjd med dom! MVG i byggkunskap, trafikkunskap A, svenska A och datakunskap och VG i resten av ämnena. :D

/Johanna

Staketbyggande :)

Hej hej!

Gick upp vid 05:45 och åt frukost, gjorde mig iordning och Magda kom hit. :) Sedan åkte vi vidare till Kråkan i Oskarshamn och mötte upp Christian och några andra till. Efter det åkte vi vidare till Sandshult och började byggandet av staketet som ska vara på området på festivalen "Latitud 57". I början var det lite förvirrande för ingen förstod riktigt ritningen som Anders hade gjort. Efter mycket resonemang och disskusioner fick vi ihop en riktigt bra lösning. :) Magda och jag sågade cirka 92 stycken brädor eller vad man nu ska kalla det, som ska sitta på sidorna av "fötterna" som håller upp staketet. Det var en massa kapande i byggsågen och en massa olika vinklar till höger och vänster. Det var lite komplicerat i början innan vi redde ut åt vilket håll det skulle vara m.m, men sedan blev det riktigt bra och arbetet rullade på bra. :) Ett tag såg det ut som en riktig tomteverkstad; en limmade alla brädor, någon annan sågade upp bitar och en del skruvade ihop hela alltet. Det blev en riktig massproduktion bestående av 100 meter staket. Riktigt rolig dag och nu ser vi fram emot en härlig festival. :)

Tyvärr tog jag inga bilder under dagen, men det får bli nästa gång istället. ;)

Nu ska jag se på "Meangirls" och äta jordgubbar. :P

/Johanna

Hemma igen!

Nu så har vi kommit hem igen efter en härlig och jätterolig helg i Göteborg! :) Hotellet var superfint, det blev en del shopping och jag åkte allt flera gånger om på Liseberg. :D LOVE IT! <3 Alla bilderna kommer sen, men just nu får jag spunk på vårat internet! Det är seeeeeeeeeeeeeeeeeg som bara den och nu ger jag upp! Pappa har ringt till telia och inte fan blev det bättre, så dom kan ju bara slänga sig i väggen!

Förresten så var jag ute och sprang förrut och såg polisen vid hembygdsparken. Jag måste ju erkänna att jag är lite småskraj för polisen eller rättare sagt; jag har väldigt stor respekt för dom, så jag undrade ju såklart varför dom stod där (alltså jag frågade inte: "vad gör ni här?", utan Bengan hade hört vad dom gjorde här i Fliseryd). Det visade sig att dom jagade "moppeidioterna" och dom blev tagna på bar gärning, fasen så bra! Det var verkligen på tiden!

Imorgon ska Magda och jag in till Oskarshamn och mötta upp Christian och dom och sedan ska vi bege oss till en byggfirma och slå ihop staket till festivalen "Latitud 57". Det kommer nog bli roligt! :)

Nu ska jag gå upp och smaska i mig en massa godis för jag har bestämt mig för att sluta att äta godis från och med imorgon (ja, ni läste rätt!)... Det kommer inte bli lätt, men men... Vi får se hur länge det går. ;)

Ha det bra!

/Johanna


Running!

Ikväll fick jag min kära syster Evelina till att hänga med mig ut och jogga! KRYSS I TAKET! :) Ja, jag trodde vi skulle jogga, men det första Evelina gjorde var att SPRINGA/ KUTA iväg ifrån mig. Jag fick en chock och tänkte "hur fasen ska hon orka hela vägen i det här temopt?!" Innan klagade hon över att hon inte var i form och inte skulle orka en meter, men fasen vad hon ljuger! Hon har ju värsta bästa konditionen och det var inte lätt att hänga med i hennes tempo. Jag springer ganska så sakta för att orka hela vägen, men Evelina kutar korta sträckor...  Vi sprang skogen- Nya vägen- Örnebäck- Lilla spåret- hem. Vi trodde ju att vattenkranen skulle vara igång vid vattentornet, men inte fasen var den det! Det var i alla fall extremt jobbigt, men vääääldigt roligt! :) Evelina var helt slut efteråt och kommer ha sån träningsvärk imorgon, haha... ;)

BEACH -09 HÄR KOMMER VI! ;)

Imorgon är det skolavslutning för Albin och det är alltid så fint i Fliseryds kyrka! :) Då känner man verkligen att det är skolavslutning! Direkt efter det beger vi oss till Göteborg för en helg där och Liseberg såklart! ;) Hoppas bara att vädret bli bra!

Kommer alltså inte att blogga framöver, men ni får ha det så bra! :)

PUSS & KRAM! :)

/Johanna


SKOLAVSLUTNING!

Igår var det då alltså skolavslutning och Elin kom hit vid 06:30 och lockade mitt hår och jag gjorde hennes. :)
Det blev skitsnyggt, TUSEN TACK ELIN! :D <3



Vi fick skjuts till skolan och väl framme mötte jag två fina tjejer i korridoren, Jenny och Tilda. Vi gick in i klassrummet och även Frida dök upp+ alla killarna. Vi fick glass och en massa annat av Karin och Christian. :P













Jenny, Tilda och Frida : Jag har haft så oerhört roligt med er det här året och kommer sakna er något enormt mycket! Vi har kommit varandra så väldans nära och det blir nog så i en grupp med så många killar...
TACK för den här roliga tiden tillsammans! :) <3

Efter "klasstiden" pratade rektorn, det var musikunderhållning och även straffsparkstävling mellan de olika programmen. Sedan skiljdes vi åt och ja, det blev sorgligt och tråkigt och jag kunde ju inte hålla mig... Efter gråt och kramar gick jag hem och packade ihop mina saker eftersom det var dax att flytta hem. Mamma och Evelina kom och hämtade mig och vi var och åt och handlade lite.

Vä hemma så packade jag upp alla mina 1000- tals saker och sedan åkte jag till Magda. :D Väldigt kul att träffa henne! :) Vi cyklade runt med danslapparna, pratade med en massa folk, var hos Ingela och Stefan med "närvarolapparna", spelade kort och var och tittade på Albins fotbollsmatch.

Det var en rolig skolavslutning och ett år på gymnasiet har gått så himla fort! Jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig hur livet skulle förändras den där soliga dagen då jag åkte ner till Kalmar med mitt pick och pack och första dagen i skolan. Man kände sig så liten och ensam bland hundratals elever och tänkte "Har jag verkligen valt rätt?". Men det har jag nog för gud så bra jag har trivts och för en gångs skull tyckt att det har varit roligt att gå till skolan. :D Dessutom har jag lärt känna så extremt många nya trevliga personer och fått en väldans massa kunskap. Det kan nog inte kännas mer rätt än så här!

Men vem fasen trodde att jag skulle gå bygg på Lars Kagg??? Om du hade frågat mig för cirka tre år sedan hade jag nog sagt estet eller något annat... Jag hade ju inte en tanke på bygg! Men det blev det och det ångrar jag inte en sekund på att jag valde! Det kunde ha blivit så att jag hade gått kvar i Mönsterås på lärling eller handels, men nej fy så tråkigt! Helt ärligt så hade jag nog gått in i väggen eller något om jag hade gått kvar i Mönsterås, träffa samma personer varje dag som man har gått med sen förskolan. Jag tror man måste ha förändringar i livet för att kunna utvecklas och inte fastna...

Jag hade nog heller aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle bli i en klass med 20 killar, men det är fasen bättre än klassen jag hade på högstadiet. Det blir inget skitsnack och man kan umgås med alla och dessutom är dom ju så roliga att man inte kan hålla sig för skratt. :)

Alla lärarna som vi har haft har verkligen varit dom bästa! Man kan inte tycka illa om någon och dessutom har jag lärt mig så extremt mycket nya saker! :)

Jag tror jag har förändrats som person också, sedan jag flyttade till Kalmar. Jag har fått ett mycket bättre självförtroende än innan och lärt mig att kunna klara mig själv och inte vara bunden till andra. Livet blev verkligen helt annorlunda! Jag har varit ifrån min familj och mina djur cirka 5 dagar i veckan, inte kunnat träffa Magda lika ofta (det har nog varit det värsta!), slutade i kören och kunde inte fortsätta med alla andra fritidsintressen förutom dansen då. ;) Dessutom flyttade jag till en lägenhet i Kalmar och har bott där cirka 5 dagar i veckan. Det är ganska så stor skillnad från innan, lilla trygga Fliseryd där alla känner alla till en stor stad där man knappt känner en enda. Ja det har varit en stor omställning för mig. Men det gick bättre än jag trodde! Ussa (min faster) är världens snällaste och skämmer bort mig som om jag vore hennes egna barn. :)

Dessutom har jag nog aldrig haft så här lite läxor som nu, haha... Albin har fasen mer än mig och han går i 5:an! ;)
Men det blir ju så när man går en praktisk linje. :)

Jag skulle kunna skriva mycket mer, men det skulle bara tråka ut er ännu mer! ;)

Men som sagt; Det kunde inte ha blivit bättre och jag trivs verkligen JÄTTEBRA på bygg och på Kagg och i Kalmar. :D

Och jag ser fram emot 2 roliga år till och hoppas att det kommer bli minst lika bra som nu! :)

/Johanna


SOMMARLOV!

Ja, så är det ÄNTLIGEN sommarlov! :D Men det känns inte som det.... :S

Har typ sovit bort hela dagen, men det hör sommarlovet till. ;)
Solen är framme, men inte länge till... Det ska bli ösregn och blåst. Tack för det! Imorgon åker vi till Göteborg (kanske ska börja tänka på att packa...) och då ska det bli ösregn.... Jädrans skit! Jag ska hur eller hur gå på Liserberg HELA dagen lång, det kommer bli så kul! :D

Idag har jag gjort så lite som möjligt; suttit i solen och spelat gitarr. :)

Tyvärr hann jag inte skriva igår om allt som hände, men det får bli ett annat inlägg... ;)

/Johanna

GLAD! :D

Hej hej! :)

Mitt lyckorus har inte lagt sig än och jag vet inte när det kommer göra det heller. :P

Idag fick vi välja om vi ville börja vid 10:00 eller 08:10. Jag började tidigare eftersom det är skönare att komma hem lite tidigare. :) Dels så var vi inte alls så många på morgonen, utan det var lugnt och skönt! Först städade vi lite på byggården och plockade upp en massa spik och det är helt otroligt hur mycket spik det verkligen ligger där ute alltså! Om det hade varit enkronor hade jag varit miljonär nu! ;) Efter det städade vi våra verktygslådor och även skåpen. När jag tömde mitt skåp och torkade ur det insåg jag att jag kommer inte vara här mer.... Aldrig mer se den där GB glassgubben som fordonseleverna slänger in, aldrig mer klaga över varför just jag ska ha skåpet vid dörren som alla springer in i, och aldrig mer prata skit med tjejerna där nere. :P JAG KOMMER HELT ENKELT SAKNA DET! OCH FRAMFÖR ALLT TJEJERNA SOM JAG HAR KOMMIT SÅ NÄRA NU!!!!!!!  Jag trodde faktiskt jag skulle börja lipa när dom sa "Det känns så sorgligt nu, när inte du kommer vara nere hos oss längre och det kommer vara fel person som står vid skåpet närmast dörren och klagar." *Snyft!*

Vid 10:00 hade vi "lots", sista lotsen med klassen.... Nä, nu får jag ta och skärpa mig! Vi kommer ju se varandra ändån! Efter det slutade jag och innan jag skulle gå hem fick vi reda på vårat slutbetyg i byggkunskap och jag tror jag fick en chock... Jag fick MVG på provet vi gjorde i fredags och det betyder att jag har haft MVG på allt vi har gjort i byggkunskapen!!!!!! :D:D:D Det är för bra för att vara sant! :) Detta gjorde verkligen min dag! :D
Det här är ju helt klart det MVG: et jag är mest stolt över! :D

Nu ska vi iväg till IKEA en sväng...

Ha det bra!

/Johanna


Ur aftonbladet:


Fast i karusellen - på 22 meters höjd

Fasen också! Jag som precis hade övertalat Albin att åka allting med mig på lördag! Nu kommer han ju definitivt inte åka Kanonen med mig...
Jag har åkt den förrut och den är ju inte lika rolig som Balder, men om den bara är öppen på lördag (vilket jag hoppas!) så måste jag bara åka den! Det är ju en härlig känsla i magen om jag säger så... ;)
Däremot skulle jag inte precis vilja fastna där uppe på 22 meters höjd...


Regnet det bara öser ner...

Sitter och blir bombaderad på msn av en massa folk, det är så typiskt för det blir alltid så när man har tänkt skriva lite i bloggen...

Sista måndagen innan skolavslutingen och idag fick jag skjuts in till Kalmar och åt samtidigt frukost i bilen. :P
Väl framme i skolan möttes man av en massa finklädda studenter som tjoade och skrek.
En del av oss hade då prov först i mätteknik och det var ju inte lätt...
Efter det skulle vi städa upp på byggården och alla (okej, inte alla) men en del är så tröga så dom bara sätter sig och glor när det finns tusen saker att göra. Dessutom fick vi sluta när allt var iordningställt, men inte fan blev vi klara tack vare att alla inte gjorde det dom skulle, så då får vi göra klart det imorgon...

Mitt i alltihopa kommer det en massa studenter som ställer sig och skriker till oss "Vem vill gå i ettan nu? Ingen, ingen... Vem vill gå i tvåan nu? Ingen, ingen... Vem vill gå i trean nu? Alla, alla..."
Helt ärligt så vill jag inte ta studenten just nu, det är lågkonjuktur och alla blir av med jobben och ungdomarna får inga jobb så, nej tack! Jag går hellre i skolan just nu och dessutom tror jag tvåan och trean kommer blir riktigt bra, jag hoppas i alla fall på det! :D

Imorgon ska vi flytta alla våra saker till nybygget och sen tror jag vi skulle få våra skåp också och jag får antagligen ett eget skåp i en egen barrack, det är så tråkigt att det inte är fler tjejer, utan jag blir ensam med cirka 100 killar varje byggvecka. Visst det är inget fel på killarna, men det hade ju varit liiite roligare med någon mer tjej, men det är bara till att gilla läget! ;)
Jag tycker det har varit mycket bättre att gå i en klass med många killar och endast ett fåtal tjejer än dom andra klasserna jag har gått i tidigare för det blir ett helt annat sätt. Tjejerna i klassen nu är ju helt klart skitsnälla och vi har skitkul tillsammans, men det har man ju med killarna också för det är ju alltid någon som ska vara rolig och få ur sig någon roligt kommentar! ;)

Jag saknar Magda som bara den! Det var evigheter sen vi sågs (känns det som i alla fall). Men om en vecka smäller det! Då ska vi till Oskarshamn tillsammans med en del av min klass och bygga staket till festivalen "Latitud 57". Det blir även en massa andra roliga saker vi kommer hitta på och vi ska även var med och bygga scenen och festivalområdet och även riva det efteråt, innan och efter festivalen! :D Det kommer bli skitroligt och man får ju även en massa erfarenheter och upplevelser! :D
Jag hoppas dock innerligt att det blir 1000 gånger bättre väder då, än vad det är idag...

En annan person som jag saknar är skitungen Elin! VAR ÄR DU? Du ska ju vara här nu! Du kommer ju ALLTID när jag har som tråkigast och livar upp stämmningen! Men på onsdagmorgon då ska hon vara här och fixa mitt hår och jag ska även göra hennes. :)

Ha det bra!

ROCK ON!

/Johanna :)

Ännu en bra låt! :D



Visst blir man glad av den? :)

Långsamt!

Internet är seeeeeeegt som bara den; bloggen, bilddagboken, msn, facebook- you name it!
Därför orkar jag inte ladda upp en massa bilder från idag, som jag har tagit på lite allt möjligt för jag måste plugga vidare och se på Håkan Hellström snart i "Dom kallar oss artister"...

/Johanna

Pudel?!

Ja, jag ser helt knäpp ut i håret just nu... Rättare sagt; jag liknar fasen en pudel alltså. ;)
Evelina satte i sånna där lila grejer (det är bara Magda som förstår vad jag menar för vi hade sånna i typ varje dag på mellanstadiet ;)). Och jag har alltså sovit med dom inatt för att se hur det skulle se ut eftersom det var ett tag sen man använde dom sist och då hade man ju liiiite bättre hår...

Annars händer det inte mycket idag; jag MÅSTE plugga satan på mättekniken som jag fattar nada av...

Ha en bra dag!

/Johanna

Lördag

Idag har vi firat Evelina som tog examen i historia igår. Släkten har varit här och vi har ätit en massa god mat. :P
Igår var vi alltså på Kalmar slott på Evelinas "skolavslutning" och efteråt var vi på Italia och åt. :)

Inga bilder blev bra och ja, vi blir helt enkelt inte bra på kort (tror det ligger i släkten ;))...
Dessutom kändes det som istid och blåste som bara den (som det alltid gör i Kalmar).



I skolan hade vi då världens största prov i byggkunskap och fy fan vad svårt det var!

Till sist hade vi idrott och jag tänkte först inte vara med eftersom jag var tvungen att stressa iväg till Evelina i så fall, men jag var med och det ÅNGRAR JAG DJUPT!!! När vi skulle börja lektionen började det att ÖSREGNA!!! Och vi fick antingen välja att spela fotboll eller springa Ängö två varv! Och ja vad fan skulle man välja... Det funkar liksom inte att spela fotboll med killarna för det är verkligen på liv och död! Så då var det ju bara ett alternativ kvar och ja, man kände ju att man levde! Jenny och Tilda sprang på som bara den i ösregnet så det var ju bara till att försöka hänga med i deras tempo och fy fan vad vi sprang. Folk i bilar skrek åt oss och man tänkte: "vad fan har jag gjort för att förtjäna det här?!" Efter cirka en halv timme och 5 km (två varv) var jag dygnsur och så ut som Frankenstein (mascaran hade ju runnit )...
ALDRIG MER!!!
Det var i alla fall sista idrottslektionen med Peter och det tackar jag för, byter ju lärare eftersom jag byter klass! :) Och det kan liksom bara bli bättre för han är hemsk!

Nu ska jag ut och springa med Brownie och Evelina cyklar brevid!

Ha det bra!

/Johanna

...

JAG ORKAR INTE BLOGGA!
NOLL INSPIRATION JUST NU!

VÄRLDENS STÖRSTA PROV I BYGGKUNSKAP IMORGON (suck)...

DET VAR ALLT!

HEJ DÅ!

/Johanna

Mätt och belåten! :P

Det var riktigt länge sen vi åt kinamat och fy fasen vad gott det var! :P

Regnet har upphört och solen börjar titta fram. Evelina sitter uppdaterad på smhi dygnet runt och kollar vädret. Hon slutar ju nämligen högskolan på fredag och tar examen och vill ju såklart ha bra väder då. ;)

Annars händer det inte mycket; jag måste verkligen plugga byggkunskap ikväll (det är ju ändå inget bra på tv:n).

En vecka kvar till skolavslutningen nu och det är sista veckan med den gamla klassen, sedan blir man ensam tjej av 30 husbyggare... Ja, ja, det är bara till att gilla läget och vänja sig (resten av yrkeslivet). Men jag kan i alla fall inte förstå att jag redan har gått ett år på gymnasiet! Det är helt sjukt! Men gud så roligt det har varit och så mycket som jag har lärt mig under detta året. :D Så här mycket har jag inte lärt mig under hela min skoltid! :)

Nu ska Evelina och jag spela kort!

Ha det bra!

/Johanna


Regn...

Ja, det ösregnar ute och jag är nyss hemkommen ifrån Fredriksskans, det var ju Triaden idag. För er som inte vet vad det är så är det en tävling i de olika friidrottsgrenarna mellan Kagg, Jenny och Stagg. Fråga mig inte vem som vann för vi stack tidigare eftersom vi höll på att frysa ihjäl...

Annars har det inte hänt mycket i skolan; vi är klara med rivningen av väggen.

Nu kommer snart Evelina och Ussa och då blir det kinamat! :D Gud så gott, det var evigheter sen jag åt det! :P

Nu ska jag ta en varm dusch! :)

/Johanna

Heeeeeeej!

Ni bler fler och fler läsare och det är roligt! :D Släng in en kommentar också vett ja! ;)

Skoldagen har varit bra fast tyvärr så har jag jobbat själv med väggen, eftersom Albin inte var i skolan. Men jag blev i alla fall klar med den, men fy fan vad jobbigt det var att spänna formlåsen. Jag blev oljig och svart överallt och när man hade spännt alla så var det bara till att spänna om alla igen, eftersom dom lossnar lite när man spänner någon annan. Bosse gjorde en besiktning av väggen och han sa att den var bra och att vi blev godkända, man kan liksom inte bli annat än godkänd och det är lite tråkigt för jag tycker vi har gjort ett väldans bra jobb och att vi borde få ett högre betyg. ;)
Sedan var det ju bara till att börja riva väggen och jag hann faktiskt ganska så långt.

Till sist var det lots och vi gick igenom DDD och sedan slutade vi.

Visst är den fin? :P



Imorgon blir det en ganska så kort skoldag+ Triaden.
Evelina kommer också, det var länge sen nu... :D

Nu MÅSTE jag plugga på byggkunskapen!

/Johanna


God morgon! :)

Har precis ätit frukost och nu ska jag göra mig iordning och hoppa i byggkläderna för att sedan bege mig till skolan. :)
Det ser ut som det kommer bli lika varmt idag, som det var igår... Ja ja, man ska inte klaga, det kunde ju ha varit ösregn...

HA EN BRA DAG! :D

/Johanna

Måndag

Hej hej! :)

Gick upp alldeles för sent och dessutom hade jag en kelig katt i sängen, så det blev stressig värre...
Dom här sista 8 skoldagarna har vi bygg, så det kommer gå utav bara farten till skolavslutningen.
Vi fortsatte med våra väggar och vi är snart klara, så det blir nog till att börja riva den imorgon. Vi har borrat dom sista hålen och spikat fast reglar och spänt formlåsen och har bara några kvar. :)
Men nu är jag märkt för livet... Spännaren till formlåsen var nyoljad så jag är kolsvart på hela händerna och har typ ett jättefult märke på armen. Har skrubbat som bara den, men det går inte bort... Dessutom har jag världens finaste solbränna ifrån varseltröjan. Det har ju varit SCHTEEEEKIIIIGT VÄRRE idag och jag höll på att dö av värmeslag och det var inte långt ifrån till att jag också tog av mig tröjan, precis som alla andra... men det var nog tur att jag inte gjorde det! ;) Spara det till en annan gång... :P



På lunchrasten var vi och pratade med våran lärare som vi har i trafikkunskap och han rättade våra prov som vi hade i fredags och jag fick MVG!!! :D Fy så glad jag blev! Det var ju hur svårt som helst! Nu håller vi tummarna för att det blir ett MVG i slutbetyg också! ;)

/Johanna

Sommartider! :D

DET ÄR SOMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!! :D:D:D


RSS 2.0