Zingo

 

/Johanna


Tisdag

Igår var jag hos fina Nathalie och söta Mira och vi var ute och gick i solen och fikade också. Sedan var jag på gymmet och kvällen spenderades hos min älskade. <3
 
Idag vaknade jag samtidigt som Daniel och gick upp straxt där efter (egentligen alldeles för tidigt eftersom jag ska vara uppe länge inatt, men men). Jag hade nämligen en klipptid vid halv tio hos Helene. Det var längesen jag klippte mig så hon tog en bra bit. Det är lika bra så jag får bort det färgade som är så slitet, så att jag kan börja spara ut igen.
 
Längtar tills mitt hår är så här långt igen...
 
 
Idag har jag dammat och städat mitt rum så nu är det rent och fint igen. Brownie och jag har även varit på Kvillegärde en sväng och hälsat på farmor, farfar och Ussa. Innan maten gav jag mig ut och sprang 2,3 km. Det tar sig, men idag kändes knät lite ömt men jag fixade att springa iallafall. :)
 
Nu måste jag börja packa lite och göra klart ritningarna innan det är dags för träning med Linda. Jag har sån sjuklig träningsvärk i magen och rumpan, MEN det är gutt! :P
 
/Johanna

Robin Stjernberg- You

 
/Johanna

Helgen

Jag har haft en lugn och skön helg. :)

I fredags fyllde pappa år så vi var ute och åt på Åströms och det var supergod mat, som alltid. Daniel var även med och efteråt så blev det fredagsmys hemma.
 
Lördagen var lika lugn. Jag var ute och sprang med Eve runt kvarteret i lugnt och skönt tempo, precis som jag har blivit rekomenderad att göra. Det kändes ingenting och det var så himla härligt!!! Hoppas verkligen att jag kan bli kvitt allt snart... Mamma och jag var i Mönsterås en sväng och lämnade av Albin hos Felix och handlade lite. Sedan var vi ute och gick med Brownie och efter det blev det bastun. Sen gick jag bort till Anna och kollade på film och käkade en massa chips, en mycket bra kväll! :)
 
Idag har Eve och jag kört in ved och varit ute och gått. Vi passade även på att köpa mer chokladägg i affären. Just nu så har vi en paus med vårt godisförbud för dom har tagit hem marabous chokladägg på ica och vi bara älskar dom! Men efter påsk då jäklar blir det andra bullar. :P
 
Nu ska jag försöka ta tag i min ritning och sedan blir det funktionell träning med Linda. :)

/Johanna

Åreresan i bilder- del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Johanna
 

Shoes

Ännu ett par favoriter till samlingen. :)

 

 
/Johanna

Jag känner på mig att det kommer bli en bra sommar...

Den 18:e juli spelar Håkan Hellström i slottsruinen i Borgholm och den 24:e juli blir det Gyllene Tider i Kalmar. Innan dess blir det också förhoppningsvis Latitud. Med andra ord så kan det helt enkelt inte bli bättre! :))
 
 
/Johanna

Åreresan i bilder- del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Johanna

Tisdag

Igårkväll åkte jag till min finaste. Vi myste, var och handlade på Maxi och kollade på tvn. <3
 
Idag gjorde jag världens bästa frukost med ägg, bacon, ostmacka, knäckebröd och o'boy. Mums! :P Sedan begav jag mig till gymmet. Det var längesen jag var där, men det gick kanon. Jag körde två km på crosstrainen och den är just nu min bästa vän för det är nog det närmaste som jag kan komma jämfört med löpning. Det blev även lite styrka. Jag körde några maskiner med lite lätta vikter för jag vågar inte riktigt köra fullt ut med tanke på knäet och det... Avslutningsvis så blev det en km på trappmaskinen. Det var ett riktigt härligt pass och jag var så himla nöjd efteråt! :D
 
När jag kom hem så åt jag lite, duschade och sedan var Eve, mamma, jag och Brownie ute och gick i solen runt Kvillegärde och Jugnerholmarna. Det var riktigt skönt! :)
 
Efter det tog vi en tripp till Högsby. Eve och jag köpte varsin träningstopp på sportaffären och det blev även lite småsaker och ett spel inne på Karlssons. 
 
Vi har även varit på Lindas träning ikväll och det var lika jobbigt som alltid, men riktigt gutt efteråt och det lär nog kännas imorgon...
 
Nu ska jag lägga ifrån mig paddan och kolla bygglov. Jag försöker vända dygnet rätt (fel?) igen för imorgon är det dags att ta på sig uniformen igen. Ångest på det, saknar dock min fina grupp. :) <3
 
/Johanna

Löparknä

Efter mycket om och men så har jag äntligen varit och kollat upp mit knä och mycket riktigt så var det som vi trodde löparknä.
 
Han jag var hos var helt kanon och han klämde och kände och konstaterade att jag är jättestel i rumpmuskeln och för att det ska bli bättre så måste jag strechta den+höftmuskulaturen cirka tre gånger om dagen. Vad det gäller träningen så ska jag träna allt som jag känner att jag fixar, exempelvis cykling och cirkelträning. Till helgen sa han även att jag skulle prova att jogga jättelugnt typ 400-500 meter bara och se hur det går och sen succesivt öka farten och längden, lugnt och försiktigt.
 
Det känns så himla skönt att äntligen veta vad det är som spökar i knäet och förhoppningsvis så ska jag kunna fixa Göteborgsvarvet! :)
 
/Johanna

Älskade Åre!

Jag är hemkommen ifrån en vecka i underbara Åre med världens härligaste gäng. :)
 
Vi har haft en jättebra vecka med helt okej väder och bra skidåkning. Dock var det inte mindre än tre laviner när vi var där och det var faktiskt lite skrämmande. En person omkom tyvärr i den ena. Man ska verkligen ha respekt för snön för när det blir sånna stora massor så blir det en enorm tyngd.
 
Afterski har vi även hunnit med och vi har även sett Hoffmaestro live på bästaste Bygget. Det kommer komma upp en massa bilder, men det blir senare.
 
 
/Johanna

RSS 2.0