Jag saknar mitt hår!!!

Jag ska ALDRIG mer klippa mig kort för fyyyy vilken ångest jag forfarande har över detta... Anledningen till att jag klippte av det var för att det var så slitet efter att jag gjort slingor, så nu ska jag låta det växa ut och försöka få fram min naturliga hårfärg igen vilket givetvis kommer att ta tid... Men fy för färgning och att ta saxen och klippa som man tycker själv, man lär sig utav sina misstag och det är väl kanske tur det....

Bilderna nedan är typ 500 år, men det är bara till att konstatera att det var bättre förr!!











/Johanna

Första dagarna med nya jobbet

Det har blivit tre dagar ute på halvön med nya jobbet och allt känns bara så bra och så rätt, så detta kommer bli kanon tror jag! :) Vi har fått en massa information, fyllt i tusentals papper, provat uniformen, gjort en del kursen för att vi ska kunna komma in överallt och lärt känna varandra. Det känns som att vi kan bli ett riktigt bra gäng för alla är så himla trevliga och snälla.

Nästa vecka börjar vi vår utbildning som kommer att pågå i tre veckor och sedan blir det internutbildning ute på halvön, så det kommer blir mycket som man ska lära sig nu under en tid framöver. Så himla kul! :)

/Johanna

Torsdag

Vädret som har varit idag går ju verkligen inte att klaga på, så underbart! Man vill ju vara överallt utom inomhus.

Jag har ägnat dagen åt att köra in ved, sitta i solen och Brownie och jag har varit ute och gått över en mil. Först gick vi en långpromenad på eftermiddagen och även ikväll så blev det ett varv runt Kvillegärde och Jugnerholmarna. Gutt är det och nu är det bara till att hoppas på att det härliga vädret håller i sig.

Imorgon ska mamma och jag till Kalmar en sväng och på kvällen är det dags för sista dansträningen med tjejerna. På lördag är det innebandyns dag och årsfest på kvällen, så hela helgen blir det typ full rulle.

På måndag och tisdag har vi informationsdagar om jobbet, så då blir det till att gå upp vid 5... Härligt! Men det är väl bara till att börja vänja sig antar jag. I måndags var jag och gjorde läkarundersökning och träffade några blivande kollegor och i tisdags genomled jag ett drogtest. Finns fan inget värre än det alltså, men det var en grym lättnad när det var gjort...

Over and out!

/Johanna

Onsdag

Har sovit hos min finaste inatt. Att en människa kan få en att må så väldans bra. :) <3

För ovanlighetens skull så har det varit en rätt så lugn dag. Mamma och jag har varit ute hela förmiddagen och spanat in skogsarbetarna och deras trädfällning i dungen mittemot. Det verkar faktiskt vara ett roligt jobb tycker jag, fast lite riskfyllt kanske.

Brownie och jag har även sprungit spåret och det var så skönt i det härliga vädret och en befrielse att ÄNTLIGEN kunna springa igen! Nu så måste min höft bara bli helt hundra igen så är jag nöjd, men jag får nog försöka att ta det lugnt i början nu så det inte blir värre.... Eve och jag gick en långpromenad med Brownie förrut och nu tänkte jag att skulle se om det är något att se på tvn innan man somnar.

/Johanna

Håkan Hellström- Det Dom Aldrig Nämner



/Johanna

Öppet hus på gymmet

Jag har tillbringat hela dagen med att jobba på gymmet för vi har haft öppet hus. Det var inte allt för mycket folk, men däremot mycket barn som vi hade hand om. Vi hade teckningstävling och mycket wiispelande blev det och annat bus så det var skoj.

Efteråt så var det träning för alla oss i personalen. Två superduktiga tjejer ifrån Linköping hade pass. Först körde vi core och sedan body combat. Jag var orolig för hur det skulle gå med min höft och mitt knä, men det gick faktiskt över förväntan. Även om det gjorde ont så gick det att köra lite försiktigt så det var bra. Jag har satsat på en veckas vila nu och hoppas att jag kan komma igång och springa igen nästa vecka.

En mycket rolig dag avslutades med en massa god mat med det härliga gänget. :)

Nu är jag jättetrött så det blir nog till att sova snart.

/Johanna

Depp-dag

Detta är inget att läsa för dig som redan mår dåligt för de jag skriver nu är bara skit egentligen, men jag måste få det ur mig känner jag...

Jag har ont i knäet och i höften och på grund utav det så kan jag inte träna och på grund utav det så blir jag arg, deppig och trött och tack var det så är jag fan ingen bra människa att umgås med...

Jag vet att detta bara är stuntgrej att klaga över och att det finns människor som har det 100000 gånger värre än mig, men ibland så måste man bara få all skiten ur sig och vem bryr sig egentligen??? Inte jag iallafall...

Nu ska jag fortsätta min depp-kväll här med att trycka i mig en massa glass. Förhoppningsvis så spyr jag och somnar sen...

/Johanna

Torsdag

Idag har vi haft sammanträde med byggnadsnämnden och det var inte mycket ärenden så det blev ett ganska så kort möte.

Vid fikat blev jag uppvaktad med blommor eftersom jag hade fyllt jämnt. Det var verkligen en överraskning, men väldigt snällt. :)

image description

Efteråt var jag och fikade med Hanna och Mia och det var supertrevligt som alltid. :)

Jag har även varit och köpt färg för jag fick sån lust till att måla mitt fula furutak vitt, så nästa vecka ska det minsann bli gjort!

Jag sprang även en runda förrut precis när snön kom. Nu vill vi verkligen inte ha mera snö!! Det var iallafall skönt att komma ut en sväng och röra på sig.

Alla papperna ifrån jobbet har kommit nu och det är först nu jag börjar förstå att jag har fått ett jobb. Det är en otroligt härlig känsla och om några veckor så börjar vår utbildning. :)

/Johanna

Katy Perry- The One That Got Away



/Johanna

Måndag

Idag har det varit en kaotiskt dag på många sätt och vis och till slut så blev det för mycket så jag mådde så jäkla dåligt så jag trodde att jag skulle spy till slut och att huvudet skulle sprängas... Väldigt lustig känsla, men nu så mår jag typ bra igen som tur är.

Jag har fått ett jobb (som jag var på intervju för förra veckan) och varit på intervju för ett jobb som jag efter mycket grubblande och funderande tackade nej till. Jag tror och hoppas på att jag har gjort rätt och jag har gått på magkänslan. Det känns jäkligt surt att behöva tacka nej till ett jobb när man har gått arbetslös i över 4 månader och det är så typiskt att allt ska komma på en gång och att man helt plötsligt ska behöva välja mellan olika jobb.

Nu ska jag försöka att smälta allt detta och sova ordentligt inatt!

/Johanna

Söndag

Den här veckan har det hänt mycket och jag har haft en hel del att göra faktiskt. :) Det har blivit några extra timmars jobb på gymmet den här veckan med barnpassningen. Det funkar hur bra som helst med att hand om barnen och jag trivs så bra på gymmet för alla är så trevliga, så det är kul! :)

Igår var vi ute och åt på Åströms ett gäng och firade Aline på hennes 20-års dag. En himla rolig kväll var det med jättegod mat och trevligt sällskap. Dessutom fick jag med mig en himla snygg kille hem, så det kunde ju inte bli bättre. ;)

Idag har man varit seg som deg. Trots att jag var nykter igår så känns det ändå som dagen efter typ. Daniel och jag var en sväng i Sibbetorp och kollade in vad Erik och pappa styrde med inne i verkstaden och Brownie fick följa med också.

Ikväll lyckades jag övertala mig själv att ge mig ut och springa och det gick så bra så till slut så bara sprang jag för att det var så jäkla skönt. Det resulterade i 7,2 km och jag är supernöjd! Nu kan det bara bli bättre och bättre! :D

Nu ska jag snart sova och imorgon är en annan dag.

/Johanna

RSS 2.0