My love <3

 

/Johanna


Helgen

Jag har haft världens bästa helg! :)
 
I fredags kom min älskade med föräldrar och vi åt en massa god mat och umgicks. Sedan var det kalas med släkten i lördags och utgång efter det med en hel drös med vänner och kollegor. Till slut så tror jag att vi var över 30 pers i Ninnis tvåa och då var det nästan dags att utrymma så efter ett tag gick alla ut. Det var verkligen en riktigt kul kväll! :)
 
Jag har även fått massor utav fina grejer utav alla, bland annat en massa bakgrejer, knivset, presentkort, parfymer och en massa annat fint.
 
Nu fortsätter min långhelg ett tag till innan jag kör ett mördarryck igen... :P

/Johanna

21 år!

Jag firar största delen utav min födelsedag på jobbet. Vid tolvslaget inatt sjöng mina kära kollegor för mig och idag på morgonen när jag kom hem blev jag firad utav familjen med en massa paket. :)

Jag ser verkligen fram emot helgen. Imorgonkväll kommer min finaste+ föräldrar. På lördag blir det kalas med släkten och på kvällen fest och utgång med vännerna. Det kan helt enkelt inte bli bättre! :D

Ikväll blir det tårta på jobbet, får man inte fira sin 21-års dag hemma så får man helt enkelt göra det bästa utav det på jobbet. ;)

Önskar alla en trevlig alla hjärtans dag! :) <3

 

 

/Johanna


Priyanka Chopra- In My City ft. will.i.am

 
/Johanna

Mitt i prick

 

/Johanna


RSS 2.0