Nyårsafton

Detta är nog den lugnaste nyårsafton hittills. Evelina och jag är hemma med djuren och kollar på tv och äter godis.  Jag känner mig inte så himla pigg tyvärr. Magen är helt konstig och jag känner mig orkeslös och har ingen lust till något alls just nu... 
 
Önskar alla ett gott nytt år!! :-)
 
/Johanna

Ny cykel! :)

Idag var pappa och jag i Nybro och jag köpte en ny, fin cykel! :)

Det var en affär som sålde ut (som skulle flytta till Kalmar) och som hade en annons på Blocket som pappa hade sett. Efter mejl och många telefonsamtal så fick äntligen mamma tag på dom så dom reserverade cykeln. När vi väl kom dit så var det inga tveksamheter, utan jag fastnade för den direkt och en ny cykel behövde jag verkligen ha. Så jag är hur nöjd som helst! :D

 
/Johanna

12-12-12

Jag hade gärna typ förlovat mig eller ännu hellre gift mig på ett datum som detta eller gjort något annat speciellt, men jag är väl inte riktigt där än kanske. Däremot så köpte jag beetlen den 10-10-10 och det är ju faktiskt en lite speciell grej. :)
 
Hur som helst så har jag fått ett mycket bra besked idag så allting känns bara bra just nu. Jag förbereder mig även mentalt för 2013, det ska och kommer verkligen bli en förändring utav mycket som kommer bli lite bättre helt enkelt! :)
 
Over and ouuuut!

/Johanna

Christmas Lights Gangnam Style

Detta är riktigt häftigt tycker jag! Kanske något att satsa på till nästa jul? ;)
 
 
 
/Johanna

Helgen

Helgen har tillbringats med några utav alla underbara vänner. :)

I fredagskväll så hängde jag med Kristoffer och Jakob till Oskarshamn och bowlade. Det var en evighet sen jag träffade dom sist och jag hade nästan glömt hur kul det är att umgås med dom. Det är sällan en lugn stund och man har alltid roligt med dom. Tyvärr så fick jag se mig ganska så överlägset besegrad i bowlingen, men det var ändå jäkligt roligt!
 
Efteråt så drog vi en runda på stan och Åströms. Där träffade jag en hel del vänner som jag inte heller hade sett på länge så det var jättekul.
 
Igår möttes vi upp ett gäng på Åströms och käkade en massa gott. Sedan gick alla till Matilda och Johan för deras "babyshower". Dom fick en massa fina grejer, vi fikade och sedan gick alla ut igen.
 
Natten avslutades med en timmes dans på La Scala med Nathalie. Det var verkligen hur länge som helst sen jag var där sist och nu kände vi oss typ äldst, men hade väldigt roligt ändån. ;)
 
Denna söndagen har tillbringats hos farmor och farfar och Ussa, jag och farmor har gjort knäck, mozartkulor och daimtryffel. Så himla gott! :)
 
Nu ska jag snart sova för imorgon ska vi fortsätta med bakandet och då blir det pepparkakor, ischoklad och pepparkakshus.
 
/Johanna

Längdskidåkning

Ibland får jag för mig en massa idèer och då ska det helst göras med en gång.

 

Idag fick jag för mig att prova längdskidåkning så jag rotade fram mammas grejer och gav mig ut efter maten. Sist jag åkte på längden så var jag typ fem och vägrade åka med Eve och låg istället och grät i backen. Det gjorde jag idag också fast idag var det utav en helt annan anledning. Det var mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara och efter typ varenda backe så såg jag ut som en snögubbe som hade drämmt i. Men kul var det och till slut så skrattade jag så mycket åt mig själv att tårarna rann. Jag tackar gud för att det inte var någon som såg mig för det måste ha sett väldigt roligt ut! Det blev ett varv runt spåret och det var riktigt härligt!

 

Efteråt så blev det dock att tina upp sig i bastun... ;)

 

 
 
/Johanna

 


Torsdag

Veckan går alldeles för fort när man är ledig alltså...
 
Igår följde jag med Eve till Växjö och tog bussen in till stan ifrån hennes skola. Medans hon var i skolan så gick jag lite på stan och kollade. När hon var färdig så hämtade hon upp mig och vi åkte till köpcentret Samarkand. Jag köpte en skitsnygg glittrig klänning, ett par byxor, underkläder, julklappar och lite andra småsaker.
 
Igårkväll var jag ute och sprang för första gången sen snön kom och det gick faktiskt. Det var halt på vissa ställen, men sprang man bara där det inte var helt tillplattat, utan på sidan i lössnön så gick det fint.
 
Idag har vi haft sammanträde med byggnadsnämnden och det var även det sista mötet för i år. Det känns helt galet att jag har suttit med i två år nu för det känns som om det var igår typ som jag blev invald i nämnden. Jag har inte ångrat en endaste gång att jag tackade ja till att sitta med för det är så himla kul och inspirerande. Det är så otroligt intressant och jag försöker att suga åt mig så mycket som möjligt för det finns mycket att lära! :)
 
/Johanna

Måndag

Jag är hemma i Fliseryd igen och inatt sov jag så gott med en katt på huvudkudden bredvid och Zingo vid fötterna, så mysigt.

 

Idag gav jag mig ut i snön med Brownie efter frukosten. Brownie blev helt galen för hon älskar verkligen snö, så hon körde racet. Jag skottade lite, men det vräkte ner med snö så det kändes helt meningslöst. Jag kände mig som en vandrande snögubbe till slut.

 

Efter maten gjorde Eve och jag marsipankulor och visst blev dom fina? :)

 

 
Nu är det snart dags för cirkelträning! :)
 
/Johanna

RSS 2.0