Onsdag

Hej hej! :)

Dansträningen gick rätt så bra tror jag och nu sitter jag och väntar på att håret och nagellacket ska torka, så jag kan gå och lägga mig. Lyckades förresten med att få nagellack i håret. Inte så cool. Svart också, ännu bättre. Nu ser jag typ ut som en emo eller nått med en svart hårslinga. Nejdå, skämt och sido. Jag har i alla fall aldrig lyckats med att få det i håret förrut, så förhoppningsvis kanske håret har växt någon centimeter. ;)

Nu ska jag sluta med att skriva en massa onödigt skit och gå och lägga mig istället. ;)

God natt! :)

/Johanna

Då kör vi igen!

Jag ska snart ge mig iväg med volvon och hämta Magda och vi ska försöka att ragga upp en nyckeln till sporthallen. Det brukar inte alltid vara det lättaste, men det ska nog lösa sig. ;)

Ikväll blir det en timmes träning med varje grupp och vi måste köra racet om vi ska hinna med allt till Fliserydsdagen. :)

Bilderna är ifrån sist vi uppträdde på innebandynsdag, i april.









/Johanna

Magnus Uggla- Vittring

Här är låten förresten, fast ljudet är inte så bra.

Man borde nästan leva efter den här låten, även om det kan vara jäkligt svårt ibland. ;)



/Johanna

"Om man är positiv som fan så går allting bra!"

Javisst är det så, taget från en Ugglalåt. ;)

Jag lyckades nyss med att bränna ner ett dansmedley på skiva som vi ska ha till Fliserydsdagen, så nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv. Jag brukar klippa ihop låtar i Windows Movie Maker eftersom jag inte har något bättre program. Däremot så har jag aldrig lyckats med att göra om det till en bättre fil, utan varje gång så har jag dragit med mig datorn ner till sporthallen och krånglat med sladdar och grejer. Nu är dock problemet löst och det kan vara lite roligare att dansa till ett medley ibland istället för att nöta en hel låt. ;)

Magda var här förrut idag och vi gjorde klart danserna till lilla gruppen och vi har även en vers och refräng klar till Starlights så vi är på G nu! ;)

Imorgon kväll kör vi träning! :)

"Allting som jag vill kan jag göra aaaaaaaaaaaaa allt!"

/Johanna

Tisdag

Jag var på väg att mejla över några bilder till skåningen, men eftersom jag ändå vet att du läser det här Evelina, så kan jag lika gärna lägga upp några här. ;) Jag har gått omkring och pratat skånska halva dagen, så mamma fick typ spunk och rättade varenda mening jag sa. ;) Hon tyckte att jag skulle åka ner till dig istället, Evelina och prata med alla skåningar istället, så jag kommer snart. ;)

Idag har pappa och jag satt dit glaspartierna, så nu börjar det likna något i alla fall. :) Men vi ska som sagt var isolera ena väggen och spika igen med panel och även bygga in allt runt omkring. Förhoppningsvis så blir det skjutpartier också utåt. Sist men inte minst så får vi ju inte glömma den enorma poolen som pricken över i:et, som blir nästa års projekt. ;)











Så nu sitter jag ute på altanen med datorn, lyssnar på lite musik, äter Nonstop och livet känns allmänt bra. ;)

/Johanna


Le Kid- Mercy Mercy



/Johanna

"Åh, så fint det blir!"

Idag har vi varit ute hela dagen och byggt på altanen och målat allt vitt och det blir faktiskt riktigt fint, fast det är mycket jobb kvar. :)

Jag och Evy Palm har även varit ute och sprungit en sväng. Mamma alltså, för er som inte förstod det. Hon har världens bästa kondition, så hänga med i hennes tempo är inte lätt! :P

Brownie är givetvis med överallt. ;)












/Johanna

Skriven av Evelina

Den här fina texten satt Evelina och skrev på när hon väntade på mig när jag gjorde mitt teoriprov. Hon är verkligen en naturbegåvning på att skriva och särskilt rimma. :)

Förhoppningen var väl att min fina bubbla skulle stå klar till sommaren, men det är mer jobb än man tror och andra saker har fått gå före. Mitt mål är istället att få den färdig till nästa års "Bugrun" i Mantorp. Av alla hundratals bubblor vi såg där i år så var inte en endaste halvautomat och inte heller prickig, så det måste jag se till att ändra på! ;)

Till Johanna:

Det hela började när Johanna tittade på Blocket en da´.
Hon fick syn på en gammal VW bubbla och skrek: "Den vill jag ha!"
Bilen fanns långt borta, nästan uppe vid fjällen.
Det stoppade inte Johanna som pratade om den hela kvällen.

Efter några diskussioner köptes bilen,
och ett litet sällskap körde den långa milen.
Så kom bilen hem till Fliseryd en mörk kväll.
Johanna kramade alla och sa: "Tack, vad du är snäll!"

Dagen efter var det dags att provköra.
Evelina tryckte gasen i botten och Johanna skrek: "Nej, så får du inte göra!"
"Ta det försiktigt med min bil,
detta är en bubbla och den ska köras med stil!"

Bubblan körs ut till Glenns maskinhall.
Där plockas den isär och då syns bilens förfall.
Överallt, ja vart man än tittar, finns bara en massa rost.
Glenn skakar på huvudet och pappa känner sig helt lost.

Pappa suckar och tar sig för pannan.
"Vad har du hittat på nu, Johanna?
Flera av bilens delar måste vi kassera,
Du får leta efter nya på Tradera."

De köper sedan delar i rasande fart,
Johanna drömmer och tänker snart är det klart.
"Ta det lugnt", säger pappa. "Det är mycket som ska göras vid,
Ska det bli bra måste det få ta sin tid."

För att bilen ska bli färdig krävs mycket slit.
Johanna planerar och bestämmer att lacken ska vara röd och vit.
Lacken ska vara prickig och det ska också klädslen och de´.
Att bilen tillhör Johanna blir inte svårt att se.

När hon och bubblan sedan far fram på vägarna vänder sig folk om,
men Johanna bara ler och vinkar till dom.
Sen höjer hon volymen på musiken,
och drar vidare ut i trafiken.



/Johanna

The Beach Boys- Little Honda

Nedan har vi Albins och min "billåt". Jag kanske inte borde kalla den "billåt" eftersom det handlar om en motorcykel, men vi hittade den på en utav pappas skivor. ;) Haha, så den kör vi på högsta volym i audin och Albin skriker: "Båda händerna på ratten Johanna!". Det är med livet som insats om man åker med mig och det är bara med Albin som jag kan spela hög musik för alla andra bara klagar. ;)



/Johanna

Syskonen

Förrut så fick jag mina älskade syskon till att ställa upp på några bilder och resultatet syns nedan. ;)











Det är nästan lite läskigt hur grymt lika Evelina och Albin är egentligen. Kolla bara ansiktena! ;)







/Johanna

Lördag

Hej hej! :)

Jag sitter med datorn i soffan och orkar inte göra mycket annat i detta höstväder och just nu är det verkligen ingenting att se på tvn heller.

Ikväll så har vi varit i Oskarshamn och ätit kinamat, så himla gott. :P Evelina är hemma igen över helgen, så hela familjen är samlad för tillfället. ;)

Efter det skulle Eve och pappa på bio och vi andra åkte hem och har nu myst ner oss i soffan med glass och godis. :P



/Johanna

Dom efterfrågade bilderna

Frida och jag har tjata ett ganska så bra tag på Jenny om bilderna som hon tog när vi var hos henne i början utav juni och nu har vi äntligen fått dom, haha. ;)

Jag slänger upp dom här för det är kul att gå tilbaka och titta på sen. Det är nog den främsta anledningen till att jag har den här bloggen och sen kan det ju va kul för dom närmaste att läsa ibland kanske eftersom jag inte alltid bor hemma. ;)























Trots att jag är den lite utstötta "snickartjejen" som går i en helt annan klass, så är jag otroligt tacksam för att ha turen och få lära känna dessa härliga människor. Målarna kallar jag dom av någon konstig anledning. ;)

/Johanna

Regnet det bara öser ner...

Jag kom hem ifrån Kalmar för en stund sedan och vad ska man nu hitta på mer än att sitta vid datorn, när det är tråkväder?

Igår hade vi i alla fall jättetrevligt. :) Först så hämtade jag upp Victor i Ålem och sedan var vi på Öland och hämtade Jenny. :)

Efter det åkte vi in till stan och först så gick vi till Pipes och satt och pratade lite. Jag tror nog att bartenden trodde att Jenny och Victor körde varannan vatten för när dom beställde något så tog dom alltid isvatten till mig. Haha, till slut så hade jag fått i mig nästan två liter vatten efter alla starka nötter. :P Och det kändes kan jag lova. ;)

Sen drog vi vidare till Bistro en stund, innan vi begav oss hem till lägenheten. :)

Så här såg jag ut igår, orkade inte lägga ner någon större energi. Utan det fick bli en hatt på huvudet. ;)



/Johanna

Ändrade planer

Idag var det meningen att gänget som var här i tisdags skulle komma igen, men eftersom vädret är piss så struntade vi i det och tar det en annan dag istället så vi kan bada och grilla. :)

Så jag trodde att det skulle bli en lugn dag och kväll, men inte det inte... Jag har skruvat vårat altantak och ikväll är det Kalmar som gäller. VARFÖR ska jag vara så lättlurad? :P Haha ja det blir nog kul, men som mamma säger: Jag är knappt hemma längre. ;)

Så nu ska jag slänga på mig lite smink, locka håret och hitta nått att ta på mig. Det brukar ta minst en timme och nu blev det ännu svårare när jag tänkte ha jeans, men när jag frågade Jenny så tyckte hon att det blir för varmt för det. Jag får väl helt enkelt blunda och sticka in handen och bara ta nått. :P

/Johanna

Fullt upp!

Haha, ja just nu känns min tid dyrbar. ;) Det är mycket som ska hinnas med, men det är väl bara bra egentligen så man inte blir rastlös. ;)

Idag har vi i alla fall börjat med taket på altanen eller ja, alla reglar och det i alla fall. Vi har även målat det mesta och efteråt så var vi vita överallt. Haha, jag kan inte påstå att någon utav oss är så särskilt bra på att måla. ;)

Ett tag var det alldeles för varmt för att va i solen och jobba så då var vi borta vid Emån och badade. Jag har även varit och hälsat på Maja en stund. Hihi, hon är ju så liten och söt och jag har verkligen fastnat för henne. :)

Imorgon hoppas vi på bra väder, vilket det tyvärr inte ser ut att bli. Vi håller i alla fall tummarna för att det blir fint för då kommer "gänget" igen och då blir det bad i åa, haha. :)

Nu ska jag sova!

/Johanna

Onsdag

Hej! :)

Idag firade vi Albin på morgonen, alldeles för tidigt egentligen så jag gick och la mig sen igen. :P Vad har det tagit åt mig egentligen?

När jag hade ätit frukost och gjort mig iordning var jag hos Magda en sväng. Vi fikade och pratade givetvis en massa (som alltid). Jag var helt inne i en skolkatalog tills Magda utbrast: "Näe Johanna, nu MÅSTE vi göra dansen!" Ojdå, det hade jag fullkomligt glömt eller kanske inte, jag försökte nog bara skjuta upp det. ;) Men om en vecka börjar vi träna igen och då ska det vara så gott som klart, så lite fick vi väl gjort i alla fall.

Ikväll så har vi haft släkten här och det har varit kalas för Albin. Det blev självklart en hel del gos med lilla "Maja" och jag tror jag är fullkomligt nerkärad i den lilla söta katten. :)

/Johanna

Albin 13 år

Idag fyller min lillebror hela 3 år eller nej förlåt 13 är det ju, även om man inte kan tro det ibland. ;)

Hoppas att du har haft en bra födelsedag och jag älskar dig lika mycket som jag säger att jag hatar dig ibland. :)



/Johanna

Maja

Idag fick farmor och farfar hem en liten, liten söt kattunge ifrån Sibbetorp. Så dom tog självklart med sig henne hit när vi hade kalas för Albin. Vi har döpt henne tillfälligt till Maja, men har ni nått bättre förslag så säg till isåfall. ;)

Brownie skulle fram hela tiden och nosa på henne och Zingo tog över hennes korg. Pepzi däremot brydde sig knappt. :P

























/Johanna

Bada eller inte bada?

Vi fastnade vid Emån, både för att det var varmt och alla ville bada, men vi visste inte hur vi skulle lösa det eftersom inte någon utav oss hade med sig badkläder. Jag lånar gärna ut kläder och handdukar, men istället så bestämde vi en till dag som dom förhoppingsvis ska komma och då blir det minsann bad! ;)











Mycket härlig och rolig dag och jag får tacka för att ni ville komma hit och förhoppningsvis så blir det fler gånger! :)

/Johanna

Mycket trevlig dag

Hej! :)

Idag vaknade jag utav ett sms ifrån Frida som undrade om jag hade något för mig. Mattias och hon tänkte nämligen komma och hälsa på. Dom bor i Emmaboda, så dom åkte en bra bit för att komma hit. I Kalmar mötte dom även upp Tilda och Micke och sen kom hela gänget hit. :) Mycket trevligt var det och vi åt mat, gick en sväng, kollade in badplatsen, var ute och kollade på min bil och spelade kort och så. :)

Jag lägger upp lite bilder sen för nu ska jag gå ner och duscha. ;)

/Johanna

Måndag

Hej hej! :)

Idag sov jag egentligen alldeles för länge. Till halv elva rättare sagt, men har man sommarlov så har man och jag vet ju vad som väntar om tre veckor igen. Nämligen att gå upp vid fem. Fy jag vill inte ens tänka på det...

Struntade i alla fall i frukosten och tog bilen bort till Kvillegärde och hjälpte pappa med farmor och farfars altantak. Vi började med det igår kväll och då sa han att vi skulle gå upp tidigt idag och göra klart det, men jag vägrar att gå upp "tidigt" och istället drog jag täcket över huvudet och somnade om... Fast visst, halv elva var kanske lite väl länge. ;)

Taket blev i alla fall bra och farfar och farmor blev nöjda och det är ju huvudsaken. :)

Annars så har det inte hänt så mycket idag, utan jag har mest tagit det lugnt och pratat lite skånska med skåningen. Hahaha ja, jag tycker det är lika roligt varje gång, så jämt när hon ringer nu så är det skånska som gäller och vänta bara i helgen. ;)

För övrigt så har Albin och jag redan börjat att ladda inför Stockholm, i brist på annat antar jag. ;)

/Johanna


Ödängla

Förrut så var vi en sväng på Ödängla och kollade till det och dom andra badade i det typ 15 gradiga vattnet. Ja, det fanns knappt något vatten kvar kändes det som eftersom allt hade blåst ut.











/Johanna

Våran älskade Evelina har blivit skåning...

Kanske inte helt och hållet, men idag tog hon sitt pick och pack och drog iväg med volvon ner till Perstorp. Hon har nämligen fått jobb där som bibliotikare i nästan ett år. Jag gick och skojade lite med henne idag och pratade skånska, det låter ju så kul. :P

Lycka till med jobbet nu, ta det lungt och ragga inte upp halva Perstorp! ;)

Vi saknar dig redan och jag tror jag ska sova hos Brownie inatt så blir hon inte så ensam. ;)

Du är bäst och jag älskar dig!



/Johanna

Söndag

Hej hej! :)

Idag har det blivit en hel del gjort. ;) Vi har rivit av taket på altanen och entrén till källare. Båda två rasade in i vintras, så nu ska det bli nytt igen. ;)

Pappa och jag var även borta i våran skog med allt skräp och höll på att bli uppätna av hundratals blindingar, så till slut fick vi kasta oss in i bilen.

Evelina skulle även lära mig att backa med släpkärran, men det gick inge bra trots att jag gjorde som hon sa. Hahaha, istället fick det bli ett varv runt kvarteret och sedan putta in kärran uppför garageuppfarten. Jag menar varför hålla på och krångla när det är bättre att låta armarna arbeta? ;)

Pappa och jag har även varit borta hos farmor och farfar och börjat lägga på deras nya plasttak.





/Johanna

Finns det något sötare?

Idag var vi ute i Sibbetorp och tittade på kattungar. Vi ska egentligen inte ha någon katt, men nu är det ju typ kört för man blir ju kär med en gång. Jag tycker dock att vi kan ha en till katt nu när Evelina flyttar, så blir det ju inte så ensamt. ;)

Tyvärr så fick vi inte tag på någon, utan dom är fortfarande väldigt skygga. Däremot så var dom väldigt nära, så några bilder blev det som Evelina tog. :)







/Johanna

Ordning och reda

Idag upptog jag städningen som jag påbörjade igår. Garderoberna är rensade och städade, rummet är kliniskt rent och jag har gått igenom varenda vrå och låda, sminklådorna är även rensade, ja det är med andra ord ordning på allt nu. ;) Det var inte en dag för tidigt heller för den delen. :)

Jag kom på mig sjäv idag när jag insåg hur mycket prickigt det är som trängs i mina garderober; kjolar, klänningar, skor, tröjor, väskor, scarfsar, skärp, leggings. Men det blir ju aldrig för mycket, utan om nått år eller så har det säkert fördubblats. ;)

Förrutom att jag ska ha typ världens största pool när jag skaffar mig ett hus, så ska jag ha ett dressingroom också. Haha, hörde  i det? SKA HA! :P Sen är jag nog nöjd. ;)









/Johanna

På YouTube kan man hitta mycket kul...

Haha ja, innan mitten på filmen så tycker jag att jag skymtar några kändisar eller vad säger du Magda? ;)

Dom bilderna är ifrån förra årets festival och jag hoppas verkligen att det blir en tredje nästa år för det är så himla kul att få vara med och hjälpa till i det härliga gänget. ;)



/Johanna

Kalmar

Igår kväll var jag, Magda, Emma och Aline i Kalmar och vi mötte även upp Agnes inne på stan. :)

Först så var vi och kollade in Vallen där det var helt dött. Istället gick vi till vårat favoritställe för Aline var hungrig. ;)

Efter det var vi en sväng på KM där det var betydligt mer folk, men vi ville ju såklart dansa så istället drog vi till Bistro. Där var det också helt dött i början, men sen stod alla och hoppade på varandra och jag vet inte hur mycket krossat glas man klev i.

När dom sedan stängde visst ingen riktigt vart vi skulle, men dom flesta var trötta så vi åkte hem och sov. :)















/Johanna

Oskar Linnros- Från Och Med Du



/Johanna

För mycket håll igång och alldeles för lite sömn...

Igår så var vi i Kalmar och gjorde stan osäker och det känns som att vi håller på att vända på dygnet nu. Haha ja, det var kul i alla fall och jag lägger upp resten utav bilderna sen. ;)

Nu måste jag städa mitt rum för jag är ju knappt hemma längre så det är nog på tiden att jag tar tag i det nu...



/Johanna

Onsdag

Hej hej! :)

Solen har stekt hela dagen, så det har blivit ett par vändor bort till Emån. Så himla skönt alltså. :)

Nu har vi precis ätit mat och jag ska ge mig ut nu och klippa gräset. Sedan blir det till att packa och hoppa in i duschen för ikväll/inatt blir det Kääälmar. :)



/Johanna

Race i byn

Heeej! :)

Idag så har det varit kalas för mamma. Magda och jag har även gjort danslapparna till Fliserydsdagen och även kört ut alla. Blev till slut runt 40 stycken som skulle ha lappar, men jag tror att vi hittade allas brevlådor. Två timmar tog det och vi har sett hela Fliseryd och lite till; Grimhult, Höckhult, Skrika ja, you name it. ;) Jag fattar inte att vi klarade det utan gps. :P

/Johanna

Några bilder ifrån igår





















/Johanna


Godmorgon!

Jag är redan (?) vaken för vi har grattat mamma nu på morgonen eftersom hon fyller år idag. Fast visst, jag kan erkänna att jag gick och la mig en timme till sen. :P

Min förkylning vill tydligen inte försvinna och inte blir det bättre heller för den delen. Så typiskt att när man väl är ledig så ska man åka på sånt här skit.

Idag blir det i alla fall kalas och sen får vi se vad som händer. ;)

/Johanna

Kato feat. Jon- Turn The Lights Off



/Johanna

Underbar dag

Hej hej!

Idag har Magda och jag varit i Mönsterås hos Emma. :) Först så var vi ute på Oknö och badade och solade. Sedan var vi hemma hos Emma och badade i hennes pool. Jag borde egentligen inte bada eftersom jag har dragit på mig världens jäkla förkylning, men jag älskar ju det och 28 grader varmt är ju inte helt fel. ;)

När klockan var typ halv tio så var det ljummet i poolen och varmare i vattnet än i luften, så det var skönt. Först dansa omkring och hoppa runt som galningar och sedan rakt ner i poolen. :P

Mycket härlig dag i alla fall och bilderna kommer imorgon för nu ska jag snart sova! :)



/Johanna

Emma 18 år

En mycket rolig helg har det varit, så tack alla fina! :) <3























































/Johanna

Hanson- MMMBop



/Johanna

Hemma igen

Hej! :)

Då sitter jag här hemma igen och klagar på värmen. Haha ja, vem gör inte det? :P

Igår så var vi i Mönsterås hos Emma på 18 års fest och senare på kvällen drog vi in till Kalmar. Tanken var att vi som är 18 skulle ut någonstans, men det gick inte så bra. Vi försökte överallt och ville ju såklart hitta något dansställe, men antingen så var det 20 eller 22 års gräns. Hela Kalmar var typ helt dött och det var typ bara en massa medelålders ute. Så till slut så fick vi nog och började skämta om att gå och sätta oss på McDonalds för det händer nog mer där. Haha ja, så vi hamnade där och åt glass och pommes. :P

Några pratglada stockholmare och kalmariter började prata med oss och dom trodde att vi skämtade om våran ålder. Jag såg tydligen ut som 16 (ska jag ta det som en komplimang?) och Emma 23. Haha ja, dom trodde att vi skämtade om allt, fast det hela egentligen var sanning. ;) Jag vet inte hur många gånger dom härmade vad jag sa, men hur kul låter egentligen inte stockholmska? ;)

Sen drog vi runt på Kalmars gator och var hemma vid halv fyra så det var väl kanske ändå lyckat, fast vi inte fick dansa. ;)

Jag ska lägga upp lite bilder senare för nu är det mat. ;)

/Johanna


Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars



/Johanna

Äntligen ledig!

Heeej! :)

Jag håller på att dö av värmeslag så jag sitter inne en stund nu i detta fina väder. Låg ute i solen en stund, men det går ju knappt! Fast jag ska inte klaga för regn hade inte varit bättre. Det värsta är bara att jag inte vågar bada i Emån för idag när jag vaknade så kändes det som om hela halsen var svullen och jag hade knappt någon röst. Jag har väl kanske badat för mycket... Så idag får jag gå omkring och svettas och hoppas på att halsen blir bättre för jag kan absolut inte vara sjuk i helgen.

Idag var det i alla fall sista jobbdagen och vi jobbade bara fram tills lunch. Sedan blev det smörgåstårta och öl och jag är inte förtjust i något utav detta, men ibland så får man bara tugga och svälja och se glad ut. ;) Haha ja, smörgåstårta är verkligen inte gott, utan antingen så tycker man om det eller inte. Och medans gubbarna drack öl, så drack jag festis. Hahaha, när ska jag växa upp? Förmodligen aldrig. ;) Men som tur är så blir man ju accepterad ändån. ;)

Nu har jag i alla fall fyra veckor ledigt och sedan blir det jobb i två veckor till med kanske övertid också. Så nu ska jag fasen vila upp mig. :P För hela hösten är det NCC som gäller. ;)

/Johanna

Torsdag

Hej hej! :)

Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet och vi har typ bara brandtätat. :P

När jag kom hem så åkte mamma och jag till Mönsterås och hämtade volvon som har varit på inlämning för rutan var spräckt, men nu är det fixat. ;)

Sen åt vi lite mat och Magda och jag var ute och gick i värmen med Brownie. Jag höll på att få panik när jag höll på att kliva på en orm för fy fasen så äckliga dom är. Det blev även raggarrunda i byn, fast den här gången hittade vi inget att ragga på för ovanlighetens skull. ;)

Efter det var vi och badade i Emån och det var så himla lugnt och skönt där borta. :)

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba sista dagen, innan jag får fyra veckors ledighet! :D

/Johanna

Onsdag

Hej! :)

Tur att dagarna går snabbt och det är lika skönt varje dag när man får gå hem ifrån en hel arbetsdag och man känner att man har gjort något bra. :)

Idag så har det väl varit som vanligt; för mycket hantverkare och oljud. Trots att bygget är väldigt stort så trängs vi hela tiden överallt. Ingenstans får man vara i fred. ;) Så idag låg jag på golvet och skar gips och det är inget jag rekomenderar, men vad fasen ska man göra när man inte får plats någon annan stans? Överallt är det elektriker, ställningsbyggare, rörmockare, målare och ja massa andra till. Däremot så är alla jättetrevliga och snälla, men det gäller att kunna anpassa sig. ;)

När vi kom hem så åt vi grillat och mamma och jag var även och badade i Emån. Det var så himla skönt med tanke på värmen som har varit idag. :)

Nu ska jag snart sova! :P

/Johanna

Tommys Syster- Red Light Story

Jag vet att jag har lagt upp den här videon här förrut, men den är ju så himla härlig och låten är så grymt bra. :)



/Johanna

Tisdag

Hej hej! :)

Idag vaknade jag upp på golvet. Ja, jag fick nog igår kväll när det var så jädrans varmt så jag tog bara ett påslakan och en kudde och la mig på golvet och det gick så mycket lättare att somna och slippa svettas ihjäl. :P Pappa däremot undrade vad jag gjorde på golvet när han skulle försöka väcka mig och jag tänkte igår kväll att det kommer bli så mycket enklare att gå upp eftersom jag inte låg så särskilt bekvämt och dessutom måste gå upp och stänga av alarmet, men jag sov så skönt på golvet så det var svårt att gå upp. ;)

Jobbet har varit lika lugnt som vanligt och när vi kom hem så åt vi mat. Sedan så var jag och Evelina i Mönsterås och hämtade mitt körkort och fikade. :)

Jag undrar hur länge jag kommer tycka att det är kul att köra bil?



/Johanna

Lady Gaga - Alejandro



/Johanna

Måndag

Hej hej! :)

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, men självklart varmt. :P Jag hade tydligen gått miste om något i fredags på sommarfesten med jobbet som min chef tjatade om hela förra veckan att jag skulle hänga med på, men det var ju Latitud då. ;) Så tydligen så var jag bara tvungen att följa med nästa år. Som sagt var; jag har framtiden på NCC, haha. ;)

Jag körde hem och när vi kom hem så var det mat och nu har vi varit vid Emån en sväng och badat. :)






Jag ska snart åka till Ruda och hämta mormor och sen ska jag fasen hem och sova för jag har knappt sovit inatt. ;)

/Johanna

Söndag

Hur ska man sammanfatta helgen egentligen???

Det kunde ju inte ha börjat bättre med körkort och allt. ;) Fredagen var även helt klart bäst på Latitud: hyfsade artister och på nattklubben var det drag. Vi stötte på Louise och dom och eftersom dom inte är 18 så kommer dom inte in på den riktiga nattklubben, så vi gick först in på den som var för 7:an och uppåt. Haha, vakterna glodde ju inte lite på oss och det måste sett roligt ut när vi stod där inne och dunkade bland en massa fjortisar. ;)

Istället gick vi in på den andra och vi funderade på hur vi skulle få över Louise och dom. Vi kom på många lösningar; klättra över staket (som Magda och jag faktiskt har byggt;)) eller låna ut våra legg, men dom vågade inte det efter att Markus hade haft värsta föredraget om att dom kunde åka dit och förlora körkortstillstånd m.m. Vi var i alla fall där inne och dansade ett bra tag tills vi blev trötta. :P

Lördagen var inte lika rolig, trots att det var mer folk. Vi åkte hem ganska så tidigt eftersom vi skulle upp tidigt idag och riva allt. Rivningen och städningen gick i alla fall snabbt och vi var självklara nästa år med om det nu blir något igen, vilket vi självklart hoppas. :)

Förrutom detta så har jag väl kört en hel del bil med kanske lite för hög ljudvolym på stereon och en klasskompis till mig har även bott här eftersom han också har varit med på Latitud, så det har med andra ord varit fullt upp. ;)

Några bilder har jag tagit i alla fall ;)







Nu väntar en till vecka på NCC, innan jag får fyra veckors riktigt sommarlov. ;)

/Johanna

Körkort 2 Juli 2010

1 Mars hade jag min första körlektion och nu fyra månader senare har jag äntligen mitt körkort! Det är en otrolig känsla och en väldig frihet.

Visst har det varit en lång resa och jag har slitits mellan hopp och förtvivlan. Haha, vilken mening det blev. ;)

Min körkskola kan jag bara prata gott om för den är jag helnöjd med och likaså min körlärare. Att jag skulle köra i Kalmar var en självklarhet eftersom jag bor där större delen. Körskolor däremot finns det gott om i Kalmar och jag hade inte en aning om vilken som kunde vara bra och man blev inte klokare av att fråga runt för alla gick på olika, så det var slumpen som avgjorde. ;)

Fast däremot har jag råkat ut för en hel del konstiga grejer i samband med körskolan som ni kanske har läst tidigare. ;) Folk som följer efter, raggare och även raggare genom telefonen. Hahaha ja, lustigt är det, men nu slipper jag det och istället är det jag som är ute och raggar med stereon på högsta volym. ;)

Men som sagt vägen hit var lång... Förra veckan, dagen innan midsommar körde jag upp i värsta rusningstrafiken. Det hela blev inte bättre av att jag fick en riktigt otrevlig tjej att köra upp med. Jag hade hört en hel del om henne så detta gjorde ju inte saken bättre. Dessutom var jag så otroligt nervös. Jag tyckte ändå att jag fixade det hela ganska så bra, men den här hemska tjejen ville tydligen bara sätta dit mig. Till slut så var jag så knäckt så jag ville bara gå ur bilen. Jag tror aldrig att jag har hatat en person på så kort tid och jag önskar inte ens att min värsta fiende stöter på henne. Snacka om att hon hade helt fel jobb!

Jag kuggade alltså första gången och hela midsommar var jag helt knäckt för det kändes så otroligt orättvist att jag skulle råka ut för en sån här idiot.

Så i fredags när jag skulle köra upp igen, hade jag egentligen inga som helst förhoppningar om hur det skulle gå, utan det fick bli som det blev. Den här tjejen som jag körde upp med första gången kom ut och jag tänkte NEJ, inte en gång till! Men det var en annan stackare som fick henne. Jag körde upp privat med en helt annan bil än körskolans eftersom Lasse har semester och den här gången hade jag världens snällaste kille. Han pratade med mig hela tiden och var tydlig med anvisningarna. När han sa att jag hade klarat det så trodde jag ju inte att det var sant och jag bara sprang ut ur bilen och hoppade upp och ner som en galning. :) Min syster Evelina var med och hon är helt klart det bästa stödet man kan ha, så det tackar jag för. ;)

Hela helgen är det jag som har kört med Hey Soul Sister på högsta volym. :)

Den här bilden tror jag är tagen i våras någon gång. ;)




Det har varit en hel del känslor i och med detta körkortet och Evelina har filmat lite, så någon gång ska jag klippa ihop allt så ni får se verkligheten, men så här i efterhand är det värt allt. ;)

/Johanna

Yolanda Be Cool - We No Speak Americano



/Johanna

Fullt upp!

Hej hej! :)

Tänkte bara säga att jag lever och den här helgen hinner jag inte skriva så mycket här för det är som sagt var Latitud 57 som gäller och igår kväll var det grymt kul! :D Ja, hela dagen igår var jag totalt överlycklig för jag tog nämligen KÖRKORT!!! :D Så jag kör hela helgen emellan Oskarshamn. ;)

Nu laddar vi för ännu en trevlig kväll och imorgon är det rivning som gäller. ;)

/Johanna

Uppbyggnad av Latitud 57

Idag har vi haft en underbar dag på Brädholmen i Oskarshamn. Magda och jag var med i år igen och hjälpte till med att bygga upp allt och det gick väldigt bra. Alla verkade uppskatta att vi var med i år igen och dom tyckte det var bra "att vi kom och styrde upp det". Haha, ja stryde upp det vet jag inte om vi gjorde, men eftersom vi var några utav dom få som var med förra året också så visste vi ju på ett ungefär hur allt skulle vara. ;)

Det bästa med hela den här grejen är helt klart alla människorna. Alla är så himla trevliga och man lär känna så himla härligt folk. :)

Vädret har ju även varit underbart så det har resulterat i en röd rygg och axlar. Det var ju inte lite varmt i gympadojor och byggbyxor, men vi stod ut och hävde självklart i oss en massa vatten för att orka. :P

Några bilder blev det i alla fall, trots att vi hade fullt upp. ;)





















/Johanna

RSS 2.0