God fortsättning!

Denna fina bilden lyckades vi ta på julafton på hela familjen Magnusson:


Jag har haft en riktigt bra och mysig jul med familjen och släkten. Lugn och fridfull skulle jag vilja beskriva den som och skönt med lite ledighet. Förutom att fira jul så har vi även hunnit med bio (både Sune i fjällen och Micke och Veronica), fyndat lite på mellandagsrean, utgång med Nathalie, sovit länge och idag har vi firat mammas och pappas 25-åriga bröllopsdag. :)

/Johanna


Alla dessa klänningar

Ja, jag erkänner. Jag har väldigt många klänningar MEN jag använder dom och jag gillar att ha klänning. Det blir nästan mer nu när jag går i mina byggkläder mestadels om dagarna. Alltså jag har inte klänning på bygget utan mer om jag går ut och så. ;) Jag tror det är kontrasten som gör det faktiskt. :)




/Johanna 

Måndag

Jag är inne på min fjärde vecka med praktik och trivs kanon! Känner mig verkligen som en i gänget med alla på firman och alla är väldigt snälla. 

Nästa vecka börjar jullovet men då ska jag jobba. Känner mig otroligt bortskämd med två jobb, samtidigt som jag studerar och än så länge har jag lyckats undvika studielån. Otroligt skönt!


/Johanna



RSS 2.0