Måndag

Jag har haft en riktigt bra helg, som alltid. Jag jobbade extra i lördags och fick umgås med underbara kollegor. Sen träffade jag Nathalie på kvällen och vi var ute och käkade god mat. Sen gick vi ner till tivolit och åkte en massa karuseller. Inte så smart efter all mat, men det var riktigt kul! Igår var vi i Fliseryd hela dagen typ och tvättade och städade bilen, sprang 22 km och grillade i vanlig ordning. En kanonbra helg med andra ord!

Nu måndag igen och ny vecka. Jag är inne på min fjärde veckan utav nio med praktik och tiden bara rusar iväg! 

Efter jobbet kom mamma hit och hjälpte oss med våra nya gardiner och det blev jättefint! Sen var vi och handlade mat och en ny spegel till hallen. Hoppas på att kunna sätta upp den imorgon! Sen var det dags för veckans "myspass" som jag kallar det. Med andra ord bodypump. Det är egentligen inte mysigt nånstans, men det är så himla kul och även om det är skitjobbigt så njuter jag till fullo utav varje pass. Det är femte veckan i rad som jag kör nu och först nu vågar man lasta på lite mer vikter och det känns bra! :)

Nu sova så godnatt! 

/Johanna

Asics gel Ikaia 5

Ikväll var det "handlarkväll" i stan och Intersport hade bra erbjudande på löparskor. För en gångs skull så var det neutrala asics (vilket har varit svårt att få  tag på i vår). Jag drog med mig Daniel till Intersport och vi var där typ prick 18:00 när dom öppnade. Vi gick och kollade lite på kepsar och jackor i lugn och ro, men sen upptäcker jag att typ ALLA kommer med en skokartong i handen och får lite lätt panik. Ilar bort till skorna och ser att dom typ redan är slut och tänker att det är kört. Min vanliga otur när det gäller skor liksom... Tar dock ett varv till och letar ännu mer och hittar ett par med 39,5. Det är typ slagsmål om skorna och det är nästan bara tanter som ska ha skor. Jag håller krampaktigt i min kartong och går bort ifrån allt kaos och provar i lugn och ro och skorna sitter perfekt! 499 kr för ett par nya asics (mina billigaste hittills) och dessutom ifrån vårens kollektion, kvällens kap! 



/Johanna

Helgen som var

Jag hade en jättebra helg som innehöll det mesta:

Daniel och jag provade att göra tacotårta i fredags och den blev helt okej faktiskt. 


I lördags sprang Daniel och jag Skälbyloppet. Albin har fler bilder som jag lägger upp sen. 



Dax för utgång och sommarklänningen åkte på. 


Åströms nya mat. Helt okej, men mycket sämre än den förra som Nathalie och jag fullkomligt älskade!



"De vet du" levererade. 


Evelina kämpade på med cykeln och gjorde mig sällskap på mitt på långpass. 


2 mil blev det...


...och grillat efteråt. 



/Johanna


Mitt i prick!

Peak Performance vårkollektion passar mig perfekt! Köpte den här t-shirten idag på Intersport när Daniel och jag gjorde ett stopp på stan under vår cykeltur. 


/Johanna

Bodypump

Idag har jag gjort något som jag inte har gjort på väldigt länge! Nämligen kört ett bodypump-pass. Jag tränade mycket det förrut när jag gick på gymnasiet i Kalmar och tyckte det var riktigt kul!

Min uppfattning hade inte ändrat sig för det var himla roligt, men grymt jobbigt! Det är verkligen en genomkörare för hela kroppen och passar mig perfekt som inte är van att träna med fria vikter, utan bara kör maskiner annars på gymmet. Instruktören var kanon och sa precis vad man skulle tänka på och så under hela passet.  

Jag ska försöka köra detta en gång i veckan. Mest för att jag tycker det är riktigt kul, men det är även en bra komplementträning till löpningen. 


/Johanna

RSS 2.0