Ny jacka

Äntligen är den min! Jag har kollat på den här peakjackan rätt så länge och igår slog jag till. Så himla snygg och jag är så nöjd! :-) 


/Johanna

Vår lya

Tjatar varje dag om hur fint vi har det i våran lägenhet för Daniel och det lär han få höra ett tag till för jag trivs så himla bra! 











/Johanna

Söndag

Min envisa hosta har börjat släppa, så himla skönt!

Igårkväll var jag, Anna och Nathalie ute och käkade och bowlade. Anna ägde oss på bowlingen så Nathalie och jag slogs om andra platsen. Efter det åkte vi hem till oss och spelade spel och åt kladdkaka. Det var jättetrevligt och tiden bara flög iväg så halv två åkte tjejerna hem. 

Blev tyvärr bara en bild ifrån kvällen igår, men en fin sådan:



Idag har jag haft en slapp dag. Sovit länge, läst, plockat lite, bakat, rensat massa papper, varit ute och gått med Daniel och handlat. 

Nu ska jag snart sova för imorgon är det dax för jobb igen!

/Johanna

Sylvesterloppet

Igår var Daniel och jag med Evelina i Kalmar och hejade på henne när hon sprang Sylvesterloppet. Tyvärr så kunde inte jag vara med för jag har en envis förkylning som vägrar ge med sig. Det kändes faktiskt lite konstigt att stå bredvid och inte delta. Evelina gjorde som alltid en grym prestation och sprang på 51:54 och kom på plats 28:a av alla tjejer, vilket är grymt bra! 

Tyvärr så fick jag ingen bra bild på Eve när hon sprang, så det får bli en ifrån starten:


/Johanna

RSS 2.0