Vårruset i Växjö

Igårkväll var mamma, jag och Evelina i Växjö. För fjärde året i rad så deltog vi i Vårruset som är 5 km runt Växjösjön. Det var mycket folk och vi klarade oss från regn. 

Evelina gick runt på 38:34 eftersom hon forfarande kämpar med sin hälsporre. Jag hade ambitioner om att gå ut rätt så hårt och det gjorde jag, men efter 3 km tappade jag farten en del. Jag är ändå nöjd med min tid på 24:13 som är en förbättring ifrån förra året med nästan en minut. 

Dessa bilder är ifrån Vårrusets hemsida och med den blicken så kan jag nog inte se argare ut. Jag var nog väldigt fokuserad. 




/Johanna

Wings For Life World Run Kalmar-Öland

Idag har vi varit med i ett annorlunda, men väldigt roligt lopp! Tillsammans med resten av världen så har vi sprungit för dom som inte kan och hela anmälningsavgiften gick till ryggmärgsforskning. Det fanns inte heller någon bestämd mållinje, utan man blev jagad utav en bil och när den kom ifatt så var loppet över. Jag hann 15,5 km och Evelina som gick med sin hälsporre hann 7 km! Hon är verkligen en kämpe och ger sig inte i första taget. Detta lopp kan jag absolut tänka mig att delta i igen och det var häftigt att få springa över Ölandsbron. 









Innan loppet så var vi på Pre Race på Peak Performance och vi fick även träffa den fantastiska hunden Arthur som också var med och sprang idag. 




/Johanna


Ny spegel

Den nya spegeln som vi köpte i veckan blev perfekt över byrån i hallen. 


/Johanna

Ronneby brunn

Igår eftermiddag checkade vi in på Ronneby brunn och nu är kroppen som ett russin efter nästan en heldag på spa:t. Vi har badat i poolen, bubbelpoolen och i spabadet ute. Detta är verkligen ett avkopplande ställe! 

Igårkväll åt vi även 3-rätters och idag blev det en promenad in till centrum för att äta pizza. Vi köpte även världens godaste jordgubbar som vi har mumsat på nu. Tyvärr så har inte vädret varit så roligt så vi har inte varit i Brunnsparken ännu, men det blir fler gånger förhoppningsvis. :)










/Johanna

RSS 2.0