Fredag

Tentan gick kanon! Det känns riktigt bra faktiskt så jag hoppas att det går vägen nu. Det är så skönt att ha den gjord nu och bara kunna släppa allt för ett tag, åtminstone i helgen iallafall. 
 
Jag ska dock jobba imorgon, men det känns inte alls jobbigt faktiskt när jag vet att jag ska få vara med den bästa. :) Dessutom så ska vi ut och äta efteråt och troligtvis så blir det en utgång på det. Bättre än så blir det inte.
 
Ska packa nu, äta och sedan åka till min finaste för en massa mys. :)
 
Trevlig helg!
 
/Johanna

Tentaplugg

Imorgon är det dags för tenta och jag är faktiskt inte nervös. Det gör mig dock lite nervös att jag inte är det för det känns som att jag borde vara det... Men det ska nog gå bra om man bara tar det lugnt. På förra tentan som också var min första tenta någonsin så var jag sjukt nervös och det kändes förjävligt efteråt, men det blev ändå ett VG. Så jag hoppas att det ska gå lika bra imorgon! :)
 
Nu blir det mat och sedan gymmet med Daniel. :)
 
 
/Johanna
 

Tisdag

Det är dåligt med uppdateringar här alltså....
 
Jag har fullt upp med skola, jobb och träning, men det känns som att jag börjar komma in i det hela nu.  
 
Min utbildning är verkligen jättebra och jag lär mig så mycket. Just nu har vi läst bygg- och materiallära och den kursen har innehållit mycket. Bland annat ett grupparbete om olika material och min grupp har gjort en redovisning om trä, så den har vi redovisat idag. Det är alltid lite nervöst att redovisa inför en ny klass, men det gick jättebra. Klassen är för övrigt bäst. Det är ett jättehärligt gäng och det tycker jag är viktigt för att man ska trivas.  :)
 
Idag har vi även varit på studiebesök på ett stort bygge och det var väldigt intressant och man fick se mycket utav det som vi har pratat om i kursen. Det var det fjärde studiebesöket som vi gjorde och jag tycker det är kul med sånt, så man verkligen får se hur allt går till.
 
Nu blir det plugg fram tills fredag då det är dags för tenta. Ska försöka hinna med lite träning också. Eve och jag har kommit igång bra med träningen inför marathonformen. Om 193 dagar springer vi Stockholm Marathon och ja, säg vad ni vill, men det är jag faktiskt lite kaxig över. Vi är så jäkla grymma alltså och bättre ska det bli! :))
 
/Johanna

RSS 2.0