Fredag

Heeej! :)

Idag hade vi först svenska och halva klassen redovisade och halva klassen var i biblan, så vi satt där och "chillade". ;)

Till sist var det natur och det var lika tråkigt som vanligt. Dock så var det lite roligt när Mattias försökte rita min bil. Han påstod att det var en bubbla och kom sedan på att han hade glömt prickarna och det blev ju riktigt likt till slut, eller vad säger ni? ;)



Vi som hade redovisat slapp sista lektionen som var svenska, så vi slutade runt elva idag. :)

Haha, villket meningslöst inlägg det här blev egentligen...:P

/Johanna

Promenad

Ja, efter mycket om och men, så tog jag tag i mitt liv och gav mig ut och gick en sväng med lite musik i öronen. Det var jätteskönt ute och huvudvärken blev betydligt bättre.

Efter Skälby så möttes jag av ett hav med vitsippor. :)







Nu ska jag greja klart med allt och sedan sova!

God natt!

/Johanna

Huvudvärk

Heej! :)

Jag kom hem för ungefär en timme sedan och det första jag gjorde var att slänga mig på sängen för det känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. Fy fan alltså! Jag brukar ALDRIG ha huvudvärk (peppar, peppar...), men nu så vill jag liksom bara ligga ner och blunda eller nått... Men men, det ska väl gå över någon gång.

Jag har i alla fall fått i mig lite mat nu och även hunnit med att prata med alla där hemma, alla förutom Albin. :P Först så var det pappa, sedan Evelina och nyss ringde mamma. ;) Intresseklubben antecknar, eller vad säger ni? ;)

Skolan var som vanligt och när jag ändå skrver om allt och ingenting så kan jag passa på att skryta lite med att jag fick MVG på det muntliga nationella som jag gjorde igår!!! :D Jag hade inte ens frågat Sara, utan hon sa bara: "Jag satte högsta betyg på ditt tal igår, Johanna." Jag ville typ bara skrika rakt ut eller något för jag blev så jävla glad alltså! :D Tydligen så är just det muntliga min grej, eftersom jag har gjort bra ifrån mig på det och det känns väldigt bra. :)

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och sova i typ hundra år eller nått... Okej kanske inte hundra år, men tills den här förbannade huvudvärken har gått över i alla fall.

/Johanna

Gyllene Tider- Flickan I En Cole-Porter Sång



/Johanna

Hungrig

Jag sitter ute på balkongen och pluggar lite på byggprovet och väntar på att Ussa ska komma hem med kinamat. Så gott alltså och dessutom är jag hungrig som bara den. :P Jag skänker en tanke hem till Evelina som skulle ha fiskpinnar och makaroner till mat (och som älskar kinamat), men jag skickar det som blir över på posten hem till Fliset. ;)



/Johanna

Underbar dag :)

Heej! :)

Idag är Johanna glaaaaaaad! :D Det är helt enkelt en vääääldigt bra dag och varför undrar ni ju såklart då och detta ska jag minsann ta och berätta. ;)

Idag hade vi först matte och jag satt och peppade mig själv till att det muntliga nationella i svenskan skulle gå bra... och det gjorde det också. :) Alltså, jag tror inte ni riktigt förstår, men den här skiten har tygnt ner mig i snart en vecka och det har alltid funnits i bakhuvudet. Det är inte det att jag tycker det är jobbigt att stå och prata inför killarna i klassen. Det är faktiskt lättare nu än på högstadiet, men jag kände en sådan jävla press på mig själv. Just för att mitt argumenterande tal om alkohol som jag gjorde för ett tag sedan, tydligen var väldigt bra och nu ville jag ju inte vara sämre. Dessutom hade Sara bestämt att jag skulle vara först ut av någon anledning, antingen för att jag skulle lägga ribban högt och sätta press på de andra eller för att helt enkelt sätta press på mig. Nått måste det ju vara eftersom jag typ är i mitten på klasslistan. ;)

Hur som helst; Temat till det nationella var relationer och man skulle välja två verk ur texthäftet, antingen en bild eller en text och jag pratade om skilsmässor och det gick riktigt bra. Sara sa att det var kanon och det ända som hon kunde komma på som inte var så bra, var att jag pratade lite för snabbt i slutet.

När jag var klar så var det en väldigt stor lättnad och jag ville bara hoppa omkring och skrika eller nått för att få ut alla känslor. Efter det här kan dagen bli hur jävla fail den vill för jag är så jäkla nöjd. :D

/Johanna

"En katthälsning"

Jag fick ett nyss den här bilden ifrån mamma och det verkar som att Pepzi och Zingo har tagit över altanen där hemma. Så söta alltså. :)

Tyvärr så är bilden väldigt suddig eftersom den är tagen med mammas mobil. ;)



/Johanna

Min syster är bäst!

Evelina, min älskade storsyster ställer alltid upp för mig och hjälper till när det behövs. Jag litar på henne till 110 procent och jag vill faktiskt påstå att jag har världens bästa storasyster. En sån som Evelina borde alla ha. Trots att vi är väldigt olika så kommer vi för det mesta överrens, men visst händer det att vi tjafsar: "Jag sätter hundra spänn..." ;)

Jag är väldigt bortskämnd med att ha så snälla och fina människor omkring mig som alltid bryr sig och ställer upp. Ni är bäst och jag älskar er! :) <3



/Johanna

Måndag

Heeeej! :)

Så var det måndag igen och det känns verkligen inte som det har varit helg för det har ju varit fullt upp, men men nu är man tillbaka till verkligheten igen och som tur är så är det inte många veckor kvar nu tills apun och sommarlovet. :)

Idag hade jag först matte och ja vad ska jag säga om det mer än att jag var trött...:P

Sedan var det religion och vi fick välja om vi ville redovisa våra arbeten om sekter idag eller på torsdag och jag lyckades övertala Kristoffer att vi skulle göra det idag, så vi fick det gjort. I och med att vi har väääldigt mycket plugg just nu så är det skönt att slippa behöva tänka på det mer i alla fall. ;)

Skolmaten var verkligen inte god, så det fick bli kexchoklad istället. Samma sak ju. ;) Vad nyttiga vi är alltså...:P På matrasten hann jag även skriva ihop ett pm som skulle lämnas in till Sara idag och som jag inte har hunnit gjort, så det var bra att hinna få det gjort så hon slipper bli arg på mig. ;)

Sonny blåste såpbubblor på svenskalektionen och det gillade inte Sara... ;)







Oj, så kul det är att ha svenska... ;)



Efter skolan var det körlektion och jag tränade på trafikljus och rondeller och det gick faktiskt bra. :)

När jag sedan kom hem och skulle gå in till lägenheten så stötte jag på Hägg utanför, men eftersom han är blind så gick jag förbi honom tyst som en mus för jag hade inte tid att stå där och prata halva eftermiddagen. Fy fan vad taskig jag är. Det roligaste han vet är att prata och speciellt om sitt liv och den historien har jag redan hört fem gånger eller nått, så den kan jag redan. ;)

/Johanna

Dansuppvisning

Idag var vi med och uppträdde i Mönsterås med ena dansgruppen Starlights och det gick jättebra. Det var även med en tjej ifrån Vimmerby och sjöng och ett band ifrån Mönsterås och det var kul att få vara med och dansa någon annanstans för en gångs skull. :)

Tjejerna och Joel är så himla duktiga och Magda är bäst som håller ordning när inte mitt huvud hänger med. ;)

Tyvärr så togs det inga bilder när vi dansade för Evelina var bakom scenen och mamma i publiken, utan kamera.





/Johanna

Skrothandlarna har varit i farten igen...

...som jag skrev igår. ;) Som det ser ut nu så är tanken att vi ska flytta över motor, växellåda, all inredning m.m till den här karossen eftersom att den helt klart var i finare skick än min 73:a, som bland annat har bucklor i taket... Detta kommer självklart bli ett jävla pussel och ta en hel del tid, men förhoppningsvis så är det värt det.

En hel del delar fick dom med sig hem i alla fall ifrån Västerås, bland annat två bottenplattor och fyra extra skärmar, så det ser lovande ut i alla fall... ;)





/Johanna

Boda Borg

Nu är jag äntligen hemma efter en grymt rolig dag i Sävsjö på Boda Borg. Det var ungefär som "Fångarna på fortet". Man gick runt i en massa rum och skulle lösa olika grejer som byggde mycket på samarbete. Så vi har krypit, klättrat, klurat och tänkt en hel del. :) Alla vi ledare inom FIBK plus styrelsen var uppdelade i lag och tävlade mot varandra och vårt lag var snabbast, men kom ändå sist. Hur det nu går ihop sig. ;)

















/Johanna

Påhitt

Som sagt var vi började ju med Bubblan och upptäckte att det var en hel del rost, mer än någon av oss trodde egentligen.

Mamma drömmer mardrömmar och tycker att vi ska strunta i Bubblan och köpa en Beetle istället, medans pappa blir mer och mer deprimerad ju mer rost vi upptäcker. Nja, riktigt så är det väl inte, men nästan... ;)

Jag försökte börja med rishögen, men överlåter nu allt till pappa och Glenn och hoppas att dom vet vad det är dom har gett sig in på. ;)

Nu är dom i alla fall på väg till Västerås/Eskilstuna ja, där i trakterna någonstans och hämtar delar. I höstas åkte dom 150 mil tur och retur upp till Sundsvall och hämtade hem min pärla, så ja varför inte åka till Västerås också. ;) Då grät jag när dom kom hem och var överlycklig, frågan är om jag kommer göra det ikväll också... ;)



/Johanna

Hey, Soul Sister - Train

Den här låten har verkligen etsats sig in i min hjärna tack vare busungen. ;) Det måset vara ukulelen och allt som påminner om Jason Mraz och "I´m Yours" och ja ända sättet att få bort den är helt enkelt att spela sönder den, men dom här hemma i huset brukar bli galna då. :P



/Johanna

Hemma igen

Heej! :)

Bloggen har tyvärr hamnat åt sidan just nu och kommer göra det i helgen också. Den här veckan har det varit fullt upp och helgen lär inte heller bli så lugn. Imorgon blir det en heldag med ledarna och styrelsen i FIBK för vi ska nämligen till Boda Borg och på söndag är det dansuppvisning i Mönsterås, så då går typ halva dagen bort där. Men det kommer nog bli kul, men jag lär vara trött på söndag: :P

Hur som helst: Nu är jag äntligen hemma i Fliseryd igen, så skönt alltså. Jag har precis packat upp allt och Evelina och jag ska göra mat nu tills Albin kommer hem ifrån skolan. :)

I skolan hade vi nationellt prov i svenska, vi gjorde skrivningsdelen och hade fem timmar på oss. Jag gick efter typ två och en halv timme och helt ärligt alltså, jag vet inte alls hur det gick... Godkänt borde jag ju få, men näe jag tror inte det blev bättre än så. Alla satt jättetrång eftersom hela byggprogrammet var i hörsalen, både tvåor och treor. Hela byggprogrammet var det nog inte, men alla Saras klasser i alla fall. Det är en väldigt lättnad att ha det här gjort och nu har vi "bara" det muntliga talet kvar på onsdag. Underbart eller inte...

Ikväll är det den näst sista dansträningen innan vi tar sommarlov. Det ska faktiskt bli skönt med lugna fredagar framöver. :)

/Johanna

Naturligt

Jag importerade nyss bilder ifrån telefonen och insåg att jag tog några idag på naturlektionen när vi var halvklass och "labbade". Vi gjorde typ stationer som handlade om energi och sånt och jag tog några helt onödiga bilder egentligen (som alltid?).









/Johanna

Hermes House Band - Country Roads

Alltså, den här låten väcker så himla mycket minnen... :)

För ungefär fem år sedan, när jag var som mest inne i min "countryperiod"; Det var kort kjolar, cowboyhatt, boots... ja, you name it! ;) Hur som helst då var i alla fall jag, Magda och Mathilda med och uppträdde med just den här låten på "Körensshow" och Fliserydsdagen. Hahaha, det var nog det ett av dom bästa uppträdandena som vi gjort, med tanke på att det är EN HEL DEL. Trots att vi glömde bort texten och lyckades dra ut sladden till ena micken så var det grymt roligt. :) Vi hade allihop likadana kjolar, linnen och hattar. Vilka tider alltså! :)



/Johanna

Pink Glove Dance

Jag fick nyss det här mejlet och Evelina tyckte att vi skulle köra den här dansen med danstjejerna, men dom kräver nog lite mer än så. ;)

 

Kul med folk som kan bjuda på sig själv och släppa loss!

Sjukhuspersonalen dansar för att bekämpa bröstcancer!

Om filmen visas 1 000 000 gånger på You Tube donerar företaget som tillverkat handskarna pengar till bröstcancerbehandling.

Så titta på filmen och skicka den vidare!




/Johanna

Tisdag

Heeej! :)

Nu ska jag tråka ut er med att berätta allt om hur min dag har varit, så nu kan ni sluta läsa.

Idag vaknade jag alldeles för tidigt av byggarbetarnas borrande... Dom är i källaren och bygger om tvättstugorna och det var faktiskt värre än Häggs spelande. Jag trodde faktiskt inte att de gick att slå det, men så fel man kan ha. ;)

När jag hade gjort mig iordning och ätit frukost var jag iväg och gjorde drogtest. Det låter ju som om jag är värsta knarkaren eller något, men så är inte riktigt fallet. Alla som ska vara ute på OKG och jobba måste göra ett sådant här test innan och jag slipper ju därför inte undan i och med att jag ska vara på NCC därute. Jag hoppas verkligen att allt det här besväret är värt det för helt ärligt alltså det var nog något av det värsta jag gjort i mitt liv och jag tänker inte gå in på några detaljer...

Eftersom det tog längre tid än jag trodde så missade jag idrotten. Däremot så hade jag inte gått miste om något enligt killarna. Det var tydligen svinkallt nere på Fredriksskans (hmm konstigt) och dessutom hade dom haft styrka, så det kanske var någon mening med detta... ;)

Det blev "bara" ritningsläsning för min del idag och nu har vi ätit mat och nu ska jag duscha och sedan återgå till alla läxor och prov...

/Johanna

Måndag

Hej hej! :)

Klockan ringde vid 05:45, men jag vägrade kliva upp för Pepzi låg rakt över mig och var som allra keligast, som varje måndagsmorgon eftersom han har stenkoll på när jag ska iväg till Kalmar. Han är för rolig den katten alltså, när jag kommer hem på fredagarna är han först skitsur på mig (eftersom jag har varit borta hela veckan) och jag får knappt klappa honom, men sen när jag kommer hem igen på fredagskvällarna efter dansträningen är han jättekelig. Hihi, jag älskar honom och han är verkligen speciell. :)

Vid 06:15 var jag till slut uppe på benen, fast fortfarande lite halvsovandes. ;) Dock så hann jag slänga på mig kläder och smink, packa ner det sista och göra mackor på en halvtimme, innan Ussa kom och hämtade mig. Så på väg ner mot Kalmar blev det frukost i bilen. :P

I skolan har vi haft matte, religion och svenska och när vi hade slutat var det körlektion som gällde och även idag så lyckades jag att inte köra på något eller någon, hehe. ;) Näe, det ska man kanske inte skämta om...



/Johanna

Söndag

Hej! :)

Idag vaknade jag runt niotiden och en timme senare var Evelina och jag ute och sprang i skogen med Brownie. I ösregn skulle jag vilja tillägga, men det var härligt. :P Dock så kommer vi inte riktigt överrens (som alltid), Evelina kutar typ iväg en kort sträcka, medans jag hellre joggar i lugnt tempo en längre bit. Jag vet faktiskt inte om vi överhuvudtaget ska kunna klara en mil, men det återstår att se. ;)

Sen var jag hos Magda en sväng och vi gjorde dansen till Småstjärnorna. :)

Efter det var jag hemma och åt lite mat och sedan var det sista gången på buggkursen och det gick rätt så bra idag tror jag. ;)

Nu har jag packat färdigt inför veckan och pluggat lite och snart blir det till att sova. ;)

/Johanna

Ta mig till havet...

Av någon anledning hamnade jag vid Evelinas dator och hittade den här bilden ifrån förra sommaren ute på Ödängla när vi var ute och rodde. Plötsligt fick man en väldig längtan till sol, vatten, värme, ja SOMMAR helt enkelt! :)



Förhoppningsvis dröjer det inte många månader innan vi får den riktiga sommaren. ;)

/Johanna

Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun

Idag har Magda och jag äntligen börjat få ihop en ny dans till "lilla" gruppen. Det är verkligen inte det lättaste, men Magda hade börjat att göra en del och nu har vi nästan en hel dans klar. :)

Nästa helg har vi uppträdande med Starlights i Mönsterås, men Småstjärnorna ska inte uppträda förräns i augusti på Fliserydsdagen, men sen tar det en tag att få ihop att allt och alla, så det gäller att börja i tid.

Den här gamla låten blev det och mer tjejigt kan det väl nästan inte bli? ;)



/Johanna

Jobb

Nu har jag äntligen kommit hem igen efter att ha varit och jobbat på Åsens blommor i Mönsterås. Mamma har precis fått jobb där och idag hade dom treårsjubileum så både pappa och jag fick vara med och hjälpa till att jobba. Det var jättekul att få prova på något nytt och man träffade ju en hel del människor i och med att det var väääldigt mycket folk. Pappa hjälpte till med att sälja jord och mamma och jag var ute och sålde blommor. :)







Nu blir det pizza (måste ju äta upp mig nu så jag kommer i arbetsbyxorna lagom till apun. ;)) och sedan bastun för jag är stel som en pinne efter att ha stått ute i kyla och blåst en hel dag. :)

/Johanna

Jay Sean - Down ft. Lil Wayne



/Johanna

Surprise! :)

När pappa kom hem ifrån jobbet hade han med sig en stor kartong och vad var det där i...



Jo, arbetskläder och skor som jag ska ha på apun och på sommarjobbet på NCC. :)







Allting var jättebra, dock så får det nog nästan plats två Johanna i byxorna... Hehe, dom var stora och trots det så var det den minsta storleken på herrsidan och jag kan väl inte påstå att jag är så liten i växten precis, men för en gångs skull kände man sig liten. :P Med med typ ett varv runt med bältet så tappar jag dom inte... ;)

Nu blir der mot hallen och träna dans! :)

/Johanna

Snart helg... ;)

Johanna är glad för snart är det heeelg. :)

Typ så här glad. ;)



Imorgon är det äntligen fredag och då går vi bara till halv tolv och sedan är det helg. :) Så skönt att få komma hem igen och förhoppningsvis så blir helgen relativt lugn till skillnad ifrån nästa då vi ska till Boda Borg med ledarna och styrelsen i FIBK och på söndagen är det dansuppvisning i Mönsterås. Jag gissar på att Magda och jag kommer vara slut sen... Men det tar vi då. ;)

Nu ska jag packa klart och sedan sova.

God natt!

/Johanna

Eagles - Busy Being Fabulous

Den här låten är grymt bra och jag minns så väl när jag fick upp ögonen (öronen?) för den här låten. Det var i ettan på första engelskalektionen med Christian som vi lyssnade på den och fick låttexten där det saknades ord som vi skulle fylla i.

Sen dess har jag älskat den här låten och är inte trött på den än. ;)

Jag försökte dra några ackord på gitarren förra veckan, men det lät skit om man ska jämföra med orginalet och sen min sångröst på det också... Näe, jag gav upp rätt så snabbt. ;)



/Johanna

Torsdag

Hej! :)

Så är jag äntligen hemma igen efter en lång dag. :)

Jag "råkade" sova liiite för länge idag, typ till sju eller något. Som tur är så har jag ju nära till nybygget, så jag gjorde mig iordning och åt frukost på "tjugoitio-rasten" istället. ;)

Veckan innan lovet råkade jag också försova mig och då tog jag med mig mackan på vägen till skolan och när jag skulle gå över den stora trafikerade vägen så var det ju mitt i rusningstrafiken, då alla skulle till jobbet. Så där stod jag och väntade på att komma över vägen, samtidigt som jag tuggade på min macka och eftersom det inte är något övergångsställe där eller nått, så glodde folk en aning och jag kände mig allmänt dum. :P

Idag gjorde vi klart taket och det med vindskivor och allt och rev det sen och mycket mer hände inte egentligen. ;)

Efter skolan var det körlektion och jag körde inne i stan och tränade på enkelriktat. När jag har byggvecka så har jag alltid körletion vid fyra och då är det självklart som mest trafik och folk ute. Idag var det bussar, bilar, hundar, barn, cyklister överallt så det var bra träning i alla fall. ;)

/Johanna


Onsdag

Hej hej! :)

Så var man hemma igen och jag sitter och väntar på att Ussa ska komma hem med kinamat, så gott alltså. :P

Idag vet jag inte om något faktiskt gick riktigt bra i skolan. Allt krånglade och det medförde att allt tog dubbelt så lång tid. Ingen bra dag helt enkelt. ;) Eller jo, matten gick faktiskt rätt så bra och jag fattade det mesta, det händer inte ofta. ;)



Nu hoppas jag att hon kommer snart för jag är grymt hungrig och förhoppningsvis så hinner jag iväg och träna efteråt. :P

/Johanna

Tisdag

Hej! :)

Idag började vi vid tio och innan jag skulle cykla iväg till skolan så hörde jag någon som sjöng, alltså jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det var typ som om man gjorde ett försök till opera eller något, högt var det i alla fall. Jag tänkte vad fasen inte kan det vara Hägg som har fått fnatt och har börjat sjunga också. Räcker det inte med allt spelande? Men jo, det var han. Ni borde känna till honom, Ingvar Hägg förmodligen en utav Kalmars kändaste människor. ;) Han bor under oss och när man möter honom i trappuppgången ska han alltid stanna och prata i minst tio minuter och fråga hur man mår och hur det går i skolan m.m. Han är väldigt snäll och rolig, men jag tycker att han kan dra ner på sitt spelande (och sjungande) en aning. ;)

Efter allt skrattande begav jag mig till skolan och först hade vi byggteori och skulle arbeta med snickerier och inredningar, men jag vet faktiskt inte vad som hände med den lektionen. Förrvirrande blev det i alla fall med alla papper hit och dit och vi blandade ihop varandras och det blev bara flummigt (som vanligt?). ;)

Efter lunchen var det idrott och ja det blev ju inte mycket idrott på grund av brandlarmet. ;)

Till sist så var det ritningsläsning i två timmar och vi satt och jobbade med en massa frågor och det gick sakta, men säkert framåt. ;)

Nu sitter jag här och fryser (det är iskallt i den här lägenheten) och har ont i huvudet, så jag funderar på att gå och lägga mig.

/Johanna

Brandövning?

Ja, även idag blev det brandövning. Igår var det ju i skolan och idag blev det mitt i idrottslektionen. Först så började larmet att ringa och sedan började en röst prata typ: "Varning! Varning! Brand har utförts i byggnaden. Lämna byggnaden omedelbart genom närmaste utgång..." Alla bara stannade upp och kollade på idrottsläraren som också såg förvirrad. Ingen visste väl egentligen om vi skulle ta det på allvar eller inte, men till slut så tog alla sina väskor och sprang ut.



Brandbilarna kom, men som tur var så brann det inte utan larmet hade utlösts av någon annan anledning.



Idrottslektionen blev det inte mycket utav, men vad gjorde det? ;)

/Johanna

Dubbelbugg

Nu har vi gått sju gånger på nybörjarkursen på buggen och på söndag är det sista gången. Igår dansade Magda och jag dubbelbugg med Bengan och det är väldigt roligt, men också väldigt jobbigt. :P

Pappa filmade lite och tyvärr så kan jag inte lägga ut det här, utan det får räcka med bilder som tyvärr inte är så bra eftersom jag har tagit stillbilder ifrån filmen. ;)







/Johanna


Bubbles - Rock The World

Hjälp mig! Jag har fått den här förbaskade låten på hjärnan, som man typ hoppade runt och sjöng till när man var tio eller nått...

Enda sättet att få bort den är väl helt enkelt att spela sönder den tills jag är trött på den. :P



/Johanna

Trött...

Hej! :)

Känner att jag börjar bli dålig på att skriva här just nu...

Hur som helst; Idag var det dags för skola igen och ja, det kändes konstigt, som om jag liksom inte borde vara där. Haha, jag har väl kanske tagit det lite för lugnt på lovet och glömt vad verkligheten innebär. ;)

Tro det eller ej, men idag vaknade jag vid 06:00 och var klarvaken, trots att jag gick och la mig vid typ elva igår kväll. Det var en härlig känsla att inte behöva slänga i sig frukosten för en gångs skull. Ni som känner mig vet att jag älskar att sova läääänge och sover dessutom som en stock, så om tredje världskriget skulle bryta ut (vilket jag inte hoppas) så skulle jag antagligen inte vakna. :P

Först var det i alla fall matte och mitt i lektionen så gick brandlarmet, så då var det bara till att traska ut och ställa sig. När det väl hade slutat så gick vi in igen, men vi hann knappt sätta oss förrens det började igen... Jag vet faktiskt inte om det brann eller om det bara var övning, men till slut visste man ju inte om man skulle tro på det där larmet.

Den här veckan är det byggvecka så vi håller fortfarande på med våra takstolar och idag spikade vi luftning och svall.

Efter skolan hade jag körlektion och vi tränade på placeringar och så och jag tror det gick bra, men det går ju inte komma ifrån att jag inte tycker om körskolans bil. Den är så känslig med koppling, broms m.m.

Efter det var jag och handlade lite och nu har vi ätit mat och jag har röjt undan disken och trots att jag är grymt trött, så ska jag pallra mig ner till motionsrummet och röra på fläsket. ;)

/Johanna



Jill Johnson- Why'd You Come In Here Looking Like That (Duet with Nina Persson)



/Johanna

Beetle

När jag får ett jobb och egen inkomst ska jag helt klart köpa mig en Beetle. Dom är så snygga, fast dom gamla är finare. Men på vintern är det ju inte så kul att köra runt med en bil med nästan 40 år på nacken och ingen värme, haha. Bubblan är ju ingen bil som man kör med på vintern, så det här får bli alternativet.... ;) Om typ fem år eller nått. :P



Eftersom bubblan är röd så får det bli en svart beetle, men även den med vita prickar, såklart! ;)

Vilka planer man kan ha alltså... ;)

/Johanna

Torsdag

Hej! :)

Halva dagen har gått åt till att städa rummet ordentligt, så nu är i alla fall det rent och snyggt. ;)

Evelina och jag har varit ute och gått och även idag fick det bli glass. :P

Magda har varit här och vi har letat låt till en ny dans till lilla gruppen, men tyvärr så var det förgäves. Vi hittade ingen bra låt och inspirationen och fantasin ligger på noll till att göra en ny dans just nu. Det känns som att det kanske vore läge för ett break med dansen ett tag för det har varit så intensivt nu hela innebandysäsongen med uppvisningar, danser som ska göras och likaså lappar m.m. Dessutom så har även båda grupperna vuxit väldigt snabbt och mer barn innebär självklart mer ansvar utav oss ledare. Jag tror vi kommer träna fram tills maj ut, men vi får helt enkelt se hur det blir, men dansen tar mycket tid och det gör ju även skolan och körkortet också...

Vi var även ute och joggade runt byn och det blev även två varv på Jugner. Jag hade med Brownie i koppel och Magda sprang en bit i förväg på Jugner och Brownie fick panik när hon inte såg henne längre och drog då iväg som skottet så jag flög som en trasa efter i kopplet. :P

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför morgondagen som bland annat innebär tre timmars dansträning. :)

/Johanna


Alla dessa hattar...

När jag var runt tolv år införskaffade jag mig min första hatt, efter att ha blivit inspirerad av Kishti Tomita på Idol.

Efter det köpte jag varenda hatt jag kom över och några har jag även ärvt av släktingar. Nu är det lite mer än tjugo stycken i samlingen och fler ska det bli! ;)

Bilderna nedan är varken seriösa eller snygga, men vi bjuder på det. ;)





























/Johanna

Rost...

Pappa och jag var ute i Sibbetorp förrut och skruvade med bubblan och ja, vad ska man säga mer än att det är mycket rost, utan att överdriva. Suck, suck, suck... Om vi har tur så kanske bilen är klar i augusti eller nått, så jag behöver ju inte ha någon brådska med körkortet precis. Näe, nu ska vi inte vara sån! Det viktigaste är ju att bilen blir körbar och sen spelar det inte så stor roll när den blir färdig egentligen, men det skulle ju vara en härlig känsla och köra omkring med pärlan i sommar. ;)

Men vi tar en sak i taget och jag lever på hoppet! ;)









/Johanna

Vår :)

Idag är det ju underbart väder och det är verkligen vår! :D

Idag åt jag frukost ute på altanen, Evelina och jag har varit ute och gått och köpt glass och jag har suttit ute i solen hela dagen och klinkat på gitarren. Med andra ord; det är verkligen vår! :)



Min prickmani har kommit för att stanna, men på söndag blir det till att klippa ner naglarna igen för på måndag är det byggvecka och en snickare kan inte ha långa naglar... ;)

/Johanna

Ingen bra start...

Näe, fy fan! Självförtroendet ligger på noll igen efter det här förbannade spåret. Två varv blev det, alltså 5 km. Första varvet gick vi och andra varvet skulle vi springa och ta tiden, men det gick verkligen inte bra. Jag gick typ hela alltet och Magda tyckte inte heller att det gick bra... Men nu får vi fasen försöka springa hela våren och sommaren om det ska bli någon bättring.

Förra sommaren höll vi igång och var ute och joggade rätt så mycket och det blev till och med raggarunda i Fliset om kvällarna, haha det var tider det, men vem vet, vem har sagt att det inte kan bli raggarunda i år igen? Haha ;)

Last summer...



/Johanna

Tisdag

Hej! :)

Påsklov är det som sagt och varför klaga liksom? Jag har faktiskt inget särskillt planerat den här veckan och det är otroligt skönt att bara få vara hemma och vara. Dock så skulle jag behöva gå till körskolan och göra Astra på datorn, men det är lite svårt när jag är hemma här nu i Fliseryd. ;)

Idag har jag i alla fall fått lite gjort; jag har kört bonniers trafikskola på datorn, gjort lite matte och försökt att ringa och boka drogtest, men det var ingen som svarade och nu kan jag tänka mig att ni tänker varför i allsin dar jag ska göra drogtest och det kan jag minsann svara på. Eftersom jag ska göra min apu på NCC på OKG, så måste jag göra ett drogtest för att få komma in på själva området eftersom det har blivit ett sådant himla säkerhetspådrag där ute nu. Så jag får väl ta och försöka imorgon igen då. ;)

Snart ska Magda och jag ut och springa spåret och ta tiden, fy så jobbigt det kommer bli med tanke på att min kondition ligger på minus noll, men någonstans måste man ju försöka börja. ;)

/Johanna

Underneath Your Clothes - Shakira ♪



/Johanna

Vintern har satt sina spår

Förrut var hela famlijen ute och gick runt Jugnerholmarna och Kvillegärde och jag tog lite bilder på allt vatten. Man får säga vad man vill om det, men jag tycker faktiskt att det är lite häftigt. ;)







































/Johanna

Grillpremiär och mopperace

Hej! :)

Idag har jag float ved, varit ute, kört Bonniers trafikskola, varit ute och övningskört, gått runt Jugnerholmarna och tittat på allt vatten. Det är hur mycket vatten som helst i Emån nu och översvämmningar lite här och var.

Compacten fick även komma ut ur vedboden för första gången i år och han startade så fint så. :D

Pappa har även grillat, så det blev kyckling till middag, så gott! :P Jag älskar verkligen våren och värmen som sakta, men säkert börjar komma! :)



/Johanna

Lördag

Heeej! :)

Idag har vi varit ute och övningskört i Oskarshamn för Evelina och jag skulle hamstra mer kinderäggsharar på Maxi MEN dom var slut! :/ Vi som har haft sån abstinens och inte fasen blev det bättre nu!

Övningskörandet gick rätt så bra, mitt inne i stan så var det folk överallt så jag fick stanna typ hela tiden, men det gick det också. ;)

När vi kom hem åt vi lite mat och satt ute och njöt av solen. :)

Efter det var jag på kalas hos Magda. :) Det var mycket trevligt! :)

Nu ska jag sova så god natt! ;)



/Johanna

På pricken







/Johanna

Fest

Igår efter skolan kom mina föräldrar och vi hade utvecklingssamtal med Mats och det gick hur bra som helst. ;)

Sedan mötte jag Magda vid stationen och allihopa gick och åt mat på Athena. :P

Efter det skjutsade mamma och pappa oss till lägenheten och dom åkte hem till Fliseryd. Magda och jag gjorde oss iordning och Rebecka kom också. :)

Efter en stund tog vi stadsbussen in till stan och gick och satte oss på cafecorner och där mötte vi även Emma och Agnes, innan vi gick till Bistro. :)

Väl inne på Bistro så var det jättemycket folk och därför blev det även vääääldigt trångt, det gick knappt att dansa. Alltså, det var lite för mycket folk så vid halv ett någon gång begav oss Magda och jag hemåt igen nöjda med kvällen, men resten av gänget stannade kvar. Men det var en mycket rolig kväll! :D







/Johanna

Byggvecka

Nu är det alltså äntligen påsklov och den här skolveckan som har varit så har vi haft byggvecka och igår blev det några bilder ;)

Våra fina takstolar :)



Jag hade tråkigt och tillverkade en mycket snygg skylt, som dock ingen ville ha konstigt nog... ;)




Dock så var jag mycket stolt över den, det syns väl? ;)



/Johanna

Idag fyller Evelina 23 år!

Så jag säger GRATTIS till världens bästa storasyster! :D

Det sorgliga är att jag inte har en endaste bild på bara Evelina på den här datorn, måste bättra mig. Därför får det bli en bild på alla tre. ;)



/Johanna

RSS 2.0