Tisdag

Idag vaknade jag runt elva och när jag hade ätit frukost och gjort mig iordning så åkte jag och Eve en sväng till Kalmar. Egentligen så skulle jag ha träffat Victor, Axel och Jenny, men två av dom fick tyvärr förhinder så vi får ses en annan gång framöver istället.
 
Trots att ingen av oss var ute efter något särskilt i Kalmar, så hittade jag en stickad tröja, ett linne, underkläder, nagellack, kablar till mitt slutsteg och lite andra smågrejer så det var bra. Det fanns en massa fint i affärerna så det var nästa farligt mycket. :)
 
Nu ska jag snart slå igen min dator, se klart på "The Holiday" och försöka hålla mig uppe ett tag till innan jag får krypa ner i sängen hos min underbara och sova.
 
/Johanna

Petra Marklund- Händerna mot himlen

 
/Johanna

Måndag

Idag på morgonen gick jag av efter ett antal nätter och har sovit ett tag. Sen gick jag upp och gjorde frukost och mitt i allt så ringde pappa och medans jag pratade med honom så började Pepzi att jaga talljoxar på altanen. Jag hade precis varit och öppnat ut dit och det skulle jag inte ha gjort för dom verkar gilla att flyga in där och det är Pepzi väl medveten om. Så han börjar jaga dom där inne och får tag i en och jag skriker: "PEEEEPZIIIII!!" rakt i luren till pappa. Tyvärr så blev fågeln skadad, men Pepzi åkte in med en bums och blev så himla arg så nu ligger han nere och är förbannad på mig...
 
Jag var nyss och hämtade Brownie hos farmor och farfar. Ussa var även hemma, så det var kul att träffa alla och konstigt nog så ville inte Brownie åka hem. Hon älskar verkligen att vara hos dom, så hon ville absolut inte hoppa in i bilen.
 
Nu är det snart dags för mat och bara för att Daniel är här så blir det extra god mat eller ja det brukar bli så av någon lustig anledning, men jag klagar inte. :) Han jobbar dock också tolvtimmars nu, dagtid, så vi går typ mot varandra och det är värdelöst.
 
/Johanna

Torsdag

Jag har precis ätit och ska snart börja göra mig iordning för jobbet. Ångest på det... Som tur är så jobbar jag med världens bästa grupp och hade jag inte gjort det så hade det nog inte gått... Men man får försöka se allt från den ljusa sidan och vara glad för att man har ett jobb för tillfället.
 
Idag har Brownie och jag gått spåret och givetvis så var det ju bara tvunget till att börja regna. Det har ju varit så här konstigt väder i flera dagar nu, med någon liten skur varenda dag, men det hör väl hösten till.
 
Jag har även gjort en rensning bland allt mitt smink och det var en hel del som åkte i soporna. Allt kan ju inte hålla i en evighet och likaså mina nagellack, där cirka en tredjedel utav samlingen slängdes.
 
En kort löprunda har jag även hunnit med och gårdagens gympass känns i benen kan jag medge. ;)

/Johanna

Onsdag

Idag gick jag upp runt nio och efter att jag hade ätit frukost och gjort mig iordning så begav jag mig ut till halvön. Albin gör praktik denna veckan så han är där ute på instrumentsidan, så jag kollade in vad han styrde med och hälsade även på pappa.

Sedan åkte jag in till stan och fikade, gjorde några ärenden på stan, handlade på Maxi och körde ett pass på gymmet. Det var verkligen behövligt!

Jag har även invigt min fina tjejmilentröja som är MYCKET finare än förra årets och den sitter bättre också för den delen. Jag beställde den samtidigt som jag anmälde mig till nästa års lopp, vilket Eve och jag gjorde så fort vi kom hem ifrån Stockholm typ. Tjejmilen var verkligen ett roligt lopp! :)

 

Evelina och jag fick även hem våra komprissionsstrumpor idag som vi beställde ifrån Löplabbet igår. Jag tänkte jag skulle testa dom imorgon om jag hinner springa en runda innan jobbet och om jag inte vaknar upp med allt för mycket träningsvärk. :P

 

 

/Johanna


Mange bygger

Idag på morgonen var farfar och jag i Sandshult och köpte virke till deras trapp. Det var väldigt urplockat och inte helt lätt att hitta fina och raka brädor, men till slut så hittade vi lite som dög.

Sedan var det bara hem och börja såga och skruva. Trappan som var innan är av betong och med tiden så har den sjunkit så översta trappsteget har varit ganska så högt. Är man då äldre och har svårt att gå så kan det ju bli svårt att ta sig upp. Så vi har helt enkelt höjt alla trappstegen och klätt in det med trä. För att slippa behöva borra och skruva i den befintliga trappen så klämde vi ihop alla steg med två strävor på sidorna. Så nu ska det minsann hålla och stegen är inte alls lika höga längre. :)

 

 

/Johanna


Måndag

Idag har det varit en riktig höstdag med väldigt varierande väder. Jag var ute och gick med Brownie på förmiddagen och vi körde racet på spåret med tennisbollen.
 
Sedan bakade jag en sats med chokladbollar och det blev några fler än förra gången, då vi åt upp hela burken på en dag. Eve och jag har en förkärlek till chokladbollar och särskilt City Gross, dom är bäst. ;)
 
Jag cyklade även en sväng och var förbi hos farmor och farfar som inte var hemma, men fick tag på dom senare så farfar och jag bestämde oss för att vi ska ta tag i deras trapp imorgon.
 
Det blev också en härlig tur på 17 km med cykeln runt Örnås i underbar kvällssol. :)
 
/Johanna

Flo Rida- Run ft. RedFoo of LMFAO

Grymt bra träningslåt! :)
 
 
/Johanna

Mange bjuder

 

/Johanna


Söndag

Mammas och Lottas fest var väldigt rolig igår och jag var nog hemma runt två någon gång så det var lyckat. :)

Idag har Eve och jag varit i Mönsterås en sväng och handlat lite och hämtat pizza. Det är hemskt när Nihat har semester alltså för pizza blir oftast en enkel lösning om man inte orkar laga mat. :P
 
Krille, Liza och Jakob+dotter har även varit här och fikat och vi har även pratat lite om Åre. Vi har preliminärbokat två stugor och det kommer bli så kul! Jag är redan pepp för det var grymt i vintras! :D
 
 
/Johanna

100-års fest!

Då var det dax att bege sig ner mot ip och kvällen till ära så har jag min fina klänning som jag köpte i Paris och mina favoritskor. :)

 

Saknar min andra hälft som ligger hemma och är sjuk. <3

 

 

/Johanna


Lördag

Igår jobbade jag nästan femton timmar och sov fyra och det är inget jag skulle vilja rekomendera. Till slut sa kroppen ifrån och jag mådde skitkonstigt hela dagen och kvällen. Nu har jag dock sovit tretton timmar så jag mår mycket bättre idag (tack och lov!).
 
Ikväll är det 100-års fest som gäller så jag ska gå ner en sväng iallafall, så får vi se hur länge jag orkar vara med.
 
/Johanna

C-vitaminbomb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Johanna


Lugn och skön helg

Jag har haft en väldigt lugn helg och bara tagit det lugnt, bakat chokladbollar, städat och tvättat bilen, rensat bland alla mina 47 par skor, lagat god mat tillsammans med Eve, hälsat på farmor och farfar, varit ute och gått med Brownie och Eve och cyklat lite. Det var verkligen behövligt för på senaste tiden så har det varit fullt upp och förra månaden jobbade jag över tvåhundra timmar, så förhoppningsvis blir september lite lugnare.
 
Nu ska jag se om jag kan pressa i mig lite citronvatten och någon frukt för det känns som om jag håller på att bli förkyld och jag vill absolut inte bli sjuk nu!
 
/Johanna
 
 
 

Ett tag sen nu...

Då var det på tiden att skrämma liv i den här stackars bloggen igen.
 
Sommaren har bestått utav jobb, jobb och åter jobb. Jag har dock hunnit med lite annat också, som exempelvis latitud, Paris med familjen och Göteborg med min älskade. Det gäller verkligen att ta vara på den lilla tiden som man är ledig.
 
Förra helgen var vi uppe i Stockholm ett helt gäng och sprang Tjejmilen. Det gick fint, även om vädret kanske inte var det bästa. Banan var dock jättefin och nästa år ska vi springa igen. Nu är det full fart med träningen inför Göteborgsvarvet om cirka 9 månader. Det kommer helt klart att bli en utmaning, men väldigt spännande att se om man fixar det.
 
Den här veckan har vi haft utbildning med jobbet så jag har för en gångs skull gått dagtid och det har känts jättelustigt, men kul att träffa alla igen.
 
Detta var en liten uppdatering om lite som har hänt den senaste tiden och nu är det bara till att ta nya tag inför en härlig höst! :)

/Johanna

RSS 2.0