Onsdag

Jag har tillbringat natten hos min fina, mysmys. :)

På förmiddagen var jag och gymmade, men det gick verkligen inte bra idag. Vet i tusan vad det berodde på, men jag fick ett sånt jäkla håll när jag skulle värma upp så det gick typ inte att springa. Jag brukar sällan få håll, men får man det så känns det ju typ som om det är kört för det går ju typ inte att springa då. Hur som helst: Jag körde några maskiner, men det kändes som om jag inte orkade något alls typ så till slut blev jag bara förbannad på mig själv. Jag fick kompensera det hela med en springtur förrut för att slippa känna mig totalt missnöjd. ;) Det var iallafall härligt med frisk luft och ett lagom bra motstånd med storm (?). Vart tusan är vintern egentligen???

Jag tvättade och städade bilen förrut, så den är så gott som ny nu och frågan är hur länge det varar... Den såg förjävlig ut innan, men nu är den ren och fin och framför allt röd igen. :)

/Johanna

Tisdag

Vi har precis varit ute och gått och ätit kvällsmat. Jag har typ blivit beroende utav ägg i alla dess former (stekt, kokt), knäckebröd och o'boy, så jag skulle lätt kunna äta det både till frukost, lunch och middag fast det kanske skulle bli lite enformigt efter ett tag. ;)

En rätt så ordentlig promenad blev det med Eve, mamma och Brownie och jag har faktiskt lite träningsvärk i benen, men det är bara gutt. Två kvällar i rad med löpning och så gymmet idag, så nu känns det som om jag äntligen börjar komma igång igen, sakta men säkert. ;)

/Johanna

Amanda Fondell- All This Way



/Johanna

Nya tag

Veckan innan jul kan vi bara ta och dra ett stort jävla streck över... Jag har nog aldrig mått så förbannat dåligt. Jag låg med en extrem huvudvärk i flera dagar och höll på att falla ihop så fort jag reste mig upp, vaknade om nätterna och frös så mycket så jag hackade tänder och efter tag så började jag istället att svettas. Inte nog med detta så fick jag utslag över hela kroppen. Fy fan säger jag bara! Jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva genomlida detta för det var fasen hemskt!

På senaste tiden så har jag mått dåligt väldigt ofta och nu får det fan vara nog med detta för det finns inget jag hatar så mycket som att vara sjuk och må dåligt, så nu tar vi helt enkelt nya tag!

Julen har varit mysig och det har varit mycket trevligt att få umgås med hela släkten. Väldigt lugn har den varit också eftersom jag inte har varit så pigg, men det var behövligt.

Idag har jag varit på gymmet och tränat. Det var tufft, men så härligt efteråt. :)

Nu kan allt bara bli bättre känns det som!

/Johanna


Börja om från början...

Igårkväll var jag och gymmade. Behöver jag säga att det var efterlängtat? Så gutt att vara igång igen. :) Jag hatar verkligen när jag inte kan träna och jag blir så förbannat tjurig. Är det något som jag önskar mig i julklapp så är det en välmående kropp som får vara frisk och skadefri. Hoppas tomten kan ordna det. ;)

Efter nyår måste det verkligen bli hårdkörning om man ska vara i form inför tjejmilen i september. Det positiva med att det inte är någon snö på backen än så länge är ju framför allt att det fortfarande går att springa ute, utan att behöva halka och slå ihjäl sig. Löpningen på löpbandet igår gick fint, men jag springer hellre på spåret på det underlaget och med alla backarna så blir det ju givetvis lite mera utmaning. Jag körde rätt så mycket armar igår och det känns faktiskt idag för lite, lite träningsvärk har jag allt. ;)

Jag trodde det skulle vara mycket tuffare att komma igång igen efter cirka 2 veckors uppehåll ifrån gymmet, men det enda som jag kände att jag hade tappat på var benpressen. Förrut klarade jag 100 kilo, men igår var det tufft redan vid 85. Nu får det verkligen inte bli flera träningsuppehåll innan Åreresan!

/Johanna

Onsdag

Jag är äntligen frisk ifrån min envisa förkylning. Hela helgen har jag legat sjuk, men nu är det tack och lov bättre. :) Nu hoppas jag att jag kan komma igång och träna igen så fort som möjligt för jag hade kommit igång så bra med framför allt löpningen innan jag blev sjuk, så det blir till att ta nya tag så fort jag känner mig helt bra igen. :)

Idag har jag gjort en storstädning utav mitt rum och bäddat rent, så nu ska förhoppningsvis alla baciller vara borta. Det var mer än behövligt. ;)

Mamma och jag har även varit ute och gått och nu ska jag bege mig ner till duschen, innan det är dags för tvn. :)

/Johanna

Mange Makers- Mange Bjuder



/Johanna

Torsdag

Så var det min tur att gå och bli sjuk... En ordentlig förkylning har jag åkt på och det är väl bara till att gilla läget antar jag och vänta på bättre tider.

Sammanträdet med byggnadsnämnden idag var iallafall hemskt. Jag satt och snorade och hostade hela tiden och jag kände mig så förbannat äcklig. Som tur var så var det bara en "halvdag" eftersom det var så få ärenden så det gick ganska så fort. Vi fick även information om det nya bibliotek utav arkitekten, så det var väldigt intressant.

Nu har jag suttit med i byggnadsnämnden i ett år och jag fattar inte vart fasen tiden tar vägen egentligen??? Det känns som om det var igår som jag fick reda på att jag hade blivit framröstad som ordinarie ledamot. Det är otroligt lärorikt och det är först nu som det känns som att man börjar komma in i det hela med lagar, planer, kartor, invecklade ord m.m. Jag har aldrig ångrat att jag tackade ja till detta för det är så otroligt givande och spännande. :)

Efter mötet mötte jag upp Hanna, så vi var och fikade. Det var väldigt trevligt och som alltid så har vi massviss att prata om. ;)

Nu blir det en massa mat och sedan ska jag mysa ner mig under en filt eller nått för jag håller typ på att frysa ihjäl....

/Johanna

Måndag

Även denna helgen har varit oerhört lugn och jag klagar absolut inte. I lördags var vi hos Ellinor och pratade lite om Åreresan. Alltså det kommer bli så galet kul så jag kan knappt vänta tills dess. Trevligt sällskap och härlig skidåkning. :) Det har även varit "jul hos Mange" på hög nivå. Igår gjorde vi nämligen ischoklad, snickerskakor och fudge.

Idag har vi varit ute och gått en sväng. Jag hade planer på att tvätta bilen och hade även tänkt mig ett pass på gymmet, men halkan och minusgraderna satte stopp för detta. Istället så gav jag mig ut på spåret och sprang två varv. Jag var väldigt nöjd efter det för nu är jag halvvägs mot mitt mål; 1:a september ska vi spinga milen! Jag är galet pepp på det faktiskt. :)

Nu blir det tvn en stund och börja ladda inför matchen imorgonkväll.

/Johanna

Lycklig tjej

Håller på att rensa bland alla bilderna på datorn och hittade denna ifrån den bästa dagen i mitt liv. Jag skulle typ ge vad som helst för att få uppleva den dagen igen. Hela min student var så lyckad tack vare världens finaste människor omkring mig och min älskade klass och klassförestånadare som jag saknar galet mycket.



/Johanna

Tandläkaren och spåret

På morgonen var jag hos tandläkaren på undersökning och givetvis så hade jag ett hål, så jag ska dit snart igen... Fyy, hatar att gå dit fast det är ändå inte värre än att gå till vårdcentralen. Sist vi var där så kramade jag typ sönder Eves hand och grät som ett litet barn när dom skulle ta prover. Riktigt så illa var det inte hos tandläkaren, tack och lov för det. ;)

Sedan blev det spåret med Eve och Brownie. Idag var det tufft, men vi körde järnet och det är så gutt efteråt. :) Imorgon blir det en sväng till gymmet och sedan får kroppen vila över helgen. Det känns som om det kan behövas och så har vi match på tisdag så då gäller det att kunna ge allt.

Nu ska jag ta tag i mina garderober för på sista tiden så har allt typ bara blivit intryckt för det får inte plats...

/Johanna

RSS 2.0