Lördag

Hejsan svejsan! :D

Orkade inte skriva någonting igår, men fredagen var bra fast lång. Efter skolan åkte jag hem till Fliseryd och väl hemma var det dansträning. :)

Idag har jag varit och kollat på Albins sista hemmamatch för den här säsongen och dom vann med 10-4 mot Mariannelund, så om förhoppningsvis kommer dom 2:a i sin serie i år och det tycker jag är väldigt bra gjort.
Kommer ihåg när jag spelade innebandy; vi kom sist i serien och vann endast en match...
Haha, det var ett jäkla liv den säsongen. Vissa stunder var bra, medans vi ett tag höll på att slå ihjäl varandra för ALLA snackade skit om ALLA, haha.... ;)

Det har ju varit så fint väder idag, så vi grillade faktiskt korv ute på gården i solen.
Sen har jag även hjälpt pappa att byta dörr i vardagsrummet mot hallen, så nu är hallen så gott som klar. Kanske lägger upp en bild sen, så får ni se hur det blev. ;)

Evelina och jag har även varit ute och gått i skogen och vi hade med oss kameran och tog lite bilder:

Nu är det inte mycket snö kvar i skogen...

Äntligen fick man se solen! :)

Jag och Brownie :)

Jag och Brownie :)

Brownie i full fart med pinnen i munnen :P

Brownie i full fart med pinnen i munnen. ;)


Nu ska vi snart äta pizza och sedan blir det Melodifestivalen. :)

Ha en trevlig lördagskväll! :D


Vill även passa på att gratulera Elin som äntligen har hittat ett boende i Kalmar, inte långt ifrån mig. :)
Så nu kommer vi att kunna träffas när som helst! :D
Jag är så glad för din skull Elin!!! :D

Torsdag

Blev ingen träning ikväll...HJÄLP, ÅNGEST! Har inte tränat på jättelänge nu, men det ska det bli ändring på! Jag var i alla fall och skrev upp mig på nya tider idag. :)
Istället var vi på plantagen som öppnade idag och RUSTA.

Skolan var helt okej; Först hade vi arbetsmiljö i 2 timmar och såg på film, sedan matte, lunch och till sist engelska.
Skönt med fredag imorgon, men inte lika kul att gå till 16.00...

Nu ska jag äta kyckling, potatis och sås och jag är utsvulten!!!
Sedan måste jag göra engelskan och packa också.

Ha det så bra! :)

Onsdag

Jaha, så var det redan onsdag. Det är tur att veckorna går snabbt, snart är det sommarlov! ;)
Och nästa vecka är det bygg och det ska bli kul! :D

Vaknade runt 07.00 idag och åt frukost, gjorde mig iordning och gick iväg till skolan. Jag har kommit på att det är roligare att gå än att cykla. ;)
I skolan hade vi engelska och då gjorde vi nåt svårt test inför nationella proven. Usch jag avskyr verkligen engelska, men snart så är ju helvetet över och då behöver jag inte läsa det mer. :D
Efter rasten hade vi matte och räknade vidare med geometrin. För ovanlighetens skull så har vi en ganska så lång lunch på onsdagar, så vi åt och sedan var vi på expeditionen och det gick äntligen att fixa mina individuella val, så nu har jag valt 200 poäng; matte B, ställningsbyggnad, trafikkunskap fördjupning och rit- och mätteknik fördjupning. :)
Sedan var det dax för svenska och då hade vi typ prov. Vi skulle skriva referat och när jag väl blev klar så skulle jag räkna hur många ord min text bestod av och jag trodde att det var alldelse för många, men det visade sig att det var typ 30 ord för lite! Så då blev det typ världens längsta mening i slutet...
Till sist så hade vi trafikkunskap i 3 timmar!  Men som tur är så tycker jag att tiden går ganska så snabbt ändån. Vi gick igenom stadskörning, jobbade lite i boken och satt vi datorn och gjorde något test och Frida och jag blev underkända, haha fast det var vi ju inte ensamma om. ;)

Nu ska jag äta semla, jag gjorde faktiskt inte det igår på den "rätta dagen", så det får bli idag istället. ;)

PUSS OCK KRAM!!! ;)

Tisdag

Hade sovmorgon idag till 10, så då kunde man ju sova till halv nio. :)
I skolan hade vi matte först och då träffade jag Elin innan lektionen och pratade lite skit med henne. ;)
Efter matten var det lunch och sedan engelska, svenska och lots. Till sist skulle jag egentligen haft datakunsap också, men jag fick sluta eftersom att jag var klar med allt.  :)
Påväg hem från skolan handlade jag lite och väl hemma i lägenheten lagade jag mat.

Nu ska jag se klart på bygglov och sedan måste jag läsa igenom svenskan och engelskan, fast om jag känner mig rätt så kommer jag strunta i det och se "Såld på hus" istället...

OBSERVERA ATT HÄGG INTE HAR SPELAT DRAGSPEL SEN JAG KOM HIT!!!
Det var som jag trodde; något är fel...

Ha det så bra! :)


God natt!


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa min bok som är väldigt bra.
Jag brukar somna runt elva och jag vet att klockan är typ nio nu, men jag är så extremt trött så jag lär nog somna.... ;)

GOD NATT! :)

Sweet dreams! ;)

Det är något som inte stämmer...

...jag har inte hört Hägg spela än och då har jag varit här i cirka 4 timmar! Detta är ytterst ovanligt! :O
Det är typ helt dödstyst i hela huset så jag får nog snart gå ner och knacka på och se om han fortfarande lever...
Annars får jag ju en väldigt lugn kväll/natt och kanske kan somna.

För er som inte vet vem Ingvar Hägg är (alla vet typ vem han är här i Kalmar) så har jag hittat ett arbete om han på Parkskolans hemsida:

http://www.parkskolanmonsteras.se/parkinfo/ingvar/ingvarhagg.html


Måndag

Jaha, då var man i Kalmar igen och jag och Ussa har precis ätit pizza. Fy så onyttig jag har varit på sistone, måste ut och röra på mig nu med detsamma!

Vaknad runt 06.00 och gjorde mig iordning och sedan kom Ussa och hämtade mig och jag åt frukost i bilen.
Väl framme i skolan så hade man ju lite ångest över att gå in genom dörren, haha. ;)
Först hade vi engelska och då var vi i hörsalen och såg på film, "Music and lyrics", helt okej faktiskt. :)
Efter det hade vi matte och jag avskyr verkligen geometrin och jag har insett att jag kommer inte hinna börja räkna på matte B den här terminen, så det får väl antagligen bli i 2:an...
Maten var inget vidare i skolan, men jag är ändå aldrig hungrig vid kl.11.00, men man försöker ju att peta i sig lite när man går till 16.00.
Vi var även på expeditionen på rasten; Jenny fixade sitt busskort och jag skulle ändra mitt individuella val, men det gick inte. Fast hon skulle fixa det på något sätt, så jag hoppas att allt blir rätt.
Sedan hade vi svenska och gjorde som vanligt ingenting. Okej, lite gjorde vi väl... arbetade med referat, men hur kul var det?
På datakunskapen var det också väldigt chill. Tilda och jag var klara med alla uppgifter, så vi fick sluta och gick och satte oss i cafeterian istället med varsin chokladboll och kexchoklad, haha. :P
och imorgon har jag inte heller någon data eftersom Stefan inte hade hunnit att göra klart excelprovet, så jag slutar vid 15.00 istället för 16.40 och dessutom har man ju sovmorgon till 10.00. :D
Till sist hade vi GRÄNSER och varje lektion känns så meningslös...

Nu ska jag gå och packa upp alla mina kläder.

Ha det så bra! :)

ROCK ON!!!

VERKLIGEN!

Haha, jag har kommit på att jag anväder ordet verkligen ganska så mycket...
Det måste vara störande för er som läser, vilka ni nu är..
Men jag ska försöka bättra mig!

I PROMISE! <3

Söndag

Sitter här och spelar lite gitarr och orkar verkligen inte göra något annat.
En ska som jag verkligen inte förstår är att jag inte har blivit trött på "I´m Yours" än!
Det är den första låten som kommer upp i huvudet när man sätter sig med gitarren och jag har verkligen spelat sönder den i flera månader, men ändå så tycker jag att den är lika bra fortfarande...
Och varje gång den spelas på radion blir jag överlycklig och höjer volymen och sjunger med. Det måste vara nåt speciellt med den låten. Jag kommer nog aldrig bli trött på den...

Egentligen borde jag börja packa, usch det avskyr jag verkligen! Jag har sån beslutsångest för vilka kläder som ska med ner varje vecka. Det hade ju varit bra om man kunde ta med sig hela garderoben vart man än åkte, men det går ju tyvärr inte...
En annan ska som jag borde ta tag i är matten, hade planerat att räkna rätt så mycket på lovet, men jag har inte haft någon lust till det.
Min husritning måste ju också bli klar snart och på tisdag har vi datakunskaps prov på excel. Just nu känns det som om jag behöver ha en veckas ledighet till...

Melodifestivalen

Det blev såklart att titta på melodifestivalen och samtidigt äta en massa onyttigt...pizza och dillchips. :P
Jag tyckte att den här deltävlingen var mycket bättre än den förra och alla måste ju hålla med om att EMD var bäst. Med rättare sagt ALLT; Det var nog den bästa låten, mycket bra dans och kläderna var väääldigt snygga.
Ska nog ta och leta fram min frack som dock är lite för stor, dessutom ser det ut som jag är typ 2 meter lång när jag har på mig den tillsammans med min cylinderhatt. :)

Ha en trevlig lördagskväll! :)


Lördag

Har nyss kommit hem ifrån sporthallen och är helt slut!
Dansuppvisningen gick jättebra och vi var faktiskt väldigt många, rättare sagt 18 stycken. Egentligen är vi 21, så det var tre som inte kunde vara med. Men med tanke på att vi bor i lilla Fliseryd och har fått ihop ett sådant glatt gäng, så är det skitroligt varenda gång vi uppträder och tränar. Allting funkar så bra och idag frågade Johanna, Magda och mig om hur det blir med IK och vi såg ut som två stora frågetecken båda två för vi fattar verkligen ingenting!
 Sen säger hon att vi måste prata med styrelsen om det för det finns vissa regler som vi ska följa om vi inte uppträder inom FIBK´s ledning.
Men hallå, jag fattar fortfarande ingenting...Ska vi vara med och uppträda på IK Oskarshamns hemmamatcher??? :S
Om det är så, så är det ju väääldigt stor skillnad från lilla Fliseryd där vi uppträder för kanske några hundra personer som högst och sen ska vi uppträda i Oskarshamns ishall för flera tusen personer!
Som sagt var: Jag fattar verkligen ingenting av den här grejen, men visst vore det roligt för oss att inte BARA synas i lilla Fliseryd utan på andra ställen också...
Men jag återkommer när vi vet mer! ;)

Tyvärr togs det inga bilder idag, men jag får lägga upp en någon annan gång. ;)

Nu är det snart Melodifestivalen (om cirka 3 timmar).

OBS! STORT grattis till min kusin Erik som fyller 17 år idag!

Ha en fortsatt bra dag! :D

PUSS OCH KRAAAAAAAAM! ;)

Fredag!

Som sagt var: Idag var mamma, jag och Albin i Kalmar. Jag köpte lite tröjor, underkläder och lite andra småsaker.
Det blev även mat på Athena and I love it! :) Godare mat får man leta efter...

Väl hemma igen så stressade jag iväg till dansträningen.
Allting gick så snabbt och det känns som om jag inte har koll på någonting tills imorgon... :S
Kanske att vi blir 16-17 stycken på uppträdandet eller till och med 20!
Vet inte riktigt vilka som kan komma eller inte...
Men har jag tur så vet Magda, hon brukar ha koll på allt. ;)
Hur som helst: Dom söta små barnen är i alla fall JÄTTEDUKTIGA, så jag tycker verkligen att ni som har möjligheten att komma imorgon kl.14.00 på A- lags matchen ska göra det. ;)

Imorgon lär det i alla fall bli stressigt med kalas och dansuppvisning och hit och dit och fram och tillbaka...

Nu ska jag snart gå och lägga mig...

God natt och sov så gott!

Fredag

GODMORGON! :)

Har precis ätit frukost, frallor och wienerbröd, kan det bli bättre?
Albin är och klipper sig och när han är klar ska vi åka in till Kalmar en sväng, så det är väl lika bra att jag kanske ska börja göra mig iordning nu...

Ha en bra dag!

Torsdag

Idag har jag varit ute och gått, spelat wii, städat garderoben, räknat liite mattte och gjort en massa annat.
Och nu är det snart bara en dag kvar av lovet och jag har verkligen ingen lust att åka ner till Kalmar nästa vecka och börja skolan igen...
Det är ju ändå bara en tråkig kärnämnesvecka, jag vill ha bygg istället!

Och snart åker vi till London! Herregud det är ju inte alls långt kvar när jag tänker efter... HJÄLP!
Jag har inte ens bett om ledigt än... BRA JOHANNA!

Hur som helst: Imorgon blir det Kalmar och sedan direkt hem till dansträningen. :)

Nu ska jag äta marängschwiss (vid Evelinas dator, haha) :P.

Ha det bra!!!!!!!!!!
Bjuder på en bild gör jag också... ;)

Onsdag

"Är det redan onsdag?" var nog nästan det första jag tänkte när jag steg upp idag. Herregud vad lovet går fort och ändå så gör man ingenting!
Idag har jag passat Albin och Brownie, varit och handlat, fixat ved och räknat matte. Jag förstår om ni tänker "vilket meningslöst liv hon måste ha!"
Men jag har faktiskt varit på isbanan också med Magda och åkt lite skridskor. Det var väldigt roligt fast också väääldigt kallt, rättare sagt 13 minus. Håret frös ju till is!
Det kanske inte var så konstigt att vi var helt själva, ingen normal person går väl ut frivilligt när det är så här kallt!

Näe,  nu ska jag gå ner och värma mig framför brasan och se på "Det okända"... :S

Obs! TUSEN GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LOUISE SOM FYLLER 15 ÅR IDAG!
          Hoppas att du har haft en jättebra dag, trots att du är sjuk...
          KRYA PÅ DIG! <3

Håkan Hellström

Det är något speciellt med Håkan Hellströms låtar...

Precis Som Romeo

Kan du älska mig,
som luffaren älskar landsvägen?
O kan du älska mig,
som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig,
som dom unga älskar revolutionen?
O kan du älska mig,
som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig,
som studenten älskar att drömma?
O kan du älska mig,
som måsarna älskar takåsarna?

Vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig

Ja, skulle du älska mig,
som ett slavskepp älskar lasten?
O kan du älska mig,
som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig,
som Huckleberry älskar floden?
O kan du älska mig,
som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig,
om jag föll... i tusen bitar?
O kan du älska mig,
som tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig,
som Theo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal
Ja, som en gammal vän

Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar haven?
Som tågen älskar rälsen?
O som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
O som Romeo älskar Julia?
O som jag älskar dig?

VERKLIGEN VÄRD ATT LYSSNA PÅ!!!


Skridskor!

Magda kom till mig en sväng och vi försökte klippa ihop ett dansmedley till Innebandyns dag, men det blev inte bra, så vi får köra en "gammal" låt istället...
Vi åt även kladdkaka och efter det gick vi till isbanan och åkte skridskor. Där träffade vi Siri och Nelly och dom skulle "lära" oss att åka skridskor.
Sedan när vi väl skulle gå hem igen så skulle Nelly och jag ta sällskap, men Nellys skor hade frusit till is så hon fick inte i foten, fast det kanske inte var så konstigt med tanke på att hon hade varit där sen kl.14.00 (!).
Nelly lånade min telefon och ringde hem och hennes farfar Göran kom och skulle hjälpa oss. Hon fick verkligen inte i foten hur mycket hon än försökte, så då sa vi att vi kunde bära henne hem, men det gick inte så bra eftersom att hon är ganska så tung. Så då sa Göran att hon skulle gå hem på bara strumpor!!!
Jag tänkte: Herregud hur ska det här gå? Hon kommer ju att förfrysa sina fötter.
Som tur var så kom Nelly hem och jag hoppas verkligen inte att hon blir dödsjuk nu med tanke på det här!

Tisdag

Vaknade med en väldigt kelig katt i ansiktet och väl uppe så var det bara till att göra iordning frukost till Albin och mig. Efter att ha ätit klart så gick jag ut i skogen med Brownie så att hon fick springa av sig.
Det är precis det här mitt lov består av: Ta hand om lillebror som är besatt av CS och vill inte göra något annat och en galen hund med hur mycket energi som helst, som inte ens tillhör mig...
Sen har jag ju även två katter att se till också, Pepzi och Zingo, och dom är så bortskämda så dom skriker efter mat hela tiden.
Visst längtar man ner till Kalmar ibland, där får man vara helt själv i lugn och ro UTAN några jobbiga syskon. Okej, lugn och ro är det väl inte riktigt med tanke på Hägg, men nästan i alla fall. ;)

Det bästa med lovet är väl ändå att jag slipper jobba på bageriet och får sova istället. :)
Fy fan för nattarbete!!!

Nu ska jag snart göra mat till den här jobbiga ungen...

Hoppas att ni som läser får en bra dag i alla fall! :)

Måndag

Första dagen på lovet...

Vaknade runt åtta och då gick Albin och jag ut med Brownie och passade även på att gå och köpa frallor och wienerbröd.
Efter frukosten skulle jag iväg och klippa mig och det var verkligen skönt att få bort det slitna håret, fast det är ju lite synd att det blir kortare eftersom att jag vill ha lååångt hår....
När jag var färdig hos frissan gick jag till affären och köpte lite småsaker och efter det var det dags för dansträning i sporthallen. Det gick faktiskt väldigt bra förutom att vi inte fick tag på någon nyckel först, utan Magda och jag rännde halva Fliseryd runt, fram och tillbaka. Till slut så fick vi tag på nyckeln och vi blev klara med dansen så det ska väl sitta tills på lördag. :D

Nu ska jag gå ner och basta. :)
Otroligt skönt när det är flera minusgrader ute...

HEEEEEEJ DÅÅÅÅ!!!

Lördag och söndag!

LÖRDAG:

Alla Hjärtans Dag!

Jag fyllde 17 år!

Det blev kalas hela dagen, först kom släkten och fikade och jag fick en massa fina saker. :)
Efter det kom Elin, Lollo och Magda och jag fick så mycket fint av dom. TUSEN TACK! <3 :)
Vi åt mat och efter det åkte vi till Oskarshamn och bowlade, fast dom visste först inte vart vi skulle så dom var lite nervösa. Först trodde dom att vi skulle köra kurragömma ute i snön eller att vi skulle köra snöskoter med pulka efter...haha, det var verkligen roligt att höra deras gissningar... :D
Hur som helst: Bowlingen gick väl sådär, Lollo vann över Elin med ett poäng, så Elin blev skitförbannad,haha. ;)
Evelina och jag kom på delad sista plats, så Magda blev överlycklig över att hon inte kom sist. :P
Men fy fasen så roligt det var! :D
Lollo spanade även in en massa killar:
- "Dom kollar ju på mig!"
-"Det kanske inte är så konstigt Lollo, du STENGLOR ju på dom HELA tiden!"
Haha, den var bäst! ;)
I bilen hem sen blev det dansband (Scotts) på högsta volymen och alla älskade det, VERKLIGEN! ;)
Väl hemma i Fliseryd var det dax för Melodifestivalen och fy fan det var den sämsta deltävlingen jag sett! Ingen låt var bra!
Efter det skjutsade vi hem allihopa.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER OCH FÖR ATT NI VILLE KOMMA!!! :D
NI BETYDER MEST! <3<3<3

Sammanfattning av dagen: EXTREMT rolig och väldigt, väldigt bra! :D

SÖNDAG:

Ussa fyllde 55 år idag så det blev att åka till Kalmar och fira henne.
Mormor, farmor, farfar, Birger, Veronica och Erik var även med. :)
Vi åt en massa god mat och hittade en massa gamla kort från när vi var små. Snacka om att man fick sig ett gott skratt! :)



Och imorgon börjar sportlovet och jag ska klippa mig och sedan blir det dansträning! :)

Fredagen den trettonde!

Dagen har varit helt okej faktiskt med tanke på datumet. ;)
Fick skjuts till skolan idag på morgonen och det första jag gör när jag kommer utanför lägenheten är att halka. Snacka om att det var isbana i typ hela Kalmar.
Skoldagen började med svenska och då såg vi på film. Sedan hade vi engelska och prov, väldigt enkelt faktiskt. På mattelektionen hade jag också prov i algebra och ekvationer och det gick väl ganska bra antar jag...
Efter matten var det lunch och idrott. Tydligen så skulle vi ha varit i simhallen, men det var ingen som hade fattat det förutom läraren, så det fick bli hopprep istället. ;)
Till sist hade vi trafikkunskap och det var en väldigt chill lektion med tråkiga filmer.
Efter skolan kom Ussa och hämtade mig och det blev till att äta mat (McDonalds :P) i bilen påväg hem till Fliseryd.
Väl hemma blev det till att ge sig iväg ner till sporthallen och dansa och herregud vad barn det var idag! Jag tappade räkningen efter 20... Men kul var det! ;)

Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan gå och lägga mig...

Och imorgon fyller ju även en viss person år.... (nämner inga namn) ;)

Torsdag kväll!

Mår bättre nu, men det blev ingen träning ikväll för jag vill ju vara frisk tills på lördag. ;)

Har packat lite eftersom att jag åker direkt hem imorgon efter skolan och det ska faktiskt bli riktigt skönt med lov nu. Jag hoppas däremot att det inte blir något nattarbete, utan att jag får vila ut mig istället...
Imorgon är det även dansträning och det ser jag fram emot! :)

Nu måste jag plugga engelska!

Grannen under...

Nu har jag fått nog av Häggs jäkla spleande!!
Han har spleat orgel/dragspel i över 3 timmar nu och jag står inte ut längre!
Om han inte slutar snart så går jag ner och knackar på och säger att han får lägga av med det där jäkla spelandet eller så ber jag hyresvärden att vräka honom...
Men jag lovar; om han väl slutar spela, så drar han på radion istället på HÖGSTA VOLYM! Bara för att han är döv och inte hör ett skit egentligen...
Dessutom lyssnar han på den hela natten, så det är skitsvårt att somna för han är precis i rummet under också...
Är det så himla svårt att visa lite respekt?!
Men jag ska fan hämnas på nåt sätt!
Jag har provat att ha datorn på högsta volym och det hjälpte inte...
Likaså tv:n funkar inte heller, men jag får ta med mig elgitarren hit ner till Kalmar och dra på dist och högsta volym, så kanske han är tyst sen...
Det kan ju vara värt att prova i alla fall.

NÅGON ANNAN SOM HAR NÅGOT BÄTTRE FÖRSLAG???


Sommar!

Sitter här och lyssnar på massa sommarlåtar samtidigt som det snöar som bara den utanför fönstret. Just nu känns sommaren väääldigt långt bort, men jag hoppas att vintern snart tar slut!
Jag är så trött på snön just nu, lagom till jul kan det vara fint, men nu så är vi snart i mitten på februari och vips så är det vår.

Hur som helst: Nu ska jag äta våfflor! MUMS!:P

Sjuk... :(

Vaknade idag på morgonen och mådde rent ut sagt skit...
Så det blir ingen skola för mig idag. Jag hatar att missa skolan för jag vill inte hamna efter och sen ser det så dumt ut med för mycket frånvaro...

Hoppas verkligen att jag blir bättre imorgon, så att jag kan gå då.

"Det okända"

Satt och zappade lite mellan kanalerna och hittade "Det okända", man vet ju inte om man ska tro på det eller inte...
Men jag tycker att det är lite småläskigt i alla falll!

Och så ska man gå och lägga sig själv i den stoora lägenheten... :S

GOD NATT i alla fall! ;)

Blogg!

Jaha, nu har man skaffat blogg!

Fråga mig inte varför; kanske för att jag tycker om att läsa andras bloggar, eller för att jag bara vill gå med strömmen, en anledning kan vara att jag har tröttnat på bilddagboken och ville pröva något nytt, eller så är det helt enkelt för att jag har extremt tråkigt just nu...

Hur som helst; Skoldagen var okej, men jag mådde så jäkla dåligt på morgonen. Jenny sa till mig att jag skulle gå hem, men så lätt ger jag inte upp, utan jag bet ihop och det blev faktiskt bättre efter lunch. Vi hade rätt så lång rast så det fick bli Maxi, där man köpte lite onyttigt godis, men det behövdes faktiskt med tanke på den 3 timmars långa trafikkunskapen vi hade.

Aja, väldigt tråkigt inlägg...

Men nu ska jag duscha och sen får det bli marängschwiss! :P

ROCK ON!


RSS 2.0