Längesen...

Att hitta tid till att skriva några rader här är inte min starka sida, men plötsligt händer det.
 
Detta har varit en intensiv vecka med fullt ös på jobbet. Just nu händer det väldigt mycket överallt och vi har mycket folk igång på bygget så det kräver sitt.
 
Jag har även avslutat min anställning på som skyddsvakt. Det kändes faktiskt lite vemodigt när jag var och lämnade in uniformen. Jobbet i sig har kanske inte alltid varit jätteinspirerande, men kollegorna har gjort allt. Jag har träffat så många härliga människor därute och om jag inte hade hamnat där så hade jag säkerligen aldrig träffat Nathalie och alla andra. Jag är verkligen tacksam för den tiden och att jag även kunde kombinera jobbet med mina studier under två år vilket har gjort att jag har sluppit ta studielån. Nu är jag dock redo att gå vidare och satsa fullt ut på mitt jobb som arbetsledare.
 
Helgen som har varit har varit helt perfekt! Vi har haft kräftskiva på Ödängla och i lördags var det så himla härlig väder så vi hann även med en runda på sjön innan Daniel och jag åkte till stan för att fira Henke. Det blev käk och bowling på Big Bang med ett riktigt trevligt gäng. Idag åkte vi ut till Ödängla igen och grejade lite iträdgården och nu är det bara till att ta nya tag för en ny vecka.
 
/Johanna

RSS 2.0