Sjukhuset

Idag har jag jätteont i sidan, så mamma ringde ner till akuten så vi var inne och jag har aldrig varit på sjukhuset innan. Peppar, peppar... Dock så var det världens lustigaste läkare jag fick, så till slut visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.

Hon kom in och kände in ens på mig utan bara klappade lite på mig och sa: "Ja, du ser ju frisk och pigg ut!". Någon röntgen tyckte hon kändes onödigt för brutit revbenet har jag ju inte gjort, men det kan säkert vara en spricka eller liknande så enligt henne så ska jag knarka så mycket smärtstillande som jag bara får i mig och ta det lugnt. Känner man mig väl, så vet att man att "ta det lugnt" inte riktigt är min grej. Innebandyn kan jag ju bara glömma, men jobba däremot måste jag ju bara göra!

Åååååååååååååååhhhhh, jag känner mig halvt handikappad nu, men nej jag tänker faaan inte ge mig för den här skiten utan imorgon SKA jag bara jobba!

"Allting som jag vill kan jag göra!"

/Johanna

Håkan Hellström- River En Vacker Dröm

Älskade, fina Håkan Hellström har gjort det igen. Man blir ju inte annat än kär i låten.



/Johanna

Allt utom trött

Jag är verkligen inte trött, så istället för att försöka sova så sitter jag framför tv med datorn och lyssnar på "lugna favoriter". Det kanske är lite sövande i alla fall. ;)

Imorgon får vi i alla fall en extra timme och det är ju inte helt fel. :)

Puss och godnatt!

/Johanna

Lördag kväll

Den här helgen får jag nog se mig besegrad utav min egna kropp och försöka ta vara på lugnet för veckan som kommer så måste jag bara jobba! Dock så laddar jag redan inför nästa lördag då det är Fake som gäller på Big Bang och jag tror det kommer blir grymt kul! :D

Mycket låtar ifrån YouTube blir det, men jag är inne i en sån period nu. ;) Den här låten gör Chrisitian och gänget sååå bra och jag hoppas att dom kör den på lördag. :D



Imorgon har vi bortamatch mot Oskarshamn och jag ska inte vara med för då dör jag nog eller nått om någon trycker till mig, men jag får se om jag hänger med och hejar på tjejerna. :)

/Johanna


Rasmus Seebach- Engel

Grymt fin låt!



/Johanna

Lördag

Hejhej! :)

Den här bilden togs igår på träningen och nu laddar vi för uppvisning idag! :)



Det blir alltså en eftermiddag i sporthallen och det är bara till att bita ihop och köra idag, även om jag har ont. Matchen imorgon, kan jag däremot glömma.

Ha en bra dag! :)

/Johanna

Körglädje på hög nivå!

Igår så tror jag att jag upplevde toppen utav körglädje. Kristoffer erbjöd mig att provköra hans Mini Cooper, men det vågade jag inte med så mycket trafik mitt inne i Kalmar med en så fin bil.

Jag åkte med på en åktur i alla fall och vi var och kollade in hans jobb och där fanns det en ganska så stor asfaltsplan. Så där tyckte han att jag kunde testa den, så jag gav med mig och fy fasen vad kul det var! Hahaha, trots att jag bara körde på tvåans växel, så tyckte jag att det var skitkul. Det kändes typ som en racebil eller nått för det gick liksom att svänga så lätt, så jag låg och körde runt runt. Hehehe, väldigt roligt! :)









/Johanna

Skolan

Igår så blev det bus i skolan. Vi lämnade in lite papper och pratade om projektarbetet. Det är snart "halvtid" på vår apu och det kändes konstigt att vara i skolan igår, men självklart roligt. :)

Vi var och kollade in Mattias bil. Mattias dunkade musik och Simon var en schtekare. Hahaha. :)







/Johanna

TACK!

Jag måste bara tacka alla fina människor som bryr sig och stöttar. Vänner, familj, släkt, arbetskamrater; ni är bäst och allting känns så mycket bättre när man har så många omkring sig som bryr sig.

Jag mår helt okej sen igår, men har fortfarande väldigt ont i ena sidan. Förhoppningsvis så är det inget allvarligt, utan jag ska nog vara helt återställd inom det snaraste. ;)

STORT tack ska ni ha allihopa!

/Johanna



See me falling...

Idag ramlade jag ner ifrån en ställning på jobbet och jag hoppas att det både var första och sista gången...

Jag stod och skruvade gips på en rullställning och tydligen så var inte alla hjulen låsta för när jag tryckte ifrån så åkte ställningen ut och jag ramlade ner mellan väggen och ställningen. Jag hann knappt reagera och det blev typ svart i några sekunder och jag tänkte typ vad är det som händer. Min snälla jobbarkompis slängde sig över mig och undrade om jag kunde andas. Jag blev så rädd och chockad, men kunde resa mig upp och fattade nog inte riktigt vad som hade hänt. Min stackars jobbarkompis blev rädd han också och tagen utav händelsen och sa det: "Ja, jag vet inte vad jag hade gjort om du hade börjat gråta Johanna, utan jag hade nog fått ännu mera panik."

Både min arbetsledare och platschef kom direkt efteråt och kollade till så att jag levde och tillbudet är anmält.

Så här efteråt så har jag ont i ena sidan och bröstkorgen. Mitt ena smalben är helt blått och nästan dubbelt så stort som det andra benet. Jag kunde inte knäppa stöveln helt när jag skulle gå hem och vänsterarmbåge är svullen den också. Förhoppningsvis så går allt detta över, men det är klart att man blir lite skakis.

/Johanna

Kääälmar

Jag är lite skakis och blå överallt (skriver mer om det sen), men nu är jag framme i storstan igen och ska jag ge mig ut på lite ärenden!

Pusshej!

/Johanna

Volbeat - Fallen

Rätt så passande låt. ;)



/Johanna

Onsdag

Swisssch, sa det bara så var den här dagen över. Dagarna går galet snabbt!

Idag har vi fortsatt med mellanväggarna så det har blivit en hel del gipsning och det känns. Haha, i magen. :P Jag har typ träningsvärk i magen och jag tror det är utav allt körande med "automataren" som drar i skruven för då tar jag typ i med hela kroppen. Haha, det kanske låter konstigt. :P

Allt detta fikande är ju inte heller så jättebra egentligen kanske och jag tror jag har blivit ännu mera chokladberoende, inte bra... :P

Nu orkar jag inte skriva mera skit.

/Johanna

Cee Lo Green- Forget You

Den här låten har verkligen fastnat i huvudet. ;)



/Johanna

"NCC har allt!"

Ute på halvön är ingen dag den andra lik och det blir liksom aldrig tråkigt, utan dagarna bara springer iväg!

Igår fick jag motorstopp med firmabilen och på tal om annat så blev det bråk om radion idag. Vi har bara en stor, men så fick jag låna en liten klockradio utav Holmberg men det blir inte så bra ljud i den. Så när Emil och Patrik inte såg, så var jag borta och snodde deras och satte dit den lilla istället. Efter typ halva dagen hade dom tagit den igen och tyckte att jag kunde sjunga istället, men jag skyllde på att jag går med äldre herrar som inte hör lika bra som dom. Än är det inte slut på detta i alla fall, med tanke på att jag inte är den som ger mig i första taget. ;)

Det här med att gå med äldre är ganska så chill. Idag på morgonen var det först varm choklad som gällde nere i samlingsrummet och mellan frukost och lunch så var det kaffe. Då kom det in ett YIT-gäng och satte sig bredvid oss och utbrast: "Äntligen, har ni fått en skönhet med er!". Hahaha, jag höll på att dö av skratt och dom svarade: "Ja, NCC har allt!". Och visst är det så. ;)

Nästa vecka är det jobb som gäller och det blir ute på OKG det med och när jag pratade om det med min arbetsledare, så frågar han samtidigt som jag klättrar på en ställning och skruvar gips: "Känner du inte av någonting utav det här i kroppen?". *Peppar, peppar ta i trä, så gör jag faktiskt inte det.* Lite lustigt kanske för visst fasen är det fysiskt och man blir ju trött. :P Han menade på att jag verkligen måste känna efter så jag inte får arbetsskador för då sitter man där sen...

Nu blir det i alla fall innebandyträning, men först några mackor! :)

/Johanna


Måndag

Hejhej! :)

Jag sitter och pillar med matersättningslappen och försöker även sammanställa alla mina timmar, men nu har jag gett upp för jag insåg precis att jag är alldeles för trött för detta nu. Jag får ta tag i detta imorgon istället när jag kommer hem och förhoppningsvis är lite mera klar i huvudet. ;)

Precis som varje helg så sprang även denna iväg, men innebandy blev det i och förluster också. Riktigt tråkigt, men siffror säger ju inte allt utan vi har helt klart utvecklats sen förra matchen och det är ju bra i alla fall. ;)

Igår var jag även ute på en liten tripp till Emmaboda och hälsade på Frida och Mattias som nyligen flyttade in i en lägenhet där. Mycket trevligt var det. :)

Nu är jag tillbaks på OKG igen och förhoppningsvis så lär jag stanna där fram tills jul i alla fall. Egentligen så skulle jag ha följt med ut till Äspö till något bygge, men eftersom det blir så krångligt med samåkning och så då, så skippade jag det. Istället är jag tillbaks på O3:an på kontoren och pappa utbrast förrut: "Går du med PRO eller?". Haha, idag har jag arbetat med två äldre herrar och det hör inte till vanligheterna, utan jag brukar istället få gå med 20-25-åringar, så det är lite skillnad. Dom äldre ska alltid skämta, medans dom yngre försöker testa mig med en massa bus och vad ska jag säga mer än att jag trivs bra med allihop. ;)

Nu ska jag sova!

Godnatt!

/Johanna


Lördag

Efter att ett antal danstjejer sa på träningen igår att dom läser min blogg och "hade sett mina prickiga skor" och "sett bilder på mig i prinsessklänning", så ska jag åtminstone börja tänka på mitt språk. I alla fall dra ner på svärorden...

Nu blir det en eftermiddag i sporthallen; först A-lags match och sedan har vi hemmamatch mot Svala, så man kanske ska börja tagga till lite. ;)



/Johanna

Träning nu

Benen värker, jag har ont i armarna, röven värker och jag har världens största blåmärke på ena benet. Ja, jag har sån jädrans träningsvärk helt enkelt. Både i från träningen i tisdags, men också ifrån allt detta jobb. Gutt ju! Mer ska det bli för nu ska jag bege mig ner mot hallen och träna innebandy! :)

Skåningen kommer ikväll också och Brownie med förståss. ;)

Pusshej!



/Johanna

Vilken idiot skulle lägga sprängmedel i mössan?

Den frågan har jag ställt mig tre gånger idag när vakterna sa att jag var tvungen till att ta av mig mössan i säkerhetskontrollen och jag tänkte bara: VARFÖR? Varenda gång jag gick igenom så skulle givetvis mössan av och jag bara: "Fuck You!". Hahaha nejdå, men Albin och jag spelar den låten på högsta volym nu hehe... Men helt ärligt, vem skulle ha sprängmedel eller liknande i mössan, fast visst det finns ju idioter...

Idag har vi gjort ännu mer besiktningsjobb och vi var uppe på taket på CSV och det var faktiskt riktigt coolt. Man såg ut över hela OKG och havet och Blåjungfrun.

Jag bröt av min tumstock i ren ilska som ni kan se på bilden nedan. Nejdå, men den jag hade var typ något kasst OKGskit som säkert var gratis och idag fick jag en ny gul fin i plast, som man till och med kan trampa på utan att den går sönder. ;) Så då bröt jag av den gamla i ren protest. :P

Till frukosten låg det två telefoner och frallor på min plats. Vilken lyx! Jag skiter i om jag blir kallad "den bortskämnda" eller "gräddbullebarnet" för jag var hungrig och har man en snäll pappa som kan fixa det mest så ska man vara glad. ;) Lite skillnad i alla fall, i Basebo hade vi inte ens rinnande vatten...



/Johanna

Onsdag

Hejhejhej! :)

Efter ännu en tuff dag med armering, träningsvärk och inte minst regn, så ska jag tina upp mig i bastun nu. Så himla skönt! :)

Imorgon går ingen säker längre ute på halvön för då är Johanna back on track, haha. ;)



/Johanna

Cee Lo Green- Fuck You

Alla dessa P3 låtar...



/Johanna

Trött

Så här trött är jag nu... Mycket jobb och tuff träning, det tar på krafterna så nu ska jag sova. ;)

För övrigt så är det något konstigt som händer. I fredags gick ljudsystemet sönder, lördags var det dammsugaren (fast det var inget stort problem egentligen) och idag när jag skulle kolla på den nya byggservice telefonen så stendog den! :O Och det hjälpte inte ens att vi satte i laddaren, utan den var helt död... Mysko alltså!

Godnatt!



/Johanna


Kyla och regn

The dreamteam is back in Basebo!

Byggservice är farligt för man vet aldrig vart man hamnar... Ena dagen är man där och andra dagen är man här.

Som det ser ut nu så är det Basebo som gäller veckan ut, men snart blir det OKG igen. Chefen där ville ha tillbaka oss tre igen, så det ska faktiskt bli skönt och få vara inne i värmen och arbeta. Idag har det ösregnat hela dagen och det är inte kul när man går och armerar.

Som sagt cheferna sliter och drar i oss, men OKG känns helrätt just nu för då vet man var man har sin plats och jag saknar faktiskt alla härliga människor där ute. Idag blev det så ensamt så jag till och med började prata med korna, som går i hagen bredvid oss.

Bastun hade inte varit fel nu, men istället så blir det innebandyträning. Jag har inte tränat på en vecka så det kommer bli tufft och bastun får vänta tills imorgon.

/Johanna

Bruce Springsteen- Hungry Heart

Jag började min måndag gapandes till "Hungry Heart" i bilen på väg till jobbet och så tänker jag också sluta den. Dock inte i bilen. ;)

Imorgon ska vi till Basebo och bära en massa armeringsmattor och det ska bli spöregn hela dagen. Fint! Så det bästa man kan göra nu är nog att gå och lägga sig...

Godnatt!



/Johanna

Paparazzi

Okej, jag har inget som helst minne utav någon kamera i lördags, men detta är ju livsfarligt! Det ser ut som om jag är skitförbannad och ska ge Ida en rak höger närsomhelst...



/Johanna

Och där rök ljudsystemet...

Efter 7 års spelande så har musiken tystnat. Vila i frid ljusystemet...

I fredags, precis innan vi skulle sluta så drog vi igång en gammal låt och vi skulle se hur mycket vi kom ihåg utav dansen. Dock så körde vi aldrig klart låten för ljudsystemet dog som sagt...

Synd bara att det blir så dålig kvalité när man laddar upp det här och att man inte ser när det sprakar i högtalarna. ;)



/Johanna

Måndag

Så var det måndag igen och man kan ju bara konstatera att helgerna är alldeles för korta. Man hinner ju inte ens med hälften av allt som man vill göra. Idag vid typ halv åtta på morgonen med radion på högsta volym, så var jag så grymt pepp på att dra ut. Haha, för mycket utav det goda kanske, men jag älskar verkligen att dansa! :D

Någon dans blev det dock inte, utan istället jobb, jobb och åter jobb... Jag flög på Tobias och frågade om det fanns någon möjlighet till att få jobba på lovet. Han tog nästan orden ur munnen på mig och utbrast: "Givetvis! Jag har tänkt fråga dig länge nu." Sen ringde han till översta chefen och skulle förlänga mitt arbetstillstånd och sa att han skulle skriva året ut. Kunde han inte sagt livet ut? Haha nejdå, men så skönt att jag får jobba och mitt mål är som sagt att få vara kvar på NCC för jag trivs så jäkla braaaaa. :D

Magda kom och mötte mig och gjorde mig sällskap på McDonald's. Ja, alltså jag måste lägga på mig lite nu inför vintern och så och jag är ju faktiskt byggare... Vilka bra ursäkter. :P

Sedan var vi och handlade innan vi åkte hem. Haha, mycket roligt var det i alla fall. ;)

/Johanna


Nu börjar det likna något...

Skjutpartierna är på plats och nu återstår lite justeringar och lite inbyggnad upptill. :)



/Johanna

Girls Just Wanna Have Fun

Några fina bilder som togs igår. :)

För övrigt så har jag bara en sak att säga: Detta tycker jag att vi gör om! :D







/Johanna

Trofast- Jag Har En Känsla

Den här låten är så dålig så att den till och med blir bra. Hahaha, sjukt pepp blir man i alla fall. ;)



/Johanna

Braaa braaa naaattt!

Idas första kommentar när vi skulle åka hem igår: "Johanna, kan vi säga att det här var den galnaste kvällen hittills?" Hahaha, ja allt är galet och igår var inget undantag.

Först så var vi och kollade in Cecil där det var heldött, så då gick vi till La Scala och det kändes som vi var med och öppnade stället där med fast klockan var typ elva. Det var typ inget folk alls, men ja vi var väl dom första som värmde upp dansgolvet också eller ja jag gjorde det. Det kom fram ett gäng killar som skulle ha med oss dansa och jag som hade suttit och tjatat på dom andra i typ en halvtimme följde med och dansade, medans mina kära vänner stod bredvid och kollade och resten utav stället också... Kulkul!

Efter lite tequila så kom dock Marie igång, haha. :P Mycket dans blev det och vid tolv någon gång var stället fullt! Asmycket folk var det och det blev grymt trångt och man hade nog med att försöka stå på benen i högklackat. ;)

Väldigt rolig kväll var det i alla fall och Magda och jag är tydligen syskon. Hahaha, alltid får man reda på något nytt. ;)

Nu ska jag klä på mig och ge mig ut och bygga! :)

/Johanna

Nu kör vi!

Nu drar vi oss mot stan och den stora frågan: Kommer det bli lika galet som alltid?! :)

Trevlig kväll!



/Johanna

Färgstarkt

En lite rolig bild som jag tog igår på min och Magdas bil. :)



/Johanna

Olly Murs- Please Don't Let Me Go



/Johanna

Tjiiiihooo

Jag som trodde att den här helgen var körd i botten, men icke! Vi ska ut ikväll och jag är så sjukt pepp! :)

Även om jag kanske borde ta det lite lugnt ett tag till så har jag inte lust med att sitta hemma den här helgen också, utan jag vill ut och dansa och umgås! :)

Men först är det storstädning som gäller utav rummet och en sväng till affären. :)

Pussssheeeeeeej! :)

/Johanna

Vi lyckas med allt...

Magda och jag är fasen bäst! Precis som allt annat, så var dansträningen galen. :P

Vi körde sista låten med Starlights innan vi skulle sluta och mitt i låten så dör typ lite utav ljudet. Jag var så trött så jag reagerade knappt. Sedan så dör det ut ännu mer och några utav barnen sa att det blixtrade typ i högtalarna, så både Magda och jag fick typ panik. Min första tanke var att vi hade sprängt dom eftersom vi spelar ganska så högt, men det har vi i och för sig alltid gjort under dom här fem åren och det finns nog faktiskt dom som är värre...

Eftersom båda två fick panik, så fick även barnen också typ panik så jag slängde mig över telefonen och ringde pappa i hopp om att bli lite klokare på vad det kunde vara för fel, men han visste ingenting typ. Istället ringde jag Peter som kan det där och han var ju givetvis ute och spelade, men han sa att det var omöjligt att spränga ljudsystemet. Så detta var ju en liten lättnad i alla fall. ;) Jag checkade kablar, knappar och säkringar och hittade inget fel, så han skulle kolla över det imorgon. Tydligen så har det varit strul med detta innan och det har ju några år på nacken nu, så det kanske helt enkelt håller på att ge upp. ;)

Typiskt bara att det ska hända oss...

Dansträningen gick för övrigt väldigt bra. :)

/Johanna

Taio Cruz- Dynamite



/Johanna

Fredag

Okej, livet kan inte bara vara roligt, men just nu tycker jag synd om mig själv faktiskt...

Jag vaknade och var helt inställd på jobb, men huvudet gör asont och när jag ställde mig upp så kände jag mig svimfärdig. Förkylningen är kvar den också, ja allt är piss.

Så nej, det blir inget jobb för mig idag och inget Palace heller. Det är inte lätt när man har så mycket vilja, men kroppen säger imot. Åhhhhhhhh, jag blir så arg.

Slänger upp en gammal bild i brist på annat...



/Johanna

Byggnadsnämnden?!

Igår blev jag tillfrågad om att sitta med i byggnadsnämnden eftersom pappa ska sluta på grund av att han måste hinna med jobbet. Han trodde givetvis inte att jag ville det och jag trodde att jag var för ung för det och att man typ behövde ha mer erfarenhet.

Efter att ha funderat över det idag så tycker jag det skulle vara intressant och jag ser det som en bra merit inom mitt yrkesval, så nu är jag nominerad (som om jag inte redan har fullt upp). Ifall jag kommer med så är det väl någon mening med det. Det är "bara" en kväll med möte och en heldag varje månad, där man går igenom alla anbud.

Nu ska jag försöka sova och jag undrar hur det ska gå eftersom Pepzi och jag sov bort halva dagen, men jag måste vara pigg tills imorgon för då är det jobb som gäller igen. Förhoppningsvis så blir det Palace också om jag bara mår bättre. :)

/Johanna

Pizzan är i ugnen...

Nu är jag helt utsvulten eftersom jag inte har ätit något på hela dagen. Våran pizzeria här i byn har fortfarande semesterstängt, så det får bli pizzakit. Alltså jag lovar att varenda Fliserydsbo går ner minst två kilo när han inte har öppet. ;)

Det här filmade vi någon gång i somras, då jag också var förkyld så det är därför min röst är helt cp. Hahaha, men annars så bjuder jag helt och hållet på detta. ;)



/Johanna

Sjuk

Fy fan, jag mår inte alls bra... Vaknade och kände mig helt yr och varm och förkylningen var inte bättre, så jag ringde till Tobias och sjukanmälde mig. Sedan tänkte jag bara vila mig lite, men jag somnade och sov till ett!

Nu är jag uppe på benen igen, men mår fortfarande inte bra... Jävla piss, rent ut sagt!

/Johanna

Onsdag

Imorgon ska jag tillbaka till kontoren igen i Oskarshamn, så jag får sovmorgon. Eller ja, jag kan sova till sex i alla fall. ;)

För övrigt så får jag spunk på min förkylning och jag vill bara gå och dra täcket över huvudet typ. Tyvärr så blir det nog inte någon innebandyträning imorgon heller för jag tänker satsa på att bli helt frisk så fort som möjligt.

Jag var ute en sväng förrut och städade bilen, men det får bli till att fortsätta med det imorgon för det blev alldeles för mörkt. :P

Nu ska jag sova! :)

/Johanna

OKG för en dag

Okej, nu vet jag varför jag inte ville vara kvar på OKG. Man måste gå upp jättetidigt och åka en dötråkig väg som dessutom känns som världens längsta och alla dessa jäkla kontroller.

När vi skulle in i dag på morgonen så var det givetvis jättemycket folk och jag hade världens största och tyngsta väska typ och nycklar och en massa andra viktiga grejer som jag skulle hålla reda på, men det var inte så lätt för skorna var krångliga att få av och så skulle man hinna hälsa och prata med alla bekanta samtidigt som jag skulle gå igenom sentinellen och även blåsa. (Observera den extremt långa meningen, hur fasen kunde jag få MVG i svenska A?)

Jaja, jag blev typ livrädd och tänkte: "Okej, nu kan jag ta mitt pick och pack och gå igen för det kommer visa rött." Jag hade nämligen knarkat halstabletter på vägen ut och man har ju hört en del säga att det kan visa på blåskontroller också. Hur som helst så kom jag i alla fall in och det märks att det är revision nu för herregud vad folk det är överallt!

Idag har vi fixat några besiktningsanmräkningar och röjt ur barrackerna, ganska chill med andra ord. Klättrat lite på taket, skruvat några skivor, lyft astunga dörrar (David sa det: Okej Johanna, ta det lugnt nu. Det är bara 25 000 kronor vi håller i nu!), diskat lite kaffebryggare, pratat lite skit med elektrikerna, sett en massa snygga ställningsbyggare. Ja, OKG är ett härligt ställe om man inte tänker på sakerna som jag nämnde ovan. ;)

Jag träffade även på några NCC:are. :) Raimo undrade om han såg rätt när han fick se mig och Tobbe och Blodfattig kom farandes i Norisolbilen och tutade på mig och såg både förvånade och glada ut. :)

Nu är även mamma på OKG och ja egentligen så fattar jag inte varför jag inte valde att stanna på OKG, på mögelsaneringen för både mamma och pappa är på trean och jobbar. Det var ganska så bra när jag var där också för ifall det blev alldeles för tråkigt så kunde man bara ta hissen upp till pappas kontor och kolla datorn eller sno en frukt. :P Dessutom så känner ju pappa nästan varenda en så ifall man behövde något så kunde han fixa det mesta, men ja det kan ju vara bra att få komma ut i verkligheten också. ;)

/Johanna

Förkyld

Sitter här och fryser ihjäl och snörvlar, samtidigt som jag äter glass. Bra kombination. ;)

Idag så bara flög förkylningen på mig, så ja nu har jag ont i halsen, näsan rinner och jag fryser samtidigt som jag är stekhet (hur det nu går ihop sig...) Fy usch blä, jag orkar inte med den här skiten nu!

Imorgon ska hela gänget ut till OKG och fixa besiktningsanmärkningar inne på CSV. Jag har redan börjat sakna OKG efter bara en och en halv vecka så det ska bli kul! :) Det gör inget att behöva gå upp vid halv sex för det ska bli så roligt att träffa alla igen och det är verkligen en speciell stämmning där ute. I just löööve it! ;)

Så nu ska springa ut till bilen och ta in alla kläder och verktyg och sedan sova! :)

/Johanna

Dots

Jag tycker att det borde finnas färdigt prickigt nagellack, så man slipper sitta med tandpetare och dutta prickar. Ni vet precis som tomtenissen målar schakbrädet rutigt i tomteverkstan. ;)



/Johanna

Tisdag

Efter jobbet så kom Magda och mötte upp mig och vi åkte och åt på McDonald's. Det såg nog lite roligt ut när vi kom och körde i stan; först Magda med sin knallgula och sen jag med min knallröda. :) Vi var även en sväng på stan och köpte biljetter till Fake som spelar den 6 November på Big Bang. Det kommer bli helt awesome! ;)

Vi syndade även inne i godisaffären och när vi stod där och valde godis så gick en A-lags spelare förbi fönstret och gav oss värsta blicken. Haha, vi som ska framstå som aktiva och hälsosamma ledare inom föreningen. Nu tycker jag dessutom att tjejerna verkar se upp till oss väldigt mycket och då känns det ju såklart som att det blir ännu mer press på oss, att inte göra fel eller till exempel svära. ;) Men vi är inte mer än oss själva helt enkelt! ;)

Väldigt roligt var det i alla fall och nu tror jag att vi har tagit igen allt prat. ;)

/Johanna

Måndag

Ikväll blev det en tripp till Timmernabben med Ida. Jag körde såklart min fina beetle och vi var och hälsade på hos Idas farmor och farfar. Såå himla trevliga alltså. Det blev en massa prat och dom skämnde bort oss med bullar, kakor, saft, glass och godis. :P Jag fick även se deras bubbla ifrån -58 som är JÄTTEFIN! Allt är orginal och dom har ägt den hela tiden, helt unik alltså! Behöver jag säga att jag fick andningssvårigheter och att jag hade svårt att att stå på benen? ;) Väldigt trevligt och roligt var det i alla fall! :)

Den här veckan är vi inne i Oskarshamn och jobbar på kontoret och vart fasen tog den här dagen vägen egentligen? Helt galet! Tiden bara springer iväg, men jag klagar inte. ;) Helgen är nära nu, men den blev helt fucked up när jag fick se att vi har match på lördag. Åhh, det sabbar fan allt som jag hade planerat... Men jag får väl försöka hinna med allt ändån på något vis.

Jajaja, nog om det för nu ska jag faktiskt sova! :)

Godnatt!

/Johanna

Beetle TDI

Vilken dag! Den här dagen kommer jag aldrig att glömma. Jag har nämligen blivit ägare till en röd beetle och diesel dessutom. Med andra ord; Det kan inte bli bättre! :D

Efter mycket disskuterande hit och dit och letande överallt, så hittade vi äntligen en bra bil. Vi har insett att det går inte att köra med en gammal bubbla året runt, även om den har sin charm. :)

Det kommer ta ett tag att fatta att det är min bil! Ja, jag kommer ju låna ut den till övriga i familjen, men som Ussa och mormor sa: "Har du äntligen fått din röda bil nu?". Hihi, jag har alltid velat haft en röd beetle. Imorgon när jag vaknar och ska iväg till jobbet så kommer jag nog inte att fatta att jag ska köra en sån fin bil och att den dessutom är MIN. :D Det känns bra att slippa firmabilen eller rättare sagt polon, fast visst den är bra den också. ;)





10/10-10- Ja, det känns ju som en helt rätt dag för att köpa bil. ;)

/Johanna

Ensam hemma

Jaha nu sitter jag ensam igen med två galna katter som håller på att slå ihjäl varandra. Dom kör race i huset så mattorna ligger i drivor och det är svarta tussar i hela köket. Även dom är galna. ;)

Mamma och pappa är några hus bort på middag hos några vänner och jag orkade verkligen inte följa med och ja det blev ju en lyckad kväll ändå. ;) Fast jag var ändå sugen på att dra ut, men det hade jag aldrig orkat för det är jag som åker på att köra imorgon så jag måste vara utvilad. ;)

Så nu blir det snart till att sova!

Godnatt! :)



/Johanna

CEO- Come With Me



/Johanna

Galen kväll

Alltså jag vet att jag säger att allt är galet, men det är verkligen så och jag gillar inte att ljuga och är dessutom ganska så dålig på det också...

Jag trodde som sagt att kvällen skulle bli lugn, men icke. Ida, Mathilda och jag drog till Mönsterås och käkade pizza och raggade lite, men kom tyvärr inte över något kul så vi drog hem igen och raggade lite i byn också. Hahaha säger jag bara, vilken kväll! :D

Haha, synd att bilden blev så suddig, men jag hann inte ens komma ut ifrån pizzerian förrens Mathilda ramlade...



...och en man kom fram och frågade om hon ville ha pengar. :P



/Johanna

Dansuppvisning

Nu är vi igång igen! Det gick jättebra idag med både Småstjärnorna och Starlights. Tyvärr gick inte matchen lika bra. Fliseryd förlorade mot Sandbäckshult med 4-8.

Nu är jag trött, hungrig och snart ensam. Så vad händer egentligen? Hade jag inte behövt gå upp tidigt imorgon och köra bil så hade jag helt klart dragit ut, men nu lutar det mer åt en pizza framför en film. :P

Starlights :)



/Johanna

Andas in, andas ut!

Okej, jag kan säga att min puls redan är hög och fast jag borde gå och göra mig iordning, så är jag alldeles för nervös för det nu! Magda stackaren har blivit sjuk, så idag är jag själv med alla 30 barn, men vi ska klara det ändån! Det kommer gå jättebra och eftersom det både är derby och seriepremiär, så förväntas det komma en hel del folk!

Nu ska jag försöka tagga till och tänka igenom allt och framför allt försöka att inte glömma något!

/Johanna

Bruno Mars- Just The Way You Are



/Johanna

En oerhört lugn fredagkväll

Vi tar stan nästa helg istället. Ingen var särskilt pepp på det ikväll och vila behövs verkligen nu.

Båda träningarna gick väldigt bra ikväll och det känns som att alla är väldigt laddade inför imorgon. Ja, kanske lite för mycket, för herregud vilken energi dom hade idag! Det går liksom inte att hejda dom då, utan då får man försöka att trötta ut dom ännu mera istället. Vilket inte är det lättaste! ;)

Jag funderar på när jag hade en sån här lugn fredagskväll sist; Slöande framför tvn med chips och godis. Haha jag kan faktiskt inte minnas det, utan det har oftast varit något; fest, Kalmar, umgåtts med vänner eller något liknande så det kanske är dags att varva ner lite nu. ;)

Nu är naglarna svartmålade så jag får vänta ett tag med att sova. Haha, vilket i-landsproblem egentligen, men det tar ju typ en evighet för det att torka ordentligt.

/Johanna

Freeedag

Fy fasen så skönt med helg! :D

Dagen har bara sprungit iväg och det underlättade lite med bättre väder idag. ;)

Ikväll blir det inget Oskarshamn och det är nog lika bra det för vi måste verkligen ladda inför morgondagen och nu när det har blivit ändrade planer så börjar man bli ganska så nervös och hur ska barnen ta det ikväll? Det gör mig mest nervös för dom ser verkligen fram emot det här och nu verkar det bli ganska så stora ändringar, men vi fixar det också! :)

Nu ska jag dra ner till sporthallen! :)

/Johanna

Torsdag

Innebandyträningen gick bra idag också, riktigt härligt! :D

Nu ska jag leta rätt på alla byggkläderna och fixa maten inför imorgon. Efter jobbet blir det dansträning i vanlig ordning och hårdkörning inför lördagen. Sedan drar vi ut och det blir nog Cecil igen, haha. Hoppas bara att jag orkar med morgondagen. :P

Godnatt! :)

/Johanna

Blött...

Jag kom hem helt dygnsur och utsvulten ifrån jobbet. Regnet har bokstavligt talat öst ner hela dagen, så ALLT var blött. Ja till och med underkläderna och då har jag även underställ. Arbetet har dock flytit på väldigt bra ändån. Vi har börjat armera nu och det är så kul alltså. :) Naja, köra med vinkelslip, sätta distanser. You name it! ;)



Fy jag är så opepp på att dra ner och träna, men i fan heller att jag tänker sitta här och slöa! Här ska tränas! :)

/Johanna

Väderbiten

Jag är lika röd som en tomat i ansiktet och det känns också kan jag säga, men det är härligt att få vara ute och jobba, om man bara klär sig därefter. ;) Det enda jobbiga är att jag blir så satans torr både om händerna och i facet, så jag får typ dränka mig själv i hudkräm varje kväll. :P

Albin och dom vann sin träningsmatch mot Ariel med 4-3, så det var riktigt spännande. Hela det laget utvecklas något enormt för varje år och det är ju Fliseryds framtida A-lag. ;)

Nu är maten fixad och alla andra grejer framme, så nu ska jag sova. :)

Godnatt! :)

/Johanna

Eminem Ft. Rihanna- Love The Way You Lie

Det är inte bra att lyssna på P3 hela dagarna för det leder till att jag får en massa icke-johannalåtar i huvudet.

Alltså det enda som är okejbra med den här låten är refrängen.



/Johanna

Onsdag

Hejhej! :)

Jag kom nyss hem ifrån Oskarshamn. Efter jobbet åkte jag in dit och slängde i mig lite mat och handlade, men nu är jag hemma igen och ska byta om och bege mig ner mot hallen för Albin har träningsmatch.

Idag när jag stod och bankade så kom den här söta saken fram till mig. :) Så himla lik Pepzi och lika kelig också, men så fort jag började hammra igen så sprang han iväg för det tyckte han inte om.



/Johanna

Go träning :)

Ikväll var det en riktigt bra träning och nu är kroppen helt slut fast huvudet helt uppe i varv, men jag ska nog kunna slockna ändån. ;)

Pratade i över en halvtimme med min klassföreståndare förrut och vi hann nog disskutera allt på den tiden. Mats är världens snällaste och nu behöver jag inte ens ha ångest över mitt projektarbete. Som sagt: allt är fasen bra nu! :D

Nu blir det en macka och o´boy. Sedan ska jag och min mysiga katt sova. :)

Pusshej och godnatt! :)

/Johanna

Tisdag

Jaha då var måndagen och tisdagen gjord! Bara onsdag, torsdag och fredag kvar innan jag tar helg igen. ;) Livet är underbart bra alltså. Tiden springer iväg på jobbet och vips så är det helg. Sen "skolan" började igen så har det nästan varit fullt upp varje helg och jag gillar det! :) Det känns som att man tar vara på tiden bättre nu när man jobbar sju till fyra.

På fredag gör vi stan osäker igen och på lördag är det säsongens första dansuppvisning. A-laget har match mot Sandbäckshult, så förhoppningsvis kommer det mycket folk. :) Söndagen är förhoppningsvis fullt planerad den också. ;)

Jobbet har gått bra idag i alla fall och det är så skönt att bara ha två mil och köra, istället för fem och en halv. Behöver jag säga att det är guld värt att kunna sova till sex och åka hemifrån vid halv sju? ;)

Nu ska jag fixa lite grejer och se om jag får tag på Mats. Sen blir det innebandyträning! :)

/Johanna

Vi ger aldrig upp!

Igår var vi som sagt var i Färjestaden och spelade match och ja det gick ju som det gick. Vi förlorade med 20-0, men jag skiter egentligen i vilket för vi kämpar hela tiden, ger aldrig upp och har framför allt väldigt roligt och det är det viktigaste. :D Dessutom hade vi inte ens två hela femmor så man fick springa extra mycket och byta sällan, vilket var sjukt jobbigt. Färjestaden däremot hade mer än 3 hela femmor, men ja skit samma. Nu är i alla fall serien igång. ;)

Jag får tacka den fina publiken, ni är för gulliga som offrade eran dyrbara söndag för den här usla matchen. :)

Efteråt blev det pizza och Rebecca blev lite fundersam när hon inte fick någon fyllning... ;)



/Johanna

Daniel Adams-Ray- Dum av Dig



Johanna

NCC- förvänta lite mer

Idag började det nya jobbet inne på byggservice i Oskarshamn. Jag, Ronny och David är i Basebo och ska gjuta en platta till en maskinhall. Det är en väldig skillnad ifrån OKG alltså. När vi kom in i barracken och skulle sätta oss ner och äta frukost så utbrister David: "Johanna, du som hade möjligheten att välja. Varför valde du det här?". Haha ja, det är kanske inte den allra fräschaste barracken, men jag tycker det är viktigt att få ett riktigt jobb. OKG är en väldigt speciell arbetsplats med en massa säkerhetsgrejer och inget får hända, utan allt ska gå lugnt till och man blir rätt lat ganska så fort.

Jag tycker det är skönt att få komma ut i friska luften ett tag istället för mögelsanering och slippa alla säkerhetskontroller och hälsa på en massa okända människor varje dag. Nu träffar vi inte på mer än en och en annan älg. ;) Och framför allt få ett riktigt jobb! Det känns som det var en evighet sen jag drog i en spik.

Tobias tyckte att jag skulle ta med mig traktorn eller grävmaskinen hem, men jag tycker att vi har så det räcker. ;)









Observera NCC:s nya färg. Visst är det cool. ;)





/Johanna

Seriepremiär

Nu ska jag bara slänga i mig lite mat och göra mig iordning för att sedan köra mot Öland. Idag har vi match mot Färjestaden och det är första seriematchen för säsongen, så det ska bli kul. :)

/Johanna

Min sista dag på OKG

I fredags var det som sagt var min sista dag på OKG för ett tag och gubbarna var så bedrövade. Enligt dom lät det som om vi aldrig mera skulle ses och att jag typ skulle flytta till Norrland eller så. Kommentarer som: "Packar du nu?", "Ta vara på sista färden i firmabilen nu!" och "Ska du lämna oss nu?", gjorde mig nästan rädd. Vi arbetar ju fortfarande inom samma koncern och enligt min magkänsla så tror jag att det inte var sista gången jag arbetade på OKG.

Min chef var i alla fall väldigt nöjd med mig och sa att jag har helt rätt inställning till det här och att jag får komma tillbaka när jag vill. Det blev så mycket positiva ord, så jag skämtade om att jag förmodligen hade valt rätt då och han svarade: "Jag kan garantera dig att du har valt rätt för det här är verkligen din grej!". Det är sånt som gör att man växer lite extra. ;)

Jag är så otroligt tacksam för att få vara på NCC och göra min praktik för det känns verkligen helt rätt och ALLA som jag har stött på och jobbat med är så trevliga. Drömmen är helt klart att få vara kvar även efter skolan, men ja det återstår ju att se. ;)

Imorgon ska jag in på byggservice i Oskarshamn och vi ska gjuta en platta till en maskinhall ute i skogen någonstans, så det blir spännande för formning och gjutning har jag inte mycket erfarenhet utav mer än det vi har gjort i skolan, som jag tyckte var väldigt roligt i alla fall. :)



/Johanna

Fredags kvällen

Igår efter dansträningen begav vi oss mot Oskarshamn och tog kvällen lite som den kom. Den började på Cecil, där den också slutade. Eller ja, vi hann ragga lite på Shell också. Vi hade helt rätt bil för det var bara en massa volvoraggare där, som jag höll på att backa på för dom flyttade inte på sig. :P

Det var en väldigt rolig kväll och framför allt lustig. Haha, jag dissade en gubbe som skulle dra med mig upp och dansa och Magda blev uppraggad utav en blyg IK-spelare. Jag såg tydligen ut som att vara 24 år och "för söt för att vara snickare". Jag blev tvungen till att ta fram legget för att bevisa att jag är 18 för att en kille skulle tro på mig. Ser jag verkligen så gammal ut? :) Dessutom blev jag så jäkla skrämd utav en läskig kille så jag hoppade till och skrek typ, så Magda och Ida höll på att skratta ihjäl sig. Galet var ordet, men detta måste vi fasen göra om! :D



/Johanna

Projektarbetet är igång!

Idag bestämde jag mig för att byta projektarbete, så arbetet är i full gång nu. :)Det är ena sidan av altanen som vi ska sätta igen med skjutpartier. Evelina har tagit lite bilder idag på lite utav varje och ja, jag gillar att se ut som en piggelin i mina NCC-kläder för dom är sköna. :)





















/Johanna

Lördag

Vilken kväll det var igår! Haha, helt sjukt var det egentligen och mycket skratt blev det. Jag skriver mer sen för nu ska jag ge mig ut igen och greja. ;)



/Johanna

Nu sticker vi mot stan! :)

Ha en trevlig kväll! :)

Pusshej



/Johanna

RSS 2.0