Vilken match

Herregud säger jag bara! Om jag lägger mig ner nu så somnar jag för fy fasen så trött jag är!

Ikväll hade vi träningsmatch mot Ariels damlag. Totalt så var vi 9 stycken spelare och efter andra perioden hade vi 4 stycken skadade, så till slut så bytte vi på 8 personer. Det innebar att man var inne och gav järnet i 5-6 minuter tills man stupade över sargen och skrek: "BYTE!" Helt galet alltså, men jag tyckte att vi spelade väldigt bra med tanke på omständigheterna. Matchen slutade 1-9 och jag skiter egentligen i vilket. Vi får se det här som träning bara och personligen så tycker jag inte att vi är redo för att spela i division 3, men men. Det ska bli en intressant innebandysäsong. ;)

Nu måste jag verkligen sova!

Godnatt!

/Johanna

Lite mögel och så

Hejhej! :)

Idag fick vi order om att riva bort ännu mer matta så jag började lite smått med det och efter ett tag så var handsken dygnsur. Ja, hela väggen var dygnsur och grön av mögel. Från början skulle vi inte ens ha tagit bort mattan där, men det var nog tur det för vi upptäckte vatten på flera ställen och stanken var förfärlig. Jag sa det till chefen först och han bara: "Jaja". Sen när jag gick och visade honom skiten så utbrast han: "Fy fan vad det stinker här! Ni måste ha maskerna på er!". Ehh ja, det var ju det jag sa. ;)

Man har ju blivit van vid allt mögel nu, men det här är nog det värsta som har upptäckts hittills. Vi fick i alla fall bort all matta och nu blir det ännu mera jobb med att riva väggar också.

Jag var bara tvungen att visa mina nya fina byxor som faktiskt sitter! Utan skärp dessutom! Dom som jag fick först tappade jag och det gick inte att ha dom med skärp heller för då blev det helt ihop kört. Så jag fick ett par nya i fredags och den här gången hade Tobias tagit dom minsta som fanns och ja man får jämt höra en massa skämt om hur "icke stor man är"och att jag borde äta upp mig, men dom här byxorna var extrema alltså. Det kan fan inte finnas någon människa som kan knäppa dom byxorna. Jag har aldrig sett mindre och ja jag kom i dom, men kunde inte knäppa dom och gubbarna fick sig ett gott skratt i alla fall. ;)

Så idag kom Roger med ett par nya som sitter som en smäck. ;)



/Johanna

Träningsmatch mot P14

Igår spelade damlaget en träningsmatch mot P14 och efter mycket krigande så slutade matchen med 10-1 till grabbarna tyvärr. Men jag tror nog att dom bara hade en väldans tur. ;) Jaja, Albin fick ändå stryk när vi kom hem sen. ;)



Bilderna blir verkligen inte bra när man zoomar med kameran.





Albin och jag kör på samma stil. ;)







/Johanna

Zekes- Aj, Aj, Aj (Det Bultar Och Det Bankar)

Jag ska faktiskt ta och erkänna att jag blev lite småkär i Zekes när vi var ute och dansade till dom med buggänget i Oskarshamn. Kanske berodde det lite på att dom hade prickiga slipsar och jag var likaså prickig för ovanlighetens skull? ;)



/Johanna

Full rulle

Nu händer det mycket och det känns! Jag är helt slut varje kväll och varenda morgon när man är så där pigg och glad, så ställer man sig alltid frågan varför man inte gick och la sig tidigare kvällen innan.

Jag kunde i alla fall inte hålla mig för skratt när jag fick ett sms utav Emma där det stod: "Utgång ikväll?". Haha, det kanske man skulle pröva och se hur man är på jobbet dagen efter eller ja om man ens orkar ta sig upp...

Hur som helst så gör vi i alla fall stan osäker på fredag och jag är riktigt pepp på att! :D

Ikväll var Magda här och vi beställde fler tröjor, bestämde danser och låtar och planerade en massa annat kring dansen. :)

Nu har jag inte tid att skriva mer, utan ska istället ta fram kläder och fixa allt för jobbet och innebandyn imorgon. :)

Pusshej

/Johanna

Tröttsam måndag

Fy vilken seg och tråkig dag! Sen jag kom hem ifrån jobbet har jag inte orkat göra någonting alls.

Förhoppningsvis väntar en bättre dag imorgon och då har vi innebandymatch mot Albin och dom. Vilket innebär att dom ska krossas! Riktigt peppad är jag just nu faktiskt och det var så länge sen jag spelade en innebandymatch, så det ska bli riktigt roligt. :)

Nu ska jag fixa matlåda och mackor och sedan soooova. :)

Godnatt!

/Johanna

Har man en gång kommit in på OKG, så kommer man aldrig mera därifrån!

Nästa vecka ska Ronny och David, som jag har gått med i princip under hela min tid på NCC, in till Oskarshamn och jobba. Det är lite småjobb som ska göras där, bland annat flytta NCC:s egna kontor och byta några fönster på torget.

Sen BVB och CSV blev klart så har vi tre varit inlånade till en annan chef och jag har ALLTID trivts! :) Både med det första och lite mindre gänget, men också sen vi kom in på okgområdet till det lite större laget. ALLA är verkligen supersnälla och vad vore jobbet utan arbetskamrater? Nu har det till och med blivit så att jag byter om tillsammans med alla gubbar och lärlingar och det är liksom inget konstigt med det egentligen. Det allra bästa är att jag blir behandlad och accepterad precis som alla andra. Ja det är liksom ingen särbehandling bara för att jag är lärling eller tjej, utan jag är en i laget och det är så himla skönt. :)

Nu står jag i valet och kvalet om att antingen vara kvar på OKG eller följa med in till Oskarshamn på byggservice. Hjälp! Jag känner att jag vill utvecklas så mycket som möjligt och lära mig allt som bara går att lära, men det är samtidigt synd att lämna ett sådant härligt gäng och OKG är ju en väldigt speciell arbetsplats och jag är tacksam för att få ha chansen att jobba där. Cheferna har kommit överrens om att jag får välja var jag vill vara någonstans och när dom sa det så sa några jobbarkompisar: "Johanna ska va med oss!" och idag började dom prata om mutor för att jag skulle stanna kvar. Behöver jag säga att det känns bra att få höra sånt? :) Jag förklarade för min "tillfälliga" chef att jag antagligen följer med in till Oskarshamn, men det lät som att han också tycker att jag ska vara kvar på OKG för han påstod att det är nästan samma jobb, men att jag isåfall är välkommen tillbaka när jag vill. :)

Ibland känns det verkligen som att livet är för bra, men lite tur kanske det beror på också. ;) Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det där nervösa samtalet som jag ringde till Tobias i Januari skulle leda till så otroligt mycket. På dom här fyra månaderna har jag utvecklats väldigt mycket, lärt mig en hel del, blivit mer mogen, fått ett ännu bättre självförtroende och givetvis träffat väldigt många trevliga människor. :)



/Johanna

Vilket gäng!

Två bilder som togs på Småstjärnorna i fredags på träningen. :)

Syns manfallet eller sen vi flyttade upp 4:orna i Starlights? ;)





/Johanna

Vad är väl en bal på slottet...

Jag klämde i mig Evelinas balklänning och det var knappt att jag kunde knäppa igen den alltså! Det är ju det jag säger Evelina. JAG ÄR STÖRRE ÄN DIG! Det spelar ingen roll, men nu har jag visat att jag har rätt i alla fall. ;)

Nu ska jag "bara" hitta min prins och sen är jag redo! ;)





/Johanna

Vart tog sommaren vägen?!

Ja, är det någon som kan svara på det? En dag som denna börjar man fundera över det för det är ju värsta höstrusket ute. Det känns som att det kommer bli en dag inne i värmen och inte göra mer än att nöta Spotify.

Den här bilden togs i början av juni och det känns nästan som om det var igår! Då jag sprang omkring i bara bh och minimala shorts i trädgården och Evelina efter med kameran. Hahah jag säger då det, men vilken sommar det var egentligen! :D



/Johanna

Mys med mamma

Det blev nästan en heldag i Kalmar. :D Jag har varit en sväng i lägenheten, handlat lite grejer i Hansa city och dragit raggarunda i hela stan (känns det som i alla fall). ;)

Mamma och jag var och handlade lite på City Gross och köpte med oss en massa gott hem som vi tänkte mumsa på, men vi blev så mätta efter maten på Athena, så ett stort glas med isvatten känns allra bäst just nu. :P

Ida ringde för en stund sen och undrade om jag skulle med ut ikväll och jag är så sjukt pepp på att dra ut och dansa och umgås. Däremot så har jag precis duschat och sitter i pyjamasen nu, så då känns det inte lika kul. Dessutom så blev det alldeles för lite sömn inatt för vi somnade inte förrens efter halv två eller något. Haha, Axel och Jenny låg och pratade till halv tre om precis ALLT. I tio minuter disskuterade dom hur bra en skrapa var att få bort färg med. Victor och jag orkade inte lyssna på det särskillt länge utan somnade, men sen vid åtta eller nått idag så vaknade jag av att dom låg och disskuterade om dom skulle gå upp och sätta sig vid tvn eller inte. Haha, jag trivs verkligen så otroligt bra med dom härliga människorna alltså. :D

Så istället för att spackla på mig en massa smink och dra på mig klackarna så ska jag mysa ner mig i soffan med Pepzi och den fina boken som jag fick utav Evelina. :)

/Johanna

Queen- Don't Stop Me Now



/Johanna

Med livet som insats

Precis som förra helgen så är jag i Kalmar igen. I like it! :D Jag ska hämta upp mamma som kommer med tåget vid fyra så jag tror jag ska in på stan en sväng nu innan. :)

Igårkväll efter träningen så kom Jenny, Victor och Axel till mig och dom har även sovit över inatt eftersom jag är ensam hemma för tillfället. Mycket trevligt med sällskap. :)

För tredje helgen i rad så körde vi igenom Timmernabben och köpte godis på vägen till Kalmar. :P Jag gjorde misstaget att köra om Jenny precis när vi hade kommit utanför Fliseryd och det fick jag ju fan för sen... Haha, hela vägen till Kalmar blev det race och Victor tyckte inte att jag skulle klaga på att han körde snabbt, men bara för att man kör bmw så betyder inte det att man är bäst. ;)

/Johanna

Livet har sina goda stunder

Fy fasen vilken bra träning det var ikväll! :D Allting kändes så grymt bra och bollen gjorde som man ville, till skillnad från i tisdags då det gick pissdåligt. Det glömmer vi dock nu och blickar istället framåt och tar med allt positivt istället. TRE matcher väntar nästa vecka; två träningsmatcher hemma på tisdag och torsdag och så första seriematchen borta mot Färjestaden. Härligt ju! :P

På jobbet har vi haft en "chilldag" eftersom vi inte fick något nytt material förrens i eftermiddags. Så istället har vi flexat lite, satt lite stålprofiler, varit i förrådet en sisådär 3 gånger och lånat grejer, lagat tigersågen och sticksågen, kollat in bilar uppe på pappas kontor, fikat och dragit raggarunda ute på hela okg. ;) Det är riktigt fint att vara lärling faktiskt, speciellt om man har väldigt bra arbetskamrater. :)

Men näehäe, nu måste jag sova för morgondagen kommer bli intensiv med jobb, dansträning och så kommer gänget också. :)

Pusspuss och godnatt! :)

/Johanna

Växellåda efterlyses

Förrut var pappa och jag ute i Sibbetorp och fixade lite med bubblan. Backen funkar ju som sagt var inte och vi har grejat och provat och kommit fram till att det måste vara växellådan som är trasig. Så nu ska motorn och lådan bort och en ny måste i. Ingen som har en växellåda på lager? :)



/Johanna

Brandlarmet gick och brandbilen kom...

Varje morgon, innan vi tar oss an något, så måste vi ringa och stänga av brandlarmet. Ibland så räcker det med att säga hela plan 2, men som idag tog nog samtalet minst en kvart för dom skulle ha alla rumsnummer och det är säkert 30 olika rum som vi är och arbetar i.

När allt var avstängt så satte vi igång med monstret. Ja det är en stor maskin som slipar bort mattan, så det blir en hel del damm och skit.

Någon gång innan nio låg det som en enda tjock dimma och man såg inte många meter framåt. Det kom en in kille med walkietalkie och jag tänkte inte mer på honom, utan fortsatte.

Sen stannade dock allt arbete för en brandman kom in, så typiskt alltså. Vi skämtade om det här igår och efter allt tjat om alla rumsnummer så hade dom ändå glömt att stänga av ett larm, men det var ju inte mycket att göra åt då. Fast två brandbilar och rökdykare kändes ju väldigt onödigt i det läget. ;)

Mycket ska man va med om! ;)

/Johanna

Mek med bubblan

En liten film som jag spelade in för några veckor sedan när vi grejade med bubblan. ;)

Ignorera mitt sludder och lägg istället märke till dom snygga fälgarna på framdäcken, som pappa totalsågar.



/Johanna

Tisdag

Fy fasen vad segt det var idag på morgonen. Tidigast efter lunch hade jag vaknat till ordentligt. ;)

Nu står typ bygget still igen för det läcker fortfarande in vatten så alla mineritskivor som jag satte förra veckan är borttagna och nu får vi inte bygga igen väggarna förrens vi ser att det är torrt överallt. Så idag har jag skurit uppvik, ja alltså mattkanter som är uppvikta mot väggen. Det är sånna dagar man bara älskar sitt jobb, eller inte...

Sammanlagt så har jag nog legat och skurit uppvik i minst en vecka och jag har faktiskt inte klagat, utan kämpat på. Alltså ni kan aldrig föreställa er hur mycket det är som ska rivas bort och inte heller hur jäkligt och hårt den där mattjäveln sitter. Idag erbjöd sig en annan lärling att hjälpa till (eller ja han är snart fullbetald). Han sa att jag kunde skära och att han kunde dra, men jag tyckte att han kunde prova att skära. Han hann inte skära mer än en liten bit förrens han sa: "Fy fan vad hårt den sitter!". Sen så gav han upp ganska så snabbt och sa att det räckte med att jag slog ner kanten och att vi kunde strunta i att skära i nederkanten (där det är som jävligast). Jag kunde knappt hålla för mig skratt och tänkte på allt jag hade legat och skurit.

Sen så sa han inte mycket mer på dagen, utan fick nog lite mer respekt för mig, haha. ;)

Nu blir det snart träning! :)

/Johanna

Hos Cassandra 18/9

Några bilder ifrån kvällen i lördags. :)





















/Johanna

Martin- (Du Är Så) Yeah Yeah Wow Wow

Nejdå, jag har inte alls något minne utav att vi gick och skrek den här på Kalmars gator och att Emma skulle lifta med volvoraggare. Det är nog något som jag bara har fått för mig. ;)



/Johanna

Valet 2010

Vid tolv inatt var vi äntligen klara med räkningen utav alla valrösterna. I början gick det åt skogen med valet till riksdagen. Jag vet inte hur många gånger vi räknade om kuvert och röster, men två timmar senare kunde vi börja med kommunvalet som gick betydligt snabbare och likaså landstingsvalet.

Jag ångrar verkligen inte att jag ställde upp att jobba med detta, utan det är ju en erfarenhet precis som allt annnat som man gör. Det var både lärorikt och intressant, men visst var man trött efteråt. Trots tolv timmars jobb så sprang tiden iväg. Jag tror Magda och jag har fått in en fot i det här också nu och det lät som det kunde bli jobb fler gånger. :)









/Johanna

Lite småseg

Godmorgon! :)

Jag vaknade för en timme sen och är nu ordentligt utvilad efter en MYCKET intensiv helg, men så jäkla bra den var alltså! :D

Nu känns det som att jag är redo för en ny arbetsvecka igen, men jag hade aldrig orkat gå till jobbet idag med tanke på att jag inte somna förrens efter ett någon gång inatt.

Dagen kommer nog bli ganska så lugnt, även om jag har lite småsaker att fixa. Massa papper och skit som ska fyllas i och projekarbetet borde jag nog egentligen ha börjat med... :P



/Johanna

Hemma en sväng

Nu har jag en timmes rast igen, så jag har slängt i mig några äggmackor, o´boy och lite godis, så jag orkar med hela natten. Valet stänger vid åtta, men sen så ska vi räkna alla rösterna också och det kommer ta en väldans tid för det är mycket röster! Kul och se att invånarna bryr sig. :) Nu kan vi ju bara hoppas på rätt resultat också... ;)

/Johanna

Jobb

Fy fasen vilken rolig kväll det var igår! :D Får tacka Cassandra för allt och alla andra som gjorde kvällen. :D

Det har inte blivit mycket sömn inatt för jag var nämlingen tvungen att åka hem till Fliseryd på morgonen för vid tio skulle vi jobba på valet. Så nu har jag matrast och ska snart tillbaka igen och det lär bli jobb hela natten lång. Som tur är så har jag tagit ledigt imorgon så då kan jag sova hela dagen. :)

/Johanna


Mot stan!

Nu ska jag bege mig in mot stan och möta upp Emma och sen ska vi vidare mot Cassandra. :)

Trevlig kväll! :)

Suddig och ickebra bild, men vi säger så. ;)



/Johanna

Whigfield- Saturday Night

Jag hittade den här gamla låten som man bland annat lyssnade på när man var liten och det är något speciellt med dom gamla 90-tals låtarna för dom håller alltid i sig. ;)



/Johanna

Käääälmar

Yeah yeah, nu är jag på hemmaplan igen. ;)

Igår var det fullt upp; jag åkte till jobbet i NCC-kläder och kom hem i OKG-kläder, hmmm. Jag lurade i mamma att jag hade börjat på byggservice på OKG istället, men så var inte fallet utan jag var bara väldigt skitig efter dagens arbete. ;)

När jag kom hem slängde jag i mig mat och packade inför helgens händelser och stressade iväg till dansträningen. Den gick väldigt bra och när jag kom hem igen och hade duschat så begav jag mig till Victors stuga. Observera att jag inte körde på något djur den här gången och att jag hittade dit! Utvecklingen går framåt ibland. ;) Det blev en natt med "gänget" och det var lika roligt som alltid. :)

Idag efter att vi hade vaknat och ätit, så körde Jenny och jag race till Timernabben. Antingen så var Jenny väldigt godissugen eller så var det Victor som satt brevid och sa åt henne att gasa för 100 på en 70-väg med snäva krökar är väl lite väl, men Axel och jag hängde ändå på. ;) Nästa helg kommer gänget till mig igen, så det ser vi fram emot. :)

Anledningen till att jag befinner mig här just nu är nämligen för att jag ska till Cassandra ikväll och fira henne. :)

Nu ska jag duscha och försöka få bort allt äckligt smink ifrån dagen före. ;)

/Johanna

Någon annan gång kanske...

Nu har jag varken ork, lust eller tid att skriva något här, men vi får se om jag får någon tid över imorgon. ;)

Pusshej och godnatt! :)

/Johanna

Arbetsledare?

Idag på morgonen när jag skulle gå igenom säkerhetskontrollen så granskade en utav vakterna mitt kort noga och sa: "Jaha, du är typ arbetsledare eller?" Ehh näe, platschef. ;) Haha, skämt och sido. Arbetsledare vid 18 års ålder är fasen inte dåligt, så man börjar ju så klart undra hur gammal jag ser ut att vara egentligen? Jag förklarade att jag går som snickarlärling och jag vet inte hur många gånger han sa: "Ja, det är väldigt ovanligt!".

Världens bästa klassföreståndare vid namn Mats har varit och hälsat på idag, så jag var ute och hämtade honom med firmabilen, så han fick sitt besökskort och det i vakten. Ja vem vet egentligen, med tanke på att jag både har okgtelefon nu och får köra firmabilen så kanske inte arbetsledarrollen är så långt borta. ;)

Det var i alla fall väldigt kul att träffa Mats igen och vi visade runt där vi håller på att arbeta just nu och han träffade även hans andra gamla elever. Precis som alltid så är det mycket att prata om och vi åt även lunch med pappa inne på Simpan. Som vanligt så är jag lite förvirrad och jag letade efter platser i matsalen och frågade pappa var han tyckte att vi skulle sitta och då så hör jag någon skrika: "Det är ledigt här!". Haha, det var ju givetvis dom där elektrikerna som jag lovade att jag skulle äta med någon gång. Jag drog självklart till med världens leende och skakade på huvudet och gick förbi. Sedan hörde jag bara något om NCC, men vad det var orkade jag inte bry mig om. :P

/Johanna

Tisdag

När jag kom hem slängde jag av mig byggkläderna och tog taberas på maten. Ja, helt utsvulten var jag. :P Nu har jag agerat mattelärare åt Albin och så ringde även Mats nyss, så vi har pratat lite om morgondagen. :)

Dagen började alldeles perfekt idag också för på vägen till jobbet, så fick vi höra "Hey Soul Sister" på radion. Jag utbrast: "Jaaaa!", medans pappa bara suckade och förklarade för dom andra att det är min favoritlåt. Jag sa att jag måste ha spelat den tusen gånger eller nått i sommar, men pappa trodde inte att det räckte. Haha. ;)

På jobbet har det väl inte hänt så mycket egentligen. Vi har cyklat idag istället för att trycka in oss allihop bak i bilen och vi hade möte efter frukosten, så nu är jobbet igång igen. ;) Det är en lång historia det där om löner hit och dit, men det angår egentligen inte mig, så jag jobbar på med mina sju kronor i timmen. Varför klaga liksom? ;)

Vi fick en massa material idag också, mitt i stormen givetvis. Alltså, jag skojar inte utan det kändes som man skulle blåsa iväg tillsammans med osbskiva eller flyga iväg med en plåtregel. Tur att dom där extrakilorna som man har kan komma till användning någon gång. ;)

Nu ska jag iväg och träna innebandy. :)

/Johanna

Coco Caribe- La Bomba



/Johanna

Sova nu

Just nu sitter jag med en macka och ett glas o´boy i hösta hugg. Alltså jag blir mer och mer okvinnligare och mer manligare för varje dag som jag tillbringar på jobbet. ;) Haha, jag äter konstant (som en häst dessutom) och bryr mig mindre om hur jag egentligen ser ut. Världen går ju inte under bara för att håret står åt femtio olika håll eller om nagellacket är lite avskavt. ;)

Ehh ja, var det Johanna som skrev det där? ;)

Hur som helst så ska jag i alla fall sova nu och ladda inför jobbet imorgon och innebandyträningen. Tack gode gud, vad jag har längtat efter den! :)

Godnatt!



/Johanna

Måndag igen?

Vart tog helgen vägen egentligen? Jag måste i alla fall säga att den var väldigt bra; jag fick köra bubblan och träffa mina fina vänner som jag inte hade sett på evigheter. Helgen som kommer är redan fullt planerad så det känns bra. Kääälmar hela helgen och så jobb hela söndagen. Mycket fint. ;)

Jajaja, jag kanske skulle försöka ta och leva i nuet. Idag så har det väl inte hänt så mycket egentligen. Jag körde plattan i mattan till jobbet och kom faktiskt i tid. Inom loppet utav två timmar så hörde jag "Hey Soul Sister" så dagen kunde liksom inte ha börjat bättre. Grabbarna höll nästan på att köra ifrån mig med firmabilen när vi skulle iväg och jobba för gubbarna hade tusen frågor om bubblorna. Så jag drog världens längst föredrag om allt på två minuter. ;)

Haha, det roligaste var helt klart när Emil sa att han funderade på att ringa upp Mats (min klassföreståndare) och be om ursäkt för "buset" i fredags. Haha, dom tror verkligen att han gick på det och dom fattar inte heller att jag redan har pratat med Mats, så det ska bli roligt på onsdag när han kommer och hälsar på. ;) Jag kan dra hela historien då isället för nu har jag inte tid. ;)

/Johanna

Ödängla

Några bilder som togs idag ute på Ödängla. :)























/Johanna


Söndag

Hej hej! :)

Ikväll blev det ett varv på spåret med mamma. Jag joggade och kände efter lite hur det gick med knät medans mamma gick ett varv. :)

Idag har vi varit ute i sommarstugan på Ödängla och kollat läget och Albin och jag tog även lite kort som jag lägger upp sen. ;)

Albin och jag var även i Oskarshamn en sväng förrut och tankade och handlade lite mat och så till jobbet.

Nu har jag inte tid att skriva mer, utan istället ska jag se på tvn.

/Johanna

Besök

Igårkväll vid niotiden ringde Victor, Jenny och Axel och undrade om dom fick komma hit. Dom befann sig i Kalmar och jag satt i pyjamsen med blött hår. Efter en timme var dom här och jag hade hunnit få på mig kläder, haha. Det var mycket trevligt och tyvärr så träffas man inte alltför mycket nu när vi har apu och allt.

Alltid lika kul med besök och särskilt när någon vill komma till den här hålan där det inte händer ett skit. Det måste bara bli Kalmar efter studenten annars ruttnar jag nog bort.

Mycket roligt var det i alla fall och nu får vi se till att träffas oftare. :)

Nu ska Albin och jag bege oss mot en raggarrunda i Oskarshamn. ;)

/Johanna

Mek

Pappa och jag har spenderat dagen ute i Sibbetorp och det blev mek med "guldbubblan". Felen som var när vi köpte den var att den läckte bensin och växelådan fungerade inte, enligt säljaren. Bränslet var egentligen inget stort problem. Han som hade den tidigare trodde att det var tanken som läckte, men så var inte fallet utan det var slangarna som var slitna och inte höll tätt och vi har även bytt filtret, så det är löst. Växelådan fungerar hur bra som helst egentligen förutom backen som är knäpp. Ja, det går alltså inte att backa, men jag menar det behövs ju egentligen inte. ;)

Det känns jävligt retfullt om vi ska behöva riva ner både motor och växelåda för att fixa backen, när den annars går som skottet. Haha ja, fy fasen alltså. Jag har kört den idag och det är verkligen så himla kul. 100 procents körglädje och ljudet är gutt. :D

Som sagt min fina bil är helt okej förutom cpbacken så vi får se när den kommer ut på vägarna. ;)







/´Johanna "Bubblan" Magnusson´ hihi ;)

Vrooooom vrooooom :D

Rubriken säger allt! Alla borde ha en bubbla alltså. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhh, livet är galet och det är nog jag med faktiskt. :D

Over and out för nu blir det mer mek. ;)

/Johanna

Bus

Jag är helt slut och ska sova när som helst. :P

Dansträningen gick i alla fall över förväntan idag, så det var riktigt roligt att se alla duktiga barn. :)

På jobbet blev det "bus" eller vad man nu ska kalla det. Haha ja, mycket ska man vara med om och tre lärlingar som jobbar ihop är ju också jättebra. Egentligen så tror jag att fördelningen ska vara en lärling på fem man.

Innan vi slutade drog vi en repa med bilen och tanken var att jag skulle få se ettan och tvåan, men det gick mindre bra för jag kom inte in där med mitt kort. Smuggla in mig med bilen hade ju inte heller varit lönt med tanke på att det sitter kameror i vartenda hörn, så det hade blivit ett satans liv.

Nu säger jag godnatt!

/Johanna

Torsdag

Hejsan! :)

Idag har jag varit ledig för jag hade en läkartid på morgonen för mitt knä. Förmodligen så är det en överansträngning i ena knät, så nu ska jag äta voltaren och vila i några veckor. Någon vila blir det däremot inte för det räcker med att jag har vilat i en vecka nu. Jag känner mig redan slö, fet och extremt oaktiv. Imorgon kör vi igång med dansen igen och nästa vecka måste jag bara vara med på innebandyn igen. Det känns som att mitt knä kan kvitta just nu, utan precis som vanligt så är det bara till att bita ihop och inte fundera över skiten eller känna efter heller för den delen.

Det kanske inte är jättelustigt att knät har blivit överansträngt med tanke på att det blev hårdträning med en gång, samma vecka som jag började jobba. Och ja, på jobbet blir det en hel del gående även om vi kör firmabil inne på området. Det är nog tur att "jag har kommit upp mig" och fått en okgtelefon ifall jag går vilse nu när vi är på ett helt nytt place. ;) Det är sjukt stort och dörrar och trappor överallt och kort hit och kort dit för att komma in och ja, även komma ut. Jag kommer nog aldrig lära mig att hitta överallt och okg borde nästan börja satsa på kator över området. ;)

Nu blir det idol. ;)

/Johanna

Möglisch

Jag brukar ju säga äcklisch så nu blir det även möglisch, haha. Om jag inte minns fel så tror jag att det typ betyder möjligtvis eller något liknande på tyska. Jag syftar däremot på allt mögel, eller "möggel" som en del säger, som vi har på jobbet. ;)

Från och med den här veckan är vårat gäng, som egentligen tillhör Tobias, inlånade till en annan chef inne på OKG, så just nu tillhör vi det andra NCCgänget. Det är cirka 20 man och jag trivs så himla bra och alla är verkligen jättesnälla och trevliga. Jag måste säga att min apu (och ja även sommarjobb) är över förväntan hittills. :)

Nu är det mögelsanering som gäller (för er som inte har förstått det) inne på trean, där pappa har sitt kontor. Vi ska riva ut några gamla kontor för dom har varit angripna utav mögel i mer än tio år, så ja då kanske ni förstår att det har blivit en hel del mögel.

Om man kommer in till oss så kan man nästan tro att man ha kommit till månen eller något liknande för vi går omkring med hjälmar med visir och en stor duk, så man är helt instängd. Från hjälmen går det sedan en slang till ett filter som blåser in luft. Filtret går på batterier så när det är slut tar även luften slut och det börjar pipa som fan inne i den där hjälmen, så då måste man springa och byta batterier så det går att andas igen. Man känner sig verkligen som värtsa astronauten när man går omkring med all skyddsutrustning på. Mitt bälte däremot, som håller i batteriet och filtrena är alldeles för stort, trots att jag har dragit åt det så lång in det bara går. Så jag blir typ baktung, haha. :P

Idag har vi rivit bort mattor och mellanväggarna och jobbet är beräknat fram tills jul, men förhoppningsvis så har jag hamnat på byggservice i Oskarshamn innan dess. ;)

Jag skulle kunna skriva tusen grejer till om hela den här dagen, men det orkar jag inte så istället ska jag sova nu. ;)

Godnatt!

/Johanna

Onsdag

Hej hej hej! :)

Det blev ju inget mer inlägg igår för jag var helt slut och nu ska jag snart iväg igen, så jag lovar att jag skriver mer sen. ;)

Dagen kan i alla fall sammanfattas med en hel del mögel och en hel del farande bak i firmabilen. Den är egentligen avsedd för två personer, men vi brukar trycka in oss fem, så jag sitter ihopkuren i ett litet hörn på en Hiltilåda och det är riktigt kul att åka baklänges. ;)

Ja men vi säger väl så då så länge. ;)

/Jooooohaaaaaaaaaannnnaaaaaaa

Dagens ord: Mögel

Rubriken beskriver egentligen hela min dag, men nu ska jag bege mig ner mot sporthallen så jag skriver nog mer senare istället. ;)

Pusshej

/Johanna

Måndag

Vaknade och mådde skit, men jag gick upp ändån och frågade mig själv: Vill jag gå till jobbet idag? Ja såklart, men orkar jag jobba idag? Njaa, tveksamt. Så jag stannade hemma och nu mår jag bättre. Jag vägrar vara hemma imorgon också för då börjar jag nog klättra på väggarna. Det värsta som finns är att bli rastlös för då sätter man sig bara vid datorn och låter tiden gå, vilket inte är bra. Så imorgon är det jobb som gäller igen! ;)

Idag har det alltså inte hänt allt för mycket, utan jag har tagit det väldigt lugnt. Däremot så har jag faktiskt börjat att klura på mitt projekarbete och letat lite inspiration. Magda och jag har även satt upp danslappar, så på fredag kör vi igen och det ska faktiskt bli roligt att komma igång igen även om det drar med sig en del jobb. :)

Nu blir det i alla fall till att sova, så godnatt! ;)

/Johanna

Pensionär?

Fy jag känner mig som en tråkig pensionär som inte gör annat än och klagar och när mamma och jag var ute och gick förrut så stapplade jag fram och det var typ bara rullatorn som fattades. Jag avskyr när jag inte kan göra vad jag vill och jag har haft tur och slippa skador tidigare, men någon gång ska väl vara den första.

Nu har mamma i alla fall smörjt in mitt knä med någon hokus pokus salva, så jag hoppas att jag orkar med på jobbet imorgon.

Så snart är det dags att sova, men först så måste jag riva fram byggkläderna och förbereda maten.

Godnatt! ;)

/Johanna

Alexandra Burke & Pitbull- All Night Long



/Johanna

Bus

Jag har nyss varit borta hos farmor och farfar en sväng och busat med katten. Haha, han är så himla busig och far omkring som ett yrväder, så man hinner knappt med i hans tempo. Jag hjälpte även till med att rensa lingon som dom hade varit och plockat borta i våran skog förrut och jag hann även med att bli matad med äpplen och choklad. :P

Jag har kommit fram till att framöver så blir det nog inte en enda lugn helg (tack och lov!) för snart drar innebandyserien igång. Då blir det match nästan varenda helg med laget och A-laget har ju matcher dom med, så då är det en massa dansuppvisningar som gäller. Jag har poängterat både för damlaget och Ingela och dom att dansen går före innebandyn, så alla matcher kommer jag ju inte att kunna vara med på.

Sen har jag två bilar som är i behov utav renovering och ett projektarbete som ska vara färdigt innan snön kommer. Men allt löser sig ju på nått vis. ;)

/Johanna

Hej å hå jag har tråkigt!

Ännu en sån här fruktansvärd onödig söndag och jag har fan ingen lust att göra något alls även om det egentligen finns tusen olika grejer att ta tag i... Och jag kan fan inte ens ge mig ut och springa för mitt knä som är åt skogen fortfarande. Suck...



/Johanna

Pärlan är hemma! :D

Iiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh, jag får rysningar varje gång jag ser en bubbla och pappa hann inte ens köra upp för garageuppfarten förrens jag blev kär. :)

Det är tredje gången dom kommer hem med en nu och detta är en 74:a, min halvautomatare är en 73:a och den andra en 75:a. :D

Förhoppningsvis så ska den här bli körklar så snart som möjligt, medans min 73:a får vänta ett tag till och istället göra debut i juni nästa år på "Bugrun". :)







/Johanna

Shakira- Waka Waka (This Time for Africa)



/Johanna

Galet!

Allt är galet och det är så det ska va! ;)

Vi bjuder på det hära för det är så vi är. ;)















/Johanna

Galet! :D

Pappa och Glenn (även känd som Mulle Meck) har gjort det igen...

För ett år sedan var dom uppe och köpte min första bubbla i Sundsvall. Nu har dom hämtat den här uppe i Stockholm, så detta är den tredje i räkningen och man kan aldrig ha för många! :D

Nu sitter jag och väntar på att dom ska komma hem, vilket inte lär bli förrens efter fem eller något sånt och jag ångrar lite att jag inte följde med...

Tydligen så blev det även en husbil också, Glenn alltså så dom borde ju vara nöjda när dom kommer hem. ;)



/Johanna

Tove Styrke- Million Pieces



/Johanna

Fredag

Så himla härligt med fredag och helg! :)

Dock så har jag ont i huvudet, är förkyld och mitt knä är åt helvete idag efter träningen igår. Jag vägrar dock att ge upp och inte träna för nu känns det som att man börjar komma in i spelet och få lite mer koll på bollen än innan och innebandy är en väldigt rolig sport. :)

Jag har fått en tid hos läkaren nästa vecka, så att jag kanske kan få en klarhet i vad det är för nått. Det känns ungefär som en inflammation i knät, men det är nog bäst att kolla upp det så det inte är något allvarligt. Man håller ju igång rätt så bra på jobbet och nästa vecka kör vi igång med dansträningen igen och jag provade att dansa igår och det gick verkligen inte...

Idag har det varit väldigt chill på jobbet, men från och med nästa vecka så blir det ändring. Då ska hela vårat gäng in på trean och renovera kontor tillsammans med några andra NCC:are. I oktober så blir det förhoppningsvis lite småjobb inne i Oskarshamn, så lite ska man väl hinna lära sig på apun. ;)

Nu blir det tvn, chips, godis, ja you name it! ;)

/Johanna

Höstterminen 2010

Ja, så här ser alltså min hösttermin ut. Apu ända fram tills 20:e januari och så mycket ledighet vet jag inte om det blir för förhoppningsvis så blir det jobb istället för lov och studiedagar. ;)

Det känns helt naturligt att inte va i skolan och istället jobba för man har ju vant sig vid det nu, så jag tror det kommer kännas lustigt att komma tillbaka i januari och sedan bara gå en termin till.

Däremot så är det lustigt att bo hemma och jag kan säga att jag saknar Kalmar grymt mycket. Det händer ju så mycker mer där och då är inte heller dom flesta vännerna så långt bort.

Det bästa med att inte gå i skolan är helt klart allt plugg! Inte för att vi brukar bli överrösta med läxor, men det är skönt att få låta huvudet vila när man kommer hem. ;) Dock så saknar jag BPHUUUU08A och Mats!



/Johanna

Onsdag

Heeej heeej! :)

Jag sitter faktiskt redan i pyjamasen. Hihi, jag orkade inte göra något alls när jag kom hem ifrån jobbet så det fick bli duschen direkt, så ja nu sitter jag här och gör inte ett skit.

Gårdagens innebandyträning gick bra eller ja jag fattar egentligen hur jag stod ut med mitt jävla knä. Det gör så förbannat ont och det har det gjort nu i snart två veckor. Jag vägrar dock att skippa träningen för har jag väl börjat så ska jag fan träna också! Så idag är det vila som gäller och imorgon träning igen. Sen att jag får halta runt på jobbet dagen efter, det är smällar man får ta ibland.

Idag har det varit en oerhört lugn dag så ja, vad ska jag sammanfatta det med för ord?

Från och med idag så är det ett nytt vaktbolag. Dom stod och delade ut godis på morgonen, innan säkerhetskontrollen. Så det första jag åt idag var en lakritskaramell och jag trodde jag skulle spy, så äckligt alltså innan frukost. Haha, hälften av det jag skriver är verkligen så onödig fakta, så är er tid dyrbar så är det nog bäst att ni skummar igenom min blogg. ;)

Vi har i alla fall rivit några ställningar och städat conteinrarna med alla grejer och herregud vad skit vi har slängt. Jag tycker det är svårt att veta vad som ska sparas och vad som kan kastas, men det visade sig att det var inte så svårt. "Bara blunda och vräk skiten", var instruktionerna som jag fick. ;)

Det blev lunch med pappa inne på Simpan: Hamburgetallrik och daimstrut på det också, satt lagom fint. ;) Lagom roligt med allas blickar också och viskande: "Kolla tjejen!" och bla bla och bla bla... Man börjar ju liksom undra om man har en fläck någonstans eller om man till och med har tappat byxorna eller nått liknande, när folk stirrar på en hela tiden.

Jag ska sluta och skriva en massa onödigt nu och fixa en massa papper istället och se på "Fångarna på fortet".

/Johanna

RSS 2.0