ÅRE NÄSTA!!!!!!!!!! :D



/Johanna

Bruno Mars- It Will Rain



/Johanna

"Mange målar allt du vill ha"

Det känns som om jag har fart runt som en dåre i hallen typ hela dagen och målat och målat... Taket är iallafall klart nu och det blev faktiskt riktigt snyggt. Jag trodde att det skulle behöva strykas tre gånger, men färgen täckte så bra så det räckte med två. Jag har även målat valvet in till köket en gång och satt upp taklister och foder ovanför trappan. Det har varit lite krångligt med just trappan ner till källaren, men alla problem har givetvis en lösning. Så vi la ut stegen och en planka och med lite is i magen och tungan rätt i mun så gick det att stå med pallen där på...

Dom här bilderna togs förra veckan:





Nu måste jag läsa igenom alla ärenden inför beredningsmötet imorgon och sedan ska jag sova. :)

/Johanna

Mycket på gång

Hela helgen har jag varit på en PT-utbildning på ett nytt gym i stan. Dom sökte instruktörer så förra veckan skickade jag in en ansökan och så fick jag komma dit och se anläggningen och sen så frågade dom om jag var intresserad utav att vara med på den här utbildningen. Jag har länge haft en liten dröm om att få jobba som instruktör och att leda olika pass, även om jag inte har någon speciell erfarenhet utav det. Däremot så har arbetet med dansen gett mig väldigt mycket erfarenheter, så vi får se vad det blir utav det här.

Jag är mycket tacksam för att jag fick vara med på den här utbildningen för det handlade jättemycket om styrketräning, vilket jag tycker är väldigt intressant och framför allt så är det roligt. Föreläsaren pratade mycket om vikten utav att styrketräna och speciellt hur viktigt det är för oss tjejer. Vi fick även lära oss en massvis om skelettet och musklerna och det var mycket latin inblandat där. Dessutom gick vi igenom en massa övingar för hela kroppen i gymmet, både på maskinerna och med fria vikter. Föreläsaren pratade även om instruktröskunskap och visade även hur man kunde lägga upp träningsprogram.

Det var en väldigt intensiv helg, men givetvis väldigt lärorik och intressant. Nu är det bara till att börja läsa igenom kompendiet igen och försöka lära sig så mycket som möjligt.

För övrigt så är den här veckan ganska så späckad; jag måste hinna måla klart taket i hallen, imorgon är det easyline-utbildning hela dagen och möte med S på kvällen, BN på torsdag och på lördag åker vi till Åre för tusan! :)

Nu ska jag försöka få på mig något roligare än pyjamasen och sedan ska jag iväg till Helene och färga ögonfransarna, innan det är dax att köra sista rycket med penseln.

/Johanna

Förvirrad tjej

Vaknade vid sju och gick upp och gjorde frukost i lugn och ro. Jag trodde att jag skulle ha världens värk i nacke, axlar, rygg och armar efter all målning igår, men icke. Det tackar jag dock för. :)

Magda stod utanför med bilen vid halv tio på gång till gymmet och det hade jag verkligen missuppfattat, så jag sprang ut i morgonrock och gummistövlar. Det blev en rolig syn både för Magda och grannen... Kutade in lika snabbt och slängde på mig träningskläder.

Träningen gick rätt så bra idag också och det var väldigt lugnt och skönt på gymmet.

Resten utav dagen så har jag målat, tagit bort golvsocklarna och spikrensat taklisterna. Nu har jag äntligen strukit hela taket i hallen en gång, så fulfurun är snart som bortblåst. ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och jag lär antagligen slå i som en sten med en gång. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! :D

/Johanna


MG Traxx- Burn This City

Grymt bra låt att springa till! :)



/Johanna

Höjden utav söthet



/Johanna

Mange målar

Hela dagen har jag ägnat åt målning i hallen. Fulfuru taket blir vitt och det blir väldigt snyggt, men jag måste stryka det minst två gånger till. Kristoffer var även förbi här en sväng och vi pratade bland annat om Åreresan. Det är bara 12 dagar kvar tills vi åker och jag är så grymt pepp! :)

Nacken känns allt annat än bra just nu efter all denna målningen, men nu är det snart dags för innebandyträning så då kanske det blir bättre. :)

/Johanna

Måndag

Hör och häpna så gick jag faktiskt upp vid halv åtta idag. Jag somnade dock redan efter nio någon gång igårkväll så jag var pigg och utvilad när jag vaknade. Tog med mig Brownie ut i mörkret och kylan och gick en liten sväng innan frukosten.

Resten utav dagen har jag tillbringat i Oskarshamn för jag hade en tid på arbetsförmedlingen om information om jobbgarantin så då passade jag även på att handla lite och jag hann även med ett pass på gymmet.

Nu ska jag byta om och slänga i mig lite frukt för snart är det dags för dansträning. :)

/Johanna

Lördag

Förbannat seg dag det här och det hela kan kanske beror på att jag är lika seg som deg ungefär. Jag vet i tusan varför, men jag har ont i huvudet och det känns ungefär som dagen efter eller nått...

Igårkväll var vi på Öland och spelade match mot SSG och det gick väl som vanligt; skador, cp-domare som dömmer bort mål och förlust med 10-3. Jag kan inte påstå att jag tycker det är så jäkla roligt att spela match längre, utan man tar typ det hela med en klackspark och gör så gott man kan. Hanna förgyllde dock min kväll. Jag var inte alls pepp innan, men vi flummade som vanligt, skrattade åt oss själva och drog våra dåliga "dögrävar-skämt" och när dom körde "Mange bjuder" på uppvärmningen, så blev jag dock taggad haha. ;)

Idag har vi varit uppe i Finsjö och firat Emelie, trevligt. :) Jag var ute och sprang en runda förrut eller ja joggade typ för det var så jäkla tungt att andas när det var så kallt ute. Det var iallafall skönt, även om huvudvärken inte blev bättre men men...

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på Gladiatorerna och äta chips! :P

Imorgonbitti blir det gymmet med Magda och jag hoppas verkligen att huvudvärken har gått över då. :)

/Johanna

Gymmet med Magda

Tjooo! :)

Jag har precis duschat och ätit stekt ägg, knäckebröd och en liten maräng slank det ner också som Eve hade köpt. :P

Magda och jag har varit och gymmat på förmiddagen och ingen utav oss var väl riktigt vaken när vi kom dit, haha. Uppvärmningen på löpbandet gick dock väldigt bra, trots att det var längesedan jag var på gymmet. Det känns inte som att jag har tappat så mycket utav konditionen. Styrkan och dom få musklerna som fanns innan jag blev sjuk och allt är dock som bortblåsta. Det kan ju däremot bara bli bättre nu. ;)

Det var otroligt skönt att träna med Magda igen för det är mycket, mycket roligare att träna tillsammans. :)

Nu ska jag försöka att ta tag i resten utav den här dagen...

/Johanna

Tisdag

När jag vaknade och såg att backen var vit så ville jag bara dra täcket över huvudet igen och somna om tills ja, typ våren kanske? Igårkväll var jag ute och sprang efter dansträningen och då var det barmark. Snön skulle ha kommit i december och inte nu för nu längtar man ju typ bara till våren och sommaren så att man kan börja ordentligt med löpträningen.

Om 19 dagar lär jag dock få se mycket mera snö för då beger vi oss till Åre och det ska bli så kul med en hel veckas skidåkning. :)

Idag har jag städat mitt rum, bäddat rent och nu är det dags för mat. Ikväll blir det innebandyträning igen. :)

/Johanna

Jessie J- Domino



/Johanna

"We're All In This Together"

Igår blev Magda och jag tillfrågade om vi kunde ställa upp och leda dansen igen för tjejerna som tog över efter oss nu i höstas ville inte ha hand om det längre. Eftersom båda utav oss typ är arbetslösa så ställde vi upp, men får någon utav oss ett jobb så kommer det ju givetvis att gå först.

Vi hade två grupper förut, men nu är det bara en så det resulterar ju givetvis i lite mindre jobb än innan. Första träningen var redan igår så det var inte mycket vi hann förbereda. Som tur var så var Linnea och Sofia gulliga och ställde upp och lärde ut deras dans som vi körde på innebandynsdag förra året. Det gick jättebra och allt var verkligen över förväntan. Barnen hängde med kanonbra, lyssnade och var lugna så det var kul att se. :)

Jag trodde faktiskt aldrig att Magda och jag skulle ta upp dansen igen, men detta fick bli en nödlösning så får vi se hur allt blir framöver.

/Johanna

"Comeback"



/Johanna

Underbar helg

Den här långhelgen har varit helt kanon och jag kan bara konstatera att jag är världens lyckligaste tjej som är omringad med så många underbara personer. Jag älskar min härliga familj, mina fina vänner och min underbara pojkvän. :) <3

Igår var jag i Kalmar och träffade "målartjejerna" och det var verkligen på tiden för det var en evighet sen vi sågs sist! Vi var och åt mat på Italia, var hemma hos Jenny i hennes otroligt fina lägenhet och gjorde kladdkaka, tittade på tv och pratade givetvis en hel del. Det blev även race bort till Maxi med bubblan precis innan stängningstid för vi blev sugna på att spela spel, så sen körde vi Cluedo resten av kvällen. Så himla trevlig kväll alltså med tjejerna! :)

Idag har jag varit hos min fina och myst och nu ska jag mysa ner mig i sängen med min fina katt. :)

Godnatt!

/Johanna

Trettondagen

Idag har vi varit ute och gått en långpromenad på cirka 7 kilometer (om man kan lita på min stegräknare), ätit en massa god mat och nu blir det film och mys. :)

Här är några bilder som pappa tog förrut:














/Johanna

Eric Saade feat. DEV- Hotter Than Fire

Jag har verkligen fått den här förbannade låten på hjärnan och enda sättet för att bli trött på den är helt enkelt att spela sönder den...



/Johanna

Kick-off i Blomstermåla trettondagsafton

Igårkväll så drog jag, Magda och Emma till Blomstermåla. Först hamnade vi på någon förfest med en massa randomfolk innan vi gick till folkan. Det var rätt så mycket folk och otroligt många man kände, så det var väldigt roligt. :)

Tyvärr så blev det ingen vidare bra bild, men detta får helt enkelt duga.



/Johanna

Onsdag

Var en sväng i Oskarshamn förrut med Magda, Marie och Elin och åt mat på Åströms. Det var så himla kul att träffa alla igen och maten var jättegod. Jag lyckades dock ramla och skrapa upp hela knäet när jag hade lagt i pengar i parkeringsautomaten. Det är fasen bara jag som kan lyckas med en sån sak, klumpig som jag är...

Dagen har ägnats åt målning. Vitt blir det och jag såg nyss att Pepzi hade fått färg i huvudet. Haha, det ser ganska så roligt ut. Vem vet imorgon kanske han är prickig.... ;)

Godnatt!

/Johanna

Tisdag

Jag har precis tagit mig igenom årets första innebandyträning och det var tufft kan jag tala om...

Tråkigt nog så var det rätt så dålig uppslutning på träningen så vi var inte så många. Vi började med att köra stationsträning med styrka och kondition och efter det var man rätt så skakis i benen. Benen kändes helt stumma typ så sen när vi skulle spela gick det knappt att springa. Vi avslutade med ännu mera löpning, så jag är glad om jag överhuvudtaget kan gå imorgon!

På förmiddagen var Eve och jag i Mönsterås några ärenden och eftermidaggen har vi ägnat åt målning i köket.

Nu måste jag sova för jag är helt slut så godnatt!

/Johanna

Måndag

Jag tänkte att skulle gå upp lite tidigt för en gångs skull idag på morgonen när Daniel började jobba typ, men jag hann knappt vakna innan jag somnade om. Istället så vaknade jag vid nio och åkte in till stan och gymmade. Det var galet mycket folk, men det gick mycket bätter än förra veckan. Det är skrämmande att man kan tappa flera månaders träning på typ två veckor, men men nu är det bara till att ta nya tag och köra på.

Brownie och jag var ute och gick förrut och det blev en ordentlig promenad. Jag fick för mig att jag skulle gå runt örnebäck och "nya vägen". Det var ju himla smart tänkt, ibland är jag bara så blond som det går att bli alltså... Hela "nya vägen" var som en isbana och dessutom kolsvart. Jag såg verkligen ingenting så man blev typ överlycklig när det kom en bil. Det blev även en runda runt Kvillegärde, så nu behöver vi verkligen inte gå mera idag.

/Johanna

Nya möjligheter

Nyår firade jag i Figeholm med trevligt folk och givetvis med min fina pojkvän. :)

2011 var ett väldigt händelserikt år för att nämna något så blev jag invald i byggnadsnämnden som ledamot. Då visste jag nog inte riktigt vad det var som jag tackade ja till egentligen, men jag har aldrig ångrat att jag gav mig in i detta utan tvärtom det är något som jag är väldigt tacksam för. Det var mycket nytt i början och jag tycker detta är så intressant och roligt, så jag hoppas verkligen att jag får fortsätta med detta ett bra tag till. :)

Våren var ganska så tuff och det kändes som om livet gick i 200 km/h och att jag knappt hann med hälften utav allt som jag ville göra. Efter 5 år som tränare och dansledare för dansgrupperna så bestämde Magda och jag oss för att sluta med detta. Det upptog ibland en ganska så stor del utav vår fritid; nya danser skulle göras, lappar och planering skulle också hinnas med och vi hade nog världens sämsta träningstider. Självklart så var det svårt att sluta med allt detta som Magda och jag tillsammans har byggt upp under dom åren och barnen saknar jag fortfarande för dom var alltid så glada och fulla med energi.

Min student var helt fantastisk och det var med blandade känslor som jag lämnade världens bästa skola och världens härligaste klass. Jag skulle lätt kunna tänka mig att gå om gymnasiet igen bara för att det var så himla roligt. Under dom tre åren utvecklades jag något enormt och jag mognade väldigt mycket som person.

Arbetslösheten efter studenten var dock inget vidare, men tack vare kontakter så fick jag ett jobb som jag inte ens behövde söka och fyra veckor på kyrkogården blev fyra månader. Det jobbet har givit mig otroligt mycket erfarenheter och jag gjorde saker som jag aldrig i livet trodde att jag skulle klara av, men är man bara lite envis så fixar man det mesta.

I slutet av augusti tog jag tag ordentligt i träningen och det var nog det bästa jag kunde göra för jag älskar att gå till gymmet och mår så mycket bättre när jag får träna. Det roliga är att träningen nu har hållt i sig i flera månader, antagligen för att jag tycker att det är så kul. Att springa tjejmilen i september är något som jag verkligen ser fram emot och det känns bra att ha ett mål med träningen.

Året kunde givetvis inte sluta bättre än med att jag träffade min Daniel.

Nu känns det som om allt bara kan bli bättre 2012 och förhoppningen är att hitta ett bra jobb innan sommaren eller uppta pluggandet igen i höst. Det är sånt som återstår att se. Hälsan och träningen kommer prioriteras så mycket som det bara går. En ordentlig nystart kommer det helt enkelt att bli så får vi se vart det leder.

En fin bild på saknade tjejer som togs på studenten.



/Johanna

RSS 2.0