Min underbara <3

Det finns ingen annan än min älskade Daniel som kan få mig att må så himla bra. <3



/Johanna


Söndag

I fredags blev vi klara med vår skyddsvaktsutbildning och allra sist hade vi prov, som var ganska så svårt. Jag var inte ens säker på att jag skulle bli godkänd, men det blev jag som tur var så nu är vi klara med alla utbildningar för ett tag i alla fall.

På kvällen hade vi lite "after-school" på åströms och min fina pojkvän dök även upp efter ett tag. Likaså Marie, som fyllde år och några fler så det var kul. :)

I lördags umgicks jag med Daniel och det blev sedan en lugn hemmakväll med en massa chips. :P

Idag har det dock varit effektivitet på hög nivå. Jag gick upp vid åtta och åt frukost och städade rummet ordentligt. Efter maten började vi lite med grävningen vid altanen där vi ska lägga marktegel och sedan var jag ute och sprang en mil. Så himla härligt! :D

Imorgon kommer det bli en fullspäckad dag så jag borde nog sova snart. Vi ska vara på halvön hela dagen och sedan blir det racerfart till gymmet och jobba. :)

/Johanna


Måndag

Förra veckan avslutade vi våran väktarutbildning med ett prov i fredags och jag klarade det som tur var! :) Imorgon börjar vår skyddsvaktsutbildning så det är bara till att ta nya tag.

Helgen har varit kanon! :) I lördags blev det lite jobb, gym och på kvällen var jag i Kalmar hos Jenny och umgicks med dom fina tjejerna. Det var som vanligt jättetrevligt. Sedan åkte jag till min finaste och sov där och lyckades vända på dygnet så igår blev det grillat här hemma till frukost. På kvällen var jag ute och sprang en mil och det var så gutt!! Trodde aldrig att jag skulle fixa det, men är man bara envis och ger sig fan på att det ska gå så fixar man det mesta! :D

Idag följde jag med mamma till tandläkaren på morgonen och var sedan på sjukhuset och genomled ett blodprov. Fy fan för det rent ut sagt, men nu är det gjort så nu slipper jag skjuta upp det mer för ett tag iallafall... Efteråt köpte vi med oss en massa gott fikabröd hem som vi verkligen hade förtjänat. ;) Sedan gick jag en sväng med Brownie. Vi var förbi en sväng hos farmor, farfar och Ussa. Så trevligt med en pratstund. :) På vägen hem mötte vi några danstjejer så det blev en massa prat där också, så det blev en låååång promenad. ;)

Nu ska jag iväg och jobba på gymmet och ta mig i kragen efteråt och förhoppningsvis gymma. :)

/Johanna

Härlig söndag

Efter frukosten var Eve och jag ute och gick "söndags milen" som vi har gjort till en vana nu. En mycket bra vana skulle jag vilja påstå och snart ska vi börja kuta runt också. Jag sprang även spåret förrut, så det har blivit en hel del steg på stegräknaren idag. Gutt är det! :)

Till middag så blev det grillat, så jag har nog ätit för en hel vecka nu känns det som. :P

Nu ska jag återgå till alla mina anteckningar som jag håller på att renskriva och sedan blir det plugg hela kvällen.

Det är nästan precis ett år sen vi var på Cypern och det var så himla härligt alltså...



/Johanna

Helt slut

Utbildningen tar död på oss...

Hehe näe inte riktigt, men typ... Det är otroligt intensiva och långa dagar så kvällarna är allt annat än effektiva för man är totalt slut i huvudet alltså. Dom här tre dagarna har vi gått igenom en massa juridik och allt detta ska vi kunna, så kvällarna går åt till plugg innan man slår i som en sten i sängen... :P

Givetvis så är det väldigt intressant och vi är ett bra gäng så dagarna går ändå fort. Däremot så kommer man nog ha gått upp typ 10 kilo efter alla dessa utbildningar för dom föder oss verkligen! Hotellfrukost, lunchbuffe, fika och en massa frukt och godis. Det farliga är dock att det blir lätt att man gör detta till en vana. ;)

Innan jag dyker in i min feta pärm och anteckningar, så måste jag bara komma ut en stund och gå en sväng innan det är dags för duschen. Min dumma förkylning sitter fortfarande i, så träningen har verkligen legat på is ett bra tag nu och det suger!

/Johanna

Inte redigt bra...

Jag är för tillfället genomförkyld så dom senaste dagarna har jag typ inte gjort någonting förutom att kolla på en massa filmer och äta tonvis med godis.

Igår pallrade jag mig dock iväg och jobbade ett tag och på kvällen var jag med på Åströms en sväng och åt och firade Magda som har fyllt 20. Det sög att jag inte kunde vara med längre, men jag kände mig som sagt inte så pigg och inte heller så fräsch som lyste upp typ hela stan med mitt röda face...

Eve och jag har precis varit ute och gått milen och det var mer än behövligt och skönt att komma ut och få lite frisk luft. Jag måste bara bli pigg tills imorgon för då börjar vår utbildning och efter det så måste jag skynda mig iväg och jobba, så det lär bli en lång och intensiv dag men det är skönt att man har något att göra. :)

Så här härligt pigg var jag igårkväll. ;)



/Johanna

RSS 2.0