TheBand86K performs Busy Being Fabulous

Jag vet att jag har lagt upp den här förrut för väldigt längesen, men det skadar verkligen inte att lyssna på den igen för det här bandet gör en så sjukt bra version på låten. :)



/Johanna

Lonely

Ussa har precis åkt till jobbet och jag är återigen ensam i den stooora lägenheten. Mitt i all denna ensamheten så slog jag en pling hem och kollade läget. Haha det låter verkligen som att jag är världens ensammaste, men jag gillar faktiskt att vara själv. Lugn och ro och så lite bra musik. :)

Fryser gör jag däremot så jag sitter inbäddad i fleecemorgonrocken och tjocka strumpor. Brrr!

Vilken evighet sen och vilken liten tjej. ;) Fy vad jag längtar till sommaren alltså...



Nu ska jag inte slå ihjäl mer tid här, utan fixa iordning lite och kanske börja klura på projektarbetet. :)

Pussheeeeeeej

/Johanna

<3

Ni är bäst så enkelt är det! :) ♥



/Johanna

Måndag

Tack och lov för att veckans längsta och definitivt tråkigaste skoldag är över!

Det var härligt att börja dagen med att typ stressa till skolan och när man väl kom dit så kom det ingen lärare. Fy fan så surt att vara i skolan när man egentligen kan ligga och sova.

Efter att ha pratat med Mats så gick vi till expeditionen och jag tog en disskussion om det här förbannade schemat som dom har ändrat tillräckligt många gånger nu. Lektionen som vi skulle ha haft hade flyttats till onsdags eftermiddagarna, men som vanligt så hade ingen utav oss blivit informerad och när jag ifrågasatte det så svarade hon snäsigt att sånt ska vi ta reda på själva. Jaha tänkte jag, så vi ska behöva komma hit varenda vecka för att se om schemat har blivit ändrat?

Först då när jag hade pratat med den där otrevliga tanten så förstod jag varför vårat schema ser ut som det gör för hon hade inte alla läsk i backen om jag säger så.

Håltimmen spenderade vi i alla fall på Strömssons med ostfrallor och semla. :P

Sedan var det typ en tretimmars lång samhällslektion där vi bokstavligt talat låg ner i papper och anteckningar. Vi skulle läsa ett långt utdrag ur en bok och sedan svara på typ 60 frågor. Underbar start på skolan när man knappt har läst en bok eller hållt i penna på över ett halvår.

Till sist så var det dags för veckans tråkigaste lektion, nämligen idrott. Alltså det är inte det att jag inte gillar att röra på mig, utan tvärtom. Med 25 killar däremot så är det verkligen inte roligt. Precis som alltid så var det bollsporter som gällde och det är typ bara att ge allt man kan och blir man dödad på kuppen så får man typ skylla sig själv.

Nu ska jag smälta maten och sedan iväg och träna! :)

/Johanna




Shake it, shake it!

Jag är nyss hemkommen ifrån sporthallen och ett Zumbapass. Det var väldigt kul, men herregud så stel man kände sig i början. Allt skulle skakas; armar, ben, rumpa, axlar ja you name it. Det gick dock lättare och lättare efter ett tag när man var lite uppvärmd, men jag kunde ändå inte låta bli att skratta åt mig själv.

Det roliga med zumban var att man inte hann känna efter att det var jobbigt för man hade full fokus på rörelserna. Sporthallen var full med folk, både ifrån byn och utifrån. Det var minst 60 personer alltså, så det är tur att hallen är stor. ;)

Nu ska jag bege mig mot Kalmar!

/Johanna

Balklänning- check!

Efter femhundrafemtioelva måttagningar och funderingar så är nu ÄNTLIGEN balklänningen beställd!!! :D Iiiiiih, jag är så sjukt pepp på balen så det finns inte. Det kommer helt klart bli ett minne för livet och så fin som man är då kommer man nog aldrig att vara, eller jo kanske när man gifter sig.

Nu ska jag bara lämna in hattarna på töjning, fixa skor och smycken, hitta en bra frisör som kan göra håret och någon som är bra på sminkning. :)

Framför allt så ska jag hålla alla tummarna jag bara kan för att klänningen kommer att passa för det är ju lite lurigt att bara beställa på nätet sådär, men jag vill ju så gärna ha just den här klänningen så jag hoppas verkligen att den blir bra. Sen får man nog nästan räkna med att man får göra justeringar efteråt.

/Johanna

Pitbull ft T-Pain- Hey Baby



/Johanna

Lördags kvällen

Igårkväll begav oss Ida och jag in till stan. Först så bowlade vi på Big Bang med Krille och Martin. Det gick ju mindre bra, fast trots det så var det väldigt roligt. :)

Sedan drog vi en raggarunda i vanlig ordning och stoppade i oss lite mat på McDonalds innan vi drog oss in mot stan. Vi var en sväng på Abbes och Cecil och jag kan väl inte påstå att det var jättemycket folk ute.

Till sist så blev det Shell och där träffar vi ALLTID någon. Igår var inget undantag för en bekant kille kom in och Ida drog upp luvan direkt och gick och gömde sig bakom en utav hyllorna. Hehe hon ville inte att han skulle se honom. Jag var trött och ville bara hem, så med lite väl hög röst så sa jag typ: Idaaaa varför står du här? Ska du ha chips eller? Idaaa! Idaaaa! IDAAAAAAAA! Och Ida bara: Men säg inte mitt namn för helvete! Hahahaha till slut så brast jag typ i skratt. Det roliga var inte slut där för till slut så kollar killen på mig (jag känner han typ inte ens) och säger: "Men Johanna, riv inte hyllorna nu!" Hahaha vad skulle jag säga? Jag dog typ av skratt iallafall...

Varenda gång Ida och jag är ute så har vi väääldigt roligt. Det är konstaterat nu efter ett antal galna och roliga kvällar. :)



/Johanna

”Har jag verkligen valt rätt, det var bara killar”

I våras intervjuade en bygglärare mig till sitt examensarbete som han gjorde tillsammans med en annan tjej som är frisörlärare. Arbetet hadlade om elever som gjort en könsotraditionellt gymnasieval. Dom ställde några frågor till ett antal tjejer som går på byggprogrammet och några killar som har valt frisörlinjen, just för att vi "bryter mönstret lite".

Hur som helst så igår fick jag det färdiga arbetet på min skolmejl och min lärare hade sagt att dom hade döpt hela arbete efter mig, så jag blev ju genast lite fundersam. Dock så fick jag mig ett gott skratt för så här löd det: "Har jag verkligen valt rätt, det var bara killar." Detta var min första tanke första dagen i ettan på gymnasiet. Jag fattade verkligen inte vad jag hade gett mig in på och kände mig typ ensamast i världen eftersom dom andra tre tjejerna hade valt måleri och det resulterade i att jag skulle bli själv med en massa killar. Nu nästan 2,5 år senare så har jag verkligen ändrat uppfattning och skulle inte vilja ha en endaste tjej till i klassen. Snacka om att man verkligen har utvecklats som person på dom här åren. Jag har fått ett mycket bättre självförtroende, lärt mig att klara mig på egen hand och framför allt så tar jag ingen skit.

Med andra ord:Gymnasiet är nog den bästa tiden i livet. :)

/Johanna

Salem Al Fakir- Split My Personality



/Johanna

Utbildning och möte med byggnadsnämnden

Idag var det första träffen med byggnadsnämnden ute i Mönsterås och först så hade vi utbildning och på eftermiddagen var det möte. Vi gick bland annat igenom plan- och bygglagen, dom visade en massa olika ritningar och pratade om olika planer exemplevis översiktsplan, detaljplan och så vidare. Det blev väldigt mycket information att ta in och till slut så hade jag med mig en hel bunt med papper och böcker hem.

Det var mycket lärorikt, väldigt intressant och trevligt att prata med andra politiker. Det känns lustigt att kalla sig för politiker och när alla skulle presentera sig för varandra så kändes det väldigt konstigt att säga: "Jag heter Johanna Magnusson, representerar S och går sista året på byggprogrammet..." Jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle hamna inom politiken, men se så det kan gå. Det är dock inget jag ångrar än så länge iallafall, utan tvärtom. :)

/Johanna

Byggvecka

Sen vi kom tillbaka till skolan så håller vi på med lite olika grejer. Mycket externa jobb och vi ska som sagt var bygga en friggebod. :) Det är kul att börja ifrån noll och ingenting och se hur allt växer fram och visst var det ett tag sen man drog i en redig 5 tums spik, så det är gutt när hammaren får göra sitt. ;)







/Johanna

Stefan & Krister- Blända Av Till Halvljus

Den här låten körde Ida och jag på full volym när vi var på väg in på raggarunda till Oskarshamn i lördags. :)



/Johanna

Tisdag

Idag började vi inte förrens 10 och har byggt hela dagen typ. Vi är fyra stycken som ska bygga en friggebod på cirka 15 kvadratmeter så vi är i full gång med bjälklaget nu. Det kommer bilder på det sen. ;)

Nu är jag frusen och hungrig som en varg så jag ska äta lasagne nu. :P I skolan så förvann matlusten med en gång när jag hittade ett svart hårstrå i maten, fy fan alltså. Dock så åkte vi till McDonalds på eftermiddagsrasten så jag har överlevt dagen. ;) Tanten i kassan tappade räkningen på cheesburgare ganska så snabbt för Micke skulle ha två, Andreas tre, Kristoffer och Simon en vardera och jag bröt mönstret och tog en pommes. :P

/Johanna

Måndag

Hejhej! :)

Den här veckan är det byggvecka som gäller och när hade vi det sist liksom? Typ ett halvår sen ju. Tiden går otroligt snabbt och det är väldigt konstigt att vara tillbaka i skolan igen, man ser allting på ett helt annorlunda sätt och man känner sig liksom för mogen för skolan. Ja som;"vad gör vi här?" ungefär... Fast visst är det kul att umgås med klassen igen. :)

Idag har vi inte gjort så mycket mer än en massa smågrejer typ lämnat in alla papprerna, flyttat tillbaka verktygslådorna, varit och hämtat lite material till ett bjälklag på Lundgrens och även börjat klura lite på det. :)

Till sist så hade vi idrott i en och en halvtimme. Det måste ju vara alla tjejers dröm att få springa omkring och svettas med 24 killar, eller inte... Fyyy jag avskyr idrotten för våran idrottslärare är typ en diktator och killarna älskar att springa omkring och skrika, hänga och klänga på varandra och bråka om en boll. Jag tycker däremot inte att det är lika kul, men nu ska jag äntligen få min hämnd för alla som satsar på ett högre betyg än G ska leda egna lektioner och ni kan ju gissa vad jag ska ha... Det kommer bli en syn kan jag säga er! :)

Nu ska jag diska, iväg och träna och sedan blir det mat när Ussa kommer hem. :)

/Johanna

Håkan Hellström - Jag Vet Vilken Dy Hon Varit I



/Johanna

Söndag

Hellu! :)

Eftersom vi har det lite dåligt med bilar just nu för Evelinas har gått sönder och hon har min till Skåne (jag saknar den redan...), så åkte jag med Ussa ner till Kalmar på förmiddagen för hon började jobba vid 14:00. Så nu har jag packat upp en massa grejer och varit och handlat. Det känns verkligen inte som söndag när man är här nere för trots att det är söndag så var det jättemycket folk på Maxi och väldigt mycket trafik. Man är ju liksom van vid söndagarna hemma i byn, där det typ är heldött. Så när jag var ute och gick i mjukisbyxor, osminkad och med gårdagens frisyr så kände jag mig som en utomjordning eller nått hehe... :P

Nu ska jag iallafall gå ner i "motionsrummet" och försöka träna lite. ;)



/Johanna

Hipp Hipp- Hejarklacken

Det här videoklippet såg jag i skolan i veckan och jag kan säga att det har gjort Evelinas och min helg. Hahaha igår gjorde vi typ likadant till allt som hände. "Hunden kom, barnen kom, mormor kommer så småningom..." Haha ja de var bara en liten del utav allt, men jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det här. :P



/Johanna

Förlåt...

Jag är verkligen så otroligt dålig på att ta mig tid till att skriva nått vettigt här nu, men det är fullt upp just nu och jag återkommer om någon dag eller så. ;)

/Johanna

Måndag

Vi är klara nere i duschrummet nu så idag har vi varit nere vid hamnen och satt skyltar. Det är precis nere på klipporna vid havet så det blåser en aning och det är väldigt halt, men det har ju varit jättefint väder idag så det var faktiskt behagligt. :) Dock så höll jag på att blåsa iväg när jag skulle gå iiväg med dom gamla skyltarna. Dom är väldigt stora och det blev ett rejält vindfång så då var det tur att man hade det där överflödiga fettet att sätta till. ;)

Nu har jag inte mer att säga egentligen, utan jag ska packa inför Kalmar och fylla i mina aputimmar. :)

Pussheeeej!

/Johanna

Gina G- Ooh Aah Just A Little Bit



/Johanna

Hemma igen

Efter en mycket rolig helg hos Evelina och Brownie nere i Skåne, så är jag hemma igen. Idag körde jag hem utan paus, så det tog exakt 3 timmar hem. Jag har verkligen inget emot att köra bil, utan snarare tvärtom så det gick fint. :)

Nu ska jag packa upp allt och bara ta det lugnt och ladda för sista dagarna på NCC.

/Johanna

"Grönast i nämnden"

I måndags ringde nyheterna och ville göra en intervju med mig angående min plats i byggnadsnämnden och här är länken till den:

http://www.ostran.se/nyheter/moensteraas/groenast_i_naemnden




/Johanna

Stress stress....

Heeej! :)

Jobbet har som vanligt gått fint. :) Vi är typ klara med all gipsning nere i duschrummet så på måndag kommer dom och kaklar.

Jag höll på att bli överkör utav en ISS:are på flakmoppe, haha det var givetvis med mening att han skulle skrämma livet ur mig. Igår försökte dom mula mig med en massa snö, så det är verkligen inget folk att lita på. ;)

I bilen har vi kört "Barbra Streisand" på högsta volym och med saftblandaren igång på taket. Det kallar jag disco. ;) Vi sitter tre i framsätet, fast det bara är tvåsittsitsig så jag sitter på handbromsen och växlar när Lasse säger till. Jag kan säga att det är lagom trång, men det är mysigt. :)

Efter jobbet var jag och klippte mig och nu har jag slängt i mig mackor och apelsinjuice och ska stressa vidare mot sporthallen för sista innebandyträningen. Nästa torsdag är jag i Kalmar igen och just nu så känns det bara underbart. :)

/Johanna

Snälla ta mig hit

Sol och värme skulle ju inte ha varit helt fel nu...



/Johanna

Donkeyboy- Sometimes

Förrut satt jag på mitt rum och grejade med världens huvudvärk och trötthet. Spotify stod som vanligt på, trots huvuvärk och samtidigt som den här låten började spelas så kom Pepzi in och hoppade upp på skrivbordet och var jättekelig. Är det någon som får mig att må bra så är det ju helt klart han, så visst var det passande. :)



/Johanna

Onsdag

Just nu händer det väldigt mycket och jag hinner knappt uppfatta hälften av allt. Jag vet inte vart jag ska börja men på jobbet är det full rulle, trots att vi har jullov ifrån dansen så har vi fått en och en annan förfrågning om eventuellt kommande grejer utanför byn. Det är självklart jätteroligt att även folk utanför Fliseryd uppskattar det vi gör, men detta drar med sig en hel del arbete och planering. Nästa vecka börjar skolan igen och det kommer bli ett jäkla tjat om projektarbetet så det är lika bra att ta tag i det. Dessutom ska alla APU- och jobbtimmar sammanställas och lämnas in. Detta är bara lite utav allt som händer just nu. Helgen kommer jag att spendera i Skåne så då blir det inte mycket gjort, men det ska bli jättekul att få se lite annat och umgås med Evelia och Brownie. :)

Hela dagen har jag typ gått omkring som en zombie för jag är så sjukt trött. Innebandyträningen var grymt jobbig igår och jag ska försöka att lägga mig i tid ikväll så jag är utvilad (för en gångs skull) imorgon.

/Johanna

Lustigaste dagen på länge...

Återigen så är allt folk tillbaka ute på halvön och det är full rulle igen.

Hur som helst: Tack och lov för att den här dagen snart är över för den har bara varit lustig och konstiga grejer har inträffat.

Haha för att nämna något så skar jag upp ena handen så det började blöda när vi skulle hämta en massa plåtreglar. Jag lovar att det bara är jag som kan lyckas med det. ;)

Patrik och jag var även ute och gick för vi skulle fixa lite saker och när vi precis hade gått in genom grindarna till ettan/tvåan så ramlade jag. Alltså inte bara pladask så, utan det tog typ en minut för mig att ramla och sen när jag väl låg på marken så kom jag typ inte upp, utan till slut så drog Patrik upp mig i jackan. Ungefär två meter ifrån hade vi oss en lastare som höll på att köra snö, så jag kunde lika gärna ha blivit överkörd. Jag brukar aldrig skämmas, men jag kan säga att då gjorde jag det. Fyyy så pinsamt, men jag bjuder på det, haha. ;)

Allt det andra konstiga kanske jag kan berätta någon annan gång eller så lär ni märka det på ett eller annat vis. ;)

/Johanna

Trött

Efter en grymt rolig långhelg så är det återigen dags att återgå till jobbet imorgon. 8 dagar kvar på NCC och det känns vemodigt. Just nu vill jag inte tillbaka till skolan för jag älskar jobbet, men det ska ju givetvis bli kul att träffa alla klasskompisar igen. :)

Förrut så var vi i sporthallen och lirade lite innebandy med ett gäng och fy så jobbigt det var, men det känns såklart väldigt bra så här efteråt. ;)

Nu ska jag sluta flumma och gå och lägga mig, så godnatt!

/Johanna

Lördags kvällen

Igår tillbringades kvällen i Oskarshamn också, först hos Martin och sen hos en tjej som hette Ruth. Det var mycket trevligt och innan vi drog hem så blev det en sväng på stan också. :)







/Johanna

Raggare på Shell

Igår var vi även vid Shell en sväng där typ alla "raggare" hänger och jag kan villigt erkänna att ja ändrade uppfattning om stället med en gång för den första bilen jag såg var en beetle! Jag började typ hyperventilera och blev nästan knäsvag. Haha jag trodde verkligen att det bara var "volvoraggare" som hängde där, men så fel man kan ha! :)



/Johanna

Fredags kvällen

Igårkväll åkte jag, Ida, Kristoffer, Lollo, Rebecka och Madde till Oskarshamn och bowlade. Det var väldigt roligt och den här gången gick det mycket bättre än förra gången, fast jag kom sist (förra gången vann jag) så hur ska jag förklara det haha?

Ida slog strike efter strike och Krille och jag lyckades väl också några gånger, men Ida var oslagbar så hon får inte vara med flera gånger. :)







/Johanna

Nyår

Det blir mycket bilder nu, men jag har inte hunnit att ladda upp dom innan och det är så kul att gå tillbaks och läsa i bloggen senare så här kommer dom ifrån nyår också. ;)









































/Johanna

Stromae- Alors on danse



/Johanna

Chill på ip

I måndagskväll drog vi ihop ett litet gäng och umgicks på ip och här kommer en hel del bilder därifrån. :)

























































/Johanna

Galet

Efter en mycket rolig kväll och natt så är jag uppe på benen igen. Hahaha ja alltså det var en grymt galen kväll igår. Det slutade med att vi hamnade i Blomstermåla på Folkets hus. Från början hade vi planer på att åka till Oskarshamn och se om det var nått liv där, men tydligen så gjorde vi rätt i att skippa det för det var typ helt dött där och knappt något öppet.

Hur som helst: Väldigt mycket dans, folk och skratt får sammanfatta kvällen. :D

Så här såg jag ut igår+kavaj och bilden är verkligen sämst, men jajaja inga andra bilder togs igår tyvärr. Eller jo, vi hamnade nog fasen på varenda bild som dom tog i Folkan, men jag tror inte att jag vill se dom alltså... :P



/Johanna

Backstreet Boys- As Long As You Love Me

Det räckte med att jag hörde den här låten på jobbet idag för att jag skulle fastna i 90-talet igen. ;)



/Johanna

Bowling på Big Bang

Förra veckan var jag, Magda och Aline i Oskarshamn och bowlade. Det var jätteroligt och vi hade inte sett Aline sen i somras så hon var verkligen saknad! Ingen av oss hade inte någon större tur med att få ner käglorna, men vi hade lika roligt för det. :D













/Johanna

Bildbomb kommer...

Det är typ fullt upp med jobb och annat så jag hinner inte med bloggen just nu, men det kommer iallafall lite bilder snart ifrån bowling, snöskottning, nyår och ifrån kvällen igår. ;)

/Johanna

Söndag

Hej! :)

Idag har vi skottat hustaket, altantaket och garagetaket och om inte det känns i armarna och ryggen imorgon så vore det konstigt för herregud va snöööö! :O På baksidan på hustaket så var snön ända upp till knäna, så det var nog tur att vi skottade bort allt...

Idag har jag även lärt mig själv att backa med släpkärran, fast trots det så fick pappa komma och hjälpa till. När Albin och jag skulle köra bort kärran till farmor och farfar så var det en gubbe som hade ställt sin bil mitt i vägen typ och det är inte precis första gången det händer, men hur som helst så kom vi inte förbi med vårat ekipage. Jag började backa med bilen, men insåg rätt snabbt att jag typ var tvungen att backa runt hela kvarteret om jag skulle kunna lyckas vända så jag sa till Albin: "Antingen så går jag in och säger till gubben att flytta sin förbannade bil eller så går du hem och hämtar pappa!" Albin sprang iväg och en stund senare kom pappa med traktorn och körde bort snön på ena sidan så vi till slut kom bort, men fy så arg jag var...

Bilder ifrån dagen och nyår kommer inom en snar framtid. ;)

Godnatt!

/Johanna

Bra början på det nya året...

Jag började det nya året med en storstädning och utrensning utav garderoberna och byrån. Haha, det känns mycket bra för det var verkligen behövligt. Jag hade planerat att inte slänga något, utan bara plocka iordning på allt men efter några timmars slit så fick jag ihop tre kassar som ska skänkas.

Jag behöver nog inte köpa mer kläder på ett tag för jag insåg precis att jag har nog det mesta, fast i och för sig om två veckor drar jag och Eve till Väla och det kan blir farligt. En och en annan kjol kommer jag säkert över. ;) Jag kom på mig själv med att jag äger över 20 stycken kjolar och typ hälften av dom har jag köpt nu i höst. :P Synd att jag inte kan ha klänning eller kjol på jobbet. ;) Fast det är just det jag gillar med mitt liv att jag har så olika intressen och sidor utav mig själv. På jobbet skiter jag fullständigt i hur jag ser ut eller hur mycket jag smutsar ner mig, men däremot så älskar jag att klä upp mig vid särskilda tillfällen och kladdar gärna med smink och nagellack. ;)





/Johanna

Jay Smith- Like A Prayer



/Johanna

Nytt år, nya tag

Hejheej! :)

Vilken trevlig kväll det var igår! :)

Vi var som sagt hemma hos Emma och åt en massa god mat, spelade spel, sköt raketer, ja vi hade det väldigt trevligt och roligt med andra ord! :)

Dom här bilderna är ifrån Alines facebook. Jag tog också lite kort som kommer sen när jag har lagt in dom på datorn. ;)









/Johanna

RSS 2.0