Mammas födelsedag

Idag fyller min älskade mamma år, så på morgonen sjöng vi för henne och grattade henne och nu ikväll så har vi firat med tårta och kladdkaka. Eve har bakat kladdkakan och pappa hjälpte mig att lägga ihop tårtan och allting var jättegott.
 
Idag har vi mest varit ute i solen och tagit det lugnt och varit på Ödängla en sväng.
 
Jag sprang även 16 km efter frukosten och det var varmt, men det gick ändå helt okej. Jag ska nog dock börja äta en järnkur till för det känns som om jag ligger lågt med mitt blodvärde och jag känner mig ofta trött. Det brukar främst märkas på min löpning för allting känns helt plötsligt jättetungt och segt. Men med lite järn och lite mer intervaller så ska jag nog snart vara fit for fight för Tjejmilen.
 
Nu ska jag snart sova. Jag gick och la mig vid tjugo över nio igår och somnade nog runt tiotiden typ och så pigg som jag har varit idag var längesen jag var. Det känns skönt att jag börjar få tillbaka min dygnsrytm igen och att få känna sig pigg igen. När jag jobbade natt kände jag mig trött jämt och kunde nästan sova dygnet runt. Det känns även som om magen börjar komma i balans igen, så himla skönt. :)
 
 
/Johanna
 

Helgen

Jag har haft en riktigt bra helg och Latitud blev lyckat! Jag träffade många vänner som jag inte hade sett på länge så det var kul. :)
 
 
 
 
 
 
/Johanna

Härlig måndagskväll

Igår när Daniel kom hem ifrån jobbet så gjorde vi mat och efter det gav vi oss ut på sjön med en massa fika. Det var inte jättesoligt, men det var typ vindstilla på sjön så det var riktigt härligt.

En riktigt mysig kväll med min älskling. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Johanna


Onsdag

Imorgon ska Evelina och jag spendera dagen på brädholmen tillsammans med Latitudgänget för uppbyggnad utav festivalen. Det är femte året i rad jag är med nu och jag har varit med sen starten och det är lika roligt varje gång. Det är kul att se utvecklingen utav det hela för Latitud har verkligen växt sen starten! :)
 
Hoppas att vädergudarna är med oss och att vi slipper regn!
 
En bild på Eve ifrån förra året:
 
 
/Johanna

RSS 2.0