Kanske världens mest finaste hattaskar

Innan jag går och lägger mig så måste jag bara visa mina nya hattaskar som jag köpte i Oskarshamn. Mamma kom hem med en utav dom och med en gång så var jag fast, så då köpte jag fler och alla var det halva priset på så jag gjorde verkligen fynd! Tyvärr så passar dom kanske inte så jättebra till allt mitt prickiga, men den dagen jag har mitt dressing room så kommer dom att få en hedersplats. ;)
 
 
 
/Johanna

Dom nya löparskorna

Idag har jag sprungit en premiärmil i mina nya skor och jag är väldigt nöjd med dom. Dom var riktigt sköna och trots att dom är ganska så mjuka så får man ändå stöd och stabilitet i dom.

 

För övrigt så gick det otroligt bra att springa med tanke på mitt knä. Det var en gång som det sa ifrån, men Eve och jag saktade ner tempot lite då och sedan blev det bättre igen. Gutt väder var det också, men ormen som vi stötte på kunde vi gärna ha varit utan. Jag hatar dom! Det är verkligen en nackdel med våren.

 

Lite drygt 2,5 mil har jag sprungit denna veckan och jag är galet nöjd! :D

 

 
/Johanna

Målning

Igår ägnade Evelina och jag dagen åt målning utav altanen. Det blev lite vitare och riktigt bra! Idag har vi lagt in en my matta och mamma har flyttat in alla sina "inredningsgrejer" igen, så nu är altanen redo för våren och sommaren.
 
 
 
 
 
/Johanna
 

Fredagen

Igår sov jag några timmar efter jobbet och sedan åkte Evelina och jag till stan. Vi hittade en massa fint; jag köpte ett par nya löparskor, jättefina hattaskar och några nagellack. Eve köpte en jättefin prickig klänning som hon ska ha på sin skolavslutning och ett par löpartights.
 
Även kvällen spenderades i stan med Anna och Nathalie. Vi var på aw på Åströms och åt god mat. Efter det bowlade vi och jag kom sist som alltid, medans Anna tog hem segern. Sedan drog vi till hamnen och åkte karuseller. Det blev lite väl många snurrgrejer så till slut höll Anna på att spy, men efter ett tag så blev det bättre igen. En riktigt rolig kväll hade vi iallafall! :D
 
 
 
 
 
Den nedersta bilden har jag lånat av Anna. Jag ska lägga upp fler sen när min dator vill börja samarbeta.
 
/Johanna

Justin Timberlake- Mirrors

 
/Johanna

Tisdag

Så var ännu en jobbarhelg gjord och som tur är så har den faktiskt gått relativt fort. Det beror nog på att jag har världens finaste tjejer omkring mig. :)
 
Igår gick jag upp skapligt tidigt och kände mig ändå pigg och utvilad, så jag städade Daniels vardagsrum och sprang 5 km och det gick riktigt bra. När min älskade kom hem ifrån jobbet så var vi och slängde en massa skräp och åkte till stan och handlade. Sedan lagade vi tacos och hade myskväll och bara njöt av att äntligen få ha en ledig kväll tillsammans. Sånt tar man verkligen vara på när man jobbar mitt emot varandra typ jämt. Kanske inte jämt, men det känns så iallafall...
 
Idag har jag dock inte gjort många knop kan jag erkänna. Jag sov jättelänge och sedan åkte jag hem till Fliset och fikade med mamma och Eve och styrde och plockade lite. Efter maten skulle Eve och jag springa spåret, men allting kändes bra så vi körde på mer och mer, så till slut blev det 8,5 km! Jag är så jäkla nöjd för så långt har jag inte sprungit sen jag fick problem med mitt knä. Det kändes dock lite emellanåt och högg till ibland, men vi saktade ner tempot och sprang ändån. Jag vet inte om det var allt prat och pepp om Göteborgsvarvet och marathon med Eve innan som gjorde det eller att det var att jag hade Evelina med mig och sprang, men riktigt skönt var det iallafall att kunna springa så långt! :D
 
Om två veckor springer vi vårens roligast lopp i Växjö, nämligen Vårruset. :)
 
 
/Johanna

Prickigt

 

/Johanna


Helgen

I fredags var vi på "afterwork" på Åströms fast ingen utav oss hade jobbat precis. Vi käkade god mat och sedan gick Nathalie och jag hem till henne. Vi spelade spel, busade med Mira och sjöng singstar. Jag tyckte riktigt synd om grannarna för det måste ha låtit hemskt, haha. Båda tog i för kung och fosterland så till slut så skrek vi nästan, men det var riktigt kul. Så kul att vi glömde bort tiden tills vi skulle gå ut.

 

Vi skulle möta upp några kollegor ute på ett nytt ställe som heter "Gruvan". Nathalie och jag gick därifrån ganska så fort för det liknade mest ett högstadiesdisco och vi kände oss äldst på stället (?!). Jag beställde en drink och det var nog bland det vidrigaste jag druckit. Jag tog typ en slurk sen fick jag inte i mig mer för den smakade jätteäckligt. Resten av kvällen tillbringade vi på Åströms, aldrig mera Gruvan alltså...

 

Vi försökte som vanligt att få till en bra bild och Nathalie är söt som socker, men jag vet i tusan vad jag gör för min.

 

 
I lördags kom Daniel och hämtade mig för vi skulle på släktkalas i Oskarshamn. Om man ska jämföra med min släkt så är Daniels väldigt stor. Det var ett jättetrevligt kalas och kul att träffa alla. Släkten är inte bara stor, utan alla är väligt snälla och trevliga också. :)
 
Söndagen spenderades ute i solen. Jag snickrade och grejade lite och jag var även en sväng på Karlssons med Daniel och Albin för jag var tvungen att införskaffa en ny smygvinkel. Vi handlade lite småsaker och på kvällen grillade vi, innan Daniel och jag åkte hem till figge.
 
Sammanfattningsvis en MYCKET bra helg alltså! :))

/Johanna

Torsdag

Idag har jag faktiskt varit ganska så effektiv och fått en hel del gjort.
 
På morgonen och förmiddagen hade vi sammanträde med byggnadsnämnden och det gick fint. Det var ett tag sen jag var med nu och det är alltid lika kul att träffa alla.
 
Efteråt gjorde jag några ärenden innan jag åkte hem och tog tag i mina garderober. Jag hade tänkt att bara plocka iordning lite bland allt, men till slut så blev det ändå lite som fick gå till insamlingen. Konstigt nog så blev det ändå inte mer plats i garderoberna?!
 
Jag har även målat klart all panel så nu kan jag göra färdigt allting ute också.
 
Kvällen avslutades med ett premiärvarv på spåret. Första för i år, det var ju inte en dag för sent! Det gick relativt smärtfritt med mitt knä och det var skönt att få springa på ett lite mjukare underlag igen och inte bara nöta asfalt hela tiden. Frågan är om jag får sota för löpningen imorgon eller om jag klarar mig ifrån förkylning. Det återstår att se... Hur som helst så måste jag vara pigg tills imon för vi ska nämligen ut ett gäng och det ska bli hur kul som helst! :D
 
/Johanna

Onsdag

Idag har jag varit ute och grejat hela dagen och det har gått riktigt bra faktiskt. Skönt väder har det varit också, särskilt när solen kom fram på eftermiddagen.
 
 
Vi har även haft ett beredningsmöte ikväll för imorgon har vi möte med BN, så snart måste jag gå och sova. Nagellacket ska bara få torka först...
 
/Johanna

Åreresan i bilder- del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Johanna

Imagine Dragons- It's Time

 
/Johanna

Måndag

Heeeejsan svejsan! :)

Det var ett tag sen nu, men det har varit full rulle ett tag. Nu är jag dock lite "långledig" så nu tänkte jag passa på att skriva några rader här.
 
Inatt sov jag hos Daniel och morgonen startade jag med en ordentlig frukost bestående utav ägg, bacon, knäckebröd, juice och o´boy. Det var riktigt gutt! Sedan drog jag till gymmet och körde ett pass med fokus på styrka och det gick riktigt bra! Jag orkade mer än jag trodde och jag lär ha go träningsvärk imorgon. Motivationen till att besöka gymmet har ökat radikalt bara den senaste veckan. Förra veckan var jag till och med innan gymmet och tränade och det var inget jag ångrade efteråt, utan tvärtom! Jag blev mycket piggare efteråt och även på jobbet.
 
Mitt knä har börjat kännas bättre och mycket beror nog på styrketräningen, så nu försöker jag bygga och stärka upp det för att minska skaderisken. I torsdags sprang jag fyra kilometer så Vårruset börjar kännas lite mer peppande nu. Med andra ord; nu är det träning för hela slanten som gäller och så varierat som möjligt för det är då min kropp och jag mår som bäst! :D
 
Idag har jag varit ute och snickrat lite i det härliga vädret och Pepzi har varit med som arbetsledare. Han var med överallt och det blir till att fortsäta med det imorgon också.
 
Nu ska jag krypa ner bredvid min fina som redan har intagit sängen.
 
/Johanna

RSS 2.0