Tillbaka till verkligheten igen...

Jaha, då var man i Kalmar igen!

Ångest, ångest, ångest!!! Haha, nejdå! Nu ska vi vara positiva! ;) Men det tar alltid imot lite när man har haft en veckas lov och ska tillbaka till skolan igen och storstaden. ;)

Den här veckan är det byggvecka som gäller och imorgon har jag även min första körlektion!!! Hur ska det gå? Ja, det svaret får vi imorgon runt femtiden ungefär. ;)

Nu ska jag lägga i en högre växel och köra så det ryker både i skolan och med körkortet och träningen! Det har jag bestämt mig för, så då får det bli så helt enkelt! ;)

Nu ska jag snart sova för det lär bli en tuff dag imorgon...

/Johanna

"Snökaosets offer"

Sms:a SNÖ till 0703835548 och skänk 50 kronor.

Pengarna går oavkortat till de drabbade och utslitna. ;)





Tack på förhand!

/Johanna

Jag hatar snö...

Hej! :)

Igår kväll var Louise här eftersom mc-gänget var uppe i Finsjö, så kom hon hit istället. Vi var i Oskarshamn och hämtade kinamat till hela gänget. Mycket gott var det. :P

Sedan såg vi på Melodifestivalen och Dirty dancing och tryckte i oss en massa chips... :P

Tyvärr så syns Louise och jag alldeles för sällan nu för tiden, så det var verkligen roligt att hon kom. :)

Idag vaknade jag vid halv sju av en jädrans smäll och tänkte att nu måste det vara taket som har rasat in, men riktigt så illa var det inte. Dock så var det altantaket som hade brakat ihop... Mamma och pappa var ute och kollade till det, innan dom åt frukost. Sedan gick dom ut igen och Evelina också och skottade bort all snö. Jag försökte dock somna om igen eftersom jag knappt hade sovit sex timmar, men efter tio någon gång gick även jag ut och hjälpte till med det jag kunde göra...

Nu har jag duschat, gjort mig iordning och snart packat färdigt alla grejer som ska med till Kalmar. Vi ska åka ner dit ikväll och fira Ussa och lämna av mig då såklart. ;)

Men nu blir det snart mat och sedan buggkurs!



/Johanna

Madonna- Like A Prayer



/Johanna

Lördag

Hej! :)

Igår kväll var Magda med familj här, så det var trevligt. :)

Idag har jag tänkt att plugga lite för på onsdag har vi matteprov och nästa vecka i formbyggnad och stolpverk. Jag som är så bra på att plugga. ;) Förhoppningsvis blir det även lite Bonniers trafikskola också. ;)

Ikväll skulle jag egentligen till Kalmar på filmkväll hos Cassandra, men eftersom jag ska till Kalmar imorgon så skippar jag det för annars måste jag åka fram och tillbaka med tanke på buggkursen imorgon.

Men jag fick just reda på att Louise kommer till oss ikväll! :D

Ha en bra lördag!

/Johanna

Dansträning

Idag hade vi sammanlagt tre timmars dansträning; Först en och en halv timme med Småstjärnorna och sedan en och en halv timme med Starlights.

Eftersom det är sportlov valde vi att lägga träningen lite tidigare på dagen och det stod även med i "Sportlovshäftet" som en aktivitet, ifall någon ny skulle vilja prova på och intresset var stort! Vi hade 10-12 stycken utifrån samhället, barn i olika åldrar och ifrån Mönsterås, Timmernabben och Blomstermåla i gruppen Småstjärnorna och ja om alla dessa barn kommer att fortsätta, så får vi nog ta och bygga ut sporthallen först. ;)

Vi var runt 35 stycken i "lilla" gruppen och då var det även 6-7 stycken borta och det verkade som de flesta "nya" hade planer på att fortsätta... Det är verkligen helt galet! Men självklart väääldigt roligt att intresset är så STORT och detta tyder ju på att Magdalena och jag sköter våran "uppgift". ;)



Sen var det Starlights tur och där var det dock manfall... I den gruppen är vi 15 stycken, lite skillnad ifrån den andra. ;) Och många var borta idag, så det blev lite dans och mycket lek. ;)









Jag undrar hur detta kommer sluta??? Förresten, det kommer aldrig sluta! ;)

/Johanna

Melody Club- Electric



/Johanna

Ödängla

Idag var vi ute på Ödängla och kollade till stället och tog några bilder.

Sommaren känns väääldigt långt bort...

















/Johanna

Jill Johnson- Blessed Are The Broken Hearted



/Johanna

"Teamwork"

När vi hade kommit hem ifrån Aboda och ätit mat gav sig hela familjen ut igen, alla utom Albin som är och "lanar med klanen". ;) Pappa gav sig upp på taket och skottade, jag hissade upp Evelina i skopan med traktorn och även hon skottade och mamma stod nedanför och öste bort snön som for ner ifrån taket och jag körde bort den med traktorn. Vilket samarbete! ;) Brownie var ju givetvis också med på ett hörn. ;)









/Johanna

Bränd katt?!

Jag är nyss kommen ur duschen och innan jag skulle gå upp ifrån källaren skulle jag kolla om det var släckt i bastun och då smet Pepzi in där. Jag fick panik med tanke på att den fortfarande var varm och Pepzi gick in och la sig emellan agrigatet och väggen. Han tyckte ju det var jätteskönt där inne, men jag skrek åt han och försökte få ut han för jag ville inte att han skulle brinna upp...

Och som tur var så fick jag ut han därifrån efter mycket om och men... ;)

/Johanna

En underbar dag med härlig skidåkning i Aboda Klint

Idag var vi i Aboda och åkte skidor och bättre väder fick man leta efter, så härligt! :D































/Johanna

Johanna har lärt sig något nytt...

Förrut var pappa och jag ute och han skulle dra igång traktorn efter att den hade laddats. Den bli ju nämlingen lite trögstartad i den här kylan och det är väl inte så konstigt...

Jag hoppade in i traktorn och skulle starta den och pappa tyckte även att jag kunde lära mig att köra. Alltså traktor har jag kört förrut, men inte kört med skopan och så, men tro det eller ej så gick det faktisk riktigt bra att backa emellan huset och garaget med snö i skopan och köra ut och tömma den. :)

Man lär sig verkligen något nytt varje dag och tur är väl det? :)

Nu blir det "Bygglov"! :)

/Johanna

Klippning och ansiktsbehandling

Idag var jag och klippte mig hos Mathilda i Oskarshamn. Det var ett halvår sen sist, så det var väl på tiden. Hon tog några centimeter på längden och luggen klipptes lite sneare eller vad ska man säga... Det blev kortare i alla fall, mycket kortare och det ångrar jag nu så här i efterhand... Vill ju ha långt hår och luggen ska jag aldrig mer klippa kort, det har jag lärt mig nu, men men det växer väl ut om typ ett år eller nåt...

Efter det var jag på ansiktsbehandling i en timme och det var verkligen behövligt för jag avskyr min hy, oren och fullt med pormaskar. Så hon rengjorde, masserade, ångade huden och klämde även porerna, masserade, la ansiktsmask m.m. Det var verkligen jätteskönt och när jag reste mig upp igen efter en timme kände man sig helt flummig och lite borta.

Och jag tänker inte visa någon "efterbild" för jag är alldeles prickig i ansiktet, haha... Hoppas att det lägger sig snart igen...

Nu har jag ringt till arbetsledaren på NCC och jag ska dit och skriva under papper om min apu och så om ungefär två veckor, då vi har studiedag. :)

/Johanna

Sportlov

Hela huset har gått och lagt sig och jag är på väg också, tänkte bara skriva några rader här först... ;)

Första dagen på sportlovet alltså och vad har jag gjort idag? Inte mycket egentligen. Dagen började med att jag vägrade kliva ur sängen, dels för att det var nitton minus grader ute och för att jag hade två mysiga katter i sängen, men runt tio någon gång var jag uppe och satt vid köksbordet och åt färska frallor och flingor.

Sedan har dagen rullat på och jag har varit ute en sväng, kört Bonniers trafikskola, spelat kort med Evelina och vi har även varit ute och gått och matat änderna vid gamla bron.

Imorgon ska jag upp tidigt och iväg till Oskarshamn.

/Johanna

Påhitt

Idag när vi satt och åt frukost och klagade över snön skojade jag om att det skulle vara kul att flyga med snöskotern över våran meterhöga snöhög som vi har utanför köksfönstret. Och sen var det igång... En halvtimme senare satt pappa, Evelina och jag i bilen på väg bort till skogen för att ta hem snöskotern.

När vi skulle svänga in på "våran" väg tog bilen emot direkt eftersom den vägen inte var skottad, som den för övrigt aldrig är. Pappa sa att det här få vi nog ge upp, men Evelina började skotta direkt och tänkte inte ge sig i första taget, så vi började spåra upp vägen. Men efter en bit tog bilen fast, så det var bara till att börja ösa under och även skotta upp vägen. Men när bilen hade fastnat ett antal gånger och vi hade grävt och öst snö som idioter fick vi inse att det här aldrig skulle gå. Så istället för att försöka ta oss fram till snöskotern fick vi lägga all krut på att försöka ta oss hem istället och det gick efter mycket om och men...

Men någon snöskoter blev det inte... :(





/Johanna

Inställt

Idag skulle A-laget ha spelat mot Nybro, men alla matcher har blivit inställda idag på grund av detta snöoväder. Vi skulle som vanligt vara med och dansa och den här gången med Starlights. Så det var lite synd att det inte blev någon match idag eftersom vi körde racet igår på träningen. På en timme hann vi sätta Britney Spearslåten och även göra High School Musicallåten. Det var verkligen stressigt och vid niotiden var man helt slut. Men alla var så otrloigt duktiga igår, som alltid såklart och tillsammans lyckades vi få till två bra låtar tills idag, så jag tror minsann att alla var taggade för dagens uppvisning, men men... Det blir fler gånger! ;)

/Johanna

Dagen i sin helhet

Jag kan ju berätta lite om dagen också...

Först hade vi svenska och var i hörsalen och såg på film och samtidigt betygssamtal med Sara och hon sa att jag ungefär låg på VG och att det bara hade gått uppåt sen vi började, så det är väl ändå positivt.

Sedan var det religion och det betydde även prov. Fy så svårt det var! Jag hoppas verkligen att jag får G på det alltså...

Efter lunchen var det till sist natur och då såg vi på film och arbetade med några frågor.

Innan jag skulle gå hem var jag uppe i måleriet en sväng och hälsade på målarna och vad hittade jag dom? Jo, dom satt och fikade i klassrummet. Hahaha, varför blev jag inte förvånad. ;) Liiite slappt har dom det allt. Hihi, men det var roligt att träffa dom en stund för trots att jag har en ny klass nu och trivs bra, så är det ju klart att man saknar dom ibland för dom är ju världens snällaste. :)

Nu blir det plugg!

/Johanna

Torsdag

Hejsan! :)

Så var det torsdag igen och det känns så himla skönt för det betyder att skolveckan snart är slut och det betyder helg. :)

Jag tror aldrig jag har känt en sån här otrolig hemlängtan sen jag flyttade hit till Kalmar på deltid, men det är kanske inte så konstigt för på siståne har jag verkligen inte mått bra och jag tror att jag behöver en paus ifrån skolan och livet kring den också. Trots att jag trivs otroligt bra i skolan och livet som kalmarbo funkar helt okej, skulle till och med tänka mig att bo här i framtiden, så är det ändå så att hemma i Fliseryd finns min RIKTIGA trygghet. Det är där jag mår som bäst ändån med de personer jag älskar allra mest omkring mig; familj, vänner och husdjur.

När jag ändå har börjat skriva så kan jag ju fortsätta då. ;)

Jag har insett att det finns positiva saker med allting det gäller bara att ta fram det! Dom här två veckorna har jag verkligen varit nere i botten och jag trodde aldrig att jag skulle må så dåligt för så här dumma grejer MEN som jag sa innan, det finns även något positivt med detta. Jag har insett att jag har världens finaste människor som har stöttat och funnits här. Igår bröt jag ihop i skolan och mamma och pappa kom ner hit direkt och stöttade. Jag är otroligt bortskämd och tacksam för det är inte alla som har sånna här föräldrar. Ni är bäst så enkelt är det! Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer för förhoppningsvis så förstår ni det. ;)

Inte nog med att jag har världens bästa föräldrar så har jag även världens bästa vän, Magdalena. Hon ställer upp i alla lägen och är en av dom få som jag riktigt kan lita på. Jag förstår inte hur mitt liv skulle vara utan dig. Det skulle förmodligen aldrig gå för du är bäst! Jag hoppas så innerligt att vi ALLTID kan stå vid varandras sida så länge vi lever, vad som händer!

Mitt i alltihopa så har det största stödet för mig (i skolan) helt klart varit min klassföreståndare Mats. Bland alla rektorer och kuratorer så känner jag att han är den som förstår mig bäst och verkligen bryr sig, så fort jag mår dåligt.

Och alla mina snälla klasskompisar har säkert undrat varför jag har bettet mig konstigt, men jag vill även tacka dom för att dom orkar med mig ändå.

Jaa, jag tänkte egentligen skriva hur min dag har varit, men jag kände att jag måste få ur mig det här för trots allt skit så är jag världens lykligaste Johanna med så fina människor omkring mig, jag har sagt det förrut och jag säger det igen NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER!!! :) <3 Och jag hoppas verkligen att ni har insett det nu genom det här...

/Johanna


Tisdag

Hej! :)

Idag började vi vid 12:20 och hade först idrott och då var det fotboll som gällde. Min bästa position i den sporten är helt klart bänkvärmare, men eftersom alla är "tvugna" till att delta i spelet så var jag ju tvungen att springa runt lite på plan också och akta mig för bollen... ;) Alltså dom flesta bollsporter är helt okej, men fotboll avskyr jag alltså...

Till sist var det ritteknikfördjupning och vi arbetade med bidcon eller vad det nu heter. Det är ett invecklat dataprogram med en massa olika funktioner som man kan gör huskalkyler på m.m.

Nu måste jag plugga!

/Johanna

MVG...

Precis när jag skulle gå och lägga mig igår kväll fick jag se på dexter att jag fick MVG i ESV (Estetisk verksamhet). Fy tusan vad glad jag blev! :D Från början trodde jag att jag bara skulle få G eftersom det har varit så krångliga uppgifter, men tydligen så har jag ju behärskat dom då. :D

Jag vaknade för typ en timme sedan och ska nu göra mig iordning. Idag börjar jag inte förräns halv ett och då har vi idrott först och sedan ritteknikfördjupning.

/Johanna



Min kväll...

...består av Spotify, marängschwiss och PLUGG i överflöd! Matte, religion, svenska... Bläää!!!

Men med lite musik och liiite glass, så går det liiite lättare! ;)



/Johanna

Måndag

Hej!

Jag sitter inne på mitt rum och äter mackor och O´boy och har nyss tagit en varm dusch.

När jag kom hem ifrån skolan så packade jag upp, åt mat och skulle sedan iväg på dans, men på grund av vissa omständigheter så blev jag försenad och gick istället ner i motionsrummet och tränade.

I skolan har väl allt varit som vanligt och det känns så himla skönt att det är lov nästa vecka så jag får komma hem och bara vara för just nu känns allting bara konstigt här nere...

/Johanna




Det finns en del ljuspunkter i vardagen...

Det är tur att man har vänner som gör livet lite ljusare.

Den här fina bilden hittade jag på Louise bilddagbok när jag satt och var som mest nerdeppad. Detta fick mig att må så himla mycket bättre och det blev en påminnelse om att jag har världens finaste människor omkring mig.
NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER!!!  :)<3




/Johanna

Min 18 års dag! :)

På morgonen blev jag väckt av familjens skönsång och Pepzi och Zingo var givetvis också med. ;)
Släkten och Magda har varit här på kalas och jag har fått en massa fina saker, så TUSEN TACK FÖR ALLT! :)















Den här stod på bänken igår och jag trodde jag skulle få en chock! Och det var ju mindre roligt att äta upp den idag... ;)









Tack för en jättebra dag! :)

/Johanna

Idag är det min dag! :D

För idag fyller jag 18 år!!! :D



Så idag blir det kalas! :)

Ha en bra alla hjärtans dag!

/Johanna

Nu är det konstaterat!

Barnen Magnusson blir ALDRIG bra på bild!











MEN VI ÄR GLADA ÄNDÅN!!! ;)




/Johanna


Dansuppvisning

Idag spelade A-laget hemmamatch mot Färjestaden och vi var med med Småstjärnorna och dansade i pauserna. :)







/Johanna

Michael Jackson - Smooth Criminal

Albins låt. ;) Så fort jag drar på den här är det monnwalk i hallen som gäller. :)



/Johanna

Hemma i Fliset!

Hej! :)

Nu är jag hemma igen! Så himla skönt!

Vi fick sluta tidigare idag efter överrenskommelser med Sara. Vi drog över på rasten och skippade svenska som vi skulle haft efter lunch. Mycket bra, tycker jag. ;)

Efter svenskan på morgonen hade vi natur och då hade läraren lite genomgång och vi fick arbeta med några frågor. Hon tog även fram ett jätteäckligt ormskinn för det var någon som råkade nämna något om skinn och den berömda äckliga ormen.... Jag trodde jag skulle spy...Så äckligt! Och det var "bara" skinnet, sen skulle hon ta med ormen nästan vecka!!!

Ikväll blir det dansträning i vanlig ordning! :)

/Johanna


Ingen fest för mig... :/

Ikväll är det fest på Bistrobar och jag hade lovat Cassandra att hänga på och Emma frågade igår, men när jag inte mår bra så blir det liksom inte så kul... Stå och snora ner alla är ju inte så trevligt heller för den delen, så jag stannar hemma. Det blir nog bäst så om jag ska orka med helgen. ;)

Och dessutom tror jag det kommer bli mycket folk och jag förstår inte hur alla ska få plats för när vi var ute förra gången så tyckte jag att det var trångt och man slog till varandra när man dansade. Och då var det ju inte så jättemycket folk, utan jag tror det blir mer ikväll...

Istället ska jag snart gå och lägga mig!

/Johanna

Idag är min blogg 1 år! :)

Ja, tänk... Ett helt år har jag skrivit här om alla grejer som händer i mitt härliga liv... Händelser, bilder, tankar, känslor, låtar... Så personligt som det bara går helt enkelt! ;) Sen att andra sitter och läser detta kan kanske kännas lite konstigt/skrämmande, men jag gör det mest för jag tycker det är kul och när man har tråkigt så är det himla roligt att gå tillbaka och läsa gamla inlägg för saker och ting förändras ju... ;)

Den här bilden togs för nästan exakt ett år sen...



Detta ska ju självklart firas och vad kan passa bättre än marängschwiss??? ;)

/Johanna

Torsdag

Hej hej! :)

Idag hade vi först svenska och jag trodde jag skulle somna, så tråkigt var det...

Efter det var det religion och då hade vi typ ingen lärare, men vi skulle jobba med några frågor. När det var klart så slutade vi. :)

Nu har jag ätit lite mackor och pressad apelsinjuice och när jag skulle öppna kylskåpet, så for det ut en hel burk med feta ost i typ vatten eller något och sprack... Fy så äckligt! Men nu är det i alla fall upptorkat och rent och fint i köket. ;)

Nu ska jag sluta äckla er och istället åka in till stan snart med Ussa och kolla lite på stan och äta kinamat. :P

/Johanna

Håkan Hellström- En Vän Med En Bil

Det är svårt att inte gilla Håkans låtar! :)



/Johanna

Hestra 9/2 2010 (del 2)

Här kommer några fler bilder:


































/Johanna

Hestra 9/2 2010 (del 1)

Här kommer lite bilder ifrån den roliga gårdagen:























/Johanna

Hemma

Heej! :)

Nu är jag hemma igen efter en heldag i Hestra med mycket rolig skidåkning! :D Jag skriver mer imorgon och lägger upp alla bilderna då för nu ska jag sova!

GOD NATT!

/Johanna

Måndag

Heeej! :)

Efter skolan hämtade Evelina mig och vi åkte först till körskolan och jag bokade körlektioner.

Sedan var vid vi slottet och matade änderna. Det var en galen upplevelse, haha för fiskmåsarna höll typ på att attackera oss. Det var verkligen hur mycket fåglar som helst och dom kastade sig över brödet direkt.



















Efter det blev det även mat för våran del på Athena. :P

Hansa City och City Gross, hann vi med också. ;)

Nu blir det till att sova och HESTRA IMORGON!!! :D :D :D

/Johanna

Jill Johnson- Here You Come Again



/Johanna

Fredag

Hejhej! :)

Så skönt med fredag igen och vart har den här veckan tagit vägen egentligen? Det finns nog ingen som kan svara på den frågan...

Idag gick vi egentligen till halv tolv, men jag fick gå lite tidigare för Mats för att hinna med bussen. Han är för snäll alltså. :)

Annars så har det väl inte hänt så mycket egentligen, så jag vet inte varför jag skriver haha... :P

Det blir i alla fall dansträning ikväll! :)

/Johanna

Jag skänker en tanke...

...hem till min lillebror, som ramlade idag på morgonen och slog i huvudet i öppnaspisen, som är av tegel. Han ser ju ut som värsta gangstern nu med bandage runt huvudet... ;)



/Johanna

Ledig

Heej! :)

Idag har vi haft en så kallad "uppsamlingsdag" i skolan, då vi ska ta igen rester med mera. Mats tyckte dock att alla kunde få vara lediga, så det var skönt. Fast jag hade ju varit ledig i vilket fall som helst eftersom jag inte har några rester. ;)

Jag fick alltså sovmorgon till tio och det var skönt! :) Efter frukosten gjorde jag mig iordning och gick till körskolan för att boka tider, men han var inte där. Så jag satt där i över en timme förgäves, så jag får gå och fixa det på måndag istället.

Vid fyratiden kom Magda och vi var och åt och gick på stan. :D Det var mycket roligt, som alltid! :D

Nu ska jag packa och sedan sova! :)

/Johanna

Semla och jordgubbar

Jag sitter framför tv:n och ser på "Made in Sweden" och äter semla och jordgubbar! Så gott! :P



/Johanna

Onsdag

Heej! :)

Det har snöat och blåst hela natten, för er som inte märkte det idag... ;) Jag pulsade fram i stora snödrivor med cykeln till skolan på morgonen för att först ha matte B. Jag arbetade på i boken och läraren tyckte att det var bra att jag låg lite före, men på något sätt så var det som hon inte tyckte att jag skulle jobba snabbt (?) för hon påstod att hon inte hann med att ha genomgång när jag jobbar före planeringen hela tiden. Men ifall jag inte förstår så ber jag ju självklart om hjälp och jag påstår inte att jag jobbar snabbt, utan i min egen takt...

Sedan cyklade jag, så gott det gick bort till nybygget. Christoffer och jag gjorde klart scenen till dagisbarnen och den blev faktiskt bra. :)



Sedan hjälpte vi några andra med det så kallade "omklädningsrummet" som ska bli. Vi håller på att isolera taket och lägger golv där uppe. ;)



Efter skolan åkte jag hem och bytte om, slängde i mig lite mat och tog sedan bussen in till stan och mötte upp Cassandra. :D Vi åt glass och gick och kollade lite på stan. :)

Imorgon är jag ledig! :D Så himla skönt! :D

/Johanna

Tisdag

Hejhej! :)

Jag är nyss kommen ur duschen och sitter nu här och skriver, samtidigt som jag trycker i mig mackor och pressad apelsinjuice. :P Det behövs efter att man har tränat. ;) Idag sprang jag och cyklade i nästan en timme nere i motionsrummet. :) Det är en väldans lyx att ha det när det är snöstorm och man inte vill gå iväg till gymmet och träna. ;)

Jag gick iväg dit i tighta, tunna träningsbyxor och byggkängorna med gips på. Hahah, det såg lite kul ut. Tur att ingen såg mig...



I skolan hade vi först byggteori och sedan idrott, då hade vi hjärt- och lungräddning. Detta är ju självklart livsviktigt att kunna och vi hade en varsin docka och tränade på, men man kunde ju inte låta bli att skratta för det såg ju lite roligt ut... ;)

Till sist var det ritteknikfördjupning och vi arbetade med att göra uträkningar i Excel och något annat program. Jag var både trött och hungrig och försökte hänga med i allt det Björn gjorde, men det var inte så lätt när Micke och Mattias satt och skrek i örona på mig: "Jooohannaaaaa hjälp mig, jag fattar inte!!!". Jag sa att sa att dom skulle lugna ner sig och försöka hänga med istället när Björn gick igenom, även om det gick väldigt fort... ;)

Nu ska jag snart sova!

/Johanna

En trött Johanna säger godnatt!

Jag blev helt slut efter träningen och nu har jag räknat lite matte och ska gå och lägga mig nu. Det känns ju inte helt fel med sovmorgon imorgon också. ;)

GOD NATT! :)




/Johanna

Scenbygge

Hej! :)

Klockan ringde vid halv sex och jag hade inga som helst planer på att gå upp, men insåg att jag var tvungen när pappa och mamma kom in och sa att det var dags att vakna... Däremot så vaknade jag inte ordentligt förräns vid tio ungefär, när vi skulle samlas på nybygget.

Jag trodde jag skulle somna på bussen och ännu värre var det på mattelektionen, det känns som att jag satt helt nergrävd i boken, men på något vis så blev det en hel del tal gjorda. ;) Men det märks att jag inte är van vid att gå upp så här tidigt än... Får hoppas att jag vänjer mig vid detta snart.

I skolan har det inte hänt mycket... Jag åkte på att göra klart "scenen" som ska levereras till något dagis. Jag gjorde klart och skarvade taket och har börjat med listen runt som ska böjas i typ 90 grader. Jag tvivlar på att detta kommer fungera med endast dykert och trälim, men men inte mitt påhitt, utan jag gör som jag blir tillsagd. ;)

Så här såg i alla fall scenen ut, innan jag började arbeta idag. (Detta gjorde vi innan jul)





Förra veckan var det gipsning som gällde och jag hade inte gjort det innan så jag lärde mig en hel del. ;)





Nu har vi ätit lasagne och ska iväg till Äventyrsbadet nu och träna! :)

/Johanna

RSS 2.0