Ledig torsdag

Idag har jag haft en "ledig" dag. Jag har pluggat, bytt sängkläder och städat. Det känns som att vi har levt i ett renoveringskaos länge nu och jag har verkligen tröttnat på allt slipdamm. Så nu är halva lägenheten ren och fin iallafall. Skönt!

Jag har även varit och besökt min LIA-plats och fixat lite papper och så. På måndag börjar jag där igen och jag ser verkligen fram emot det. Tanken är även att jag ska jobba där under jullovet och mina lediga dagar, så uniformen kan jag förhoppningsvis lägga på hyllan ett tag. Lyckan är obeskrivlig!!

Fick fina rosor igår utav min älskade på våran 3-års dag. <3


/Johanna

Min fina vän <3



/Johanna

Bästa utgången!

Helgen har varit kanon!

Jobbade till 18:00 i lördags och sen var jag bara hemma lite fort och gjorde mig iordning. Efter det drog jag till Nathalie där Ninni och Matilda även var och vi hade det så kul och trevligt! Tiden gick alldeles för fort för helt plötsligt var vi typ tvungna att gå ut för att inte missa Fake på Harrys. Fake var som vanligt grymma och Nathalie och jag röjde (också som vanligt ;)). Det var en helt perfekt kväll med mycket dans som absolut måste göras om! :))


/Johanna


RSS 2.0