Allt på en gång

Herregud vad tiden går fort! Sen jag skrev här sist så har det hänt en hel del på väldigt kort tid. Jag har ägnat typ varenda kväll den senaste tiden på mitt examensarbete, så det är en av anledningarna till att jag inte har skrivit något här. Idag har jag dock redovisat det och jag trodde att det skulle kännas som om en sten hade fallit från mitt bröst när jag var klar, men det känns mest tomt typ. Det beror nog på att jag har jobbat med detta under en så lång tid och nu helt plötsligt så är det typ över och det är med det som jag sätter punkt för min utbildning. Det känns väldigt skönt att det är dax för examen på onsdag för nu känner jag mig färdig med skolan. Man kan konstatera att min utbildning verkligen har gett mig mycket och dessutom ett jobb som jag tycker är inspirerande och kul.
 
Förutom att jag har skrivit mitt examensarbete så har jag haft min sista LIA, sprungit Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon och kanske det roligaste av allt; köpt mig en ny, fin bil! :-)

Det var en kort sammanfattning av senaste tiden. Nu är det bara till att hålla tummarna för att jag blir godkänd på mitt examensarbete imorgon!
 
/Johanna

RSS 2.0