Härlig dag med klassen

Idag har vi varit hemma hos Stoffe på Öland och ridit med klassen. Det var jättekul och nästan hela klassen provade på att rida. :) Vi grillade även, spelade kubb och en del badade. En väldigt rolig och härlig dag med andra ord. :)

Det goda humöret och allt det positiva vändes dock med en gång när jag kom hem och skulle försöka att ta tag i att leta jobb. Tiotusen svärord över hur jävla tråkigt helvetet är skulle inte räcka!!

/Johanna

Har jag fångat ett spöke på bild?????!!!

Förra helgen var jag och hälsade på hos Aline i Skåne och vi besökte bland annat Hjularöds slott, mest känt som "Greveholmsslott" där julkalendern ifrån 1996 spelades in.

Vi var så otroligt nöjda och stolta efter vårt besök där och gick och skämtade om spöken m.m. Sedan när vi kom hem och jag tittade på bilderna så fick jag se något jättekonstigt på två utav bilderna. Det är som en svart skugga typ på två utav bilderna.

Jag skulle bli väldigt tacksam ifall någon skulle kunna ge mig en naturlig och vettig förklaring till vad detta kan va för något! Är det en skugga, en buske, smuts på kameran eller rent av ett spöke???





/Johanna

Paddling

Det togs visst en hel del bilder idag och nu laddar jag om kameran inför morgondagen. :)

































/Johanna

Näst sista idrottslektionen

Jag kom nyss hem ifrån näst sista idrottslektionen och idag har vi paddlat kanot. Vädret kunde ju inte vara mera passande, så härligt! :) Det kommer bilder sen när jag har fått över dom i datorn.

Nu är prio ett mat för jag är utsvulten! :P

Imorgon blir det en dag på Öland med klassen och håll i er nu, men vi ska faktiskt rida! 23 killar på hästar kan ni tänka er?! Det kommer bli grymt roligt! :D

/Johanna

Grillning och kubb

I lördagskväll så hade jag besök utav ett härligt gäng och jag har glömt att lägga upp bilderna ifrån kvällen, så här kommer dom.



















































/Johanna


Linda Bengtzing- E Det Fel På Mig



/Johanna

Det här med bubblorna börjar gå till en överdrift...

Alltså jag får nog ta och lugna ner mig med all den här bilhysterin för inatt drömde jag att jag blev stoppad utav polisen här i Kalmar för att jag jagade en svart bubbla. Jag körde 60 på en 50-väg och polisen tog mitt körkort och sedan skulle jag få vänta i 62 månader, innan jag skulle få ta körkort igen. Det låter helt knäppt och jag får verkligen inte ihop det, men så var det iallafall.

Hur som helst: Jag kom hem för typ en timme sedan för vi blev klara med vårt arbete i projekt och företagande på rasten och den lektionen har vi i eftermiddag så då behöver vi inte gå dit mer om vi är klara.

Nu ska jag slänga ihop lite mat och sedan ta tag i samhällspluggandet.

/Johanna

Tommys syster- Red Light Story

En låt och video som man blir så otroligt glad utav :)



/Johanna

Balfrisyrer

Balen börjar närma sig och klänning och skor är fixat för det köpte jag nämligen på Cypern! Det trodde jag aldrig att jag skulle hitta där, men förhoppningsivis så har ingen annan en likadan klänning. :)

Just nu sitter jag och kollar runt lite på balfrisyrer, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha håret än. Jag ska till frissan på fredag, så förhoppningsvis kommer vi fram till något bra då. :)





/Johanna

Spaning

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, DEN ÄR SÅ SNYGG!!!!

Jag var nästan säker på att det var en gammal gubbe som var ägaren till den här fina bubblan, som står utanför lägenheterna, men icke. Det är en ung kille. Han kan nog knappast inte vara så mycket äldre mig, så just nu är det full spaning här. Hahaha, Ussa och jag försökte bedömma om han såg bra ut, men vi kom aldrig fram till något bra svar. Det får helt enkelt bli en uppdatering på den frågan senare. ;)

Att hans bil däremot är snygg går ju inte att säga annat om och när han drog igång den så blev jag så grymt sugen på att köra bubbla igen...



/Johanna

Raggarrunda på stan

På lunchrasten åkte vi upp till nybygget för att leta upp Mats. Vi fick däremot inte tag på honom... Mattias körde iallafall med sin saab och jag satt fram och skrek och Kristoffer satt bak. 80 på en 30-väg måste ju vara lagligt eller? :P

Det blev även en raggarunda inne i stan och jag höll på att dö av skratt för ALLA glodde på oss. Det kanske inte var så konstigt i och för sig... Mattias körde ner rutorna, dunkade musik, tutade på tjejer, vi vinkade, sjöng och ja jag vet inte vad... Busigt var det iallafall. ;)



/Johanna

Måndag

Jag kom nyss på mig själv när jag höll på att äta upp hela marängschwisschen. Inte bra. På senaste tiden har jag fått en väldigt sug efter sötsaker eller ja det går i perioder. Det är likadant med träningen, vissa veckor tränar jag nästan varje dag och vissa veckor inte alls. Det är inte heller bra...

Just nu så känns det som om man är på väg att ge upp allt. Om någon vänlig själ bara skulle kunna ge mig ett jobb så skulle jag bli lugn igen för just känns det inte som om jag har koll på någonting typ och allt känns jätteosäkert. VAD ska jag göra efter skolan? VAR kommer jag att hamna? Funderingarna är många och just nu så känns det bara allmänt deppigt och det känns som om jag skiter i vilket för allt kommer säkert gå åt skogen ändån...

Men nu ska jag fasen inte klaga mer för det finns säkerligen dom som har det tusen gånger värre!

/Positiv tjej

"Gitarren och jag"

När jag städade i bokhyllan så hittade jag en skiva som jag och Magda spelade in i sexan eller sjuan. Jag spelar gitarr och Magda fiol och jag presenterar även varje låt. Hahaha, mamma trodde inte att det var jag som pratade för det lät verkligen inte som mig. Till slut så låg jag ner på golvet dubbelvikt utav skratt.

Om jag inte minns fel så fick även mormor och morfar, farmor och farfar en sån här skiva också och även min gitarrlärare...

Hahaha ja man kan inte annat än att skratta åt det. :P

"

/Johanna

Bryan Adams- Summer Of '69



/Johanna

Fredags kvällen

I fredags drog Ida och jag till stan en sväng, ovanligt? Nej, haha men det var kul. Till slut kändes det som om vi stod för underhållningen på Cecil. Hehe det blev väl typ fem låtar eller nått som vi sjöng hellre än bra. Man måste kunna bjuda på sig själv ibland. ;)





/Johanna

Nu är det inte mycket kvar...

I måndags fick vi programmet för studenten, så nu är det snart slut på tryggheten. Jag fattar verkligen inte att det har gått så här väldans fort. Det känns som om vi började ettan nyss typ.

Hur som helst så ska det bli otroligt skönt! :)



/Johanna

Byggnadsnämnden

Jag kom nyss hem ifrån Mönsterås. Det blev en heldag med nämnden för det var som sagt mycket att gå igenom. På lunchen mötte jag upp mamma så vi var och käkade på Rhodos och jag är typ fortfarande mätt. :P

Nu ska jag tvätta bilen och ta tag i allt annat som måste göras. Det är rätt mycket nu med skolan, utbildningar, möten och en massa annat. Men jag antar att det är bättre att ha lite och göra, så man inte blir rastlös hehe.

/Johanna

Möte

Ikväll har vi haft beredningsmöte inför sammanträdet med byggnadsnämnden imorgon. Det var mycket som skulle gås igenom och väldigt speciella ärenden, så det tog två och en halv timme. Till slut kom jag på mig själv när jag satt och gäspade. Fy så oförskämnd jag kände mig då. Det var absolut inte tråkigt, utan snarare tvärtom. Väldigt intressant och lärorikt så man sitter och försöker hänga med till 110 procent, men jag är så väldans trött så det är nog bäst att jag går och lägger mig snart så jag inte sitter och sover imorgon...

/Johanna

Alexandra Stan- Mr.Saxobeat



/Johanna

VW ska de va!

Dom senaste dagarna i Kalmar har jag sett ovanligt många bubblor och beetlar. Idag stod den här fina svarta bubblan utanför lägenheten och den har jag inte sett förrut.

Igår såg jag också en jättefin, gammal, petrolblå bubbla inne på stan. I måndags stod det två beetlar utanför McDonald's och den ena var vit och lackad i pärlemo typ, så himla snygg!



/Johanna

Tisdag

Efter skolan mötte jag upp Cassandra inne på stan och det var verkligen en evighet sen vi sågs sist. Jag kan inte ens minnas när det var, så det var jättekul. Vi satte oss på en bänk med varsin glass, njöt utav vädret och pratade. Vi hade en hel del att ta igen, så det var trevligt. :)

Det blev även en sväng på stan för att kolla läget lite. Sedan tog jag med mig kinamat hem till Ussa och mig och det var ju inte helt fel. :P

Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen...

Godnatt!

/Johanna

Ray Ban is the shit!

Jag delar med mig utav den här fina bilden som Mattias tog idag. Han äger ju på att ta kort alltså... ;)



/Johanna

Jessie J ft. B.o.B.- Price Tag



/Johanna

Måndag

I helgen har jag målat, klippt gräs, kört med trimmern och pysslat lite där hemma. Tanken var även att Ida och jag skulle dra till stan i lördags, men jag kom inte längre än hem till henne och det kanske var lika bra det med tanke på att helgen innan var allt annat än lugn. ;)

Idag har vi haft samhälle och idrott. Vi hann även med en sväng till Lundgrens på matrasten för att kolla prisuppgifter på verktyg som vi ska ha till en skoluppgift och så fick det bli mat och glass på vårat älskade IKEA. :)

Nu ska jag gå iväg och handla lite.

/Johanna

Dörrbyte

I skolan är det typ full rulle, även om allt är väldigt förvirrat. Planeringen är typ helt åt skogen och lärarna har inte koll på någonting. Tyvärr så orkar man inte lägga ner någon större energi när det är så, utan man tar typ en dag i taget och "gillar läget".

Mattias och jag har iallafall fått ett ja vad ska man kalla det... Finjobb kanske (?) den här veckan. Vi är ute hos en privatperson och byter två altandörrar. Det är verkligen skönt att få komma ifrån skolan och få känna på ett riktigt jobb för det är precis som byggservice; mer och större ansvar, kontakt med människor och man tänker alltid till en gång extra innan man gör något. Det kan även vara skönt att slippa alla 100 killar uppe på nybygget någon gång också för jag är ju rätt så utsatt som ensam tjej där om jag säger så. Dessutom så har det väl kanske slinkit ner en och en annan bulle den här veckan för oftast så är ju folk så himla trevliga och bjuder på fika. :)

Vi har iallafall haft ett riktigt flyt hittills för allt har gått kanonbra och det ser riktigt fint ut :)





/Johanna

George Lamond- Don't Stop Believin

Jag fullkomligt älskar den här låten, fast orginalet är mycket bättre såklart. :)



/Johanna

Nu tar vi nya tag!

Tjohoo alla fina! :)

Johanna is back on track och jag vet inte vart jag ska börja för det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden, både här och där. Vi har bland annat tillbringat en vecka på Cypern och det var så fint och härligt. Jag tror alla utav oss behövde komma ifrån allt ett tag och inte tänka på något, utan bara ta det lugnt. :)

Nu tänker jag däremot ta nya tag inför allt som kommer att ske dom närmaste veckorna.



/Johanna

RSS 2.0