Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar



/Johanna

Världens bästa helg!

Helgen har varit helt underbart bra med min fina pojkvän och alla härliga vänner! :)

I fredags kom min älskade Daniel och sov här tills lördagen och en massa mys blev det. :)

I lördags hade jag 20-års fest med ett 30-tal inbjudna vänner och det blev så lyckat! :D Det hade dock aldrig gått att genomföra utan min underbara familj och farmor och Ussa som ställde upp och hjälpte till och gjorde en massa mat. Eftersom det var så blandat folk och alla kände inte varandra heller så delade vi in alla i lag och körde lite lagtävlingar. Det var kul att se hur alla gick in för det och det blev en jämn kamp, så finalen avgjorde och vinsten för det vinnande laget var en "weekend" på Ödängla i sommar. Så detta lär det bli en repris på. ;)

Efter finalen i lagtävlingarna drog jag igång "Fest hos Mange" och ALLA röjde järnet haha. Galet roligt var det och jag är så himla nöjd! :D

FEST HOS MANGE!!

/Johanna

Torsdag

Jag provar att blogga ifrån mobilen för första gången för att kolla om det funkar.

Idag har Magda och jag varit på gymmet för första gången på en evighet typ, eller ja det kändes så iallafall... Otroligt segt gick det och allt kändes tungt, men men det är bara till att ta nya tag nu. På måndag har jag tänkt att prova det nya gymmet, vilket jag i och för sig redan har gjort när vi hade alla utbildningarna. Jag ska nämligen jobba på måndag och det ska bli så kul! :)

Jag har även tränat innebandy ikväll och vi var typ 7 personer på träningen så det var ju jätteroligt eller inte... Tyvärr så har det bara gått utför med innebandyn och laget den senaste tiden, så motivationen till att träna är som bortblåst och då är det fasen illa! Det känns bara bra att säsongen är slut snart alltså och istället så kan man lägga all krut på gymmet istället.

/Johanna



Onsdag

Vem fasen hade beställt all denna hemska snön som kom igår och inatt??? Nu vill jag ha vår och sommar och ingen mera äcklig snö.

Idag så har jag kört bort all snö ifrån gården med traktorn. Farfar kom förbi en sväng och hjälpte till också och viftade och hade sig och sprang runt traktorn så jag höll på att få spunk där ett tag. Man har tillräckligt att göra med att köra och hålla koll på skopan och givetvis så vill man inte köra på någon eller något. Men det gick bra, även om det var en liten utmaning.

Farfar gav mig även order om att göra stöttor till altantaket. Eftersom det har kommit så mycket snö nu så blir det givetvis en hel del tygnd på det taket. Så jag drog fram sågen och hammaren och spikade ihop några stöttor så nu borde det hålla.

Nu ska jag sova för imorgon så ska Magda och jag till gymmet på morgonen. :)

/Johanna


Födelsedagen

Min 20 års dag har verkligen varit helt kanon! :D

Jag blev väckt vid 05:00 utav att jag fick en gräddtårta rakt upp i ansiktet utav mina kära vänner. Jag fattade verkligen ingenting utan trodde först att jag drömde, men när jag kände smaken utav grädde så insåg jag att allting faktiskt var på riktigt...

Hela den här gräddgrejen startade i Åre då vi utbröt ett tredje världskrig med grädde. När Krille och Jakob var här igårkväll så skämtade dom en massa om detta, men jag trodde nog aldrig att det skulle inträffa. Där fick ju jag. Den här dagen kommer jag aldrig att glömma, det är en sak som är säker. ;)

När jag hade sanerat hela mig och rummet på grädden, så kom familjen in och sjöng och jag fick en massa fina grejer.

På förmiddagen var Evelina och jag i stan och fikade och jag gjorde mitt första köp på systemet. Bara för att liksom, haha. ;)

Ikväll har släkten varit här och firat mig och jag fick ännu mera fina saker.

Jag får tacka alla som har gjort denna dagen underbar och för alla fina gratulationer. :) <3







På lördag är det "fest hos Mange" och då blir det en massa firande med alla mina underbara vänner. :) :)

/Johanna

20 år!




/Johanna

Måndag

Det har varit en bra dag detta med jättehärligt väder. Mamma och jag har varit ute och gått med Brownie och suttit ute i solen och fikat. :)

Jag har även sökt lite jobb och så har vi haft dansträning ikväll. Jag var ensam för Magda jobbade, men det gick bra. Barnen har dock en väldans massa energi så hälften hade varit nog ibland. ;) Haha nejdå, dom är så härliga och man önskar ju att man själv hade haft minst lika mycket energi.

Efter träningen så kom Krille och Jakob förbi och vi beställde pizza och snackade skit typ. Trevlig kväll med andra ord. :)

Nu ska jag sova, imorgon är en annan dag.

/Johanna

Bambi på hal is

Eftermiddagen och kvällen har tillbringats på isbanan. Både Evelina och jag var lite ringrostiga, men som tur var så träffade vi Wilma, Nora och Ebba där som visade oss precis hur vi skulle göra och lite isdans blev det också. ;)









/Johanna

Söndag

Idag har jag varit och fikat med namnsdagsbarnet i Berga. Otroligt gott var det, men jag mådde fasen inte bra efteråt haha. Lite för mycket utav det goda kanske... :P

Vi var även och handlade lite och när vi kom hem så målade jag dörrfoderna i hallen en sista gång så nu är det färdigt.

Efter maten gick jag, Eve och Albin till isbanan och åkte skridskor. Bilder ifrån detta kommer sen, men först ska jag duscha.



/Johanna

Kent- Utan Dina Andetag



/Johanna

Bilder ifrån Åre

Här är lite härliga bilder ifrån vår vecka i Åre. :)























































/Johanna

Lördag

Idag hade A-laget hemmamatch mot Hovmantorp så vi var med och dansade i första pausen. Dom sista träningarna har vi haft manfall så det kändes ungefär som att vi hade noll koll på allting typ, men det gick verkligen jättebra! :) Pyramider, uppställningar och alla rörelser satt och barnen är så himla duktiga så man bli ju nästan rörd över dom.

Tyvärr så blev det inga bra bilder tagna idag för vi släckte ner hela hallen och körde på egengjort ljus istället, som faktiskt blev helt okej. Bygglampor is the shit! ;)

För övrigt så har dagen varit väldigt lung. Det känns som att kroppen inte är helt hundra och jag tänker verkligen inte bli sjuk nu eller jag har rättare sagt inte tid med det nu.

/Johanna

Tillbaka i verkligheten

Det har nästan gått en vecka sedan vi kom hem ifrån Åre och jag börjar sakta men säkert att komma in i vardagen igen. Veckan där uppe var helt galen med härliga männsikor, grym skidåkning och kanonbra väder. Dock liiite kallt kanske emellanåt, men vi var ju faktiskt i fjällen så det får man ju räkna med. ;) Jag hade aldrig varit i Åre innan och aldrig heller hade jag upplevt sån fin skidåkning innan, så Åre vill jag lätt tillbaka till!



Idag har jag varit i stan och fikat med mamma och Albin, umgåtts med Daniel och så har vi haft en extra dansträning ikväll för att allting ska sitta inför imorgon då det är dags för uppvisning. :)

/Johanna

RSS 2.0