Allt förutom plugg...

Haha, ja. Jämt när jag väl har bestämt mig för att plugga så börjar jag med det en liten stund och när det sedan blir tråkigt (efter sisådär tio minuter) så drar jag antingen igång Spotify eller loggar in på msn och sen är det kört för då är jag fast!

Just nu sitter jag och skriver på naturuppsatsen, samtidigt som folk från både höger och vänster ska börja prata och det är absolut inget negativt, utan jag får skylla mig själv som är så trög och loggar in. ;)

För övrigt så har jag typ kört fast med naturen så det är därför jag skriver här istället. ;) Jag är lite smått irriterad över vår naturlärare som tydligen tror att vi ska bli några jäkla naturvetare, istället för byggare. Enligt min åsikt så är naturkunskap ett väldigt onödigt ämnen och det borde verkligen inte vara något krav på att läsa det, men men snart är den här skittråkiga kursen över och då blir Johanna glad igen. ;)

Nu måste jag försöka att återgå till arbete, innan det är dags att sova. ;)

/Johanna

Andreas Johnson - A Little Bit Of Love



/Johanna

Ställningsbyggnad

Hej! :)

Sista veckan i skolan nu då! Nästa måndag befinner jag mig på NCC på OKG istället, lustig känsla alltså. ;)

Just nu är det typ kaos i skolan. Allt ska bli klart den här veckan, så det är mycket städning och mycket saker som vi ska gå igenom.

Sonny, Elof, Kristoffer och jag har byggt monsonställning idag och precis när vi skulle gå ut och börja så öppnade sig himlen och det har även fortsatt att spöregna hela dagen. Till slut så stod jag i ett vattenfall ifrån det andra våningsplanet när vi langade upp alla grejer. Vattnet bara vräkte ner och det kändes som om jag hade badat med kläderna på. :P Haha, men vad kan man göra mer än att bita ihop och se glad ut? ;)

Haha, förresten så trodde jag faktiskt att jag skulle lägga mig ner på backen vikt av skratt förrut när Stefan (läraren) sa att ställningen var busig! HAHAHAHA och det var ju inte bara en gång heller, utan han upprepade det ett antal gånger när han förklarade att den kunde röra på sig och vad det nu var...

"Busa", "busigaste", "busunge", "busigt", "vad du ska busa Johanna!"... hör jag ett antal gånger om dagen och jag vet inte hur det ska gå nästa vecka. Jag tror nämligen inte att dom "busar" ute på NCC tyvärr... ;)













/Johanna

Söndag

Hej hej! :)

Halva dagen har gått åt till en massa plugg. Jag har läst ut körkortsboken en gång och kommit halvvägs med mitt naturarbete, så jag tror faktiskt att jag kommer kunna somna utan ångest inatt.

Vi firade mamma lite på morgonen, innan hon åkte och jobbade och i eftermiddags var vi även hos mormor och fikade. :)

Nu är det alltså sista veckan i skolan innan sommarlovet och nu är det byggvecka som gäller. Det betyder tyvärr inte att allt är "chill", utan tvärtom. På onsdag har jag slutprov i matte B och på fredag har jag prov i naturkunskap och även inlämning på världens största arbete då med, så nu jäklar är det bara till att bita ihop och nästa helg ska jag bara ta det lugnt och inte tänka på skolan alls för då är det NCC som gäller istället. ;)

Nu ska jag snart sova för imorgon blir det till att gå upp tidigt igen...

/Johanna

Mitt i prick

Jag har fullkomligt gått och kärat ner mig i denna underbara skapelse... ;)

Väldigt enkel, men så himla fin. :)





Brännan på benen har jag jobbat hårt med ska ni veta! ;)

/Johanna

30 maj 2010

Solen skiner, mamma och pappa är ute med motorcykeln, Evelina är ute och går och Albin är och cyklar med några kompisar. Själv så sitter jag inne och pluggar. SUCK! Sista helgen nu i alla fall på läääänge, sen slipper jag det. :)

Jag kände att jag behövde en paus mitt i alltihopa, så här kommer några bilder som vi tog förrut idag. ;)













/Johanna

Lördag

Fy, jag är så trött så jag orkar knappt skriva något här...

Idag har vi i alla fall varit i Kalmar en sväng och handlat lite. Jag övningskörde med audin och det gick väl ganska så bra, tror jag. All körning är ju självklart bra träning. ;)

Kvällen har tillbringats på Kvillegärde hos farmor och farfar för farmor fyllde år i onsdags, så det har varit kalas med en massa god mat. :P Alltså, om inte jag har gått upp i vikt efter att den här helgen är slut så vore det nästan konstigt för det har varit kalas hela helgen med alldeles för mycket gott. ;) Haha, fast det är nästan bara bra om jag går på mig för om en vecka ska jag i NCC-byxorna och dom trillade av mig så fort jag drog upp dom, för ungefär en månad sedan. Så jag har i alla fall en anledning till att äta onytttigt. ;)

Nu sitter jag och ser på Eurovision song contest och jag orkar verkligen inte lägga ifrån mig datorn, borsta tänderna, leta rätt på katten och gå och lägga mig... :P

/Johanna

Saknar...

Idag när jag var inne och körde i stan så fick jag syn på min gamla moped! Fast om jag inte hade sett registreringsskylten, så hade jag nog inte känt igen den för den var repig och dan och inte alls lika fin som förrut, tyvärr.

Killen som köpte den utav mig (i augusti någon gång) var ifrån Kalmar och hämtade den och sen körde han den ända hem till Kalmar ifrån Fliseryd. Det visade sig sedan att han bodde hos en utav bygglärarna (målarnas klassföreståndare) och i vintras så hade han tydligen kört i med den, så det förklarar ju saken.

Men jag måste erkänna att jag saknar den liiite för den gick ju så bra och "moppetiden" var ju rätt så rolig, haha. ;)



/Johanna

"Ror runt Sverige"

Idag så var den här bilden på första sidan i Östran och jag kunde inte göra annat än att skratta när jag fick se den. Frida och jag mötte nämligen dom här två killarna igår under Ölandsbron när vi rodde. Dom sa något till oss och jag hörde bara "tjejer" så jag fick självklart ur mig världens gladaste hejande och efteråt frågade jag Frida: "Vad sa dom egentligen?". Haha, det var lite kul och tydligen så ska dom ro ända upp till Haparanda (!). Vi kanske skulle ha hängt på, Frida? ;) Eftersom våran paddling gick så bra! :D ;)



/Johanna

Torsdag

Hej! :)

Idag hade vi bara svenska från 8:10-9:40, så ja skoladgen blev kort och kändes faktiskt ganska så meningslös. Sara gick igenom hur vi ska gå till väga med projektarbetet och vi började även skriva lite. Men som vanligt så blev det inte mycket gjort. I mitt ena öra tjatade Mattias om att busa och i det andra tjatade Kristoffer om att vi borde jobba. Busa, jobba, busa, jobba... Haha, jag säger då det. :P

Snacka om engagerade! Eller inte... ;)





Efter skolan satt jag på körskolan i fyra timmar och körde Astra. Alltså, den dagen jag slipper tänka på det här körkortet, den dagen vet jag inte vad jag kommer ta mig till ;)

Sedan var jag och handlade lite, cyklade hem och gjorde mat och efter det hade jag körlektion. Jag körde det sista inne i stan och det var som vanligt värsta rusningstrafiken vid fyra, men det gick bra. :)

/Johanna

Liseberg AtmosFear

"Våren 2011 lanserar Liseberg AtmosFear Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall. Från 146 meter över havet faller man fritt i 110 km/h rakt ner i ett mörkt hål innan attraktionen tvärt bromsas upp alldeles innan den når marken."



Fy fasen alltså! Åkattraktioner i all ära, men den här är nog för extrem och det är nog inget som jag skulle våga mig på... ;)

/Johanna

Kanotorientering

Halva skoldagen har bestått av kanotorientering och det var precis samma bana som förra året, så hade man bara minnet med sig så var det inte så svårt att hitta alla kontroller. ;) Frida och jag paddlade tillsammans och det blev som vanligt mycket skratt. :)

Så här i efterhand så förstår jag inte hur jag hann med att ta alla dessa bilder eftersom vi hade fullt upp med paddlingen. Frida skyllde på att det var fel på kanoten eftersom den gick snett hela tiden, haha. Men det gäller fasen att paddla hela tiden och ta i som bara den för annars så blåser man iväg. :P







Frida under påfarten till Ölandsbron













När inte armarna orkade med längre så "liftade" vi med Johan och Kristoffer. Det var dock inte så uppskattat, men vi tyckte det funkade bra. ;)





Tilda och Axel :)



Frida in action. ;)





Oj, vad roligt det är! ;)



Tilda och Axel påväg in i tunneln...





Haha, Frida låg ner och tog i med händerna och jag låg på golvet och höll på att skratta ihjäl mig för på nått jäkla vänster så körde vi bakklänges hela tunneln så jag såg ingenting... :P





Haha, detta var grymt kul och vi klarade oss även undan regnet. :)

/Johanna


Halkbana

Idag var vi iväg till Emmaboda och körde halkkörning. Jag fick börja att köra ditvägen och i Nybro mötte vi upp en annan trafikskola och turades sedan om att göra omkörningar till Emmaboda.

Halkkörningen gick bra och det var faktiskt kul och det känns väldigt bra att ha gjort det nu. Ett litet steg närmare körkortet i alla fall. ;)

Nu har jag varit och handlat och även fått i mig lite mat. Resten av dagen ska jag ägna åt plugg... Jag måste verkligen det nu, annars blir det aldrig av och det vore väl synd att börja strunta i skolan nu, när det har gått så bra hittills och det endast är 8 skoldagar kvar. ;)

/Johanna

Johanna säger godnatt!

Ja, jag ska faktiskt gå och lägga mig nu...

Imorgon är jag ledig för alla lektioner är inställda, men istället för att ha världens längsta sovmorgon, så ska jag gå upp vid halv sex. Jag ska nämligen till Emmaboda och köra halkan och jag undrar hur det ska gå... :P

Det ska bli skönt att få det gjort och det är bra att jag inte missar skolan, men det kommer bli trögt att ta sig upp, så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. :P

GODNATT OCH SOV SÅ GOTT KÄRA VÄNNER (och eventuella ovänner ;))

/Johanna

Peter Lundblad- Ta Mig Till Havet

Det här är en av dom finaste sommarlåtarna och den här spelade jag på elgitarr på skolavslutningen i 6:an. Jag kom ihåg att jag var väldigt nervös innan och kyrkan var smockfull och det var dödstyst innan jag spelade första tonen, men sen så bara släppte all nervositet och det var nog bland det bästa som jag har spelat. :)

Något år senare spelade vi även den här tvåstämmigt i Mönsterås kyrka. Haha, gitarrtiden är oförglömlig. ;)



/Johanna

Måndag

Hej! :)

Så var det måndag igen och idag hade jag först matte på morgonen och det var nästan så man satt och somnade faktiskt, så trött var jag. :P

Sen var det religion och då såg vi på en dokumentär om "domedagen". Tydligen så går ju jorden under 2012 eller så träffas vi av en komet om några år och sen var det en massa andra teorier. Det hela var bara deprimerande och tanken på att vi snart kanske kommer att dö är ju skrämmande. Jag vet faktiskt inte vad jag tror på...

Jag har kommit på att jag har en väldans ångest inför princip ALLT just nu; skolan, allt som ska göras innan vi slutar, apun, körkortet... Jag tror jag får panik snart och bara ger upp allt till slut för just nu är det för mycket. Samtidigt så försöker jag se det positiva istället för att tänka på allt som måste göras hela tiden, men det är svårt...

Fy vad deprimerad jag är, men jag tvingar ingen till att läsa denna meningslösa blogg.

Efter skolan gick jag hem och gjorde mat och sen så har jag inte orkat göra mycket mer idag för jag har haft en extrem huvudvärk och det måste bara bli bättre tills imorgon!

/Johanna

Vart har helgen tagit vägen?

Hej!

Jag skulle vilja påstå att det har varit fullt upp nästan hela helgen, så det känns som att det knappt har varit någon.

Igår så var vi i våran skog och planterade skog. Det var väldigt varmt och otroligt mycket mygg, men trots det så gick det bra. :)

Idag så har jag klippt gräset och kört med trimmen i trädgården, pluggat lite, varit en stund med Magda och även åkt lite motorcykel med pappa. :)

Nu återstår det tråkigaste på den här dagen, nämligen ännu mera plugg tyvärr, innan det är dags att sova.

Det är endast två veckor kvar av skolan innan vi går ut på apu, var av en teorivecka och en byggvecka så nu gäller det fasen att bita ihop och göra det här sista. Sen slipper vi läxor och prov ett vääääldigt bra tag. :)

/Johanna

Rebound - Hurricane

Alla dessa låtar som fastnar i huvudet... Det är inte lätt alltså. ;)



/Johanna

I brist på annat...

Albin och jag hade tråkigt och det resulterade i några meningslösa bilder... ;)













/Johanna

Fredag

Hej! :)

Idag har det ju varit underbart väder och vem trodde egentligen det när det åskade inatt och spöregnade idag på morgonen?

Skoldagen var i alla fall helt meningslös; Först så såg vi på en jättedålig krigsfilm på svenskalektionen och på naturkunskapen så fick vi världens största inlämningsuppgift som ska vara klar om två veckor. Vi får däremot jobba med den hemma och behöver alltså inte komma på lektionerna, så jag slutade runt halv elva idag. :)

Jag väntade en timme på bussen till Mönsterås och även där så fick jag vänta en timme på bussen till Fliseryd, så då gick jag till mammas jobb en stund och vi åt lunch. :)

Resten av dagen har tillbringats ute i solen med plugg, kubb, gräsklippning och Evelina och jag var ute och joggade en sväng förrut. :)

Albin och jag steker i solen och den bilden bjuder vi på. ;)



/Johanna

Fans jävla helvetes skit...

Jag tror jag lägger mig ner och gråter snart eller nått...

Just nu är det alldeles för mycket i mitt liv och bara för att nämna något så har vi massvis av uppgifter och prov som ska göras i skolan, innan vi går ut på apu. Bland annat ett stort kostprojekt och detta ska jag lämna in imorgon, men när jag skulle öppna alla mina wordfiler, så gick inte det för datorn har fått virus! Så till slut när jag insåg att det inte kommer att öppnas hur jag än gör, så får jag skriva om allt för hand! Fy fan vad förbannad jag är just nu och jag funderar på att strunta i den här jävla skiten och gå och dra täcket över huvudet istället och sova...



/Johanna

Torsdag

Hej hej!

Jag kom nyss hem och nu är jag helt slut och hungrig med för den delen, men jag tror det blir mat när som helst. :P

Idag hade jag en dubbel körlektion så vi hann med mycket; parkering, vändning i korsning, stadskörning m.m. Så nu är jag trött. :P

I skolan hade vi först svenska och då skulle vi läsa boken och komma fram till en film som vi ska se imorgon. Tydligen så hade jag inte behövt komma på morgonen egentligen eftersom jag hade läst ut boken, men det var ju liiite sent av Sara att säga det då. ;) Och eftersom jag älskar att sova och hatar att gå upp tidigt, så kändes det lite surt att hon inte kunde ha sagt det igår. ;)

Sen var det religion och till sist naturkunskap. Tråkigt, tråkigt, så då blir det alltid en massa bus och bilderna nedan är inte så seriösa, haha. ;)



Haha, Mattias mutar med pengar... ;)



Nu ska jag ägna kvällen åt en massa tråkiga saker, men tyvärr nödvändiga. Det lär sluta med att jag somnar...

/Johanna

Leona Lewis - Better In Time



/Johanna

Onsdag

Hej! :)

Jag är äntligen hemma igen efter en jobbig skoldag. :P Haha, så jobbig var den väl kanske inte, så jag ska sluta att överdriva. ;)

Det var som vanligt lika stressigt på morgonen i alla fall, men trots det så hann jag prata med Frida och Jenny en liten stund och vi bestämnde oss även för att paddla kanot på idrottsdagen nästa onsdag. Hihi, det kommer bli så kul alltså, om det bara blir bra väder så vi slipper ösregn. Förra året var det stekhett och jag hittade inlägget som jag skrev ifrån förra gången och jag sitter här och skrattar för mig själv, haha... :P

"Idag var det då alltså friluftsdag och Jenny och jag hade valt kanotorientering, men Frida hängde också med oss eftrsom att Tilda var sjuk. Jag och Jenny paddlade och Frida skötte kartan och tog även kort. :) Det första Jenny gjorde var att skvätta ner en kille så han blev dygnsur... Naturligtvis var det inte med meningen; Jenny bad om ursäkt, men trodde ändå att dom skulle skvätta ner oss som hämnd, så hon skrek "paddla på!" Haha, det var lite roligt. :P

Banan var rätt så lång och vi var till och med på andra sidan Ölandsbron, där det var rätt så djupt. Vi hade en väldans tur med vädret; sol och hur varmt som helst! :D SCHTEEEKIGT VÄRRE! ;)

När jag skulle springa upp på land och ta näst sista kontrollen går det förbi några pensionärer och plötsligt säger dom: "Här är det förbjudet att gå i land!" (På skoj alltså). Jenny trodde inte att dom skämtade med oss utan säger allvarligt "Men vi har orientering, så vi måste gå i land här!" Sedan börjar dom surra någonting om nakenbad och börjar gapflabba när jag "råkar" få ur mig ett svärord eftersom jag var tvungen att springa tillbaka och se om jag stämplade vid rätt kontroll eftersom det fanns två...
Vi lämnade den ön så snabbt vi kunde för dom där pensionärerna var ju lustiga alltså...

Vi tog alla kontroller och jag tycker att allting funkade väldigt bra och kul var det också! :D"


Som sagt var; Jag ser fram emot nästa onsdag. :D

Idag har jag haft matte, svenska och två lektioner i naturkunskap. Fy, det borde vara förbjudet alltså för det är så himla tråkigt... Sista lektionen var vi i halv klass och labbade med en massa frätande ämnen, så det var labbrock och glasögon som gällde. Dock så blir man ju inte lugnare utav det när Kristoffer håller på att skämta om att han "tappar" provröret på mig eller när han börjar prata om att händer trillar av och ögon som fräts sönder utav alla syror... Haha, ja jag säger då det. :P Jag lyckades i alla fall ha både händer och ögon i behåll. ;)

Nu blir det snart mat. :P

/Johanna

Tänk att nyttigt kan va gott!

Svenska jordgubbar och färskpressad apelsinjuice. I just love it! :P



/Johanna

Tisdag

Heeej! :)

Jag är tillbaks i "den stora staden" och det är lika skönt varje gång. När jag är hemma i Fliseryd så längtar jag hit ner och när jag är här så längtar jag hem... Hur det nu går ihop sig? Jag trivs ingenstans med andra ord. Jo, båda ställena har självklart sina fördelar och nackdelar och egentligen kan man inte jämföra Fliseryd och Kalmar för det är alldeles för stor skillnad och jag trivs med att bo lite här och lite där. Miljöombyte förnöjer, haha. ;)

Fast jag tror faktiskt att jag kommer bli galen om jag ska bo hemma heeeela sommaren och heeeela hösten/vintern på grund av apun och familjen kommer nog bli galna på mig. Haha, jag har förändrats sen jag flyttade hit på deltid, fast det kanske är positiv, vad vet jag? Men jag har nog blivit liiiite bortskämnd här nere med en massa god mat och en faster som ALLTID ställer upp och mer än så, så när jag kommer hem till Fliset händer det att jag blir gnällig. :P Haha, fråga min familj. ;)

Men men, jag måste verkligen ta vara på dom här tre sista veckorna här nere för jag kommer sakna det sedan...

Och jag kan villigt erkänna att jag kommer sakna skolan också, något enormt faktiskt. Inte allt plugg som vi har nu, men allt det andra. Det är faktiskt precis en månad idag kvar till skolavslutningen och sen är det bara ett endaste år kvar till studenten! Det är helt sjukt!

Nu har jag redan skrivit alldeles för mycket, men idag hade jag i alla fall en och en halvtimmes skoldag och jag kan säga att det var alldeles lagom. ;) Vi skrev prov och sen fick vi gå. Provet gick faktiskt mycket bättre än jag trodde så det var skönt och jag hoppas att alla mina uträkningar blev rätt, men det återstår att se. ;)

Efter skolan var jag inne på stan en snabbsväng och nu har jag gjort mat och ska hoppa in i duschen nu.

/Johanna



Måndag

Hej hej! :)

Idag har jag som sagt var pluggat liiite, kanske inte allt för mycket, men det får gå ändån. ;) Det är verkligen inte lätt att plugga inför provet imorgon för det är svåra grejer som det är svårt att förbereda sig inför, typ ritningsläsning.

Jag fick sånt himla dåligt samvete förrut när min mobil ringde och jag bara slängde på luren, eftersom jag inte kände igen nummret och inte heller hörde vem det var. Det visade sig dock vara en klasskompis som ville ha hjälp med provet. Haha, fy fan vad taskig jag är alltså... Men tyvärr så ringer det ofta lustigt folk till mig och då brukar jag slänga på luren, men jag ska bättra mig nu och uppföra mig härdan efter. ;)

Dagen i sin helhet har varit ganska så lugn faktiskt. Evelina och jag har varit hos mormor en sväng och jag har även klippt gräset.

Imorgon börjar jag inte förräns två, men jag ska åka ner till Kalmar på förmiddagen någon gång. ;)

Nu blir det snart till att sova!

God natt!

/Johanna

Ledig

Hej hej!

Idag har jag det så bra så jag är ledig eftersom vi har KPT-dag. Dock så har jag typ sovit bort halva dagen... Evelina kom in och väckte mig vi halv elva och sa: "Näe, nu får du ta och gå upp Johanna!", fast det var inte så lätt eftersom jag hade en kelig katt i sängen. :)

Nu har vi i alla fall varit ute och gått en sväng och även varit i affären. Resten av dagen ska jag göra det som Johanna är bäst på nämligen plugga. Jag kan erkänna att det var ganska så mycket ironi i den meningen. ;) Imorgon har vi ett ganska så stort byggprov på ritningar, kalkyler, byggprocessen, utsättningar m.m och jag måste även plugga på trafiken... Så jag är inte sysslolös i alla fall. ;)

/Johanna

Deprimerad

Ja, fy alltså! Jag blir så trött på allt... Okej, inte allt, men idag så vaknade jag med världens förkylning. Trodde det skulle bli bättre, men i fasen heller. Jag har vaknat ett antal gånger inatt och näsan rinner, huvudet värker, det gör ont i halsen och jag fryser och svettas på samma gång...

Så idag har jag faktiskt inte orkat göra någonting alls, utan bara tyckt synd om mig själv. ;)

Men för att försöka må liiite bättre så nöter jag spotify och snart ska vi äta glass. Det blir fint för halsen. :P

Ni har förmodligen redan slutat läsa, med tanke på att det inte var något intressant jag skrev ovan och fråga mig inte varför jag skrev det... Förmodligen uttråkad.

/Johanna

Var är solen???

Vi är redan i mitten på maj och jag börjar efterlysa solen och värmen!!!

Det här vädret kan ju göra vem som helst deprimerad och jag börjar fundera över om det verkligen kommer bli någon riktig sommar för just nu känns den väldigt långt bort. Jag vill kunna vara ute i värmen, äta jordgubbar och bli brun, även om jag inte precis blir neger, men nu känner man sig ju som ett spöke. :P

Om det här regnet fortsätter så tror jag att jag rymmer till ett varmt land istället...

Haha, den här bilden är från förra sommaren och där hade jag minsann liiite färg i ansiktet. ;)



/Johanna

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

Ännu en låt som har fastnat i mitt huvud:



/Johanna

Mys :)

En av dom bästa grejerna med att bo hemma är helt klart katterna. Nu så har både Zingo och Pepzi lagt sig i min säng, så mysigt alltså. :)



Så nu ska jag snart också gå och lägga mig... ;)

God natt! :)

/Johanna

"Det löser sig!"

Idag har pappa och jag varit ute i Sibbetorp och grejat med spektaklet som FÖRHOPPNINGSVIS ska bli en bil någon gång (i framtiden)...

Vi flyttade in den andra karossen i verkstaden och tanken är att eftersom den är i bättre skick så ska vi flytta över motor och hela alltet ifrån min andra till den här istället. Det är ju nämligen ganska så mycket rost (utan att överdriva nu) på den ja vad ska jag säga.... Den orangea så förstår ni kanske (den andra är ju röd ;)). Oj, vad krångligt det blev nu.

Hur som helst; Vi började alltså med -73:an (den orangea) som mamma och pappa hämtade uppe i Sundsvall. Det är en "halvautomat" så den är lite ovanlig. Vi var medvetna om att den var rostig här och var, men vi upptäckte mer än vad någon av oss egentligen kunde föreställa...

Sen så köpte vi lite andra delar bland annat en till kaross (den röda) och bottenplatta som är i betydligt bättre skick, så nu återstår det "bara" typ världens pussel med delar hit och dit. ;)

Men allting har väl en lösning? ;)







/Johanna

Torsdag

Hej hej! :)

Jag blir så trött på det här tråkiga vädret och tyvärr så ser det inte bättre ut till helgen...

Själv så är man ledig ända fram tills tisdag eftermiddag, så jag är hemma i Fliseryd nu, men bättre väder hade ju varit lite roligare.

Så ja vad händer idag egentligen?

Vi har nyss ätit kladdkaka som jag slängde ihop förrut och nu ska Evelina och jag till affären. Eventuellt så ska pappa och jag ut en sväng till Sibbetorp också och greja lite med bilen.

Emma skulle ha med mig ut ikväll, men nej det orkar jag verkligen inte... Känner att jag börjar bli förkyld och är inte så pepp på att åka ner till Kalmar igen, så jag stannar hemma istället. Jag känner mig så social alltså. Haha, jag är en tråkig människa som hellre sitter hemma och tråkar än att gå ut med mina vänner och dansa och ha kul. Haha nejdå, det får helt enkelt bli nästa gång istället. ;)

/Johanna



Tisdag

Hej! :)

Precis som varje tisdag så hade vi sovmorgon till tio och det var en kille här och bytte lås idag på morgonen och jag trodde att han hade förstått att jag var hemma, så när jag skulle äta frukost så gick jag bara förbi i hallen och hejade och han hoppade till och blev livrädd och utbrast: "Näe, nu måste jag nog ta och sätta mig ner ett tag efter det här". Haha, är jag verkligen så skrämmande? ;)

I skolan hade vi först prov i formbyggnad och det var jättesvårt, men det var väl egentligen ingen som trodde något annat när det var Lasse som hade gjort provet... Allt pluggande på häftena var meningslöst för det här var frågor som vi inte ens hade gått igenom, så egentligen borde ingen kunna få IG för det här var överkurs. Det tror jag faktiskt Mats till och med kan hålla med om.

Efter lunchen var det idrott och vi sprang Ängörundan. Usch, säger jag bara!

Till sist så var det ritteknikfördjupning och där hände det faktiskt inte så mycket.

Efter skolan träffade jag Cassandra och vi var på stan och fikade och kollade lite i affärerna. Det var evigheter sen jag såg Cassandra och även var på stan, så det var kul. :)

/Johanna

Alexia - Uh La La La

Sommaren 1997 var det här värsta hitten och jag kom ihåg att vi lyssnade på den på väg hem ifrån BB när Albin hade fötts, med andra ord för sisådär 13 år sedan. Jag fattar inte att jag kommer ihåg detta, men låten är bra i alla fall. ;)



/Johanna

Måndag

Hej! :)

Det är som vanligt fullt upp, men jag ska försöka skriva lite nu. ;)

Idag hade jag först matte och jag fick G på provet som vi gjorde förra veckan. Det var en sådan otrolig lättnad och jag var nöjd, men visst kunde jag kanske lite mer... Annika, matteläraren var kanske lite besviken på mitt resultat. Hon menar på att jag borde ha högre ambitioner än G eftersom jag tydligen kan mer än jag tror och hon tyckte att jag skulle läsa matte C! Nej, nej, nej... Jag gillade matte fram tills B-kusen, så nej jag är glad om jag klarar den här kursen. Just nu känns det som att jag faktiskt har viktigare saker att satsa på...

Annars så har det väl inte hänt så mycket i skolan... Jag har kladdat med en massa falurödfärg. :P Haha, till slut så hade jag färg i håret, ansiktet, på kläderna och man kunde faktiskt tro att jag hade haft ihjäl någon för händerna var alldeles röda. :P

Sen hade jag körlektion och även idag så gick det väldigt bra. :) Tro det eller ej, men den här gången blev jag inte förföljd och det var ingen som påpekade min körställning. ;)

Nu ska jag duscha och plugga!

/Johanna

Eric Clapton- Wonderful Tonight

Det här är en grymt fin låt och det var en av favoriterna när jag spelade gitarr. Jag drog ackorden och Lars-Åke sjöng, det var tider det! ;)



/Johanna

Johanna är äntligen vaken

Jag somnade inte förrens två inatt, så tio timmars sömn var behövligt efter gårdagen som var lyckad i alla fall. Efter skolan var jag och jobbade hos mamma på Åsens blommor. Eftersom vädret var skit, så var det inte mycket att göra och ute gick det knappt att vara, utan att man frös ihjäl eller blåste iväg. Så det var ganska så lugnt med andra ord. ;)

Efter att vi hade stängt, så var det bara hem och slänga i sig mat och göra sig iordning för kvällen. Vi var hos Lotta och Bengan en sväng innnan hela gänget begav sig till parken i Oskarshamn. Det var Zekes som spelade och dom var faktiskt väldigt bra. En hel del dansande blev det också. Jag vet inte hur många gånger jag blev trampad på fötterna, men vad gjorde det? Kul var det i alla fall. :) Till sist när varken fötterna eller huvudet hängde med längre så åkt vi hem och stupade i säng. Jag måste tacka alla för en trevlig kväll och för all dans! :)

Ikväll skulle vi egentligen ut på fest, men jag tror fasen inte att jag kommer orka det så det blir till att stanna hemma och mysa istället. Haha, tråkiga Johanna. :P

/Johanna

Ta mig härifrån!

Jag tror faktiskt att jag blir galen snart!

Hägg har spelat heeeeeela eftermiddagen, rättare sagt; ända sen jag kom hem! För en gångs skull är det INTE dragspel, utan han klinkar på någon jävla keyboard och det låter inte bättre det. Det här kan verkligen inte klassas som musik, utan snarare som oväsen för det låter inte bra.

Skönt att det är fredag imorgon i alla fall så jag får komma ifrån det här oljudet ett tag...

Dock så blir det fullt upp imorgon. Jag slutar vid halv tolv och då ska jag direkt till Mönsterås och jobba hos mamma. Sist jag jobbade där kom det fram en kund som utbrast: "Du ser ut att kunna det här! Vi behöver hjälp för vi ska anlägga ett land vid en garageuppfart och vi hade tänkt oss några former av perener." Haha, jag vet knappt vad en peren är, så sånna grejer får man överlåta till mamma. ;) Det blir i alla fall jobb hela dagen och sen är det bara hem till fliset och byta om och göra sig iordning för på kvällen ska vi till parken i Oskarshamn. Vi ska nämligen ut och dansa med "buggänget". ;)

Så nu ska jag packa och sedan sova för det lär bli en lååååång dag imorgon!

/Johanna

Beatles - Let It Be



/Johanna

Det finns mycket konstiga människor...

När jag hade körlektion, så tränade vi som sagt var på motorväg med på- och avfarter, högersvängar och vänstersvängar, ja allt möjligt helt enkelt. ;)

När jag skulle svänga ut ifrån rastaområdet och ut på motorvägen igen, så vinkar en man mot oss, så jag stannar bilen och Lasse tar ner rutan. Min första tanke var att den här mannen måste vara påverkad för han såg lite lustig ut och han vill säkert fråga om vägen eller något, men så var inte fallet...

Det första han sa till Lasse var: "Får jag fråga dig en sak? Varför lär du den här tjejen fel?". Alltså, varken Lasse eller jag fattade någonting. Sen började han tjafsa om att jag satt alldeles för nära ratten och stolen var alldeles för långt fram. Han menade på att man ska sitta med raka armar, som rallyförare. Hur fan han nu kan jämföra detta med rallyförare? Han påstod också att han hade följt oss ett tag och tittat på hur jag körde! Detta tycket jag kändes lite läskigt... Ofta någon förföljer en elev som övningskör!

Lasse förklarade lugnt och fint att jag satt precis som man skulle och att man inte ska sitta med raka armar för då kan man inte svänga, men till slut så blev vi ju nästan förbannade över hur han kan lägga sig i min körning och vi körde därifrån.

Och visst fasen blev man ställd av den här händelsen, men trots det så gick körningen väldigt bra! :)

Detta var verkligen en märklig situation och jag trodde faktiskt inte att folk förföljer och granskar när man övningskör, men som sagt; Det är en konstig värld vi lever i.

/Johanna

Onsdag

Heej! :)

Idag var det först matteprov på morgonen och det var jättesvårt (vad annars?). Jag gjorde det jag kunde, men till slut så orkade jag inte med alla x hit och dit, så ja jag hoppas verkligen att jag blir godkänd.

Idag har vi kört saxlift och ja, haha. Det var roligt, men lite krångligt. :P

Jag minns så väl när pappa och dom byggde sporthallen och vi var med varje kväll och körde skylift. Haha, det var ju det roligaste vi visste och vad vi skröt om det i skolan. "Vi mååålar inte, vi åker skylift!". Hahaha, ingen som fattar, men ändån... ;)

Jag har även satt klart taklisterna och efter skolan var det körlektion och jag körde motorväg och det gick bra, men jag var med om världens konstigaste grej. Jag ska ta och berätta det sen... ;)









/Johanna

Tisdag

Hej! :)

Idag började vi inte förrens vid tio och då hade vi byggteori och kollade bland annat på film om formbyggnad.

Efter lunchen var det idrott på Frediksskans. Fy fan säger jag bara! Det är veckans värsta lektion och speciellt uteidrott på platsen som Gud glömde. Det blåser konstant och det är iskallt. Idrottspraktikanten hade på sig hur mycket kläder som helst och till och med vantar och mössa! Själv sprang man omkring i shorts. Det hela kunde inte bli så mycket värre när hon sa att vi skulle ha fotboll.

Hur som helst; Jag överlevde även den idrottslektion otroligt nog och till sist hade vi ritteknikfördjupning och då tyckte jag mest att vi busade. ;)

Efter skolan så var det tänkt att jag skulle träffa Cassandra på stan, men eftersom regnet vräkte ner så struntade vi i det och jag cyklade hem istället.

Så nu har jag tagit mig en varm, lång dusch och nu blir det snart mat! :P

/Johanna

Jag är kär!

Så jäkla söt och så jäkla bra för sin ålder med tanke på att han bara är fem år! Dessutom är I´m Yours en utav världens bästa låtar. :)



/Johanna

Måndag

Hej! :)

Måndag är helt klart veckans rörigaste dag; åka hit och cykla dit, nycklar här och nycklar där som man ska hållla reda på. Det är kläder som ska med hit och kläder som ska med dit och för att man ska överleva den långa dagen är det frallor nu, frukt sen, ännu mera mackor sen. Jaa, alldeles för mycket att hålla reda på egentligen... Men på något vis så har jag oftast koll på allt, trots att jag kan vara ganska så förvirrad. ;)

Skolan var väl som vanligt egentligen; jag hade matte på morgonen och nu är det även byggvecka igen. Det är galet lite tid kvar till apun och jag fattar inte vart dom här två terminerna har tagit vägen... Det går alldeles för snabbt, men det är väl så när man har roligt. ;)

Efter skolan var det körlektion i vanlig ordning och det gick faktiskt väldigt bra idag, trots att det var värsta rusningstrafiken. Jag körde mot anvisningar och det var faktiskt roligt. :)

Nu har jag lagat mat och ätit och ska packa upp alla grejer nu. ;)

/Johanna

Söndag

Hej! :)

Idag har det varit sol till och från hela dagen, så himla skönt alltså. :)

Jag har pluggat ännu mera på formbyggnaden och så fick jag nyss reda på att provet är framflyttat en vecka, så typiskt alltså... För en gångs skull så tänkte jag vara duktig och vara ute i god tid och inte plugga som en galning kvällen innan, vilket annars är ganska vanligt om man heter Johanna och inte tycker om plugg. ;)

Pappa och jag har även börjat riva altanen och vi har även tömt dammen och ska rengöra den och släppa i fiskarna igen. Precis som varje år så får man upp massvis utav salamandrar när man håvar upp all skit på botten och jag kan inte påstå att dom är så särskilt trevliga när dom krälar omkring på gräsmattan.



Nu ska jag packa och plugga, som varje söndag.... ;)

/Johanna

Första maj

Hej hej! :)

Just nu sitter jag och tråkar och väntar på att maten ska sjunka. Det blev grillat till middag idag. :P Albin har lovat att hänga med ut och springa spåret och jag har inte tränat något alls på sistone så nu måste vi ut och röra på oss!

Idag har jag pluggat lite svenska och formbyggnad. Jag har även övningskört med mamma till Mönsterås och vi har handlat lite och så.

Igårkväll var det dansavslutning med båda grupperna, så det blev glass och dans (såklart ;)). Nu har vi i alla fall tagit "sommarlov" ifrån dansen ett tag och det behövs verkligen. Det har blivit lite för mycket på sistone, så nu kan man släppa det här ett tag och ta nya tag senare. :) Och någon riktig ledig fredagskväll har varken Magda eller jag haft på länge.

/Johanna

RSS 2.0