Onsdag

Tiden springer iväg och det är fullt upp, men det är gutt!

Jag jobbar för fullt och umgås med min underbara Daniel så mycket som det bara går. Jag är verkligen lyckligt lottad med alla dessa fina och underbara människor som jag har runt omkring mig. Släkt, vänner, familj och världens finaste pojkvän. <3

Idag hann jag klämma in en fika med Hanna i stan och det var verkligen behövligt för vi har inte setts på en evighet. Tyvärr så har jag typ inte hunnit med att träffa en endaste vän sen jag började jobba, men man får helt enkelt försöka pussla för att få ihop allt.

Ikväll ska Eve och jag iväg till Kalmar och springa Drottning Margareta loppet, så det ska bli kul! :)

Så här såg jag ut i söndags på Albins konfirmation. Jag ska försöka leta fram bilderna därifrån och ladda upp dom här sen. :)      



/Johanna


Panetoz- Dansa Pausa



/Johanna

Stenläggning

Här är bilderna ifrån helgens stenläggning.























/Johanna


Måndag

Vädret som varit idag går ju inte att klaga på, så himla härligt!

Jag har försökt njuta utav ännu en ledig dag och skickat iväg lite mejl och grejat med andra behövliga saker. Gjorde mat tills Albin kom hem och har även hunnit med ett besök på vårdcentralen. Behöver jag säga att jag hatar det stället??

Eve och jag gick en långpromenad med Brownie förrut. Båda utav oss känner av den hårda intervallträningen som vi körde igår, så det var helt perfekt med en promenad idag. Vi måste verkligen bli bättre på att köra intervaller för att inte löpningen ska bli så enformig. Jag kan dock inte påstå att intervaller är jätteroligt, men det är gutt efteråt och träningsvärk kan ändå vara rätt så härligt ibland för då vet man att det har tagit. ;)

Nu ska jag snart sova för imorgon ska Eve och jag göra Kalmar osäkert och leta efter konfirmationspresent till Albin. :)

/Johanna

Farfar 80 år

I söndags var vi på Öland, på hotell Skansen och firade farfar som har fyllt 80 år. Det var väldigt trevligt med god mat och jättehärligt väder. :)





















/Johanna

En ledig dag

Det har blivit väldigt mycket jobb på sistone och jag har typ inte hunnit med någonting känns det som...

Idag gick jag av på morgonen, åkte hem och sov några timmar och gick sedan upp och hjälpte till med stenläggningen på baksidan. Allt gick väldigt bra och det blev så snyggt! Jag ska lägga upp bilderna sen när vi har överfört dom. Otroligt härligt väder har det ju varit idag också, så jag passade på att springa milen förrut.

Underbar dag med andra ord! :)

/Johanna

Lördag

Trots detta tråkiga väder så har det varit en bra dag och jag har fått lite gjort.

På morgonen var jag och jobbade på gymmet. Det är alltid så himla kul att komma dit för alla är så trevliga och positiva, så när man går därifrån så har man världens energi typ. Hehe, dom kan verkligen leva upp till sitt namn. Det känns lyxigt att få ha det som ett extra arbete för barnen är så roliga och härliga och det är skönt att få komma iväg tänka på annat för ett tag.

När jag hade slutat så var jag inne på stan och hämtade min klocka som har varit på lagning och jag köpte även en till likadan fast i rött.

Jag har även plockat iordning lite i mina garderober och var ute och sprang milen förrut i det härliga vädret... Fy så blött det var, men jag blev så otroligt löpsugen när vi satt och följde direktsändningen utav Göteborgsvarvet. Nästa år ska jag minsann också springa. Det är mitt nästa mål efter tjejmilen.

Nu ska jag skölja ur min hårinpackning och ta bort ansiktsmasken och sedan sova tror jag. Imorgon ska vi fira farfar på Öland och efter det blir det raka vägen till jobbet. Härligt!

/Johanna

Norlie & KKV- Där Jag Hänger Min Hatt



/Johanna

Bilder ifrån Vårruset i Växjö den 3 Maj













/Johanna

Fullt upp

Just nu är det mycket som händer och mycket är på gång, men det är härligt när man har att göra. :)

Det är mycket jobb hit och dit för tillfället, så fritiden ägnas åt attt sova och äta typ, men jag klagar inte så länge jag får jobba. Man får dock prioritera saker som exempelvis träning. Det är svårt att hinna till gymmet, så på den senaste tiden har det mest blivit löpning. Eve och jag var och sprang Vårruset i Växjö i torsdags och det gick kanon! Vädret var superhärligt och vi sprang som aldrig förr. Det var helt klart en revansch mot våra förrut låga blodvärden och den förbannade järnbristen. Nu satsar vi på ännu bättre tider framöver och jag måste verkligen bli bättre på att köra mer intervaller för att bli snabbare.

Jag ska se om jag kan leta fram några bilder från i torsdags så kan jag ladda upp dom här sen.

/Johanna

RSS 2.0