Torsdag- Det är så jag säger det

Livet går i 110 km i timmen, huvudet i typ halvfart och bloggen är stendöd. Mer finns inte att säga egentligen. Det känns som om att det enda som gäller nu är jobb, men jag klagar absolut inte utan tvärtom jag älskar att ha något att göra för det är så skönt med rutiner och man tar bättre vara på fritiden. Däremot så har det varit lite väl mycket prat om jobb hit och dit, men jag har valt att stanna kvar på kyrkogården tills oktober ut. Sen är jag övertygad om att jag kommer att hitta ett mer passande jobb så att jag kan påbörja min lärlingstid.

För första gången på lite mer än 7 veckor så är jag "ledig." Vi har haft första sammanträdet med byggnadsnämnden idag efter semestern. Det var kul att träffa alla igen och det är som alltid väldigt lärorikt och intressant. :) Det gick iallafall väldigt fort så vi var klara vid lunch, så Eve och jag har ätit nu och Magda och jag ska iväg till gymmet om en stund. :)

Jag börjar äntligen komma igång med träningen på allvar nu och det känns kan jag ta och tala om. Det känns typ som om jag har haft konstant träningsvärk i nästan en månad, hehe. Vi har kört försäsongsträning med innebandyn i form utav fyspass två gånger i veckan med Linda och nästa vecka börjar den riktiga innebandyträningen. Magda och jag började även på gymmet förra veckan så vi ska försöka träna minst två gånger i veckan nu. :)

Mer roligt har jag inte att säga just nu...

/Johanna


Måndag

Ny vecka och nya möjligheter!

Det är mycket nu och mycket som ska hinnas med på fritiden också, men jag har kommit på att det bästa är typ att skriva en lista på allt som ska göras och sedan ta tag i det och stryka det när det är klart för annars så blir det typ aldrig gjort... Johanna har tänkt till med andra ord. ;)

Innebandyn har dragit igång igen eller ja försäsongen så vi kör fysträning två gånger i veckan med Linda. Jag skojar inte när benen bara skakade och typ vek sig halvvägs in i träningen ikväll. Snacka om att man känner sig ur form. Träningen är dock ganska så hård så någon förbättring ska det nog kunna bli iallafall efter någon månad.

Nu tänker jag sova för jag är helt slut!

/Johanna


Håkan Hellström- Ramlar



/Johanna

En dag i Kalmar med "målartjejerna"

Jag körde ner till Kalmar på morgonen i typ det värsta regnoväder man kan tänka sig. Efter mycket om och men så kom jag äntligen fram välbehållen. Dagen har tillbringats med Jenny, Frida och Tilda. :) Det var väldigt roligt att träffa dom igen och vi hade som vanligt mycket att prata om. :)









/Johanna

Onsdag

Jag har nu jobbat i fem veckor på kyrkogården i Mönsterås och jag kan säga att jag trodde aldrig att jag skulle trivas så himla bra. Det är verkligen ett jobb som passar mig; man rör på sig, arbetar ute och det är mycket varierande arbetsuppgifter.

Idag har vi bland annat klippt häck, haft morgonbön och fika, planterat blommor, vattnat och jag har även agerat "byggnadsinspektör". Vår arbetsledare upptäckte en läcka så jag var uppe och kollade taket. Det var det ingen fara med, men det har antagligen trängt in fukt i golvet. Inte bra, men förhoppningsvis så kommer det någon och kollar på det nästa vecka.

Som sagt; Ingen dag är den andra lik. ;)

Godnatt!!!

/Johanna

Dagens medvetna skämt

Pappa frågar mig: "Jaha, hur har det varit på jobbet idag då?"
Jag svarar: "Helt dött!!!"

Jag var bara tvungen. :P

/Johanna

Ankräkning...

Ida och jag har nu ägnat två kvällar i rad till att räkna plastankor och kontrollera så att alla finns inför det årliga ankracet i Emån på Fliserydsdagen. 1200 stycken är det och det har tagit tid kan jag säga, men nu är det äntligen gjort. :)



/Johanna

Måndag

Tänkte bara skriva några rader innan jag intar sängen...

Helgen har spenderats i Göteborg med Jenny, Victor och Axel. Det har varit mycket trevligt och hela lördagen spenderade vi på Liseberg i stekande sol med minst femhundrafemtioelva människor till... Grymt roligt har det varit i alla fall! :)



Jobbet rullar på och jag trivs verkligen hur bra som helst! :) Idag har vi stekt i solen samtidigt som vi har rensat ogräs. Hanna och jag var även ute och joggade på lunchen. Ja ni läste rätt. ;) Vi är så grymt taggade på innebandysäsongen så vi sprang till konsum i extrem hetta med plånböckerna i högsta hugg. Hahaha det måste ha sett galet kul ut. Sen köpte vi typ två kilo choklad också så det gjorde nog varken eller... ;)

När jag kom hem hade Eve gjort mat till mig, vi var även och handlade och gick en lång promenad och jag har även klippt gräset. Arbetsskadad? Svar ja!

Godnatt!

/Johanna


RSS 2.0