Dålig uppdatering!

Jag har insett att jag har varit dålig på att skriva här dom senaste dagarna, men nu så! ;)

Idag har vi varit i Märserum och kollat på innebandymatch. Det var P12 som spelade och dom vann med 11-5, så dom blev alltså 2:a i sin serie. :)
Jag var duktig och övningskörde dit och hem också, haha. :D

Fredagen bestod av skola och först hade vi byggkunskap och då pratade vi om broar och kollade på en film om hur Öresundsbron byggdes och den var faktiskt ganska så intressant. På rasten följde Frida med mig till Christian och nu är min ledighet fixad. :)
Efter det hade vi rit- ocg mätteknik i 2 timmar och vi började rita våra fasadritningar. Sedan hade vi lunch och till sist idrott. Helt ärligt så trodde jag att jag skulle dö efter idrottslektionen... Vi körde något som hette typ 5, 10 och FY FAN så hemskt det var! Jag orkar inte förklara det, men efteråt hade jag ont ÖVERALLT! När jag skulle gå hem så var jag stel som en vandrande pinne och när jag skulle gå upp för trapporna i lägeheten så trodde jag att jag skulle falla ihop och svimma...
Väl hemma duschade jag och åt mat och sedan åkte Ussa och jag till City Gross och handlade lite. Efter det åkte vi hem till Fliseryd och då var det dax för dansträning.


Nu är det snart mat!


Ha en fortsatt bra lördag! :)



 


Kommentarer
Postat av: Pelin

Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi inte får din idrottslärare, jag skulle aldrig stå ut!

2009-03-08 @ 11:40:16
URL: http://elstrumpan.blogg.se/
Postat av: J.M.

Nej, men det är väldigt stor risk att det kanske kommer bli han, men jag lovar dig; Du skulle hata idrott för resten av livet om du får han.

2009-03-08 @ 12:34:24
URL: http://hattiifnatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0