Dansträning

Idag hade vi sammanlagt tre timmars dansträning; Först en och en halv timme med Småstjärnorna och sedan en och en halv timme med Starlights.

Eftersom det är sportlov valde vi att lägga träningen lite tidigare på dagen och det stod även med i "Sportlovshäftet" som en aktivitet, ifall någon ny skulle vilja prova på och intresset var stort! Vi hade 10-12 stycken utifrån samhället, barn i olika åldrar och ifrån Mönsterås, Timmernabben och Blomstermåla i gruppen Småstjärnorna och ja om alla dessa barn kommer att fortsätta, så får vi nog ta och bygga ut sporthallen först. ;)

Vi var runt 35 stycken i "lilla" gruppen och då var det även 6-7 stycken borta och det verkade som de flesta "nya" hade planer på att fortsätta... Det är verkligen helt galet! Men självklart väääldigt roligt att intresset är så STORT och detta tyder ju på att Magdalena och jag sköter våran "uppgift". ;)



Sen var det Starlights tur och där var det dock manfall... I den gruppen är vi 15 stycken, lite skillnad ifrån den andra. ;) Och många var borta idag, så det blev lite dans och mycket lek. ;)









Jag undrar hur detta kommer sluta??? Förresten, det kommer aldrig sluta! ;)

/Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-10-19 @ 16:37:03
URL: http://lolloblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0