Onsdag

Hej!

Idag var det först matte som gällde och vi fick reda på provet som vi gjorde för en vecka sedan. Nästan allihopa fick IG, tro det eller ej, men jag fick G i alla fall. Alltså, jag kan inte säga att jag är stolt över det för jag gjorde en massa slarvfel, men när jag skulle gå ut ifrån klassrummet sa läraren att det var jättebra gjort och hon berömde mig, men jag sa att jag satsar ju på högre än G så jag får helt enkelt ta nya tag till nästa gång. ;)

Idag körde Micke och jag racet uppe på taket och spikade läkt och la två olika sorters pannor. Alltså, det är faktiskt riktig roligt att lägga tak, fast det visste jag ju redan. :D







Efter skolan hade jag körlektion och jag tränade på att växla upp och ner och svänga i korsningar och så och han sa att det gick jättebra och att jag var "lugn och stabil". Det måste ju vara positivt! ;)

Sedan cyklade jag hem och gjorde mat och när jag hade ätit begav jag mig iväg till Äventyrsbadet och tränade Bodypump. :) Så nu är jag trött efter en lång dag och allt farande fram och tillbaka i den här stan, så nu säger jag godnatt! ;)

/Johanna

Kommentarer
Postat av: Tomas Jonsson

Vad handlade matteprovet om?

2010-03-11 @ 21:23:33
URL: http://tomasrj.blogspot.com
Postat av: Johanna

Sannolikhet, funktioner, linjära funktioner, kx+m och sånt där annat roligt. ;)

2010-03-11 @ 22:18:01
URL: http://hattiifnatten.blogg.se/
Postat av: Tomas Jonsson

Räta linjens funktion är kul, men som mattelärare så är jag ju lite skadad ;-)

2010-03-12 @ 08:10:15
URL: http://tomasrj.blogspot.com
Postat av: Johanna

Ja, det är väl kanske kul att kunna, men mera yrkesmatte skulle inte vara helt fel! Men precis som i alla kurser man läser ingår det ju mål man ska uppnå m.m. ;)

2010-03-12 @ 13:35:16
URL: http://hattiifnatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0